• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Englantilaista jalkapalloa

Aloittaja Benali, maaliskuu 10, 2011, 15:58:31

« edellinen - seuraava »

Hönkki

aijaa

parhaat MM-kisat oli muuten -82 koska mukana olivat Felix Magath, Holger Hieronymus ja Vagiz Khidiyatullin
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

Lainaus käyttäjältä: Killer - toukokuu 03, 2012, 23:11:38
Lainaus käyttäjältä: Rossonero - toukokuu 03, 2012, 22:32:09
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - toukokuu 03, 2012, 12:16:43
LainaaSe, että Kopteff ja Kuqi munasivat, ei poista sitä, että Hyyppä munasi myös

Kopteff ja Kuqi munasivat enemmän

Eipäs.
Jos kuitenkin. Kinataan.

Harmi, että ennätit ennen kuin Hönkki tarttui syöttiin "juupas"-kommentilla. Näin jo sieluni silmin loputtoman ketjun, jonka loppu koittaisi vasta, kun jompikumpi olisi liian seniili muistaakseen kumpi piti kirjoittaa.

Jospa kuitenkin palataan otsikon aiheeseen. Eipä hassumpia maaleja entiseltä Freiburgin mieheltä, jolla nyt (kai) 13 maalia 12 pelissä Newcastlessa:

http://www.dailymotion.com/video/xqjptw_chelsea-vs-newcastle-0-2-all-goals-and-highlights-05-02-12_sport

Koosteessa myös John Obi Mikel esittelee futiksen huonompaa puolta laittamalla ilmeisesti kostoksi Tioten lasarettiin.

Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses


Killer

Englannin ja Skotlannin eri sarjojen ottelut kaudelle 2012/13 julkaistiin tänään.

Tässä rahaliigan pelit:
http://www.bbc.co.uk/sport/football/premier-league/fixtures.

Hönkki

viimeinkin 0-0

KIITOS HODGSON !
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - kesäkuu 25, 2012, 01:01:44
viimeinkin 0-0

KIITOS HODGSON !

Kiittäisin ennemmin Italian tuhlareita. Hodgsonin bussissa oli jotain kengurubensaa, kun ei pysynyt paikallaan estämässä tilanteita. Italian olisi pitänyt viedä 5-1 peliajalla (siis lähes varmat maalipaikat jotakuinkin noin).

Kiitos kuitenkin Hodarille siitä, että teki Englannillakin suomet. Tärkeämpi kiikkua siellä löysässä hirressä mahdollisimman kauan kuin yrittää voittaa iskemällä vastustajan heikkouksiin. Mahtitaktiikka laittaa engelsmannit voittamaan pisteeltä.

Englannin pelaajista on kisoissa kuultu pari hienoa totemusta. Milner on päättänyt uida altaassa itsepintaisesti matkaa, vaikka muut pelaavat ympärillä vesipalloa. Ja Carrollin taktinen rooli on muistuttaa keskiajan linnanvalloituksissa käytettyä saastunutta ruhoa, joka heitetään katapultilla linnan muurin yli.

Ja sitten vielä se todellinen suru-uutinen brittein saarilta. Pohjoisirlantilainen Kupru-legenda Alan McDonald on kuollut alle viisikymppisenä.

http://www.guardian.co.uk/football/2012/jun/24/alan-mcdonald

Hönkki

LainaaKiittäisin ennemmin Italian tuhlareita. Hodgsonin bussissa oli jotain kengurubensaa, kun ei pysynyt paikallaan estämässä tilanteita. Italian olisi pitänyt viedä 5-1 peliajalla (siis lähes varmat maalipaikat jotakuinkin noin).

Tämä kaikki oli Hodarin neroutta. Hän oli ennaltalaskenut että italian kärkimiehet eivät pysty tekemään pelitilannemaaleja tällaisissa peleissä, varsinkin kun Di Natale oli penkillä. Ei tuossa mennyt Hodarin kannalta muuta pieleen kuin ne pari pilkkua. Todennäköisyyksien mukaan Englantikin joskus voittaa pilkkukisan, mutta se ei nyt vaan vieläkään osunut kohdalle.

