• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Viikon kysymys

Aloittaja Hönkki, heinäkuu 17, 2006, 15:03:05

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

#1785
Hyviä kysymyksiä sekä Hönkiltä että Kokkikselta. En olisi itse noihin tiennyt vastauksia.

Hönkin kysymykseen olisin saattanut arvata jonkun muun ison maan kuin Italian pelaajan esimerkiksi Länsi-Saksan/Saksan tai Hollannin tai sitten jonkun hieman pienemmän futismaan kuten Ruotsin tai Neuvostoliiton pelaajan. Jälkimmäisillekin Suomi on hävinnyt vuosien saatossa vähintään neljällä maalilla. Lisäksi kummmankin pelaajia on pelannut MM-kisoissa ja tehnyt niissä maaleja.

Mutta toki Neuvostoliiton tapauksessa tuon olisi pitänyt ajoittua ainoastaan Italian MM-kisoihin joissa joku neuvostopelaaja saattoi Kamerun-voitossa tehdä kaksi maalia. Argentiinaa ja Romaniaa vastaan Neuvostoliitto jäi nollille. Meksikon MM-kisojen aikaan ei vielä neuvostopelaajia ulkomailla pelannut.

Tshekkoslovakia olisi myöskin voinut olla arvaus jos joku tshekki olisi tehnyt maaleja MM-kisoissa sekä pelannut Serie B:ä. Tshekkoslovakiallekin Suomi on hävinnyt muistaakseni suurinumeroisesti joskus sekä Tshekille 1990-luvulta eteenpäin. Ja toki Suomi on voittanut Tshekkoslovakian 3-0 Martti Kuuselan jäähyväispelissä EM-karsinnoissa vuoden 1988 kisoihin.

Kokkiksen kysymykseen ei ole itselläni mitään ideaa mikä maa voisi olla kyseessä.