• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Pelikonsolit!

Aloittaja kasse, helmikuu 27, 2014, 23:36:39

« edellinen - seuraava »

kasse

Olisiko jollain hyllyjen kätköissä vanhoja pelikonsoleita? Olisin kiinnostunut ostamaan subuveli hintaan!!!

zaccy

Konsoleita ei löydy mutta vino'pino originelleja C64 & Amiga pelejä.

kasse

Pistä yv:n mitä pyydät niistä! Ja paljon pelejä siinä on about!!!

zaccy

Jeps lähestyn asiassa yv:llä kunhan ensin saan vastauksen pikku broidiltani koska pelit ikäänkuin hänen hallussaan lievestuoreella.

AriFerra

S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

zaccy

Ei huono arvaus koska mutsini nimi on Anna-Liisa ja siellähän noi puketit fyysisesti majailevat  ::)

Killer

Jake, jos esim FIFA 17 kiinnostaa, niin kyllä konsoli on ehdoton valinta. Mulla käytössä PS3.
Parhaillaan katson sitä kautta Viaplayltä Ligue 1, Metz v OM.  :up.
Uskoisin, että PS3n saa nykyään esim käytettynä melko halvalla. Toki jos rahaa on, niin PS4 kaupasta vaan poistamaan. (Silloin emme tosin voi aloittaa online pelejä..).

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - helmikuu 03, 2017, 22:29:12
Jake, jos esim FIFA 17 kiinnostaa, niin kyllä konsoli on ehdoton valinta. Mulla käytössä PS3.

Kiitos tiedosta! Täytyy katsella käytettynä PS3:a. Toimivatko esim. uusimmat FIFA ja FM PS3:lla vai pitääkö olla uusin versio konsolista? Kysyn ihan sillä koska - mikäli konsolin päädyn hankkimaan - haluaisin konsolista pidempiaikaisen investoinnin eli uutta konsolia ei tarvitsisi joka vuosi hankkia. Miten PS eroaa Xboxista? Onko jollakin täällä kokemuksia molemmista?

SouthernBoogieCat

PS3:sta näköjään saa nykyään uutenakin noin parilla sadalla. Ei kuulosta pahalta kun uusi PS4 maksaa googlauksen perusteella siinä 400 € kieppeillä. Eri asia kannattaako PS3:sta hankkia jos esim. vuoden päästä sillä ei tee mitään jos myöhemmin julkaistavat pelit eivät pyöri sillä. Nykyajan laiteviidakko on aika paha koska laitteet ovat nykyään (erityisesti IT-laitteet) melko lyhytaikaisia ja muutaman vuoden päästä pitää hankkia uudempi versio koska vanhemmalla ei tee mitään koska monet ohjelmat eivät pyöri sillä. En tiedä onko inflaatio konsoleissa näin raaka. Toivottavasti ei. Mietin ja tutkailen eri vaihtoehtoja.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - helmikuu 03, 2017, 22:29:12
aloittaa online pelejä

Tuo onlinepelimahdollisuus on toki varteenotettava tekijä PS3:n puolesta etenkin jos googlaamani hinnat pitävät paikkaansa että vermeen saa jopa 200 €:lla uutena ja käytettynä toki pitäisi saada noin puoleen siitä tai maksimissaan 150 €:lla. Toki tärkeä tekijä päätöksessä on myös että tekeekö PS3:lla enää mitään 1-3 vuoden päästä.

Killer

Varmasti tekee. 100% luotto siihen.

Mr. Posh

Näitä on ja rikkinäisen saa toivottavasti n.80€ kuntoon kun pienin ottaa osaa peleihin.
Itse etsin futiskenkien tv-kapeikosta (1/4 kenttänäkymästä) noin. 2-6 sekunnin sissällä olevia "elinpiirejä".
Jos et Jake pelaa niin ostan samoin kustannuksin kokonaisuutesi pois 14-päivän takuulla puolin ja toisin.
Muista kolmen konsolin jälkeen merkauttaa omaisuutesi. Mun merkkaus kusee kuiteski.! Hellas ja KTP!
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

SouthernBoogieCat

#12
Päädyin PS4:n Slim-versioon jonka sain  edullisesti paketissa joka sisälsi konsolin, ylimääräisen ohjaimen ja haluamani pelit NHL17 ja FIFA17. Kyselin paljon asiasta eri paikoista ja yhteistä monille vastauksille oli että vanhempia versioita ei enää kannata ostaa vaan nimenomaan PS4:n ja Slim-versio riittää Pro-version sijasta.

