• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

eSports / eUrheilu

Aloittaja Epis, tammikuu 31, 2018, 19:02:27

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

#330
Huippuluokan konsolifutista meneillään sunnuntain ratoksi.

Käsittääkseni näissä turnauksissa pelaajat pelaavat EA Sportsin pelitileillä eli heillä on sitä kautta kummallakin otteluissa aina käytettävissä mitä tahansa pelaajia joukkueisiinsa. Eli eivät ymmärtääkseni pelaa omilla joukkueillaan vaikka toki heillä on kullakin kovat FUT-joukkueet kasattuna. Hieman kornia nähdä Pelen tai Mbpappen kaltaisten pelaajien pelaaminen Suomen tai Englannin joukkueissa mutta valitettavasti tämä on tätä näissä turnauksissa että Ultimate Team-pelimuotoa suositaan. Ultimate Teamin sijaan voisivat pelata oikeilla - vaikkapa Suomen ja Englannin - joukkueilla joiden arvot olisivat balansoitu 85:een.

SouthernBoogieCat


SouthernBoogieCat

#332
Jazzleirillä olin tuossa kuun lopulla ja ennen sitä ilmoittauduin NHL Gamerin järjestämään FCL:n (SM-turnaus) 1vs1-sarjaan: https://nhlgamer.com/community/news/finnish-championship-league/who-will-hoist-the-cup-the-fcl-is-back-with-10-000%E2%82%AC-on-the-line-r875/ Osallistuin viime vuonna vastaavaan oheisen kuvan tuloksilla. Murhaavia tuloksia mutta nyt olen vuoden kokeneempi ja alla vuoden ajalta kovia pelejä niin JHL:ä kuin NHL21 Gaming World Championshipissä keväältä. Online versus-pelimuodossa (jossa pelataan oikeilla joukkueilla) olen pelannut randomeita vastaan sittemmin ja perustaso on ollut melko tasainen. Kovinkaan monia täydellisiä romahduksia ei ole tullut ja vaikka vastassa on ollut hyviä pelaajia on tulokset olleet melko hyviä. Tosin JHL-tason tai FCL:ä vastaan tulevan tasoisia ei vastassa online versuksessa ole ollut montakaan - joitakin on ja silloin on tullut melko selviä tappioita mutta täysin jyrän alla en ole ollut niissäkään kuten vuosi sitten FCL:ä oheisen kuvan useimmissa peleissä olin.

Pelillisesti kehitystä selvästi joka näkyy muunmuassa maalintekotaidossa useimmiten sekä siinä että selvästi huonompia (tai ainakin lähestulkoon samantasoisia) vastaan voitan selkein numeroin tai useamman kuin yhden maalin eroilla. Aiempaa enemmän mm. 7-1-tyylisiä voittonumeroita on ollut ja myös 4-5-maalin erolla voittoja myös pelaajista jotka osaavat pelata eikä pelkästään esim. 3-0-tilanteessa keskeyttävistä. Eteenpäin on menty mutta eri asia mihin se riittää FCL:ä. En usko tänä vuonna tulevan oheisen kuvan kaltaisia lukemia melkein joka pelissä mutta siihenkin täytyy henkisesti varautua. Tavoitteena on tasaisempia pelejä ja mahdollista on että hyvällä arpaonnella saisin vastaan enemmän omaa tasoani lähellä olevia pelaajia. Taso on kuitenkin FCL:ä kova joten vähintään yhtä kovia on tulossa vastaan mitä olen onlinessa muutenkin kohdannut - ei ainakaan heikompia vaikka teoriassa FCL:ään voi osallistua minkätasoisia pelaajia tahansa. Pari viikkoa niin FCL käynnistyy jota odotan innolla.

