• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Englantilaista jalkapalloa

Aloittaja Benali, maaliskuu 10, 2011, 15:58:31

« edellinen - seuraava »

Benali

Ihme ettei täällä ollut auki mitään brittifutista käsittelevää. Nyt kun So'tonkin rupeaa taas tekemään paluuta pimeydestä voinee avata tälläisen. Laitetaanpas tähän Hovimestarin mieliksi tälläinen uutinen:

LainaaSääntörikkomus uhkaa nousua tavoittelevan QPR:n liigahaavetta
Julkaistu: 10.03.2011 15:00
Syytteet pelaajasiirtoja koskevien sääntöjen rikkomisesta saattavat vaarantaa Queens Park Rangersin orastavan paluun jalkapalloilun Englannin Valioliigaan.
Paikallisen jalkapalloliiton FA:n seitsemän kohdan syytelista voi johtaa pistemenetykseen ja syödä QPR:n etumatkaa toisen sarjatason kärjessä.

FA syyttää seuraa mm. ilman valtuuksia toimineen pelaaja-agentin käyttämisestä, kolmannen osapuolen kanssa tehdyn sopimuksen ilmoittamatta jättämisestä ja asiakirjojen väärentämisestä.

Kaikki syytekohdat liittyvät Alejandro Faurlinin hankintaan argentiinalaisesta Instituto de Cordobasta vuonna 2009 tai hänen jatkosopimukseensa viime vuonna.

QPR kiistää kaikki syytekohdat.
STT-Reuters

Hovimestari

#1
Eilisen tasurin jälkeen QPR:n suora nousu on käytännössä varma, joskin pisterangaistus on vielä tulossa Faurlinin tapauksesta (ilm. 6. toukokuuta ja lehtitietojen mukaan jopa 15 pinnaa). Pitää luottaa, että Bernie Ecclestone hommaa F1-tason lakimiehet.

Kun nykyään molemmat vanhat suosikkipubini General Smuts ja Mail Coach on julmasti jyrätty metroasemien yms. tieltä, niin juhlakipaleeksi sopii:

http://www.youtube.com/watch?v=vCITD_Hi3tU

SouthernBoogieCat

#2
Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - huhtikuu 26, 2011, 11:06:04Eilisen tasurin jälkeen QPR:n suora nousu on käytännössä varma, joskin pisterangaistus on vielä tulossa Faurlinin tapauksesta (ilm. 6. toukokuuta ja lehtitietojen mukaan jopa 15 pinnaa). Pitää luottaa, että Bernie Ecclestone hommaa F1-tason lakimiehet.

Mikäli 15 pinnaa ei lähde niin nousu on jo nyt käytännössä varma, mutta jos 15 pinnaa lähtee niin QPR tippuu 70 pisteeseen ja mahdollisuudet saada maksimissaan 76 pistettä kun kaksi ottelua on jäljellä ja jos Cardiff vielä voittaa loput pelinsä niin QPR:n nousu kaatuu mikäli sanktioita on tulossa. Saa nähdä sitten miten asia etenee oikeusteitse. Ja mielenkiintoista nähdä muodostuuko asiasta samanlainen farssi kuin TamU-casesta että vielä ensi kauden ollessa ovella ei tiedetä monellako jengillä Valioliigaa ja Championshipiä pelataan ja ketkä pelaavat. Siis onko Ecclestone mukana F1:n lisäksi myös QPR:n toiminnassa?

Hovimestari

Joo, Ecclestone omistaa seurasta nykyään suurimman osan, kun mies osti kaverinsa Flavio Briatoren osuuden talvella.

Rossonero

Ecclestone on tainnut omistaa jo nelisen vuotta osan kuprusta.

Ei tuo miksikään farssiksi mene. Sirkus rullaa pienistä kuhmuista piittaamatta. Kuten kävi West Ham-Sheff. U. putoamisjutussa, kun WH:n sarjapaikan varmisti käytännössä yksin Tevez, joka oli sääntöjenvastaisesti hankittu jengiin. Tehdaskaupungin jengi sai jotain hyvitystä, mutta eipä se paljon varmaan lohduta, kun nyt putoavat jo vanhaan kolmoseen.

Toki uncle Bernie voi vetää koko jutun niin pitkälle, että saadaan jonkinlainen kohtaus aikaiseksi. FA, joka ilmeisesti rangaistuksesta päättää (?), valinnee helpomman tien...

Hovimestari

Kun Faurlin casessa selvittiin vajaan miljoonan punnan sakoilla, niin pitänee tuulettaa virallisesti:

http://www.youtube.com/watch?v=0CyBJuNdDCE

Rossonero

Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - toukokuu 10, 2011, 14:03:57
Kun Faurlin casessa selvittiin vajaan miljoonan punnan sakoilla, niin pitänee tuulettaa virallisesti:

http://www.youtube.com/watch?v=0CyBJuNdDCE

Pitänee kuvata joskus Hovimestarin kokoonpanon luettelua ja laittaa se tuonne vastaukseksi.

En tiedä Faurlinin jutusta tarkemmin, mutta jotenkin tuli se olo, että sääntöä saa jatkossakin kiertää aika pienellä rangaistuksella...

Onnittelut kuitenkin paikallaan. Kymmenisen vuotta sitten Hovimestarin kosketus toi seuralle tuhon (Cecchi Gori Violassa, QPR vanhaan kolmoseen, HPS oli kai kaatua kokonaan...). Nyt lehti on kääntynyt ja HPS:nkin sarja-avauksessa oli 2700 Juho-fania. Kupru saattaa jopa säilyä, jos seura toimii siirtomarkkinoilla järkevästi rungon hyödyntäen.

Hysteerinen rage quittaaja

Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Killer

Lainaus käyttäjältä: Emil The Screaming Fisher Rat - kesäkuu 25, 2011, 11:28:53
Premin ilmaiset löytyvät täältä, jos kuta lkiinnostaa....

http://www.premierleague.com/staticFiles/14/79/0,,12306~162068,00.pdf

Kiitos Eemeli !
(tiedätkö vastaavia linkkejä esim Bundes'iin, Serie A ?)


Benali

Olipahan hieno avaus Championshipissa..So'ton kylvetti Leedsia oikein kunnolla eikä 4-0 numerot olisi ollut väärin. Lopussa turha pilkku ja kavennus mutta hieno avaus silti kaudelle  ;D


Hovimestari


Benali

Steve White, Jimmy Quinn, Chris Kamara....ai ai...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xv9NDeqLD8o#!

Hovimestari taitaa vähän jo innostua...?  ;)

AriFerra

Ei eanglanttilaista, mutta läheltä: Tekeekö Viro sen missä Suomi ei ole onnistunut? EM-karsintamatsien ensimmäinen osaottelu Viro-Irlanti tänään!
(sorry, ei jaksanut etsiä sopivampaa otsikkoa...)
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!