• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Viikon muu harraste kysymys

Aloittaja NyckelMan, toukokuu 28, 2023, 19:42:17

« edellinen - seuraava »

NyckelMan

Montako bändiä Helena on nähnyt livenä tähän mennessä vuonna 2023?


SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - toukokuu 28, 2023, 19:42:17Montako bändiä Helena on nähnyt livenä tähän mennessä vuonna 2023?

Sanotaan 15 koska uskon että tässä haetaan jotain merkittävää lukua ja tuo 15 on minusta tässä vaiheessa vuotta jo merkittävä luku.

Hönkki

Enemmän. Kun Majuri lähtee peliin, niin Helena lähtee keikalle. Sanotaan 27.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

NyckelMan

Molemmat niiiiin kaukana. Hönkki lähempänä.
Oikea vastaus: 105!
(Excel-taulukosta tarkistettu) .

SouthernBoogieCat

#4
Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - toukokuu 29, 2023, 09:32:54Molemmat niiiiin kaukana. Hönkki lähempänä.
Oikea vastaus: 105!
(Excel-taulukosta tarkistettu) .

Melkoinen määrä. Nopeasti laskettuna päiviä on tänä vuonna ollut sellaiset 150 (hieman päälle) joten melkeinpä keikka/päivä joka on kova tahti. Lienee kaikki keikat tuossa eli ei pelkästään sellaiset joihin pitää ostaa liput vaan myös pubeissa yms. olevat ilmaiskeikat. Pelkästään maksullisilla keikoilla tuollainen luku olisi aika vaikea saavuttaa tässä ajassa.

Olin itsekin sellaisella ilmaiskeikalla yhdessä baarissa Viikissä viime torstaina. Siellä soitti yksi jazzbändi ja luulin että olisi ollut jamit heidän esityksensä jälkeen. Menin sinne kitarani kanssa suoraan Maunulasta bänditreeneistä. Jameja ei kuitenkaan ollut ja en olisi lopulta voinutkaan soittaa koska vahvistinta ei ollut kitaralle paikalla (basistilla oli vain kontrabassolle vahvistin jota jameissa olisi tietenkin kontrabasso tai sähköbasso käyttänyt). Jameja kuitenkin tuolla on joskus ollut mutta viime torstaina ei ollut.

Seuraavalla kerralla sitten ja katselen missä jazzjameja olisi joku toinen päivä. Mielellään niihin menisin mutta ainakin aiemmin jazzjameja ei ole usein järjestetty. Ja oma vahvistin mukaan seuraaviin jameihin koska nyt on pieni mininuppi (oheisen kuvan Quilter InterBlock jonka viime viikolla hankin Tampereelta joka kannatti) ja suomalaisen valmistajan (yhden tutun) TOOB-kaiutin jotka molemmat ovat kevyitä roudattavia. Quilter menee kitarapussissa ja TOOB muovikassissa. Soundi on mitä parhain jazziin.  Ja jos soittopaikalta (jameista tai muualta) löytyy mikseristä ylimääräinen kanava - muiden siihen liitettyjen soittimien/laulun yms. lisäksi - niin Quilterin voi liittää Line Outin kautta linjana siihen. Eli välttämättä TOOBia ei kaikkialle tarvitse ottaa vaan Quilter menee kitarapussissa pelkästään joten siinä vaihtoehdossa roudaus helpottuu entisestään.

Myin Orangeni jota käytin melkein 20 vuotta - marraskuusta 2003 lähtien - ja ostin nuo edellämainitut ja Orangen myynti kattoi koko vahvistinhankinnan lähestulkoon (molemmat erikseen kattoi kyllä sekä matkat Tampereelle mutta yhteishintaan joutui hieman lisää laittamaan). Jameihin siis hyvä kalusto sekä leireille koska roudaaminen on äärimmäisen helppoa.

Orangessani oli myös hyvä soundi eikä se ollut sinänsä koolla pilattu mutta silti hankalampi roudattava. Ja halusin toisenlaista, hieman puhtaampaa ja tummempaa soundia kun nyt soitan jazzia. Quilteristä saa särön myöskin mutta puhtaan takia pitkälti sen hankin. Orangessa hieman turhan kirkas soundi jazziin. Orange siirtyi uudelle, mitä ilmeisimmin tyytyväiselle omistajalle viikko sitten joten se meni oikeaan osoitteeseen soittajalle joka sellaista soundia etsi.