• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Suomen maajoukkue

Aloittaja Hönkki, lokakuu 10, 2006, 14:26:04

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Joo, Rive on hieno valmentaja, mutta tällä erää kansi kiinni hänen kohdallaan. Uutta valmentajaa valittaessa ottaisin Martti Kuuselan huomioon. Hän on sentäs elossa (eikö ?)
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Mara liian vanha, ellei sitten hänenkin kohdalla käytetä apuna tekoälyä. Ulkomaalaisista paras ois Mourinho, mutta ei taida siihen olle varaa. Toivottavasti Lahti ja kumppanit uskaltavat ottaa nyt käyttöön niitä kätkettyjä veroparatiisirahoja. Sitähän nykyhallituksin ajaa vakuutuskuori Orpojen sekä Purran lehmänpaskanaamojen.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - maaliskuu 22, 2024, 14:06:58Joo, Rive on hieno valmentaja, mutta tällä erää kansi kiinni hänen kohdallaan. Uutta valmentajaa valittaessa ottaisin Martti Kuuselan huomioon. Hän on sentäs elossa (eikö ?)


Mara on elossa edelleen. Hyvä vaihtoehto mutta tuskin lähtee. Lienee jo eläköitynyt ja jos jotain tekee niin kommentointia.

Ulkomainen vaihtoehto on monen asiantuntijan toivoma. Kotimaisiakin on hyviä vaihtoehtoja mm. Valakari tai Lehkosuo joista jälkimmäinen jo ikäänkuin sisäänajossa toimiessaan nuorten Huuhkajien valmentajana.

Jos ulkomainen vaihtoehto niin voi olla että palloliitto joutuu ottamaan vakuutuskuoret avuksi tai tilata veroparatiisista kuriirien kautta käteistä. Ellei Ten Hag saisi kenkää Man Utdista jolloin voisi suostua halvemmalla kun palkka juoksee sopimuskauden ajan. Rive vaihdossa Manchesteriin uusiin haasteisiin?

Hönkki

Olikos muuten Ari Lahti valitsemassa Hans Backea ? Joku hänetkin valitsi ja siinä ei lopputulos ollut paras mahdollinen. Nyt siis Lahti valitsee sen henkilön, joka valitsee uuden valmentajan tai ainakin jolta kysytään neuvoa uutta valmentajaa valittaessa. Mikä voisi mennä pieleen ?

Oikeasti oikea vaihtoehto uudeksi valmentajaksi olisi Jani Honkavaara. Häneen olisi varaa.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

L'Majuri

Maurizio Sarri vapaana, mutta Suomen natsistinen suhtautuminen tupakoitiin; joten ei tulisi.

Nostaisin jonkun lupaavan suomalaisen aladivari valmentajan. Samalla koko puolustus hänen jengistään. Ei voi olla  e_shit kempi kuin nykyinen.

Porvoon turkkilainen

Ari Lahti on arvostelun yläpuolella.

Hovimestari

Giovanni Trapattoni, 85, olisi vapaana. Wikipedian mukaan hän on "hyvin taktinen valmentaja".

Hönkki

Ässä hihasta: Marianne Miettinen
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hönkki

Ainoa valmentaja maailmassa, joka voi Suomen vielä joskus viedä kisoihin, on Jussi Leppälahti.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

#774
Onnea Hradeckylle Bundesliigan mestaruudesta!! Ensimmäinen suomalainen joka on voittanut TOP4-liigojen (Englanti, Italia, Espanja, Saksa) mestaruuden ja vielä kapteenina. Yksi kaikkien aikojen suomalaisista urheilusaavutuksista ilman muuta.

Hyypiä ja Litti toki voittivat Mestareiden liigan joka menee minusta vielä tämän edelle. Hyypiä jäi ilman Valioliigan voittoa mutta Litti voitti Hollannin mestaruuksia jotka on aina hienoja saavutuksia mutta eivät TOP4-liigojen mestaruuksien veroisia. Espanjan liigaa Barca ei Litin aikana voittanut. Jos Hradecky yltää Mestareiden liigan voittoon vielä urallaan niin sitten hän kyllä nousee yksin kaikkien aikojen suomalaiseksi urheiluvoittajaksi.

Tässä vielä kaikki kunnia pienempien lajien suomalaisille voittajille. Joka lajissa menestyminen vaatii omistautumisista lajiinsa ja lajeissa on aina oma kilpailunsa ja huipulle nousu vaikeata. Futis on globaalisti suurin laji joten toki siinä menestyminen on vaikeinta ja näkyvyys eri luokkaa kuin pienemmissä lajeissa.

SouthernBoogieCat

Miku juuri mainitsi toisaalla että Lagerblom lasketaan Werder Bremenissä Bundesliigan voittaneisiin pelaajiin. Wikipedian mukaan pelasi kyllä ison osan lainalla muualla. Hradecky oli nyt avainpelaaja ja vielä kapteeni.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Lagerblom