• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Subbuteon ja muiden omien pelien esim. konsolipelit Livestream-topic

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 23, 2018, 11:11:55

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Vapputurnaukseni Jake Cup 2018 alkaa noin 20.min kuluttua.

Turnausformaatti on seuraava:

- Kaksi neljän joukkueen lohkoa joista molemmista kaksi parasta jatkoon
- Välierät
- Loppuottelu

Lohko A

Notts County (Jaakko)
Doncaster Rovers (tekoäly)
Barnet (tekoäly)
Exeter City (tekoäly)

Lohko B

Lincoln City
Port Vale
Cambridge United
Luton Town

Kaikki lohko B:n joukkueet ovat tekoälyn ohjaamia.


SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - toukokuu 01, 2018, 13:16:45
Oliko yleisömenestys?

Ei ollut. Finaalilla paras yleisömenestys mutta ei sekään kaksinen (taisi olla 3-4 näyttöä videolla). Finaalissa tuli sentään maaleja paljon joten sen katsoneet näkivät ainakin maaleja roppakaupalla.

Killer

Olisi varmaan fiksua otsikoida YT-videot, niin että jo siitä näkee mistä peleistä kyse. Itseäni kiinnostaisi mm onko esim SB, ja millä tasolla ko matsi pelataan. Kehitysideoiksi  ;)

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - toukokuu 01, 2018, 18:24:45
Olisi varmaan fiksua otsikoida YT-videot, niin että jo siitä näkee mistä peleistä kyse. Itseäni kiinnostaisi mm onko esim SB, ja millä tasolla ko matsi pelataan. Kehitysideoiksi  ;)

Kiitos kehitysideoista. Nuo ovat kyllä olleet mielessä ja pyrin ne toteuttamaan. Olisi vain pitänyt alusta saakka tehdä noin koska nyt pitää videot käydä yksitellen läpi ja katsoa mistä pelistä on kyse ja muistella vaikeustasoa jne. Voi olla että alan tuota toteuttamaan seuraavista videoista eteenpäin enkä takautuvasti mutta videoita ei kyllä ole niin paljon etteikö voisi ne käydä läpi ja otsikoida ne.

SouthernBoogieCat

#20
Laitoin viimeisimpiin otsikot ja pyrin myös laittamaan ne vanhempiinkin videoihin. Seuraavista videoista eteenpäin laitan heti otsikon koska jälkeenpäin on vaikea muistella mikä taso vanhemmissa peleissä oli. Pääsääntöisesti aiemmin UT-puolella minulla oli tasona Professional heikompia joukkueita vastaan ja Semipro parempia vastaan. Nykyään taso UT:a on World Class tai Legendary pääsääntöisesti (Professional joitain selvästi vahvemman materiaalin omaavia jengejä vastaan). Muutaman pelin olen kokeillut Ultimatella mutta se on liian kova taso. Tappiot ovat tulleet numeroin 0-8, 0-4 ja 0-5. World Classilla ja Legendarylla sen sijaan tulee jo parhaimmillaan tasaisia pelejä (ja on jo voittojakin) mutta vielä useimmiten tappioita. Professional on ehkä tasooni nähden se jossa säännönmukaisemmin tulee parempia tuloksia. Mutta kaikki on tapauskohtaista johon vaikuttaa moni asia: flow-tila, yleinen vireystila jne. Sen sijaan Kanadalla pelaan Semiprolla ja Hellas Veronalla aiemmin pelasin Semiprolla mutta nyt koetan Professionalia. Notts Countylla myös pysyttelin Semiprossa. Kun on noilla jengeillä pelannut (El Pablo, Hellas Verona ja Kanada sekä Notts County) huomaa selkeästi että El Pablon jengin pelaajat ovat vähintään luokkaa (ellei kahtakin) laadukkaampia kaikessa: nopeampia, voimakkaampia ja taitavampia. Nuo ominaisuudet aiheuttavat sen että El Pablolla voi Ultimate Teamin puolella pelata kovemmilla tasoilla joita ei voi käyttää näissä normipuolen peleissä noilla em. jengeillä. Tässä siis lyhyt selostus millä (ja miksi pelaan) tasolla eri peleissä ja eri vastustajia vastaan pelaan. En ole vielä niin rutinoitunut ja kovatasoinen pelaaja että pelistä toiseen voisin pelata Legendaryllä ja voittaa sillä (edes Semiprolla voitto ei aina ole varma). Suoritustaso vaihtelee vielä liikaa pelistä toiseen.

