• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

HeSu-liigan höpötysosasto

Aloittaja Rossonero, helmikuu 09, 2009, 23:18:14

« edellinen - seuraava »

Hysteerinen rage quittaaja

#15
Lainaus käyttäjältä: "Rossonero"Olisiko siis hyvä, että perustettaisiin kokonaan oma (suljettu alaikäisiltä ja muilta kuin jäseniltä?) osastonsa, jossa voisi näitä käydä läpi. Toki tällainenkin erillinen otsikko (HeSun riitelyotsikko!) voisi olla hyvä, jotta fiilistelyotsikot eivät kärsisi..

Ehdotan osion nimeksi "Mikäli et pysty keskustelemaan kasvotusten, avaudu täällä".  :chats:

Jos puhutaan ihan ilman sarkasmia, niin mielestäni on aivan turhaa jauhaa näitä juttuja täällä. Myönnän joskus harrastaneeni sitä itsekkin tunnekuohun vallassa, mutta kuten Kesämesu sanoi, tälläinen julkinen avautuminen ei edes auta lajin imagoa ja uusien harrastajien saamista mukaan, koska monet lukevat tätä foorumia ilman sen kummemaa tuntematta henkilöitä ja taustoja, ja aika usein hyvin pienistä lähtevät asiat paisuvat järjettömiin mittasuhteisiin täällä foorumilla. Olin pelannut lajia lähes 20 vuotta ennen tämän foorumin syntymistä, enkä muista juurikaan mitään isompia riitoja niiltä 20 vuoden ajalta, jotka Maunulan kerhoilla vietin. Pitää muistaa, että tällä hetkellä pelaavista pelaajista lähes kaikki olivat mukana jo silloin. Onko ikä tuonut mukanaan tarpeen saada setviä asioita täällä? Ihmettelen miten asiat saatiin ratkottua ennen tätä foorumia, kun saunaakaan ja varsinkaan sen takaosaa ei ollut silloinkaan. Nyt tuntuu että koko ajan on jotain pientä kinaa joidenkin kesken. Olen sanonut tämän useasti viime aikoina, ja sanon sen taas:

Jos vaikka keskityttäisiin taas välillä olennaiseen, eli pelaamiseen ( ja Kesämesun ja Killerin paikalla ollessa, myös huutamiseen ).

En ymmärrä miten pienten muovisten, jalkapallon pelaajaa fyysisesti muistuttavien, palojen näpäyttelemisestä saadaan aikaan näin paljon tappelua.
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Epis

#16
Avautumisille tarkoitettu osio voidaan tehdä, se ei teknisesti vaadi kuin about 10-20 klikkausta. Tosin en ole varma onko "Täällä saa VI****LLA kaikille vapaasti" -osion vaikutus enemmän positiivinen vai negatiivinen...

Itse aion jatkossa parantaa ilmapiiriä noudattamalla lähes täydellistä hiljaisuutta pelieni aikana kommentoimalla ainoastaan pakollisista pelitilanteisiin liittyvistä asioista. Tämä ei tuota ongelmaa eikä ole uhraus, sillä olen jo aiemmin miettinyt musiikin kuuntelun vaikutusta peliin (lähinnä kv-peleihin liittyen kun muu turina on kielletympää). Tämä siis testimielessä eikä tarkoita ettenkö nauttisi pelaamisesta ja viihtyisi.

Ensi kaudella en muutenkaan osallistu kuin HeSun divariin tai liigaan. En tule pelaamaan muita sarjoja enkä cuppeja, kuten jo aiemmin syksyllä ilmoitin.

Rossolle terkkuja, että hauska peli oli kaikin puolin ja onnistumisia tuli molempiin suuntiin. Tietyn asteinen "välinpitämättömyys" luo omalla kohdallani rentoutta ja ehkä osittain myös toisinkin päin. Tästä ei kannata kenenkään välittää, sillä se on tarkoitettu vain itseäni varten.

Killeri, lausuntosi on jokseenkin totta. Tälle kaudelle lähdettiin pelaamaan harkittua kalastuspeliä, josta tosin ilmoitettiin etukäteen (tämän voin muistaa väärinkin). 1-3 fisseä / peli ei ole suuresti muuttanut tuloksia, mutta veikkaan puolustuksessa tehtyjen kalastusten estäneen takaiskun tai pari. Tosin loppuvuodesta omalle joululomalle lähtenyt pelituntuma mitätöi nämäkin mahdolliset "saavutukset". Noh, ensi kaudelle uudella käsikirjoituksella.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Hysteerinen rage quittaaja

#17
Lainaus käyttäjältä: "SUFC"Tosin en ole varma onko "Täällä saa VI****LLA kaikille vapaasti" -osion vaikutus enemmän positiivinen vai negatiivinen...

