• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Subbuteon ja muiden omien pelien esim. konsolipelit Livestream-topic

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 23, 2018, 11:11:55

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Tein uuden topicin joka on tarkoitettu pelien - oli sitten Subbuteo tai konsolipelit yms. - livestreameihin. Eli tänne linkit omille YouTube, Twitch, Twitter yms. missä pelejä lähetetäänkin. Ohessa omat livestreamsivuni joihin lähetän (vaikka ne olikin jo toisaalla mainittu mutta tässä omassa topicissa vielä):

https://www.youtube.com/user/MrJaakko34

https://www.twitch.tv/jaketwitch77

Twitchini on siis synkronoitu niin että jos lähetän sitä kautta näkyy lähetys myös YouTubessa. Se vielä pitää selvittää että voiko YouTubea synkronoida Twitchin kanssa jolloin ei ole väliä kumman pelin alussa valitsee kun haluaa lähettää livestreamiä peleistä.

Edit: Twitchin synkronointi YouTubeen ei näytä aina toimivan. Täytyy selvittää mistä kyse.


Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hovimestari

Katsoin juuri El Pablon peliä AIK:n vieraana. 3-0 ruotsalaisille, Pablolla oli aivan lopussa toki tolppa.

Killer

Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - huhtikuu 24, 2018, 15:21:48
Katsoin juuri El Pablon peliä AIK:n vieraana. 3-0 ruotsalaisille, Pablolla oli aivan lopussa toki tolppa.

Single season, mikä divari? 7?

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - huhtikuu 24, 2018, 16:42:17
Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - huhtikuu 24, 2018, 15:21:48
Katsoin juuri El Pablon peliä AIK:n vieraana. 3-0 ruotsalaisille, Pablolla oli aivan lopussa toki tolppa.

Single season, mikä divari? 7?

4. divari jossa säilyin kun voitin viimeisessä ottelussa IFK Göteborgin 3-0 kotona. Tasot tuossa divarissa Professional ja World Class. Tuo Hovin mainitsema 3-0-tappio AIK:lle oli World Class-tasolla ja tämä voitto Professional jolla nykyään useimmiten voitan. World Classillakin olen voittanut joitakin otteluita mutta harvakseltaan. Professional ja World Class ovat tasot joilla pelaan nykyään. Semiprolla pelaan ainoastaan Hellas Veronalla jolla El Pabloa heikommat pelaajat joten Serie A:ssa jossa vastassa kovia joukkueita on hyvä käyttää vähän kevyempää vaikeusastetta.

Killer

#6
4.divari, :up
Streamaatko live seasonia? #TheRealThing

Noi pelit vs kone tavallaan Halpattia.  ;D

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - huhtikuu 24, 2018, 17:42:30
4.divari, :up
Streamaatko live seasonia? #TheRealThing

Noi pelit vs kone tavallaan Halpattia.  ;D

Jep. Streamaan seasonia. Jossakin välissä aloitan online-kauden jota streamaan sitten. NHL:ä jo aloitin Mestareiden Comp-liigan (Competetive season eli kilpailullinen kausi jossa saa rankingpisteitä ja nousee listalla voittojen myötä ylöspäin) jossa kovia pelaajia ja hävisin kolme ekaa peliä melko puhtaasti mutta tein yhteensä kaksi maalia niissä. Yhdessä toisessa Comp-liigassa olen jo voittanutkin vastustajia. Comp vastaa NHL:ä hieman Squad Battlesia FIFAssa eli ne liigat kestää noin viikon ja niissä kerätään pisteitä paitsi että SB FIFAssa ei ole onlineliiga.

Streamaan myös Squad Battle-pelejä joita voi katsoa aiemmista videoista kanavaltani. Niissäkin olen voittanut Professional-tasolla sekä joitakin myös World Class-tasolla mm. yhden 5-0. Täytyy muistaa kuitenkin että Squad Battlessa joukkuiden tasot vaihtelevat vaikeusasteenkin sisällä.

Joo, mulla on käynnissä Halpatti.  ;D

SouthernBoogieCat

Nyt siellä YouTuben kanavallani on onlineliigan kaksi ensimmäistä matsia. Ensimmäisen hävisin 1-3 ja toisessa 2-2 vaikka voittoonkin oli mahdollisuudet. 2-2-tasoitus tuli karmeasta harhasyötöstäni jota seuranneesta hyökkäyksestä vastustaja tasoitti. Toki hyökkäyksen olisi voinut saada katkaistua mutta ei sillä kertaa onnistunut. Onlineliigapeleissä tähän mennessä aiemmin yksi tasuri ja yksi voitto koska vastustajalla yhteys silloin katkesi. Oikea voitto vielä onlineliigassa ottamatta. Treenipeleissä on tullut jo pari voittoa mutta liigapeleissä voitto vielä uupuu.