NHL Gameriin sain juuri valmiiksi hiljattain päättyneen ECL:n Liten kauden yhteenvedon joka julkaistanee lähipäivinä ja on nyt päätoimittajan muokkauksessa. Kirjoitushommat jatkuvat NHL Gamerissä ensi kaudella syksyllä NHL22-versiossa pelattavilla kausilla. Saa nähdä voivatko PS4 ja PS5-pelaajat pelata yhdessä koska huhuja on vahvasti siihen suuntaan että molempien versioiden pelaajat pelaisivat keskenään eli toisin sanoen PS5-pelaajat joutuvat valitsemaan pelaavatko PS4-versiossa vain PS4-pelaajia vastaan (ja toki niitä PS5-pelaajia vastaan jotka valitsevat PS4-version) vai vain omia vastaan PS5:lla. Näissä huhuissa on vahva todenperäisyys koska FIFAssa tullaan toimimaan siten ja äskettäin ilmoittauduin NHL22 Technical Testiin Closed Betaan johon kaikkien konsolien pelaajat joutuivat ilmoittamaan konsolinsa ja mitä ilmeisimmin laitetaan pelaamaan keskenään oman konsoliversionsa pelaajia vastaan. Saa nähdä mitä tulee ja jännää että Konami PES2022:a (joka julkaistaan uudella nimellä eFootball jatkossa) toimii toisin eli kaikki alustat voivat pelata keskenään sekä eri konsoliversiot mutta EA Sports laittaa eri konsolien pelaajat pelaamaan keskenään. Tuolla EA:n ratkaisulla voi joukkuepeleihin olla heikentävä vaikutus koska osassa joukkueista on osalla pelaajista PS5 ja osalla PS4.

nabel

#333
Me "sormien opiumin" käyttäjät kyllä onnistumme nykyisillä pelimäärillä tässä viisauden kiinalaisten kolmen tunnin säännössä:

https://yle.fi/uutiset/3-12078681

Hönkki

Lainaus käyttäjältä: nabel - syyskuu 03, 2021, 13:33:26
Me "sormien opiumin" käyttäjät kyllä onnistumme nykyisillä pelimäärillä tässä viisauden kiinalaisten kolmen tunnin säännössä:

https://yle.fi/uutiset/3-12078681

Nyt on se hetki kun subun pitäisi iskeä Kiinan markkinoille. Korvataan yksi huume toisella.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Eilen alkuillasta pelasin viimeisen otteluni tämän vuoden NHL21 FCL:ä (SM-kisoissa). Tappio tuli melko tutunoloisin FCL-numeroin 12-0. Taso oli kokonaisuutena minulle edelleen aivan liian kova esim. 28-0-tappio kertoo tästä. En olisi mitenkään uskonut ennen turnausta että NHL20:ä tullut 24-0-tappio menisi rikki. Jäätävän kovatasoisessa FCL:ä se kuitenkin meni mutta oppia tältä tasolta tuli sen edestä kaikissa peleissä. Ainoastaan jatkoajalle venyneessä 2-1-tappiossa olin mukana pelissä koko pelin ajan ja pelasin voitosta mutta varsinaisellakin olisin toisaalta voinut sen hävitä. Muissa otteluissa oli ainoastaan yksittäisiä hyviä hetkiä erien sisällä tai jossain jopa jokunen yksittäinen erä.

En ennen FCL:ä paljoa parempaa odottanutkaan mitä nyt sain. Tosin tuo 28-0-tappio oli yllätys että vielä sellainen tuli. Keväällä mm. NHL21 Gaming World Championshipin avoimessa alkukarsinnassa en ollut missään pelissä yhtä pahasti jäljessä kuin useimmissa FCL:n peleissä. Lisäksi voitin muutaman pelin tuolloin. Myöskään Jatkoaika Hockey Leaguessa (JHL) keväällä osa peleistä antoi toiveita paremmasta FCL:ä mitä nyt kävi lähinnä pelillisesti. Tuloksellisesti yksi jatkoaikatappio oli aikalailla maksimi. Pelillisesti olisin osassa muista peleistä (lukuunottamatta tuota 28-0:a) voinut pärjätä hieman paremmin joskin siltikin lukemat olisivat olleet selkeät. Online versus-pelimuoto NHL-pelissä on edelleen se paikka missä tulee ottelusta toiseen useimmiten tasaisempia pelejä ja aika usein voittoja ja yhä useammin useammankin maalin erolla.

Osallistuminen FCL:ään oli kuitenkin paikallaan ja siellä tuli todettua todellinen taso joka on edelleen selvästi tämän tason pelaajia jäljessä. Pieniä ilonaiheita oli mitä edellä mainisin. Myöskin FCL2022 saattaa jäädä väliin jos se pelataan vain PS5-versiolla ellei minulla silloin ole uusinta konsolia käytössäni. Yllättävää oli myöskin FCL:n osalta että taso on noin paljon kovempi mitä jopa NHL21 Gaming World Championshipin avoimessa karsinnassa vaikka sielläkin taso voi olla kirjava mutta FCL:ä ainakin kohtasin kovempia pelaajia mitä tuolloin keväällä. Tämä on osoitus Suomen NHL-skenen todella kovasta tasosta kansainvälisestikin.