Saksaa vastaan Italia joutuu taas pilkuille ja sitten tulee lähtö.


LainaaJa Carrollin taktinen rooli on muistuttaa keskiajan linnanvalloituksissa käytettyä saastunutta ruhoa, joka heitetään katapultilla linnan muurin yli.

Loistava kielikuva. Minulle tuli Carrollista mieleen joku lentopalloilija.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Helvetin hienoa, että Hodarin Englanti putos. Olkootkin, että aika paljon sai heidän materiaalistaan irti. Ei ainuttakaan tappiota ilman pilkkukisaa.

Saksa ois Englantia vienyt samaan tyyliin kuin viime MM-kisoissa, mutta Italian kanssa joutuvat tiukoille


Rossonero

#55
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - kesäkuu 25, 2012, 09:22:51
Tämä kaikki oli Hodarin neroutta. Hän oli ennaltalaskenut että italian kärkimiehet eivät pysty tekemään pelitilannemaaleja tällaisissa peleissä, varsinkin kun Di Natale oli penkillä. Ei tuossa mennyt Hodarin kannalta muuta pieleen kuin ne pari pilkkua.

Nerohan mies on, mutta nerolta on erikoista, että laittaa kaiken arpapelin (pilkkukisa Hodarin mukaan) varaan. Ja vielä kyseenalaisempaa on futisnerolta puhua arpapelistä pilkkukisassa, kun kyse on kuitenkin perussuorituksista paineen alla ja veskarin taidoista.

No joo, oikeastaan en odottanut juuri mitään engelsmanneilta. On kuitenkin jotenkin sääli, että joukkue, jossa on kuitenkin ihan kelvollisiakin pelaajia (ei kuitenkaan maailmanluokkaa  ;) ), pelaa noin karmeaa peliä, kun vastustajana olleella Italialla on silläkin korkeintaan keskinkertainen jengi tavalliseen tasoonsa nähden, ja sen olisi helposti saanut vaikeuksiin korkealla prässillä, kuten Englantikin hetkellisesti osoitti. Kun jengi ei saa kuin 2-3 syöttöä omilleen, on sen päästävä palloon kiinni alueella, jolla se riittää, että päästään laukomaan.

Pelkästään Hodgsonin pakkomielteinen ja kankea 4-4-2 herättää kysymyksiä miehen neroudesta. Italiaa vastaan oli jo etukäteen tiedossa, että Italian kapealla pelaava keskikenttä ottaa pelin haltuunsa tuota vastaan, koska Milner ja Young ovat kiskoillaan laidassa. Lisäksi Young myös aivan liian huono puolustamaan, joten vasen laita olikin aina auki, kun Cole joutui kaventamaan keskelle. Italian laitojen alimiehitystä taas ei hyödynnetty juuri lainkaan. Yksi kärki (nopea Welbeck), kolme keskikentän keskelle tukkimaan pelitila ja laidalle Milnerin (Hidgsonin Englannin vastine Hodgsonin Suomen Toni Kalliolle, eli Hodarin taktiikan peruskappale, koska tekee juuri sitä kiskoillajuoksua mitä pyydetään, mutta ei tarjoa myöskään mitään pallon kanssa) tilalle nopea ja melko näppärä Oxlade-Chamberlain. Olisi ehkä saatu hieman enemmän nähdä Englannin peliä vastustajan kenttäpuoliskolla, eikä mitään suurempaa riskiä olisi ollut.

