• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Englantilaista jalkapalloa

Aloittaja Benali, maaliskuu 10, 2011, 15:58:31

« edellinen - seuraava »

Mr. Posh

Aika kuumaa heität jos Jere ei tiedä tästä.
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

Hovimestari

Mielestäni Lestön mestaruus on aika sama, jos Kokkis voittaisi Hesun. Mutta Rosson analyysi olisi mielenkiintoista kuulla, siis Leicesterin osalta, Spursin 'no bottle' on totta kai selvä.

Hönkki

Ensikauden CL:ssä toivon näkeväni Atletico Madrid - Leicester pelin. Ei olisi ainakaan virkamiesfudista.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Ainakin kunnon kyttäystä se olisi. Leicesterin syöttöprosentti valioliigan kolmanneksi huonoin tällä kaudella, mutta mestaruus tuli. On se kyllä sellainen yllätys, ettei Kreikan Euroopan mestaruus ole sen rinnalla mitään.


Hovimestari

Hyvää lätinää Brightonissa.

Hovimestari

Hesussa olisi jo lähtenyt joulukorttia kehiin... Huh, huh.

Killer

Wednesdayn fanit laulanut housemartinsit ihan suohon!

Killer

The richest game in football history.
FT Hull 1 Sheffield W 0

Hönkki

Mikä tulee olemaan Brexitin vaikutus brittifudikseen ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - kesäkuu 25, 2016, 01:29:12
Mikä tulee olemaan Brexitin vaikutus brittifudikseen ?

Voi aivan hyvin olla ettei Brexitillä ole vaikutusta brittifutikseen koska brittiläiset joukkueet ovat mukana Euro Cupeissa ja olisi helpointa jos mikään ei muuttuisi vaikka EU:n ei kuulutakaan. Ei Norjakaan kuulu EU:n ja silti joukkueet pelaavat Euro Cupeissa (joskin menestyksestä on jo aikaa).

Toinen vaihtoehto on että Brexitillä on radikaali vaikutus brittifutikseen. Esim. saattaa olla että ulkomaalaiskiintiöt palautetaan esim. 3-4 ulkomaalaispelaajaa saa kerrallaan olla kentällä yhtä aikaa. Lisäksi voi olla että ulkomaalaispelaajien määrä Valioliigaan vähenee koska jos aletaan vaatia ulkomaalaispelaajilta työlupia yms. paperisotaa.

Saa nähdä miten käy. Mielenkiintoinen tilanne. Brexitillä tuskin vaikutusta vielä ensi kaudella koska käsittääkseni koko eroprosessi kestää pari vuotta.

Kaikki brittiläiset kaverini FB:ssa olivat todella pettyneitä päätökseen sekä osa suomalaisista jotka ovat asuneet Britanniassa. Niin, Brexitin vaikutusta Britannian talouteen yms. on vaikea ennustaa mutta voihan Britannia jatkossa pärjätä koska pärjäähän Norjakin vaikkei EU:n kuulukaan ja on ymmärtääkseni taloudellisesti paremmassa kunnossa kuin useimmat EU-maat. Nähtäväksi jää sysääkö Brexit EU:n erobuumiin eli tuleeko muissa maissa vastaavia kansanäänestyksiä. Suomessa esim. Persut voivat käyttää asiaa hyödykseen.

Itse olin innokkaasti 1990-luvulla menossa EU:n ja olisin äänestyksessä äänestänyt kyllä jos olisin silloin saanut äänestää. Nyt jos pitäisi äänestää EU:n liittymisestä niin en ole ollenkaan varma äänestäisinkö kyllä. Vastaavassa EU:sta eroamisäänestyksessä Suomessa saattaisin nyt hyvinkin äänestää EU:sta eroamisen puolesta. Olen nykyisin EU-kriittinen - ainakin huomattavasti kriittisempi mitä olin 1990-luvulla.