NHL21-versio alkaa olla loppusuoralla ja NHL22 ilmestyy lokakuussa eli reilun kuukauden päästä. NHL22:a joukkuepelimuodon mielekkyys on kyseenalaista kahden version ja sitä kautta pelaajamassan jakautumisen takia. Siksi todennäköisesti keskityn muihin pelimuotoihin tulevassa versiossa vaikka joukkuepelejä mahdollisesti pelaan mutta jos vastusten haku heikkenee NHL21:ä niin ei ole kovinkaan mielekästä odotella vastustajia liian usein minuuttitolkulla.

Pienestä pelaajamäärästä ja joukkuemäärästä johtuen PS4:a ei välttämättä ole helppoa löytää kunnon joukkuepelejä nyt koska jo NHL21:ä se oli välillä hidasta ja ei ainakaan nyt alkuvaiheessa nopeudu. Tuohon vaikuttaa se että osa pelaajista ja joukkueista pelaa PS5-versiolla ja käsittämättömästi ristiinpelaaminen ei ole mahdollista NHL22:a. Sen olisi pitänyt olla pelinkehittäjän prioriteeteissä ykkösasia. Esimerkiksi tulevassa eFootballissa (entinen PES) on crossplay mahdollista kaikkien konsolien ja muiden alustojen välillä sekä PS4 ja PS5 eli kahden eri konsolisukupolven.

SouthernBoogieCat

#336
Nyt se on virallista: olen siirtynyt FIFAn Ultimate Teamin pelaajaksi täksi kaudeksi ainakin kunnes näkee Änärissä että toimivatko joukkuepelit johtuen kahdesta konsolisukupolvesta ilman crossplay-mahdollisuutta. Epäilen Änärin 6vs6-puolen toimivuutta - mitä olen aiemminkin tässä ketjussa maininnut - joten siksi pelaan ensisijassa tässä versiossa FIFAssa FUTia ja Änärissä esim. 1vs1:ä (joskin uuden version taidan hankkia vasta myöhemmin kun selviää toimivatko 6vs6-pelit parhaalla mahdollisella tavalla).

FUTin uudistukset esim. Rivals-pelimuodon uudistettu formaatti ovat uudelleen herättäneet kiinnostukseni tätä pelimuotoa kohtaan sitten FIFA19:a. Myös kaveripelit co-opina ovat hyvä uudistus sitten FIFA19 koska ne tuovat samoja elementtejä FUTiin kuin NHL:n joukkuepeleissä eli sosiaalisuutta. Tosin onhan FIFAssa Pro Clubs ja se on toki vaihtoehto edelleen jos 11vs11-peleihin löytyisi tarpeeksi aktiivinen porukka sekä ennenkaikkea tarpeeksi monta pelaajaa käsittävä joukkue esim. vähintään 5-7 aktiivista. Mutta hyvä vaihtoehto voi myös olla pitää välivuosi joukkuepeleistä. Myös 1vs1 ja 2vs2 kehittävät vaikka joukkuepelien yhden pelaajan hallinta yhteistyössä muiden kanssa on eri juttu mutta joukkuepelit ovat parasta ilman botteja ja jos Pro Clubs on vaikea pelimuoto sellaisten aikaan saamiseksi sekä Änärissä vähemmistä pelaajamääristä johtuen pelimuoto ei kunnolla toimi niin minusta kannattanee keskittyä muihin pelimuotoihin.

Näin säästyy arvokasta peliaikaa iltaisin kun ei tarvitse turhaan odotella että pelejä löytyy. Esim. NHL21:ä ei ollut poikkeuksellista että pelejä joutui odottelemaan iltaisin pitkään ja yhden session aikana ei montakaan peliä ehtinyt tulla ja käytössä oli silti vain yksi versio sekä PS4- että PS5-pelaajien kesken eli PS4-versio. Iso osa ajasta meni odotteluun jonka olisi mieluiten käyttänyt pelaamiseen kun kuitenkin joutui olemaan konsolin äärellä pelejä hakemassa joukkueen kanssa. Nyt FIFAssa odotusajat eivät ole pitkiä ja kaverin kanssa ollaan pelattu jo parina iltana ja mukavaa on ollut kun ei ole pelejä joutunut hakemaan kauaa.

