• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Jyväskylän liiga 2010

Aloittaja miku, lokakuu 04, 2010, 08:29:35

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Aapeli Kyyrä Somerolta on muuttamassa Jyväskylään. Aapelihan kävi jokunen vuosi sitten muutamat rankingkisat kokeilemassa. Katsotaan, jos vielä innostuu lajista.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hönkki

Aapelin muutto on elokuun lopussa. Annoin hänelle Mikun numeron.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

miku

Hyvä homma Hönkki. Muistan että Aapeli ois ollut mukana jopa Helsinki Openissa jonain vuonna. Jään odottelemaan siis mahdollista yhteydenottoa. Täällä olisi mahdollista ainakin saada tasaista harjoitteluvastusta kun pelimäärät kaikilla pieniä.
Pahempi kuin Hönkki..

miku

Pelitilaongelma yhä päällä mutta nyt valoa tunnelin päässä. Mie muutan kuun lopulla taasen Leppävedelle, Laukaan puolelle. Siellä saan asuntoon mahdutettua pelipöydän eli onko paha rasti alkaa käymään siellä pelaamassa? Bussilla pääsee liki ovelle saakka ja miun kyydissä toki sitten ainakin toiseen suuntaan jos vaan aikataulut natsaa.
Pahempi kuin Hönkki..

artsi

Kirjoittelen asian tänne kun en saanut sinua puhelimella kiinni. Olen saanut pelitilat käyttöön kuvataideseura Kirjo ry:n tiloista.Vapaat päivät, jolloin tilaa voisi käyttää pelaamistarkoitukseen olisivat tiistai, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Kirjo ry:n ehtona on, että kaikki jotka tulevat peli-iltoihin mukaan pitää maksaa Kirjon vuosittainen jäsenmaksu 20 €/ vuosi + 1 peli-ilta 5 € pelaaja. Jäsenmaksu ei velvoita mihinkään. Tavoitteena olisi pitää ensimmäinen peli-ilta lokakuun alkupuolella.Minun lisäkseni tilaa on lähdössä käyttämään yksi uusi lajista kiinnostunut pelaaja. Olemme huomenna tekemässä tilausta tarvittavista välineistä, maaleista ja kentästä. ? Kysyisinkin nyt tässä etukäteen kun en tiedä vielä halukkuuttanne tilan käyttöön, että voisimmeko ostaa sinun ja Jonin osan noista maaleista ja kentästä, jotka yhdessä tilasimme aikoinaan? Kyseiset välineet ovat vielä paketissa käyttämättömänä kummankin osuus olisi 32 € 51 centtiä. Jyväskylän liigaakin olisi kiva jatkaa ja olen valmis tulemaan Tiituspohjaan pelaamaan kunhan vaan saadaan ajat natsaamaan. Aapeli Kyyrä olisi myös mukava saada mukaan pelaamaan. Olisko sulla mahdollisesti sen yhteystietoja ? terv. Artsi

miku

joo tavoittaminen ajoittain hankalaa kun duunien parissa menee aikalaillakin aikaa. samoin remontti ja muutto tässä päällä.

missä päin nuo pelitilat on sijainniltaan?

itselle varmaankin maanantait ja keskiviikot näillä näkymin parhaita pelipäiviä normaalisti mutta ei uskalla sitoutua mihinkään taasen ainakaan hetkeen ja vielä tuo muutto Laukaaseen.
Pahempi kuin Hönkki..

artsi

Kyseinen tila sijaitsee Mäki-Matissa pitkälläkadulla ja on pahinmoilleen varattu Kirjo ry:lle maanantaina ja keskiviikkona.Olisitko Jonin kanssa halukkaita myymään osuutenne kentästä ja maaleista, jotka aikoinaan tilasimme kimpassa ovat vielä käyttämättöminä paketissa? terv.artsi

miku

eiköhän noilla ehditä vielä pelaamaan niin en tiä kannattaako tuollaisia suotta myydä, eikö ne voi olla yhä yhteisiä?
Pahempi kuin Hönkki..

artsi

Tottakai ne voi olla yhteiset kyse on vain siitä, että voinko aloittaa niillä pelit Mäki-Matin kerhohuoneella kun ette ole vielä mukana tilan käyttäjinä? Meitä on nyt kolme pelaajaa aloittamassa siellä Joskus lokakuun alkupuolella. Jos sulle ja Jonille ei käy ymmärrän sen oikein hyvin. Suunnitelmissa on tehdä sitten tilaus kyseisistä välineistä. terv.artsi

miku

hei tottakai aloitatte niillä!!!

ja katsotaan miten tässä nyt homma etenee josko mekin sinne suunnalle tullaan ainakin satunnaisille vierailuille riippuen päivämäärien natsaamisesta.
Pahempi kuin Hönkki..

artsi

Hyvä juttu, katsotaan sitten myöhemmin onko tarvetta toisille välineille. käväisen hakemassa Starkillta pohjalevymateriaalit ja väsään pohjalevyn kuntoon. Kysele Mirolta olisiko halukas alkaa käymään Mäki-Matin kerhohuoneella ja kerro noista maksuasioista. Olisi hyvä jos lähtis porukkaan pelaamaan. Laita minulle vaikka tänne viestiä kun olet jutellut Miron kanssa. terv.artsi.

miku

yritän ehtiä. samoin jonin on tietty varmistettava että noiden välineiden käyttö ok.
Pahempi kuin Hönkki..

miku

Niin ja ehdottomasti Artsi pointsit tuon pelitilan hankkimisesta, onko siellä mahdollista säilyttää myös välineet? Mielelläni tulisin kanssa katsomaan paikan jo kun sinne ensimmäisen kerran olette menossa. Ootko Aapelille soitellut jo eli näinkö hänkin innostuisi pelaamaan?
Pahempi kuin Hönkki..

artsi

Eilen soittelin Aapelille ja kerroin mikä olis meininki. Pelaaminen kuulemma kiinnostaa ja lupas lähteä hommaan mukaan. Pidetään yhteyksiä pelireissullakin olisi kiva käväistä. terv.artsi

Zinga

Iso peukku Jyväskylän suuntaan! Hienoa jos saatte toiminnan pysymään aktiivisena.  :cup12