• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Kerhohuone Munkkiniemessä

Aloittaja Rossonero, heinäkuu 09, 2010, 02:27:03

« edellinen - seuraava »

Rossonero

Munkkiniemessä on nyt n. 60m2 tila, joka on lähes aina käytössä. Tarkoituksena on pitää ainakin n. 3 pöytää koko ajan esillä, ja laittaa lisää tarvittaessa. Tilalla ei ole käytännössä muita käyttäjiä, mutta tilan perällä on eristetty pienempi tila, jota käytetään ehkä kerran viikossa arkena päiväsaikaan. Vaikutusta omaan toimintaan ei sillä ole. Tällaiselle tilalle on minusta ollut jo pitkään tarvetta.

Sijainti Munkkiniemen Nesteen lähellä (Huopalahdentien, Munkkiniemen Puistotien ja Paciuksenkadun iso risteys) on aika hyvä julkisilla tuleville. Bussilla ja ratikalla pääsee, ja esim. Otaniemeen taitaa olla n. 4 km Kuusisaaren kautta. Ilmaista parkkitilaakin tuntuu olevan hyvin lähikaduilla.

Toimitila on maksullinen, joten myös pelaajille tulee pieni käyttömaksu. Tarkkaa systeemiä en ole tuohon miettinyt, mutta jos maksu olisi kuukausittain, niin se olisi aluksi n. 20-25 euroa (10 hengeltä olisi n. puolet koko vuokrasta). Jos porukkaa tulee riittävästi, niin maksu pienenee. Erilaisia vaihtoehtoja esim. satunnaisille kävijöille pitää miettiä. Kk- tai vuosihinnan vastineeksi saa pelata lähes aina halutessaan. Saan tuonne 2-3 avaimet, joten muutama muukin avaintenhaltija on sitten olemassa.

Toimitila on kerrostalon kivijalassa. Talossa on lähinnä omistusasuntoja, joten tiettyjä asioita on sen takia huomioitava. Näistä tarkemmin myöhemmin. Tarkoitus on kuitenkin tehdä paikasta viihtyisä futistunnelmainen kerhohuone, jossa on mukava hengata, vaikka ei koko ajan pelaisikaan.

Viralliset avajaiset järjestettäneen jossain vaiheessa elokuussa. Ensi viikolla on tarkoitus laittaa paikka pelikuntoon, joten kiinnostuneet ja pelipaikkaa tarvitsevat voivat kysellä enemmän. Maksuista enemmän tietoa lähiaikoina ja sitä mukaan kuin kiinnostusta ilmenee. Tutustumiskäynti tietenkin kaikille ilmainen, ja ennen elokuuta ei mitään maksuja mietitä.

Kysymyksiä ja kommentteja saa esittää. Vastailen kuitenkin nyt aika huonosti palstalla, koska en tänne juurikaan ehdi käymään. Puhelimella saa paremmin kiinni.

Killer

Keskitytkö vain ko tilassa pelaamiseen ? Onko esim Espoo kokonaan poissuljettu ?
Entä HeSu -sarjat sinun kohdallasi, (jotka toki jo jäivät kesken viime kaudella.) ?

Hönkki

Toivon että keskustelu sujuu tällä kertaa rauhaa rakentavassa mielentilassa ja että kaikilla pysyy suhteellisuudentaju mukana. Koskee tietysti minuakin.

Munkkiniemen kertsi kuulostaa pelipaikkana oikein hyvältä ja olisi tyhmää olla käyttämättä sitä (pienestä maksusta huolimatta). Myös Kala-Maija on hyvä pelipaikka ja sitäkin kannattaa käyttää pelaamiseen niin kauan kuin mahdollista. Puu ei asu siellä välttämättä enää kovin kauan. Asiat pitäisi nyt pystyä sopimaan kaikkien kesken niin, että jokainen pystyisi pelaamaan kummalla kertsillä vaan. Kyllä sen verran väleissä pitää olla, että pystytään keskenämme pelaamaan. Sovintoseksiä ei tarvitse harrastaa.  ;D

Yksi harkinnan aihe on se mitä liigoja missäkin pelataan ja miten pelipäivät jaetaan ?