Pelimäärät ovat vasta reilun kuukauden aikana kun olen ollut sairaslomalla olleet säännöllisesti päivässä sitä luokkaa että rutiinia voisi syntyä pidemmällä tähtäimellä. Ennen sairaslomaa pelasin joskus useamman pelin ja joskus oli välissä päiviä että en pelannut lainkaan. Kun pääsen sairaslomalta putoavat pelimäärät nykyisestä mutta pyrin siitä eteenpäin pitämään säännöllisyyden pelaamisessa että pelaan päivässä esim. 4 kpl Squad Battlen pelejä kovalla vaikeusasteella ja/tai onlinepelejä enkä niin että pelaan viikonloppuna 10-20 peliä ja silloin tällöin muutaman pelin. Kehitystä tapahtuu säännöllisellä pelaamisella - ei siten että pelataan silloin tällöin iso määrä ja esim. viikkoon ei yhtään.

SouthernBoogieCat

#21
Noista videoista - kun niitä katsoo alusta lähtien - huomaa sen että jonkun pelin saatan voittaa esim. 3-0 ja perään toisen hävitä esim. 1-6. Vaikeustaso saattaa silti molemmissa peleissä olla sama. Varsinkin Squad Battlen puolella  voitettu jengi on ollut heikompi kuin se jolle olen hävinnyt selkeästi joka on ollut joukkue jossa pelaa mm. Ronaldo, Messi, De Bruyne jne. Saman tasonkin sisällä - varsinkin Ultimate Teamissa - tulee vastaan eritasoisia jengejä. Edelleen myös pelien välinen suoritustasoni heilahtelu pätee tähänkin esimerkkiin.

SouthernBoogieCat

#22
Lainaus käyttäjältä: Gavrilo P. Princip - huhtikuu 25, 2018, 18:50:03
kanavalla moninkertainen määrä seuraajia nykyiseen

Nyt YouTube-kanavastani tietoisuus leviää entistä laajemmalle koska palasin Twitteriin jossa mainostan kanavaa twiittaamalla milloin ko. kanavalla jotakin tapahtuu. Seuraan muita pelejä YouTubessa jakavia jotka näin saavat tietää minun kanavastani joten sille voi tulla teoriassa paljon seuraajia ja varmaan ainakin jonkin verran tulee lisää. Twitter-osoitteeni on: https://twitter.com/JakePlay77

Kuin Twitterin kunniaksi, saavutin ensimmäisen merkkipaaluni tänään varmistamalla nousun 9.divariin onlineliigassa kun eilen tuli avausvoitto onlineliigapeleissä (lukuunottamatta 3-0-voittoa jonka aikoinaan sain kun vastustajan yhteys katkesi). Tänään tuli kaksi voittoa lisää numeroin 4-1 ja 4-0 joiden välissä 5-1-tappio. Vielä on jopa mahdollisuudet 10.divarin mestaruuteen viimeisessä pelissä. Noista 4-1-voitosta ja 5-1-tappiosta oli videomateriaalia mutta YouTube poisti ne sittemmin koska mukana oli musiikkia joiden oikeuden omistajat vaativat videoa poistettavaksi. Normaalisti videoiden poistoa ei usein tapahdu (poikkeuksellista) mutta nyt kävi niin. PS4-pelien jakaminen on silti aivan luvallista koska se mahdollisuus on olemassa mutta jos siellä on taustamusiikkia jota FIFAssa on niin voi käydä edellä mainittu. Ensimmäisestä onlinepelivoitosta eiliseltä on sen sijaan YouTubessa video.

Tuo 4-0-voitto sen sijaan on videolla YouTubessa ja screenshotit tuloksesta ja nousun varmistumisesta Twitterissä sekä mukana myös tuo 4-1-voiton tulos sekä viimeisten otteluiden saldo W/L/W/W/L. Eli yhdeksän pistettä kasassa nyt ja viimeisessä ottelussa lähdetään divarin mestaruutta tavoittelemaan ja seuraavalla kaudella 9.divarissa ottamaan voittoja kun voittotili on saatu nyt kunnolla auki onlinessa. Vastustajien tasosta laajemmin en tiedä mutta voitot ainakin tuli ja se on minulle uusi askel FIFAssa.