Kanavallani on nyt klippejä joistakin pelaamistani FUT-otteluista. Ne ovat tosin yksin pelattuja - toki onlinessa ihmisvastustajia vastaan. Kaveripeleistäkin laitan aikanaan klippejä kun niistä tallennan. Nykyään en suosi kokonaisten otteluiden striimaamista johtuen sen kuormittavuudesta nettiin sekä klipit ovat mukavia katsoa myös itsekin kuin kokonaiset ottelut kun tuloksen tietää. Klipeissä sitäpaitsi on yksittäisiä pelitilanteita enemmän joita voi paremmin miettiä jälkeenpäin miten tuli pelattua kuin kokonaisissa peleissä joissa joutuu tilanteet erikseen hakemaan kun jälkeenpäin katsoo. Eihän nuo kokonaistenkaan pelien videot ole tosin kuin 20.minuuttia mutta nykyään olen suosinut klippejä kokonaisten pelien sijasta.

Myöskin kokonaisissa pelivideoissa YouTuben säännöt/tekijänoikeuslaki tuli toisinaan vastaan jos niissä kuului ennen peliä tai sen jälkeen tekijänoikeussuojattua musaa. Tuolloin  ihan oikein lakien mukaan tuli tekijänoikeusvaatimus jossa oikeuden omistaja saattoi sallia videon jaon (esim. rajoitettuna) tai pyytää poistamaan sen. YouTube maksaa asianmukaiset korvaukset eli striimaajille ei näissä tule kuluja mutta harmittavasti videoita toisinaan on poistettu. Yksi käytäntö on myös että palveluntarjoaja mm. YouTube tai Twitch mykistää musan kun sitä tulee videoissa. Twitch on ainakin tuota käyttänyt mutta YouTubesta en ole aivan varma. Kokonaisten pelien striimaus on kuitenkin edelleen itselleni silti vaihtoehto jatkossa. Tällähetkellä olen vaan toiminut toisin.

SouthernBoogieCat

#337
FUTin pelaaminen jäi lopulta lyhyeksi vaikka siinä ei sinänsä ollut mitään vikaa. Vaikka edistyminen oli tehty nopeammaksi mm. divarinousut (nousin 8.divariin) vaatii FUT-pelimuoto sinänsä edelleen omistautumista. Aiemman pohdinnan jälkeen on Pro Clubs-joukkue perustettu jonka ekat pelit olivat eilen: https://www.ea.com/games/fifa/pro-clubs/ps4-xb1-pc/overview?clubId=2234823&platform=ps4  Lisäksi FutisForum2:a (jossa tuo Pro Clubs-joukkue on perustettu myöskin) on ollut suunnitelmissa manuaaleilla pelattavan liigan perustaminen ja olen ollut siinä mukana keskusteluissa. Manuaalit vs assistedit vastaavat FIFAssa ja PESissä hieman samaa asiaa kuin Subussa vahatut pohjat vs vahaamattomat eli molempien lajien (e-futis ja Subu) kohdalla eri tavalla pelatuissa muodoissa pelaaminen muuttuu.

Myös kaverini kanssa on olemassa manuaaliliiga FIFA20:a johon olisi muitakin voinut liittyä mutta kaverillani on vain FIFA20 joten pelaamme sillä ja moni muu ei ole kiinnostunut pelaamaan vanhalla versiolla. Kyseisestä liigasta kuvat liitteenä ohessa. Olen myös innostunut manageripelimuodosta FIFA22:a eli niin kivaa kuin FUT lopulta on ei se mahdu enää näihin joista peleihin käytettävä aika on tarkoitus koostua. FIFA22:a riittää pelattavaa vaikka FUTia ei pelaisi ja jos myöskin Änäriä (vaikka sitten vanhemmallakin versiolla) ja eFootballia pelaa lisäksi toisinaan. Myös loppusyksystä alkaa taas kirjoitushommat NHL Gamerissä ja Metsäyhtymän kirjanpito sekä hallinnointi joista kaikki vaativat aikaa. Pro Clubs ja kaveriliigat sekä manageripelimuoto ovat hyviä vaihtoehtoja koska niitä voi pelata mielekkäästi vähemmän tai verkkaisemmin kuin FUTia jossa on viikkokisoja yms. Manageripelimuodossa myös simuloin osittain pelejä (osan peleistä pelaan) ja keskityn joukkueen rakentamiseen ja treenauttamiseen.