Myös FI-sääntövaliokunta joudutaan herättämään henkiin ja varmaan myös miettimään ketä siellä onkaan ? En välttämättä muista kaikkia jäseniä. Painotan yhtä seikkaa sääntövaliokunnan toiminnassa: jokainen päätös tulee menemään valiokunnan jäsenten äänestyksen kautta. Nyt siis kyse yhdistyksen FI-säännöistä. Hesun säännöt voivat hiukan poiketa niistä, mutta siinäkin pitää olla tarkkana ettei homma karkaa käsistä. (Tää kappale olis pitänyt kirjoittaa toiseen otsikkoon)
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

#3
Erinomaiselta kuulostava paikka pelaamiselle. Ilmoittele Vesa kun on mahdollisuus tutustumiskäyntiin. Mielelläni tottakai maksan osani vuokrasta kun tilaa alan - ilmeisesti syksystä lähtien - säännöllisesti käyttämään. Munkkiniemi on minun kannaltani parempi paikka kuin Espoo. Tosin Arabia olisi vielä parempi mutta ymmärsin että alkusyksystä lähtien sen käyttäminen ei enää ole mahdollista. Odotan innolla uuteen kerhotilaan tutustumista! Toki Kala-Maijaankin voin tarvittaessa mennä pelaamaan, mutta ensijaisesti käyttäisin Munkkiniemeä.

Arabiassa on tällä hetkellä Astroni, joka on Munkkiniemen kerhotilan käytettävissä sitten kun Arabian kerhotilasta joudutaan luopumaan. Mikäli Jykän uudesta talosta löytyy kerhotila jossa voi pelata ja kentistä on pula niin Astroa voidaan käyttää sielläkin. Kaikki on neuvoteltavissa ja Astroa voidaan käyttää siellä missä sille on eniten tarvetta ja vaikka useammissakin kerhotiloissa jos tarve on.

Fabio

Lainaus käyttäjältä: BarsaJake - heinäkuu 09, 2010, 11:03:16

Arabiassa on tällä hetkellä Astroni, joka on Munkkiniemen kerhotilan käytettävissä sitten kun Arabian kerhotilasta joudutaan luopumaan. Mikäli Jykän uudesta talosta löytyy kerhotila jossa voi pelata ja kentistä on pula niin Astroa voidaan käyttää sielläkin. Kaikki on neuvoteltavissa ja Astroa voidaan käyttää siellä missä sille on eniten tarvetta ja vaikka useammissakin kerhotiloissa jos tarve on.

Itselläni jäi vähän kökkö maku em. kentästä.. Oli ekalla kerralla aika "tomuinen"! Saitteko "karva-astron" puhtaaksi?

t.Pasi

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Fabio - heinäkuu 09, 2010, 13:49:58Itselläni jäi vähän kökkö maku em. kentästä.. Oli ekalla kerralla aika "tomuinen"! Saitteko "karva-astron" puhtaaksi?

t.Pasi

Harmi kun sulle jäi huono ensivaikutelma ko. kentästä! Ei siinä muuta kuin putsataan kenttä joskus niin se on yhtä hyvä kuin muutkin kentät. Itse pelasin tiistaina samalla kentällä ja samassa kunnossa olevalla kentällä. Hävisin pelit mutta ei minun tappioni olleet kentästä kiinni. Kyllä ne pelaajat riittävän hyvin liikkuivat että varsinkin vika ottelu Jykää vastaan olisi ollut voitettavissa paremmalla viimeistelyllä ja maltillisemmalla otteella. Mutta tuunataan kenttä joskus. Ei lisäkenttä ole koskaan pahitteeksi.