Nykyisellä vauhdilla uskon osion saavuttavan runsaan suosion.  :wink:

Jos nyt vaikka yritettäisiin vaikka pelata välillä.

Mitä tulee SUFC:n höpöttämiseen pelien aikana, en ole siihen sen kummemmin kiinnittänyt huomiota, eikä se minua häiritse. Enemmän häiritsee se, jos kentän reunalle kertyy porukkaa joka ei juuri silloin pelaa, ja jauhaa keskenään pöydän yli jotain täysin puutaheinää, tai selkeästi keskustelee esim. päivän uutisaiheista toisen tai molempien pelaajien kanssa siten, että näpäyttäminen tai peliin keskittyminen on täysin mahdotonta. Tämän toki kaikki ymmärtävät, ja toivon että pelaajille annetaan pelirauha. Tottakai muutamat peliin liittyvät kommentit ovat normaaleja, kunhan ne eivät häiritse pelaajia ja / tai itse pelaamista. Omissa peleissäni esim. Kesämesun, Killerin ja Hovimestarin kanssa pelin aikainen fiilistely kuuluu asiaan, mutta toki ymmärrän tilanteet, joissa peli on tiukassa vaiheessa, ja silloin on ymmärrettävää, jos joku haluaa keskittyä pelaamiseen, ja jättää fiilistelyt pelin jälkeisiin  Jan Gråsten -tyylisiin patsasteluihin, suolalla tai ilman.
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Rossonero

#18
Saunaillat ovat lapsiperheellisten (ainakin minun) vähän vapaa-ajan puitteissa aika hankalia.

Uskoisin, että Jewellin haikailemien Maunulan-vuosien harmonia johtui osaksi siitä, että jengillä oli aikaa hengailla kertsillä. Ehkä edes pieni pakollinen pelitön aika porukassa vähentäisi mahdollisia kitkoja.

Lainaus käyttäjältä: "SUFC"Avautumisille tarkoitettu osio voidaan tehdä, se ei teknisesti vaadi kuin about 10-20 klikkausta. Tosin en ole varma onko "Täällä saa VI****LLA kaikille vapaasti" -osion vaikutus enemmän positiivinen vai negatiivinen...

Vaikka tuollainen tehtäisiin, niin ajattelin kyllä, että sielläkin voisi yrittää keskustella sivistyneemmin. Lähinnä ajattelin, että osa ihan järkevistäkin väännöistä vaikuttaa ulkopuolisista ehkä negatiiviselta.

Hönkki

#19
Haluan ainoastaan pelata rauhassa.


Sitten vähän muuta. Soittelin Pekka Lundille, Hesun 80-luvun lupaukselle. Pekka oli -87 SM-kisoissa puolivälierissä ja kaudella 88-89 Hesu-liigan nelonen Evertonilla jättäen taakseen mm. Wilskmannin, Pekkalan, Hujalan, Leskisen jne. Tämän jälkeen hänen pelinsä kuitenkin loppuivat varsin nuorella iällä.

Pekka olisi nyt tulossa toimintaan mukaan ja oikeastaan vaikka samantien. Hän asuu Oulunkylässä ja Arabiassa olisi hyvä käydä kylässä. Lauantai olisi paras pelipäivä. Ehkä Allsvenskaniin ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hönkki

#20
Kun nyt asiaa ajattelee täysin kiihkottomasti ja objektiivisesti, niin tavallaan ymmärrän miksi Kaitsu pelaa kuten pelaa. Kyse on pokerin taktiikan ja "moraalin" tuonnista subuun ja Kaitsuhan on vanha pokeristi. Pokerissa vastustajan keskittymistä voi häiritä pienellä jutustelulla. Lisäksi välillä voi bluffata omaavansa hyvät kortit ja välillä olla bluffaamatta, ihan vaan hämäyksen vuoksi. Subussa bluffaamista voisi olla vaikkapa kalastaminen. Alkupelissä ei kalasta, mutta pelin tärkeimmässä tilanteessa ottaakin sen kulman.