FUTia pelasin aikoinaan FIFA19:a aktiivisesti jolloin toivuin leikkauksesta ja aikaa oli pelata aivan toisella tavalla kuin nykyään. Ja nykyään on muodostunut pelaajista verkosto jonka kautta pääsee joukkueisiin ja jos pyydetään niin kivahan niihin on mennä. Eli tilanteeni pelien osalta ihan toinen kuin FIFA19:a. FUTissa uudistukset sinänsä olivat hyviä ja hauska pelata mutta huomasin että aikaa se vaatii eri tavalla mitä muut pelimuodot sekä kun sittemmin on tullut uusia juttuja niin valintoja piti tehdä.

SouthernBoogieCat

Saattaa olla että ECL:ä kirjoittamisen ohella pelaan Änärijoukkueeni kanssa tuon sarjan Neo tai Core sarjoissa - jommassakummassa. Varmaankin jatkan kirjoittamista Litestä (ellei siirretä johonkin toiseen sarjaan) mutta osallistujana pitää aloittaa joko Neosta tai Coresta joissa ei osallistujille kokemusvaatimuksia. Coressa ainoa rajoitus on sinne otettava joukkuemäärä. Yksittäisille pelaajille ei Coressakaan ole mitään vaatimuksia.

Meillä joukkueessa on nyt kirjoilla 12 pelaajaa ja ECL:ä pitää rekisteröidä vähintään 8 mukaan. Näyttäisi hyvältä siinä mielessä mutta eri asia moniko meiltä haluaisi osallistua. Vasta joukkueen kanssa olemme asiasta keskustelleet ja vielä ei osallistuminen ole varmaa. Itseäni ainakin kiinnostaisi kirjoittamisen ohella ainakin yksi kausi kokeilla ECL:ä kun nyt olisi joukkue jossa on mahdollista päästä sinne pelaamaan.

ECL:n Staffin edustajan ominaisuudessa olen mm. jäävi toimimaan joukkueen kapteenina sekä osallistumaan mm. mahdollisiin sitä koskeviin ratkaisuihin mitä eri tilanteissa voidaan tehdä. Näitä esimerkiksi jos ottelu joudutaan pelaamaan loppuun keskeytyksen jälkeen tai jotku tilanteet missä tarvitaan järjestäjien ottamista mukaan päätöksen tekoon. Muuten ECL Staffin jäsenten osallistuminen on sallittua koska useat muutkin pelaavat eri joukkueissa ECL:n sarjoissa.

SouthernBoogieCat

Osallistuin melkoisen lyhyellä varoitusajalla Palloliiton järjestämään SPL Open FIFA-turnaukseen josta on tarkoitus muodostua 1-2 kertaa kuussa järjestettävä turnaus. Saatan myös jatkossa päästä sinne moderaattoriksi eli joka on järjestämässä turnausta mm. ratkaisee kiistatilanteita ja vastailee pelaajien kysymyksiin. Jos en niin sitten mahdollisesti jatkossakin osallistun.

Pelasin Veronalla vastustajan Liverpoolia vastaan. Joukkueet olivat asetettu yhtä vahvoiksi joten millä tahansa joukkueella saattoi pelata kuten mielestäni näissä pitääkin olla. Tällöin pelaajien taito ratkaisee enemmän. Hyvä peli oli mutta tappio 2-7 tuli lopulta. Vastustaja oli kyllä tuon verran parempi ainakin mutta loin silti itsekin tekopaikkoja ja 3-4 vastustajan maaleista tulivat lyhyessä ajassa. Suhteellisen tyytyväinen olen peliin kokeneempaa vastaan. Harmi vaan että pelit jäivät yhteen. Ehkä ensi kerralla paremmin. Ohessa linkki turnauksen sivulle ja kuvankaappaus.

https://www.challengermode.com/s/spl/tournaments/0e0150c9-e90c-418a-aa2d-08d99f9c6485

SouthernBoogieCat

#340
Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - lokakuu 31, 2021, 14:04:26
Saattaa olla että ECL:ä kirjoittamisen ohella pelaan Änärijoukkueeni kanssa tuon sarjan Neo tai Core sarjoissa - jommassakummassa. Varmaankin jatkan kirjoittamista Litestä (ellei siirretä johonkin toiseen sarjaan) mutta osallistujana pitää aloittaa joko Neosta tai Coresta joissa ei osallistujille kokemusvaatimuksia. Coressa ainoa rajoitus on sinne otettava joukkuemäärä. Yksittäisille pelaajille ei Coressakaan ole mitään vaatimuksia.