Pelasin äsken elämäni ensimmäisen kerran PS4:lla tai muullakaan PS:ällä tai Xboxilla yms. Nintendo Entertainment Systemistä ainoastaan aiempaa kokemusta 1980-luvun lopusta mutta nykyisen sukupolven konsoleista ei minkäänlaista. Ainakin NHL17 teki vaikutuksen. Seuraavaksi testaamaan FIFA17:a. Aloitin pelaamisen helpoimmalla tasolla joka olikin melkoisen helppo koska voitin ekan pelin 7-2. Pelaan aluksi aloittelija-tasolla ja taitojen karttuessa siirryn porrastetusti ylöspäin.

Laitteen toimintojenkin opettelussa on vielä tekemistä koska käyttökokemusta on vasta lyhyen aikaa. Eiköhän ne opi samoin kuin FIFAn ja NHL:n asiat. Kyllä yhteenvetona pitää sanoa että positiivinen ensivaikutelma syntyi PS4:sta ja ei ollut hukkaostos jonka voi jo nyt sanoa. Kyllä pelaamisnautinto on toista luokkaa kuin läppärilläni jossa FM toimii ihan hyvin mutta PS4:ssa heti se pelaamiskokemus oli jo lyhyen ensituntuman perusteella eri tasoa.

SouthernBoogieCat

Ensimmäinen FIFA17-pelikokemus takana. Kun pelin ensimmäisen kerran latasi PS4:seen niin avausotteluksi tuli koneen valitsema Chelsea-Manchester United jossa kone valitsi joukkueekseni Chelsean. Kyseessä FA Cupin finaali. Ilmeisesti tuli automaattisesti helpoin taso koska en hävinnyt ekaa FIFA-peliäni pystyyn. Taso (oli se sitten aloittelija tai hieman edistyneempi) oli kuitenkin selvästi NHL17:a tasoa vaikeampi koska maalinteko oli nyt vaikeaa sekä taklausten ajoittaminen. Peli kuitenkin oli tarkkaa peliä puolin ja toisin (maalia kohti laukaukset 120.min aikana 2-4 Manchester Unitedille). Peli päättyi jatkoajankin jälkeen hönkkimäisiin numeroihin 0-0 ja edessä oli pilkkukisa jossa minulla ei ollut hallussa pilkkujen ampuminen joten hävisin sen 0-2. Satuin kuitenkin torjumaan yhden Manchester Unitedin pilkun ja jonkun pilkun he vetivät ohi mutta kaksi saivat sisään kun Chelsean kaikki vetäjät epäonnistuivat. FIFA17:sta avaus oli positiivinen kokemus kuten NHL17:sta aloitus. Tästä on hyvä jatkaa. PS4 näköjään tallentaa kovalevylle pelit joten jatkossa en tarvitse CD:tä pelin pelaamiseen. Jatkossa kytken konsolin myös nettiin kunhan selvitän ensin netin salasanani jota tarvitaan kun WiFi:n kautta liitetään konsoli nettiin. Tällä ei ole kuitenkaan kiirettä koska toistaiseksi pelaan yksinpelejä joissa nettiä ei tarvita.

nabel

Kun aina pitää mennä vähän vastavirtaan niin olen ollut aina Pro Evolution Soccer miehiä konsoleilla. Lisenssien puutekaan ei haittaa, usb-tikulla ja nettiyhteydellä saa vaikka klassikkotiimit peliin ja meno on kuin PiSun subumatseissa. Kikkailu-Fifat ei sovi nakkisormille.

Tunnus on nabel_313 PS-maailmassa.