SouthernBoogieCat

#191
Brexitissä ero kyllä ja ei äänten välillä oli vain noin 3 prosenttiyksikköä ja äänestysprosentti noin 72 joka oli käsittääkseni korkein Britanniassa vuosiin. Silti jos äänestysprosentti olisi ollut korkeampi niin tulos olisi voinut olla täysin eri koska marginaali oli noin pieni. Tästä näkee kuinka tärkeää on äänestää. Äänestämättä jättäminen on kannanotto toki mutta typerä sellainen koska äänestämättä jättämisessä menettää mahdollisuudet vaikuttaa.

Mielenkiintoista on myös se että ennen Brexit-äänestystä mielipidemittausten mukaan EU-jäsenyyttä kannatti noin 55 % (näin luin jostain). Tuota vasten tulos oli yllätys. Jättikö moni EU-kannattaja äänestämättä vai muuttivatko mielensä viime hetkellä? Mielenkiintoinen kysymys.

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - kesäkuu 25, 2016, 01:29:12
Mikä tulee olemaan Brexitin vaikutus brittifudikseen ?

Englanti ulos UEFAsta. Loppuu ainainen ennen kisoja vouhotus jalkapallon suurmaasta joka tällä kertaa voittaa. Ai niin, voittihan ne 1966. Tosin vääryydellä...
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Killer

Lainaus käyttäjältä: Epis - elokuu 09, 2016, 21:21:31
IS:n Brittifutis-liite ostettu

Nyt saamme liitteestä niin sinun kuin Jaken arvion.
:up

SouthernBoogieCat

#194
Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - elokuu 11, 2016, 17:58:26
Lainaus käyttäjältä: Epis - elokuu 09, 2016, 21:21:31
IS:n Brittifutis-liite ostettu

Nyt saamme liitteestä niin sinun kuin Jaken arvion.
:up

Paitsi että en välttämättä osta ko. liitettä. Brittifutisliitettä en ole ostanut kuin joskus harvoin. Ostan sen verran muita erikoisnumeroita ja historialehtiä että jostain on tingittävä. Tänä kautena tosin ehkä saatan ko. liitteen ostaa, koska Valioliigaa alkaa viikonlopusta eteenpäin tulemaan Viaplayltä ja sitä seuraan jotta kanavapaketin hinnalle saa mitä parhaimman vastineen muiden liigojen kuten Serie A:n, La Ligan, UCL:n, KHL:n, NHL:n sekä jääkiekkoilun World Cupin lisäksi.

Viaplayn muuten tänään palautin kesätauolta joten se on taas käytössäni tälle kaudelle. Hinta tosin nousee elokuun loppupuolelta lähtien n. 35 € / kk mutta sain kuukaudeksi vanhalla hinnalla n. 30 €. 35 € / kk on vielä ok mutta jos hintaa nostetaan jatkuvasti ylöspäin niin täytyy tulevilla kausilla harkita uudestaan kanavapakettia - ehkä vaihtoa johonkin toiseen. Tosin Viaplayllä rahalle saa tällä hetkellä niin hyvän vastineen että tämä menee vielä. Laitoin asiasta palautetta Viaplayhin että kannattaisiko olla maltillinen hinnankorotuksissa eikä ahnehtia liikaa vaan mieluummin saada paljon pitkäaikaisia asiakkaita vaikka vähän pienemmällä kuukausimaksulla kuin karkoittaa asiakkaita nostamalla hintoja jatkuvasti. Tuo sama pätee vuokranantajiin. Parempi saada pitkäaikainen vuokralainen vähän pienemmällä vuokralla kuin ahnehtia ja nostaa vuokraa liikaa ja sitten ei välttämättä saa ketään. Edellinen vuokranantajani toimi juuri noin että piti vuokran maltillisena (korotti 9 vuoden aikana vain n. 40 € yhteensä) ja sai pitkäaikaisen vuokralaisen joka vuokrasuhde olisi jatkunut vielä jos hänen ei olisi tarvinnut asuntoa myydä.