Meillä joukkueessa on nyt kirjoilla 12 pelaajaa ja ECL:ä pitää rekisteröidä vähintään 8 mukaan. Näyttäisi hyvältä siinä mielessä mutta eri asia moniko meiltä haluaisi osallistua. Vasta joukkueen kanssa olemme asiasta keskustelleet ja vielä ei osallistuminen ole varmaa. Itseäni ainakin kiinnostaisi kirjoittamisen ohella ainakin yksi kausi kokeilla ECL:ä kun nyt olisi joukkue jossa on mahdollista päästä sinne pelaamaan.

ECL:n Staffin edustajan ominaisuudessa olen mm. jäävi toimimaan joukkueen kapteenina sekä osallistumaan mm. mahdollisiin sitä koskeviin ratkaisuihin mitä eri tilanteissa voidaan tehdä. Näitä esimerkiksi jos ottelu joudutaan pelaamaan loppuun keskeytyksen jälkeen tai jotku tilanteet missä tarvitaan järjestäjien ottamista mukaan päätöksen tekoon. Muuten ECL Staffin jäsenten osallistuminen on sallittua koska useat muutkin pelaavat eri joukkueissa ECL:n sarjoissa.

Joukkueemme Puckrats pääsi mukaan peruutuspaikalle (olisimme mahtuneet jos ilmoittautuminen ajoissa olisi tehty eikä peruutuspaikalle ilmoittautumisajan jälkeen olisi ollut tarvetta) ECL:n Warm up-turnaukseen ennen varsinaista kautta joka alkaa tammikuussa. Innolla odotan ensimmäisiä pelejäni ECL:n turnauksessa ja tämä lämmittely on hyvä tapa päästä sisään liigan kilpailutoimintaan ennen varsinaiselle kaudelle osallistumista mahdollisesti. Eilen ohjelman mukaan piti olla ensimmäiset pelit mutta saimme eilen pikahälytyksellä paikan joten nuo pelit siirrettiin sunnuntaille jolloin meillä on putkeen neljä peliä klo 20-22 välillä näillä tiedoilla.

https://nhlgamer.com/leagues/159/standings

nabel

Olet jo varmaan kirjoittanut aiemmin mutta kumpi nyt on kovempi, PES vai FIFA?

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: nabel - marraskuu 19, 2021, 09:56:12
Olet jo varmaan kirjoittanut aiemmin mutta kumpi nyt on kovempi, PES vai FIFA?
FIFA22 on onnistunut mielestäni vaikka se on saanut huonoja arvosteluja. eFootball sai murskakritiikin vaikka minusta se ei ihan niin huono ole. PES2021 oli loistava ja sen perusteella mielestäni PES on kovempi. FIFA22 oli minulle positiivinen yllätys ja sitä olen pelannut futiksen osalta nyt syksyllä eFootballia enemmän. eFootball on ilmaispeli ja sen on voinut ladata ja kokeilla. Harmittavan vähän pelattavaa vielä siinä on kun vaan yksittäiset konetta vastaan pelit ja yksittäiset onlinepelit randomeita vastaan. Pelinä mielestäni ihan ok futiksen osalta eikä siis niin huono kuin mitä on sanottu. Mutta FIFA22 on tänä vuonna itselleni ollut se kovempi.

nabel

Pitääkin kokeilla tota eFootballia.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: nabel - marraskuu 19, 2021, 11:22:03
Pitääkin kokeilla tota eFootballia.

Kannattaa kokeilla. Harmi vaan kun ei voida ainakaan vielä pelata vastakkain. Onlinessa voi tosiaan pelata toistaiseksi vain random-pelaajia vastaan. Joukkuevalikoima on toistaiseksi melkoisen rajallinen ja onlinessa ainakin vaihtuu viikottain esim. jollakin viikolla on italialaiset seurat, jollakin viikolla Konamin partnerseurat mm. Manchester United, Barca, Juve, Atalanta jne. Saisi olla enemmän erilaista pelattavaa mutta itse gameplayn osalta on kritiikistään huolimatta ihan hyvä futispeli etenkin kun on ilmaispelattava.