• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Jaakon 40-vuotisjuhlaturnaus 13.5.2017

Aloittaja SouthernBoogieCat, tammikuu 17, 2017, 19:50:44

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Kokkiksenkin mielestä kenttä jolla turnaus pelattiin oli hyvätasoinen. Kentällä figuurit liikkuvat hyvin sekä myös pallo jonka saa liikkumaan hyvin halutusti eikä kenttä vedä yhtään. Aitojen puuttuminen ei haitannut yhtään. Yksikään figuuri ei hajonnut pudotessaan lattialle (Kokkis voi tämän todistaa joka on pätevä koska vahvaa humalatilaa ei ollut). Päädyissä käytimme osan turnausta kitaran efektipedaaleita sekä penaalia. Ne kuitenkin haittasivat hieman pelaamista joten otimme ne pois kesken turnauksen. Rajaheittotilanteissa huomasimme että heitot eivät olisi edes mahdollisia jos sivurajojen vieressä olisi aidat. Eli kentällä jatkossakin tullaan pelaamaan ilman aitoja. Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä. Huoneessa on matto joka vaimentaa figuurien putoamisia joten se saa riittää ja lattiakaan ei ole kovin kova joten figuurien hajoaminen on erittäin harvinaista kotikentälläni. Mahdollista se toki on mutta niin pienen riskin takia ei kannata laittaa aitoja jotka merkittävästi haittaavat pelaamista.

Mr. Posh

Lainaus käyttäjältä: Kauko Kamarunkkari - toukokuu 14, 2017, 10:46:54
Kokkiksenkin mielestä kenttä... ...ei hajonnut pudotessaan lattialle (Kokkis voi tämän todistaa joka on pätevä koska vahvaa humalatilaa ei ollut). Päädyissä käytimme osan turnausta kitaran efektipedaaleita sekä penaalia. Ne kuitenkin haittasivat hieman pelaamista joten otimme ne pois kesken turnauksen. Rajaheittotilanteissa huomasimme että heitot eivät olisi edes mahdollisia jos sivurajojen vieressä olisi aidat. Eli kentällä jatkossakin tullaan pelaamaan ilman aitoja. Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä. Huoneessa on matto joka vaimentaa figuurien putoamisia joten se saa riittää ja lattiakaan ei ole kovin kova joten figuurien hajoaminen on erittäin harvinaista kotikentälläni. Mahdollista se toki on mutta niin pienen riskin takia ei kannata laittaa aitoja jotka merkittävästi haittaavat pelaamista.

Mitä tapahtui? Levy valmis ja nuoleskelu jatkuu: https://m.tori.fi/vi/36665438.htm
Aivan ei pysy mukana mutta onnea tästäkin!!
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Mr. Posh - toukokuu 15, 2017, 00:03:37
Levy on sen verran hyvä ja kenttä hyvätasoinen joten se on tärkeintä.

Tuo punaisella korostamasi sana levy ei tarkoita tässä tapauksessa Kebabin ja Kaukon yhteislevyä vaan sitä levyä johon verka on kiinnitetty. Eli tuo levy on edelleen hyvässä kunnossa ja verka on hyvä koska figuurit ja pallo liikkuvat hyvin ja pallo liikkuu suoraan tai haluttuun suuntaan tämän lisäksi.

Mr. Posh

Lainaus käyttäjältä: Kauko Kamarunkkari - toukokuu 13, 2017, 20:53:29
Kokkiksen kitarointi teki minuun suuren vaikutuksen. Erinomaista soitantaa!!  :up Tulevalla levyllämme voimme huoletta vaihdella soittimia (kitara ja basso) ja saada silti aikaan hyvää matskua.

Ah, huh..pyyhin aiemmin oman soittimeni suht huoletonta, en vaihtelua, vaan sijoittelua mielestäni ja elinpiiristäni. Historiassa on useita esimerkkejä että aidat on tarkoitettu...noh, ehkä sekin on katsojan tai aidasta kiinnipitävän silmässä. Voiko se sinusta tarttua Kokkikseen helpostikin? Naapurin pulut tiesivät läskibasson olevan iso juttu kahden ihmisen välissä. Mut, hei aina niistä mennä yli ja joskus siellä on oikeasti vehreämpää.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2006/12/13/jokke-ja-timppa-antoivat-aidsille-kasvot
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

nabel


SouthernBoogieCat

Tänään tuli tasan kuusi vuotta tästä turnauksesta. Tuli mieleen kun tietokoneelleni ponnahti muistoja 6 vuoden takaa. Eilen oli synttäripäiväni ja tuolloin kun 40-vuotta täytin niin turnaus pelattiin 13.5.

Poislukien se Hönkkiä vastaan pelattu CL-finaali jossa sijaismanageroin Interiä oli tuolloin 13.5 pelatut pelit viimeisimmät omalla jengillä pelatut pelit. Tuo säilyy hyvänä muistona eläköitymiseni pelaajan ominaisuudessa lajista (poislukien jotkut erikoistapaukset kuten sijaismanageroinnit tai testimonialit jollaisia oikean futiksenkin eläköityneet pelaajat saattavat pelata).

Mutta lajin parissa voin toimia "Haagana" tai muussa vastaavassa josta eräästä toimihenkilöjutusta on ollut tässä puhetta hiljattain. Vielä ei ole varma toteutuuko se mutta ilmoittelen jos toteutuu. Silloin tulen Hermanniin kerholle toimihenkilön ominaisuudessa.

L'Majuri

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! 
e_wave

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - toukokuu 14, 2023, 11:36:51Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! 
e_wave

Kiitoksia!! Viisikymppiset lähenevät kovaa vauhtia. Nyt lähempänä viittäkymmentä kuin neljääkymmentä.