Zinga

Kertsi vaikuttaa hyvältä! Tietenkin tarkemmin asiaa voi kommentoida vasta sen nähtyä. Tämä tuo lisämotivaatiota kerhotoiminnan järjestämiseen ja pelaajarekrytointeihin, jotta saamme kausimaksut alhaisemmiksi.

AriFerra

Upea homma. PSK:n täytyisi saada aikaiseksi syksyn mittaan peliinvaellusmatka paikalle joku arkipäivä.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Rossonero

Onko kenelläkään intoa tulla ottamaan ensituntumaa paikkaan keskiviikkona tai torstaina?

Lainaus käyttäjältä: AriFerra - heinäkuu 13, 2010, 09:10:22
PSK:n täytyisi saada aikaiseksi syksyn mittaan peliinvaellusmatka paikalle joku arkipäivä.

Tervetuloa! Hienoa olisi saada vieraita Porvoosta. Kenties Vuosaaren poppoollekin paikka olisi Espoota helpompi vierailupaikka.

Tässä yhteydessä sanottakoon, että maksut eivät koske aloittelijoiden satunnaisia käyntejä tai muita vierailuja. Koko homma kehittelyssä vielä.

Rossonero

Tiistaina pelejä Munkkiniemessä. Kaikki halukkaat tervetulleita. Vaikka alkaen klo 17 (aiemminkin, jos tulijoita).

Kadun nimi on Tammitie. En muista numeroa, mutta taisi olla toinen talo oikealla, kun tullaan isosta risteyksestä (Munkkiniemen Puistotie, Huopalahdentie jne.). Helpointa löytää, kun soitatte ohjeet.

Rossonero

Siirretäänkin edellämainitut pelit keskiviikolle.

Porvoon turkkilainen

Oliko pelaajia tänään tulossa, niin voisin myös tulla testaamaan Munkkiniemen uutta kerhotilaa? Todennäköisesti ennättäisin sinne 18.30-19 aikoihin.

Rossonero

Taitavat kaikki (il turcoa lukuunottamatta) olla kesälaitumilla vielä.

Minullakin aika kiireinen päivä, joten parempi perua tältä päivältä.

Porvoon turkkilainen


Hönkki

Sitten voitaisiin aloittaa keskustelu siitä miten tätä kertsiä käytetään HEFIn osalta (Hesu käsitellään myöhemmin erikseen) ?

Viime kauden pelaajat olivat:
Zinga
Vesa
Juho
Timo
Wille
Kaitsu
Hönkki
Saku
Zaccy
Jaakko
Masse

En ole vielä tarkistanut, mutta oletan että kaikki jatkavat.

Uusia pelaajia ovat mahdollisesti Fabio, Puppe ja Kesämesu. Silloin liigan koko olisi jo 14. Arabiassa ovat nopeaa pelanneet myös Jykä, Jere, Porvoon Kebab ja Hovimestari, mutta en tiedä onko heistä liigaan tulijoiksi ? Ehkä he pelaavat vain jotain omaa nopean sarjaansa/treenipelejä, en tiedä. Joka tapauksessa nyt on mahdollista kasvattaa nopean pelin sarjatoimintaa, jolloin pelien jakaminen useammalle kertsille on ok.

Jos sitten ajatellaan eri kertsien soveltuvuutta pelkästään sijaintien perusteella, niin Munkkiniemi sopii Matinkylää paremmin ainakin seuraaville:

Vesa
Timo
Wille
Jaakko
Masse
Fabio
Hönkki

Matinkylä on sijainniltaan parempi Kesämesulle ja ehkä Sakulle. Kaikille lopuille varmaan aika sama, mutta en mene vannomaan.

Näkisin asian nyt niin, että tässä olisi mahdollisuus liigan jakamiseen maantieteellisiin lohkoihin. Lohkojen jälkeen loppusarjat. Olisi myös mielenkiintoista jos Arabian pelurit saisi jotenkin liitettyä tähän kokonaisuuteen, vaikka sitten divarina tai jotenkin muuten.

Herättääkö kannatusta vai vastustusta ja onko muita ehdotuksia ?

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses