• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Jaakon 40-vuotisjuhlaturnaus 13.5.2017

Aloittaja SouthernBoogieCat, tammikuu 17, 2017, 19:50:44

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Suunnittelen järjestäväni  toukokuussa 40-vuotisjuhlaturnauksen kotonani Haagassa mikäli sinne pystyn pelipöydän järjestämään. Turnauksesta kaavailen kaksipäiväistä eli 11.5-12.5.2017 eli mukana olisi Hellas Veronan lisäksi 7 karsintojen kautta paikkansa lunastanutta joukkuetta.

Alustava turnausformaatti:

- 2 kpl neljän joukkueen lohkoja

- Lohkovoittajat suoraan välieriin ja kakkoset ja kolmoset pelaavat puolivälierät kerrasta poikki-periaatteella

- Välierät kerrasta poikki myöskin

- Loppuottelut paras kolmesta


Turnauksen säännöt:

- HeSu-säännöt

- Joukkueissa ei rajoituksia eli esim. Newcastle 93 tai World Stars XI tai Kuolleet Legendat XI sallittuja


Mikäli turnaus toteutuu kentän järjestyessä niin karsinnat pyritään pelaamaan huhtikuussa siten että 7 parasta selviytyy kisoihin. Mikäli karsintoihin osallistuvia joukkueita ei ole 7 enempää niin karsintoja ei pelata vaan 7 joukkuetta pääsevät kisoihin ilmoittautumalla kuten myös mikäli joukkueita on vähemmän kuin 7. Siinä tapauksessa mikäli kiinnostuneita osallistujia on Hellas Veronan lisäksi vain kaksi, ei turnausta pelata.

Turnauksen järjestämisestä tiedotetaan kevään aikana kunhan kenttäkysymys selviää.

SouthernBoogieCat

Tilan rajallisuudesta johtuen yhteensä 8 osallistujaa on ehdoton maksimimäärä josta ei poiketa. Myöskään turnaus ei ole pidempi kuin 2 päivää josta ei poiketa. Turnausformaattia voidaan sen sijaan viilata kun lopullinen osallistujamäärä on selvillä.

SouthernBoogieCat

11.5 on näköjään torstai ja 12.5 perjantai joten todennäköisesti turnaus joudutaan pelaamaan viikonloppuna etenkin mikäli pääsen työvoimakoulutukseen ja olisin iltaan asti opiskelemassa/työharjoittelussa.

Yksi vaihtoehto on että toinen lohko (eli se missä Hellas Verona pelaa) pelaa ottelunsa Haagassa viikonloppuna tai perjantaina illalla eli esim. klo 17 eteenpäin. Toinen lohko voisi pelata pelit Hermannissa torstaina joka on pelipäivä muutenkin. Pudotuspelit pelattaisiin sitten lauantaina/sunnuntaina riippuen Hellaksen lohkon pelipäivästä tai samana päivänä Hellaksen lohkon pelien jälkeen. Turnaus saataisiin kahden päivän muottiin jos toinen lohko pelaisi pelit torstaina Hermannissa ja toinen lohko pelit esim. lauantaina Haagassa jonka jälkeen samana päivänä pelattaisiin pudotuspelit.

Aikataulua täytyy vielä miettiä kun huomasin mitä viikonpäiviä 11.5 ja 12.5 ovat. Riippuu myös osallistujamäärästä paljon että onko esim. neljä tai kahdeksan joukkuetta mukana. Neljällä joukkueella turnaus voitaisiin pelata yhden illan aikana esim. 12.5.

Mutta turnaus on vasta idea-asteella ja aikaa on.

Epis

Jääkiekon MM-kisat samaan aikaan, joten osallistuminen ei onnistu.. Tsemppiä turnaukseen!
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Hovimestari

Olen kiinnostunut, mutten voi vielä luvata.

SouthernBoogieCat

Ikävä kuulla että kaksi huippupelaajaa joutuu jättämään turnauksen väliin (ymmärrän kiireet koska itsellänikin niitä on). Hienoa kuulla että Subunero on kiinnostunut.

Kahdellakin pelaajalla turnaus voitaisiin ehkä sittenkin pelata koska molemmat voisivat pelata kahdella joukkueella jolloin saataisiin aikaan neljän joukkueen yhden päivän turnaus. Toki olisi mukavaa että osallistujia tulisi lopulta enemmänkin mutta kahdellakin managerilla voitanee turnaus pelata. Toki edelleen turnauksen järjestämiseen vaikuttaa ratkaisevasti saanko kentän mahtumaan olohuoneeseen eli voiko siellä kunnolla pelata. Pöytä on olemassa jonka päälle kenttä laitetaan mutta täytyy katsoa että mahtuuko sen ympärillä liikkumaan esteettä.