Mutta tässähän puhutaan miehestä, jonka mielestä Suomen kannatti luottaa pakkovoittoon Portugalista (jolle riitti tasuri) vikassa pelissä vieraissa ja pelata siellä kilpikonnabussia kuin yrittää voittaa kääpiövaltioita vieraissa hyökkäämällä aktiivisemmin. Ymmärrän tietyissä peleissä moiset taktiikat, mutta juuri se, että mies ei osaa (tai halua) muuttaa sitä tarpeen mukaan ja iskeä vastustajan heikkouksiin, silloin kun se todennäköisesti parantaisi mahdollisuuksia, heittää ilmoille aikamoisia kysymysmerkkejä.

Ei vain voi käsittää Hodaria. Toki Englannilla on materiaalikin kehnompaa kuin huippumailla, ja pallon kanssa Italia tuntui olevan huomattavasti taitavampi sekä yksilöinä että joukkueena.

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - kesäkuu 25, 2012, 09:22:51Todennäköisyyksien mukaan Englantikin joskus voittaa pilkkukisan, mutta se ei nyt vaan vieläkään osunut kohdalle.

Luottamus siihen, että tämä sattuu juuri, kun itse on valmentajana, on aikamoista Hodgsonilta. Jos mies on 2-3 kisat, on kai todennäköisempää, että Englanti häviää nuo sinä aikana. Englannillahan on nyt 1 voitto kahdeksasta pilkkukisasta. Italiallakin jo 3 kahdeksasta.

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Rossonero - kesäkuu 25, 2012, 23:41:32
Lisäksi Young myös aivan liian huono puolustamaan, joten vasen laita olikin aina auki, kun Cole joutui kaventamaan keskelle.

Missäs Cityn Richards on? Eikö poika ollut pari vuotta sitten yksi maan lupaavimmista laitapakeista? Onko osoittautunut flopiksi vai sairiksella?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Hönkki

Hodarin nerous on siinä, että hän maksimoi omat kykynsä tuloksentekomielessä. Hodgson ei osaa peluuttaa joukkuettaan hyökkäävällä taktiikalla ja hän tiedostaa sen. Hän kuitenkin osaa peluuttaa joukkuettaan puolustavalla taktikalla ja sen hän vasta tiedostaakin. En oikein usko, että korkea prässi olisi toiminut Englannilla, ainakaan koko pelin ajan Italiaa vastaan. Walcott ja Rooney olisivat ehkä pystyneetkin prässäämään, mutta olisivat väsyneet. Epäilen suuresti Welbeckin ja varsinkin Carrollin kykyjä tehokkaaseen korkeaan prässiin. Carroll ei osaa edes juosta. Lisäksi koko muunkin joukkueen olisi pitänyt nousta ylemmäs ja pitää keskikenttä tiiviinä ja sitten taas välillä ravata omaa päähän. Erittäin kuluttavaa tässä vaiheessa turnausta. Vielä kun tietää Italian kyvyt vastaiskuihin vanhana catenaccio-maana (Balotellista huolimatta), niin luulen että Hodari vei Englannin niin pitkälle kuin se ylipäätänsä oli mahdollista. Englanti ei olisi saanut Pirloa millään ilveellä kuriin edes sen vertaa kuin nyt, jos prässi olisi ollut korkeammalla. Pirlo olisi pelannut Cassanon tai Balotellin 4-5 kertaa yksin läpi ja kyllä siitä olisi jo yksi maali syntynyt.

Hodari pelaa todennäköisyyksillä. Pilkkukisa on kuin nopanheittoa ja kyllä se kutonenkin joskus osuu, kun tarpeeksi kauan yrittää. Ei vaan osunut vieläkään. Ehkä Englannin pitäisi valita joukkueeseensa muutama pelaaja ainoastaan pilkkukisoja varten. Muutama pelaaja mukaan, jotka ovat kunnostautuneet erityisesti pilkkujen vetäjinä ja muilla taidoilla ei niin hirveästi väliä. Toki pieni ongelma siinä milloin nämä pelaajat vaihdosta sisään.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Liverpool ei oikein Hodarille sopinut vai eikö hänelle annettu kunnon mahdollisuutta?

Killer