No, ei siinä mitään. Ei pitäisi mennä halpaan. Eikä ole tarkoitus syyllistää. Oikeastaan on vain tarkoitus herättää sitä sivistynyttä keskustelua. Subunkin kehitys menee johonkin suuntaan ja on hyvä tiedostaa mikä se suunta on.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

#21
Lainaus käyttäjältä: "Hönkki"Oikeastaan on vain tarkoitus herättää sitä sivistynyttä keskustelua. Subunkin kehitys menee johonkin suuntaan ja on hyvä tiedostaa mikä se suunta on.

Ihan hauska ajaus tuo pokeri-ideologia. Toisaalta en pidä tällaista kehitystä hyvänä meidän lajimme kannalta. Eikä se sopisi moneen muuhunkaan lajiin. Pokeri on oma pelinsä, jonka tapoja ei voi pitää kaikkialle sopivina toimintatapoina. Vaikka nyky-yhteiskunnassa niitä kyllä käytetäänkin enenevässä määrin. Pelottaa ajatella miten uusi pokerisukupolvi nokittelee yhteiskuntaa eteenpäin...

Killer

#22
Aihe Pakkanen/Blackburn.
Olen tämän viikon aikana koettanut tavoittaa poikaan useita kertoja, sekä soitoin että tekstiviestein, tuloksetta. Kuulin, ettei ole vastannut myöskään kesiksen soittoihin. Ehdotan kesämesun aiemman idean mukaisesti, että aiemmat ottelut pidetään voimassa, koska "onni onnettomuudessa" poju on pelannut kaikkia vastaan kertaalleen.
Siis pelejä jatkamaan, ja ukko unholaan (tältä kaudelta).

Mielipiteitä odottaen,
tappaja

Rossonero

#23
Minusta voidaan antaa aikaa päättää loppukaudesta vaikka nyt alkavan viikon loppuun. Jos ei jatka, pidetään pelit voimassa, kun näin hyvin kävi käytyjen otteluiden suhteen.

Tulevista kausista en halua nyt lyödä mitään lukkoon, mutta fiilis on nyt se, että jos ei jatka aloittamaansa kautta, niin täytyy kyllä keksiä aika hyvät perustelut sille, että pääsisi jatkossa mukaan. Ikävä kyllä.

Toivotaan, että järki voittaa, ja pelit jatkuvat.

Epis

#24
Olen antanut itselleni luvan ymmärtää, että Pakksen työajat ja motivaatio eivät tällä hetkellä kulje käsi kädessä tai missään muuallakaan lajiin liittyen, joten lienee parasta sarjojen ja muiden pelaajien kannalta jatkaa loppukausi mahdollsimman vähillä jarrutuksilla.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

kesämesu

#25
yritin äsken soittaa pakkaselle,muttei vastannut taas kerran ja laitoin tekstaria asiasta ja toivoin että pelaisi hesun loppuun ja myöskin fa cupin pelin,mutta katsotaan....
10 000 maalia here we come! ( 10 141 )

Hönkki

#26
LainaaMinusta voidaan antaa aikaa päättää loppukaudesta vaikka nyt alkavan viikon loppuun. Jos ei jatka, pidetään pelit voimassa, kun näin hyvin kävi käytyjen otteluiden suhteen.

Tulevista kausista en halua nyt lyödä mitään lukkoon, mutta fiilis on nyt se, että jos ei jatka aloittamaansa kautta, niin täytyy kyllä keksiä aika hyvät perustelut sille, että pääsisi jatkossa mukaan. Ikävä kyllä.

Toivotaan, että järki voittaa, ja pelit jatkuvat.

Yhdyn näihin kommentteihin. Jos nyt jättää kesken, niin ihan heti ei pääse takaisin liigaan. Divariin ja muihin vastaavan tason sarjoihin toki pääsee ensikaudellakin. Jos Blackburn luopuu liigapaikasta, niin jättäisin tulokset voimaan. Hesun historiassa on pari kertaa tehty niin, että joku toinen manageri on jatkanut luovuttaneen managerin paikalla, esim. Gråsten Kivelän tilalla kaudella 87-88. Korvaaja saattaisi löytyä tällekin kaudelle, mutta ehkä sittenkin hiukan liian villi idea ...

Jos Blackburn luopuu myös FA Cupista, niin tarjoaisin paikkaa Pekka Lundin Evertonille. Olen 100 % varma, että jos Pekka lähtee mukaan, niin peli myös pelataan pikapuoliin.