SouthernBoogieCat

#6
Turnauksen 1. päivän (mikäli molemmat päivät pelataan viikonloppuna Haagassa) alustava ohjelmasuunnitelma (kellonajat arvioita):

Klo 10 Lohko A:n rekisteröinti turnaukseen

Klo 11 Lounasbrunssi (tarjolla pikkunaposteltavaa ja kahvia)

Klo 12 Akustista kitaramusiikkia (6- ja 12-kielisellä)

Klo 12.30 - 18.30 Lohko A:n ottelut

Klo 18.30 - 19.30 Jälkipelibrunssi (tarjolla naposteltavaa, kahvia ja musiikkia)

Klo 19.40 Tilaisuus päättyy


Turnauksen 2. päivän (mikäli molemmat päivät pelataan viikonloppuna Haagassa) alustava ohjelmasuunnitelma (kellonajat arvioita):

Klo 10 Lohko B:n rekisteröinti / Aamiaisbrunssi (tarjolla naposteltavaa ja kahvia)

Klo 11 - klo 13 Lohko B:n otteluja

Klo 13 - klo 14 Lounas

Klo 14 - klo 16 Loput Lohko B:n ottelut

Klo 16 - Klo 23 Pudotuspelit ja loppuottelut

Klo 23 - 23.30 Jälkipelibrunssi (Tarjolla naposteltavaa ja kahvia)

Klo 23.40 Tilaisuus päättyy


Porvoon turkkilainen

Voisin osallistua.

Ohjelmaa voisi selkeyttää, koska jos joutuu lohkoon B, niin joutuu rekisteröitymään aamulla klo 10, mikä kestää tunnin, mutta pelejä vasta seuraavana päivänä. En tiedä onko rekisteröintiin sitten joku nettisysteemi vai miten se tehdään. Toki onhan siinä muuta ohjelmaa, jos se tapahtuu Haagassa paikan päällä, kuten brunssi ja akustista kitaramusiikkia.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - tammikuu 18, 2017, 09:26:51
Voisin osallistua.

Ohjelmaa voisi selkeyttää, koska jos joutuu lohkoon B, niin joutuu rekisteröitymään aamulla klo 10, mikä kestää tunnin, mutta pelejä vasta seuraavana päivänä. En tiedä onko rekisteröintiin sitten joku nettisysteemi vai miten se tehdään. Toki onhan siinä muuta ohjelmaa, jos se tapahtuu Haagassa paikan päällä, kuten brunssi ja akustista kitaramusiikkia.


Hyvä huomio! Ohjelmaa muutettu että molemmissa lohkoissa on aamulla omat rekisteröinnit.

Hönkki

Tolkuton spektaakkeli, yritän päästä mukaan. Voi kyllä hyvinkin olla, että en koko päivää pysty olemaan paikalla.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - tammikuu 18, 2017, 09:39:57
Voisi myös tarkentaa mitä on pikkunaposteltava. Jos houkuttelevaa, niin saatan sittenkin kiinnostua....

Menu vielä työn alla mutta alustavien suunnitelmien mukaan pikkunaposteltava tarkoittaa esim. paahtoleipää jossa juustoa päällä jota on käytetty uunissa tehden juustosta fondue-tyyppistä. Lisäksi suunnitelmissa on tarjota salaattia jossa mm. kananmunaa sekä vuohenjuustoa.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - tammikuu 18, 2017, 09:26:51
En tiedä onko rekisteröintiin sitten joku nettisysteemi vai miten se tehdään.

Rekisteröinti tapahtuu paikanpäällä ja se on lähinnä osallistujaluetteloon kirjaaminen (että on saapunut paikalle) ja pienen osallistumismaksun (n. 5 €) maksaminen joka käytetään turnauksen voittopalkintoon.

SouthernBoogieCat

#12
Ohjelma voi tosin muuttua vielä yksipäiväiseksi mikäli osallistujia ei lopulta tule 7 + Hellas Verona eli yhteensä 8. Aikaa on miettiä koska virallinen ilmoittautumisaika ei ole edes vielä alkanut. Lisäksi kenttäkysymys pitää vielä ratkaista ja jos se ratkeaa hyvin niin turnaus pelataan ja ilmoittautumisaika alkaa (karsinnat pelataan mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin seitsemän).

kesämesu

Mahdollisesti mukana,mutta pitää katsoa lähempänä.
Ensi vuonna kesiksen 50v Juhlaturnaus Karibialla ( Ohjelma tarkentuu loppuvuodesta ).
10 000 maalia here we come! ( 10 161 )

SouthernBoogieCat

Mahdollisesti järjestettävästä turnauksesta vielä on syytä tähdentää, että tilaisuus on sekä savuton että päihteetön. Alkoholia ei tarjoilla eikä omia pulloja/tölkkejä saa tuoda mukana (sama koskee muitakin päihteitä). Tämä tiedoksi ystävällisesti etukäteen. Jos on pakko juoda pelin aikana niin tämä turnaus on siihen väärä paikka. Jos raittius ei ole turnauksen aikana kynnyskysymys - hyvä niin. Päihteetöntä linjaa rikkovan turnaus loppuu ennen kuin se alkaa tai kesken turnauksen tarvittaessa. Tämä ilmoitus ei ole tarkoitettu koskemaan ketään tiettyä mahdollista osallistujaa vaan se koskee kaikkia. Kotini on savuton sekä päihdevapaa-alue. Tästä ei poiketa missään olosuhteissa. Jos on pakko polttaa niin polttaminen tulee tehdä mahdollisimman kaukana talosta. Nikotiinilaastari/purkka myös vaihtoehto turnauksen ajaksi.