• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Serie A ja Italian futis muutenkin

Aloittaja Rossonero, elokuu 22, 2009, 17:25:09

« edellinen - seuraava »

Porvoon turkkilainen

Tänä vuonna mestareiden liigan mestaruus menee Italiaan ja Interille. Cityn tai Realin maailmantähdet parkuvat finaalissa elämän kovuutta samalla tapaa kuin Brasilian tähdet vuonna 1982 tai Bulgarian 1994.

Interille yksi maali riittää, kun puolustus pitää ja aikaa pelataan pois oikein. En unohda sitä ihanaa näkyä vuodelta 2010, kun vaihtopelaaja Marco Materazzi nosti pytyn ilmaan.

L'Majuri

Sinuna en lähtisi lyömään lapsilisiä vetoa tuosta.

Porvoon turkkilainen

Voodoopapittaret ja Mambot ovat puolellani. Kamerunin väriä oli joukkueessa vuonna 2010 ja niin nytkin. Onana iskee sen ainoan.

L'Majuri

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen link=msg=72592 date=1684320255 Onana iskee sen ainoan.
/quote]
Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - toukokuu 17, 2023, 13:44:15Voodoopapittaret ja Mambot ovat puolellani. Kamerunin väriä oli joukkueessa vuonna 2010 ja niin nytkin. Onana iskee sen ainoan.

Omaa suomalaisia sukujuuria! Isoäiti oli Irma Onana.

SouthernBoogieCat

Interin voitto sopisi kaavaan koskien Napolin edellistä Scudettoa. Sillä kaudella italialaisseurat voittivat jokaisen Eurocupeista. Nytkin tuohon samaan on mahdollisuus. Ehkä Voodopapittaret ovat Italian puolella sekä Kokkiksen. Voodoohon sopinevat loistavasti nämä biisit:

https://www.youtube.com/watch?v=qFfnlYbFEiE

https://www.youtube.com/watch?v=y-u7jEhrve8


Porvoon turkkilainen

Se on juuri noin. Tässä italialaista discoa voitonjuhliin, jossa kuitenkin painavaa asiaa. Koneet eivät korvaa ihmistä edes rakkaudessa:

https://www.youtube.com/watch?v=UBjrh17pTqU

Hönkki

Vaikka ei tähän otsikkoon kuulukkaan, niin vanhana oraakkelina annan kuitenkin koneisiin liittyvän ennustuksen. Pian keksitään tekoäly, joka pystyy luomaan toisen tekoälyn, joka on sitä itseään fiksumpi. Ja tämä uusi tekoäly tekee saman tempun, eli luo vielä itseään fiksumman tekoälyn. Ja sama kaava jatkuu.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - toukokuu 17, 2023, 15:52:18Vaikka ei tähän otsikkoon kuulukkaan, niin vanhana oraakkelina annan kuitenkin koneisiin liittyvän ennustuksen. Pian keksitään tekoäly, joka pystyy luomaan toisen tekoälyn, joka on sitä itseään fiksumpi. Ja tämä uusi tekoäly tekee saman tempun, eli luo vielä itseään fiksumman tekoälyn. Ja sama kaava jatkuu.

Käsittääkseni tätä samaa ennustusta useampi tekoälystä ja sen kehityksestä perilläoleva asiantuntija ennustaa ja pelkää mahdollisia uhkia mitä asiasta voi seurata.

Porvoon turkkilainen