• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Suomen maajoukkue

Aloittaja Hönkki, lokakuu 10, 2006, 14:26:04

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Miten käy maajoukkueemme meneillään olevissa karsinnoissa ?
Veikkauksia, mielipiteitä ..

Itse olen sitä mieltä, että kunhan Kuqi pysyy penkillä niin on mahikset.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Killer

#1
Niinkuin vanha profeetta Billy Kokko jo aikoinaan sanoi: "Jyrki, ei meidän elinaikanamme, ei ei".

sruokki

#2
Samaa mieltä täälläkin, Armeniaakin vastaan pari maalia olisi tullut jos Kuqi ei olisi saanut päätänsä tai jalkaansa tielle. Ainoastaan tiellä!

Hönkki

#3
Hodgson on jumala. Tarkistin EM-karsintojen päästetyt maalit joka lohkosta. Suomea vähemmän maaleja/peli ovat päästäneet vain Ranska, Tsekki, Englanti ja Hollanti.

Taakse jää esim. Italia.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

#4
Lainaus käyttäjältä: "Hönkki"Hodgson on jumala. Tarkistin EM-karsintojen päästetyt maalit joka lohkosta. Suomea vähemmän maaleja/peli ovat päästäneet vain Ranska, Tsekki, Englanti ja Hollanti.

Taakse jää esim. Italia.

Niin, Italia (ja nuo muut - ikävä kyllä suomen ykkösmaajoukkue ingläntikin) on kisoissa. Suomi on myös päästänyt kaksi maalia kahdesta laukauksesta azereita vastaan, joka tarkoittaa, että Suomen lohkon heikoinkin joukkue pystyy luomaan paikkoja, joista se tekee sataprosenttisesti maalin.

Täytyy muuten huomioida, että viime lauantaina azerien tasoitus loppuhetkillä ei ollut paitsio. Ja Suomen toinenhan oli paitsio Kuqin räikeän rikkeen (maalivahdin hypyn estäminen kädellä) lisäksi.

Hönkki

http://www.iltasanomat.fi/huuhkajat/Oliko%20Suomen%20rankkari%20maksettu%20Katso%20video%20ja%20arvioi%20itse%20/art-1288356393283.html


No hohhoijaa. Jos tämä uutinen pitää paikkansa, niin Suomen pelissä Liechtensteinia vastaan tuomari oli lahjottu Suomen puolelle ja SILTI tuli vain tasuri. Kyllä välillä mennään todella syvissä vesissä ...
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Kieltämättä tuli epäuskoinen hymy huulille, kun tämän uutisen eilen kuulin. No, Saksalta saatiin kuitenkin heti seuraavasta ottelusta vierastasapeli.

Rossonero

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - joulukuu 16, 2010, 10:56:42
Liechtensteinia vastaan tuomari oli lahjottu Suomen puolelle ja SILTI tuli vain tasuri. Kyllä välillä mennään todella syvissä vesissä ...

Kyllä. Vahvaa kyntämistä. Hodgsonin "onnistuneelle" valtakaudelle melkoinen kruunu. Mursu ei sentään tarvinnut tuomariapua miniatyyrivaltioita vastaan.

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - joulukuu 16, 2010, 13:58:40
Kieltämättä tuli epäuskoinen hymy huulille, kun tämän uutisen eilen kuulin. No, Saksalta saatiin kuitenkin heti seuraavasta ottelusta vierastasapeli.

Ettei vain olisi siinä ollut lahjottu Saksan puolelle...

Benali


Rossonero

#9
Lainaus käyttäjältä: Benali - joulukuu 16, 2010, 15:09:31
Niin siis Baxterin.

Oliko tuo Baxterin ajalta? En huomannut katsoa vuotta. Muistin, että Hodgsonkin sortui tasuriin juuri Liechtensteinia vastaan, mutta taisi olla idän pieniä.


AriFerra

Mixulle tuki siihen asti ainakin, kun on mahdollisuuksia 2016 kisoihin.

- 5v sopimus! Hienoa. Tarkoittaa kenties, että Mixulla on työrauhaa ja kentän tuki. Tietenkin noin pitkä sopimus voi olla myös rasite, jos jostain syystä kuvio ei toimi esim henkilökemioiden osalta. Mutta Mixu tuntee Suomen ympäristön. On ehkä myös sellainen luonne, että tulee toimeen pelaajien kanssa, mutta osaa tarpeen tullen olla jämpti.

- Aloittaa käytännössä heti. Eli ei odotella niin, että valmentaa Skottijoukkuettaan kauden loppuun asti. Ehdoton plussa ja ensimmäinen karikko mihin pöllöliitto olisi voinut osua

- Itse valintana aika keskitien valinta. Paatelainen ehdottomasti mieluummin kun joku keskinkertainen lädi tai sitten painajaisvaihtoehdot esim Kanerva&Huttunen&Rautinainen jne. Tuntee ex-huippupelaajana a-maajoukkueen, ylipäänsä Suomen tilanteen ja omaa kunnianhimoa ja auktoriteettiä. Lisäksi jonkin verran kokemusta ja näkemystä jo Suomen ulkopuoleltakin. Unelmatapauksessa voisi käyttää hyviä suhteita ex-pelaajiin ja saada esim Jässin oman alueen selkärangaksi. Nuorten ehdoilla pitää mennä, mutta Jääskeläinen voisi olla poikkeus.

- Ja heh Mixun aikana tuskin Suomi pelaa hitailla pakeillaan linja hirveän ylhäällä taitavia vastustajia vastaan.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Porvoon turkkilainen

Kerrankin Palloliitolta hyvä päätös. Mixulla nykyisen rajallisen materiaalin kanssa riittää kyllä työsarkaa, kuten tiistain ottelussa Portugalia vastaan näimme. Toivotaan, että jo kuluvien karsintojen aikana joitakin nuoria onnistujia tulisi esiin.

Epis

Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

AriFerra

#14
Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - maaliskuu 31, 2011, 16:54:49
Mixulla nykyisen rajallisen materiaalin kanssa riittää kyllä työsarkaa

Niin. Tyhjästä on paha nyhjästä, ja koska Suomen materiaali on mitä on, saattaa hyvinkin olla että Mixun hyvin alkanut ura valmentajana kokee pahan alamäen. Ikävä kyllä.

Ja jos olisikin joku lahjakas junnu, niin eikö hää kohta siirry joko jääkendoon tahi muoviukkeleita näpyttelemään...
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!