SouthernBoogieCat

Jatkossa streamit ainoastaan täällä: https://www.twitch.tv/jaketwitch77

Useamman paikan hallinnointi on sen verran työlästä (kaikkine mahdollisine häiriöineen) että keskityn lähetyksistä ainoastaan Twitchiin. Näinollen streamit ainoastaan jatkossa Twitchissä livenä. Videoita sinne ei näytä tallentuvan (ellei joku asetus ole pielessä) mutta livenä näkee pelit jos niiden seuranta kiinnostaa.

Killer

Ymmärsinkö väärin!? Ei Youtubessa, eikä Yle Areena.. Twitch bännissä - jotain periaatteita sentään

SouthernBoogieCat

Nyt löytyi vihdoin Twitchissä valikko josta sai valita että lähetysten videot ovat katsottavissa siellä live-lähetyksen jälkeen n. 2-3 vkoa. Eli viimeisimmät lähetykseni ovat nyt jälkeenpäinkin katsottavissa tuon ko. ajan täältä: https://www.twitch.tv/jaketwitch77

SouthernBoogieCat

Nyt on parhaillaan menossa juhannusyön FIFA18 MM-lähetykseni Twitchissä. Lähetys on nonstop niin kauan kun jaksan pelata. Pelaan nyt normipuolella onlineturnausta jossa ensimmäisessä voitin ekalla kierroksella (normipuolen onlineturnaus on suoraan cup-muotoinen) Brasilian jonka jälkeen puolivälierissä hävisin Venäjälle. Joukkueeni on Belgia. Nyt meneillään olevassa turnauksessa voitin ekalla kierroksella Islannin ja äsken puolivälierissä Belgian Belgialla ja kohta alkaa välieräottelu vielä tuntematonta vastustajaa vastaan.

SouthernBoogieCat

#27
Nonstop-lähetys päättyi jonkin häiriön takia ja jatkoin sitä sitten mutta nyt lopetin koska keskittyminen peliin ei enää ole parasta mahdollista. Kuitenkin hyviä turnauksia tuli pelattua kaksi: ensimmäinen jossa tuli tärkeä avausvoitto MM-päivityksen onlinepeleissä ja sitten finaalipaikkaan päättynyt turnaus. Myöhemmin jatkan onlinepelejä ja lähetyksiä Twitchissä taas tulossa.

Epis

Sulla oli viimeisimmässä striimissä merkattu peliksi PUBG (PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS), meinasin jo innostua..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

SouthernBoogieCat

#29
Lainaus käyttäjältä: Epis - heinäkuu 02, 2018, 11:08:15
Sulla oli viimeisimmässä striimissä merkattu peliksi PUBG (PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS), meinasin jo innostua..

Itseasiassa mullakin näkyy striimeissä tuo nimi jostain syystä. Siellä kyllä kaikissa näkyy myös FIFA18. Täytyy tutkia miten tuon PUBG:n saa pois sieltä. Videoista kumminkin näkee heti mistä pelistä on kyse.

Tosin viimeisin video jostain syystä epäonnistui joten poistin sen sieltä ja samalla jostain syystä hävisi MM-finaalivideo. Pieniä tekniikasta johtuvia ongelmia mutta tuon finaaliin päättyneen turnauksen muut pelit löytyvät videoina mutta valitettavasti Panaman pelit viimeisessä turnauksessa onlinessa  tekniikan takia eivät ole siellä. Nyt onlineturnaus normipelimuodossa on ilmeisesti päättynyt että jatkossa ei voine pelata mutta jos voi niin lisää striimejä tulossa. Täytyy katsoa voiko Ultimate Teamissä pelata enää online MM-turnausta vai loppuiko sekin. Ohessa kuva finaaliin päättyneen turnauksen kaaviosta ja ilmeisesti lopullisesta maratontilastosta FIFA18 World Cupin normipelimuodon onlineturnauksessa.