• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Pelikonsolit!

Aloittaja kasse, helmikuu 27, 2014, 23:36:39

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

#225
 " kun ilmoittivat ensimmäisille asiakkaille irtoavan ekstra "merchiä" julkaisun kunniaksi. "


Tänne oikealle alueelle koskien konsolipelejä. Ilmeisesti "Merch" on Zeldan pelinsisäistä virtuaalivaluuttaa? Jos näin niin onko sillä tehtävät ostokset pelkästään kosmeettisia esim. miekkoja tai asuja yms. vai saako niillä etua muihin pelaajiin nähden?

L'Majuri

"Merch" on yleinen lyhenne sanasta merchandise.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - kesäkuu 17, 2023, 21:30:51"Merch" on yleinen lyhenne sanasta merchandise.

Kiitos tiedosta!! Tosiaan sopii tuohon sanaan tuo lyhenne.

Epis

Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - kesäkuu 17, 2023, 21:46:30
Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - kesäkuu 17, 2023, 21:30:51"Merch" on yleinen lyhenne sanasta merchandise.

Kiitos tiedosta!! Tosiaan sopii tuohon sanaan tuo lyhenne.

Juurikin näin..
Näissä julkaisuissa ei mitään lisäostoja ole paitsi tietysti Nintendon Amiibo-systeemi, joita voi käyttää kerran päivässä ja saada hieman lisäresursseja, joilla ei sinällään kuitenkaan ole suurta vaikutusta.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

SouthernBoogieCat

#229
Lainaus käyttäjältä: Epis - kesäkuu 19, 2023, 11:09:36Näissä julkaisuissa ei mitään lisäostoja ole paitsi tietysti Nintendon Amiibo-systeemi, joita voi käyttää kerran päivässä ja saada hieman lisäresursseja, joilla ei sinällään kuitenkaan ole suurta vaikutusta.

Se on toisaalta hyvä ettei Zeldassa ole mikromaksuihin perustuvaa systeemiä. Futispeleissä sekä Änärissä (ja joissakin muissakin peleissä kuten NBA 2K-sarjassa) on mikromaksuja joita paljon käyttämällä on mahdollista saavuttaa etua mutta tuo edellyttää tuhansien eurojen satsauksia. Striimaajista useimmat näitä käyttävät. Striimaajista monet kyllä saavat EAltä markkinointimielessä Ultimate Team-pakkoja sekä isoissa turnauksissa kullakin pelaajalla on käytössä kaikki mahdolliset kortit EA Sportsin accountien kautta.

Peruspelaajista - kuten itse - on moni varmasti mikromaksuja kokeillut (kuten itsekin) mutta kyllä se hyvien pelaajien taito tulee esiin käyttipä mikromaksuja tai ei. Hyvät pelaajat voittavat paremmilla joukkueilla pelaavat huonommat pelaajat. On tullut vastaan useita kertoja pelaajia joilla joukkueet ovat olleet selvästi omaa jengiäni heikompia ja silti tuloksena on ollut selkeä tappio kun vastustaja on osannut pelata paremmin.

Mikromaksujen hyvä puoli on se että jos ei halua pelata/ehdi pelata paljon niin voi hankkia niillä vaivattomasti (ilman kohtuutonta tahkoamista) suhteellisen pienellä panostuksella (puhutaan muutamasta kympistä) ihan kilpailukykyisen joukkueen jolla voi sitten pelata kun ehtii. Eri asia kannattaako näitä Dream Team/Ultimate Team-tyylisiä pelimuotoja pelata ollenkaan jos ei tee sitä säännöllisesti.

Näiden pelimuotojen antamat palkinnot vaativat tiettyä aktiviisuutta (näin pitää mielestäni ollakin) joskin nykyään hyviä palkintoja saa melkoisen vähällä pelaamisella aiempaan nähden erityisesti eFootballissa. EA Sportskin on mikromaksujen saamasta kritiikistä oppineena tehnyt Ultimate Teamien pelaamisesta niinikään sellaista että tarvetta ei ole kohtuuttomasti tahkota jotta saa pelistä hyviä palkintoja eikä välttämättä mikromaksuihin ole tarvetta ellei itse halua.

Belgia on ainakin kieltänyt mikromaksut joten siellä ei FIFAn tai Änärin pelaajien esimerkiksi ole mahdollista pakkoja ostella. Palkintopakkoja sielläkin toki saa.

SouthernBoogieCat

Kaitsulle tiedoksi: uusimmassa Pelaaja-lehdessä on arvostelu uudesta Zeldasta. Kun olet jo pelannut sitä niin voinee olla mielenkiintoista lukea se ja katsoa miten näkemyksesi arvostelijan kanssa kohtaavat vai kohtaavatko ollenkaan. Ymmärtääkseni olet pitkänlinjan Zelda-pelaaja (pelannut useat versiot ellet kaikki läpi) joten voi olla että sinulla on erilaisia näkemyksiä kuin arvostelijalla. Erilaisia näkemyksiä voi olla myös toki sellaisella pelaajalla joka on vähemmän pelannut mutta sinulla saattaa pitkän kokemuksen perusteella jotkut näkemykset olla sellaisia mitä ei voi olla vähän Zelda-sarjaa pelanneella.

https://pelaaja.fi/lehdet/kesakuun-pelaaja-lehti-246-nyt-kaupoissa-arvostelussa-legend-zelda-tears-kingdom-ja-diablo-iv