En ole ollut yhteydessä Pakkaseen viimeisen viikon aikana. Viime sunnuntaina tuli tekstari, että olisi vielä mahdollista neuvotella, mutta kun soittooni ei vastattu, niin en jaksanut enää murehtia asiaa.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

kesämesu

#27
Pakkanen ilmoitti kanssani käydyssä puhelinkeskustelussa,ettei pelaa hesu kautta loppuun,joten asia on loppuunkäsitelty.
10 000 maalia here we come! ( 10 141 )

Hönkki

#28
Otan pienen katsauksen CL:n lohkovaiheeseen

A-Lohko:

Vahva kuoleman lohko haju. Lyon on edellisen CL:n mestari, Bayern ehkä Vesan paras jengi, Chelsea on Chelsea ja Roman manageri managereiden kuntopuntarin kärjessä. Bayern ja Lyon kohtasivat edellisen CL:n lohkovaiheessa, jolloin Bayern voitti 3-1. Pois tippuu 2 sellaista jengiä, jotka voisivat mennä vaikka välieriin asti.

Lyon
Bayern München
Roma
Chelsea

Lyon-Chelsea
Bayern-Roma 1-1
Chelsea-Bayern
Roma-Lyon
Lyon-Bayern
Chelsea-Roma 0-1

B-Lohko:

Fiorentina selviytyi lohkovaiheeseen tiputtamalla esikarsinnoissa Olympiakosin ja karsinnoissa Real Madridin. Myös Serie A:ssa on kulkenut, joten Fiorentina on pienoinen suosikki lohkovoittajaksi. Sevilla pääsi suoraan lohkovaiheeseen voittamalla viime kauden La Ligan, mutta möhli toisaalta edellisen CL:n lohkovaiheessa jääden lohkonsa jumboksi. Man.Utd on jo hävinyt liigassa kaiken ja painopiste on siirtynyt FA cupin ohella CL:ään. Celtic tuskin pärjää Sevillalle, mutta pystyy kiusaamaan Manua.

Sevilla
Fiorentina
Man Utd
Celtic

Sevilla-Man Utd
Fiorentina-Celtic 2-1
Man Utd-Fiorentina
Celtic-Sevilla
Sevilla-Fiorentina
Man Utd-Celtic

C-Lohko:

Middlesin manageri on todella vedossa ja tällä hetkellä finaaliksi voisi veikata Roma-Middles. Toisaalta Zenit kykeni tiputtamaan Jussin Steauan. Athletic Bilbao selviytyi edellisen CL:n finaaliin ja selvitti HSV:n helpohkosti karsinnoissa. Juventus on jo ulkona ja kysymys on enää siitä mikä on motivaatio Zenitiä vastaan ? Maalierot voivat ratkaista.

Middlesbrough
Zenit
Juventus
Athletic Bilbao

Middles'-Athletic 2-1
Juventus-Zenit
Athletic-Juventus 2-0
Zenit-Middles'
Middles'-Juventus 3-1
Athletic-Zenit

D-Lohko:

Tarkemmin katsoen yllättävän kovakin lohko.  Werder Bremen ja PSV ovat kahden edellisen vuoden SM-kisojen voittajat ja mahdollisesti manageriensa parhaat jengit. Inter on aloittanut kauden tappioitta, niin Serie A:ssa kuin CL:ssä, tosin karsinnoista selvittiin rimaa hipoen. Tottenham hamuaa Hesussa vielä UEFA cup paikoille. En tosin rankkaa joukkuetta managerinsa kahden parhaan joukkoon. Bremen ja PSV todennäköisesti jatkavat. Inter saattaa pelata kolme kertaa 0-0. Edellisen CL:n lohkovaiheessa PSV-Inter 0-0.

Werder Bremen
Tottenham
PSV
Inter

Werder-PSV 1-1
Inter-Spurs 0-0
PSV-Inter
Spurs-Werder
Werder-Inter
PSV-Spurs
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

#29
Lainaus käyttäjältä: "kesämesu"kävin pakkasen kanssa puhelinkeskustelun ja hän totesi,ettei pelaa hesu liigan loppuja pelejä ja tähän ei tule muutosta joten asia on loppuunkäsitelty.olen sitä mieltä,että pakkasen pelit voitaisiin jättää voimaan,koska Blackburn on pelannut kaikkia vastaan kerran.

kannanottoja...

Kannatan.