• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

2023 Jake tietokilpailuiden Ranking-kilpailut

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 14, 2023, 11:32:15

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - joulukuu 07, 2023, 18:24:35Unkari

Ei haeta Unkaria joka on arvokisoissa ollut välierissä ja mitaleilla kauan sitten. Mutta se ei Neuvostoliiton/Venäjän tavoin sopine Unkariinkaan että samassa karsintalohkossa olisi Suomen kanssa pelannut ja aloittanut lohkopelit pelaamalla kaikki kotiottelunsa heti putkeen. Jos tästä tulee toista tietoa niin Hönkki saa ilman muuta täydet pisteet vaikka jälkikäteenkin. Tällä hetkellä pisteitä on tulossa kyllä. Laitan vielä extrabonusvihjeen:

Tämä haettu joukkue pelasi Suomea vastaan - noissa karsinnoissa mitä tässä kysymyksessä haetaan - ottelussa joka keskeytyi hetkeksi poliittisen mielenilmauksen johdosta. Ottelu kuitenkin pelattiin loppuun. Suomi hävisi kyseisen ottelun joka pelattiin Olympiastadionilla Helsingissä.

Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - joulukuu 08, 2023, 09:27:43Turkki

Oikea vastaus.

Kyse oli vuoden 2000 EM-kisojen karsinnoista. Turkki neuvotteli lohkon muiden joukkueiden kanssa otteluohjelman jossa pelasivat kaikki kotipelit putkeen heti alkuun. Suomihan kävi voittassa vieraissa mutta hävisi siis tuon kotiottelun jossa oli peli välillä seis mielenilmauksen johdosta. Olin itse siellä paikanpäällä. Turkki on ollut MM-kisoissa 2002 välierissä ja voitti pronssia tuolloin. 2000 EM-kisoissa menivät alkulohkosta jatkoon ja pudottivat isäntämaa Belgian. Puolivälierissä kuitenkin putosivat.

Hönkille täysin oikeasta vastauksesta tulee paljon pisteitä. Runkosarjan voitto näyttää aikalailla todennäköiseltä. Vielä on pari osakilpailua jäljellä. Sen jälkeen runkosarjan kaksi parasta pelaavat Grand Finalin. Tuon voittaja on koko sarjan vuoden 2023 mestari.