• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Englantilaista jalkapalloa

Aloittaja Benali, maaliskuu 10, 2011, 15:58:31

« edellinen - seuraava »

Killer

It is often said that nothing surprises in football - but the sight of a £71m goalkeeper bluntly refusing to obey his manager's orders to be substituted in a major Wembley final writes a fresh page in the book.

Porvoon turkkilainen

Vahva startti Mourinholta. Liekö tekee Kanesta paremman. Ainakin teki hienon maalin:

https://www.youtube.com/watch?v=216n2QlvxB0

Porvoon turkkilainen

Mikäli siirtoo Englantiin toteutuu, tulee kyseisestä seurasta yksi suosikeistani:

http://www.sportti.com/uutinen.asp?CAT=3-2&ID=409127


Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen


Killer

The pause on the 2019-20 English football season will remain in place until at least 30 April and the cut-off date for the campaign to be completed has been pushed back "indefinitely".

Subukamojen suhteen alan suunnitella vuoden '01 jälkeen epidemian' EBay listaamisia...
Eläköön korona! Tekee päätöksiä puolestani.  :hands

nabel


SouthernBoogieCat

Englannissa vaikuttaa että kausi jatkuisi kesäkuun alussa. Saa nähdä vaan tuleeko uusia tartuntoja pelaajiin ja voidaanko siksi pelejä pelata. Italiassahan on tartuntoja pelaajiin tullut juuri kun sielläkin ollaan kautta jatkamassa. Brescia on myös ilmoittanut että eivät ole halukkaita jatkamaan kautta. Englannissa useat pelaajat mm. Aguero ovat ilmoittaneet että eivät haluaisi jatkaa kautta. Varsinkin Valioliigassa TV-rahat ovat se iso paine miksi kautta välttämättä haluttaisiin jatkaa ja pelata loppuun koska on kyse yli 800 miljoonasta eurosta jonka seurat joutuvat maksamaan takaisin jos kautta ei pelata loppuun. Siksi ollaan valmiita uhraamaan pelaajien (ja heidän läheistensä) terveyttä talouden edelle. Itse suhtaudun kyllä edelleen skeptisesti että kaudet saadaan pelattua loppuun. Vaikka mm. Bundesliigassa kohta pitäisi alkaa niin ei ole sanottua että siellä tai muualla kautta ei jouduttaisi uudelleen keskeyttämään. Myös ensi kauteen tämä asia vaikuttaa kaikissa liigoissa ja ensi vuonnakin EM-kisat ovat vaarassa edelleen jos ensi kausi venyy. Katsotaan mitä tapahtuu.


Hönkki

Ollapa meillä kinttutaitoa edes sinnepäin!   :)
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hovimestari

Mielenkiintoinen juttu.

HPS:n historiikin mukaan Niilo Tammisalo oli yksi syy, miksi Klubista alkoi siirtyä pelaajia Hopsiin 20-luvulla (mm. Max Viinioksa, William Kanerva, Bertil Silve). Suojeluskuntalaisena Tammisalo oli ilmeisesti kurin ja järjestyksen miehiä, joka ei miellyttänyt kaikkia.

SouthernBoogieCat

#237
Onneksi olkoon Poolille ekasta Valioliiga-aikakauden mestaruudestaan!! Oikeastaan aika käsittämätöntä että Liverpool ei voittanut esimerkiksi Sami Hyypiän aikana kertaakaan Valioliigaa. Voittivat kuitenkin Mestareiden liigan.

Hyvä että tämä mestaruus tuli pelaamalla eikä siten että Liverpoolille olisi myönnetty mestaruus jos kautta ei olisi pelattu loppuun vaikka toki olisivat sen tietyllä tapaa sittenkin ansainneet. Mutta mielestäni mestaruudet pitää voittaa pelaamalla kausi loppuun eikä kabineteissa. Kun 30 vuoden jälkeen tulee mestaruus niin olisi ollut sääli jos se olisi tullut keskeytetyn kauden tynkämestaruutena. Nyt sentään kaikki ottelut pelattanee ja matemaattisesti mestaruus varmistui juuri vähän aikaa sitten kun City hävisi.