Killer

#9
Gavrilo, onko tavoitteena tulevaisuudessa ryhtyä kokopäiväksi tubettajaksi? Jotkut heistä tienaavat todella hyvin. Huipputienistejä jopa!

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - huhtikuu 25, 2018, 17:40:23
Gavrilo, onko tavoitteena tulevaisuudessa ryhtyä kokopäiväksi tubettajaksi? Jotkut heistä tienaavat todella hyvin. Huipputienistejä jopa!

Ei mikään huono idea mutta jos meinaa luoda uran tubettajana niin ensin pitäisi olla kanavalla moninkertainen määrä seuraajia nykyiseen jotta voisi tienata hyvin koska ymmärtääkseni tubettajien tienestit ovat sidottu kanavien tilaajamääriin ja/tai klikkeihin yms. Teen tätä toistaiseksi harrasteena mutta jos kävijämäärät, tilaajamäärät jne. moninkertaistuvat siten että olisi realisistista saada elanto tubettamalla niin mikä ettei. Teen tätä ja katson minkälaisen suosion kanavani saa. Sisältöä tosin ehkä pitäisi olla muutakin kuin livestreamit esim. kitarajutut yms. Katsotaan. Mutta nyt tämä on toistaiseksi kiva harraste sairaslomalla kun voi päivittäin striimata pelejä kanavalle.

nabel


SouthernBoogieCat

#12
Lainaus käyttäjältä: nabel - huhtikuu 25, 2018, 20:12:20
Voisit ehkä tubetella subu-spesiaaleja kertsin sohvalta?

Hyvä idea mutta väärälle ihmiselle. YouTubeen riittää minulle pelien osalta PS4-pelien videot. Joku muu voi Subusta/futiksesta tubettaa. Kyllä ne mahdolliset aiheet osaltani PS4-pelien lisäksi löytyvät ihan muualta mutta kiitos ideasta. Yksi vaihtoehto on kitaralaitetutorialin tekeminen esim. BOSS GT-100-multiefektistä että miten laitteeseen ohjelmoidaan soundeja ja mitä ratkaisuja itse olen havainnut hyviksi. Myös erilaiset varsinaiseen soittoon liittyvät videot ovat varteenotettava vaihtoehto.

SouthernBoogieCat

#13
Vappuohjelmani tälle illalle:

Aloitan oman uuden vappuperinteeni ja pelaan FIFA18:a (ja myöhempinä vuosina tulevilla versioilla jos vuosittain hankin aina uusimman) vapputurnauksen normipelimuodossa eli oikeilla joukkueilla eli ei Ultimate Team-joukkueilla pelkästään siitä syystä että normipelimuodossa on turnaus-pelimuoto jota Ultimate Teamissa ei ole koska siellä on panostettu liigoihin ja Squad Battle-kilpailulliseen sarjaan joissa nousee rankinglistalla ja ansaitsee sijoituksista palkintoja.

Illan turnauksen joukkueet pidän vielä salassa ja turnausformaatin. Kiinnostuneet voivat seurata turnausta livenä YouTubessa kanavallani jonka osoite löytyy tämän topicin avausviestistä. Otteluformaatin laitan videoiden kuvaukseen. Ottelut nähtävissä kanavalla myös jälkeenpäin.

YouTubessa pelien lähettämisessä on viimeaikoina ollut ongelmia mutta nyt näyttää lähetys taas toimivan. Turnaus siirtynee toiselle päivälle jos lähetysongelmat jostain syystä toistuvat mutta illalla kannattaa asiasta kiinnostuneiden käydä YouTubessa katsomassa onko livelähetys menossa. Turnauksen avausottelu alkaa klo 21.45 eli perinteiseen eurooppalaiseen futismatsin alkamisaikaan.

SouthernBoogieCat

#14
Näköjään kyseessä olikin Euroopan Liigan karsinta vaikka Hellas Veronan sijoitus oli kolmas ja luulin tuon sijoituksen oikeuttavan Mestareiden liigan karsintaan mutta niin ei ollutkaan. Tuon karsinnan ensimmäinen osa pelattiin äsken ja on nähtävissä YouTubessa.

Tosin, kun mietin niin saatan muistaa väärin sijoituksen viime kauden Serie A:ssa. Se saattoi olla neljäskin jolloin tuntuisi loogisemmalta että neljäs menisi Euroopan liigan karsintaan. Ainakin viiden parhaan joukossa sijoitus jokatapauksessa oli. Sarjataulukkoa ei ole nähtävillä enää Career-pelimuodon valikoissa mutta jostain se sijoitus voi vielä löytyä.

Edit: Tarkistin viime kauden sijoituksen joka oli kuin olikin neljäs.