• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Yksi seura Suomeen?

Aloittaja Zinga, helmikuu 06, 2010, 15:02:25

« edellinen - seuraava »

Olisiko hyvä idea pelata FISTF:n turnauksissa yhden seuran alaisuudessa?

Hyvä idea!
3 (60%)
Huono idea!
1 (20%)
Ihan sama...
1 (20%)

Äänestäjiä yhteensä: 5

Zinga

Nykyisellä seurajaolla on vaikeaa saada kasaan joukkueita kansainvälisiin turnauksiin. Jos kaikki seurat perustaisivat yhteisen "kattoseuran", jonka nimissä suomalaiset pelaajat olisivat rekisteröityneitä, saisimme todennäköisemmin kasaan joukkueen/joukkueet, kun lähdemme ulkomaille pelaamaan. Muun muassa Eurooppa Cup on hieno turnaus, mutta käytännössä mikään seura ei saa sinne kunnon joukkuetta kasaan.

Avaan avoimen keskustelun kahdesta asiasta:
1) Olisiko tällaisessa järjestelyssä järkeä?
2) Mikä yhteisen seuran nimi olisi?

Omia mielipiteitäni:
1) Olisi.
2) Hyvä nimi kyllä keksitään kunhan siinä vain ei esiinny sana United. Ehkä Subu voisi olla osa nimeä? Team Subu?

Epis

1) Meillä on sen verta vähän pelaajia ylipäätään ja suht tasaisesti jakautunut, että jos tuollaisiin turneisiin haluaa osallistua taitaa ehdotetun kaltainen "dream team" olla ainoa vaihtoa. Toisaalta tässä voisi olla ehkä mahdollisuus muillekin, kuin kärkikastin (tod. näk. maajoukkueen) pelaajille päästä maistelemaan kv-pelejä.

2) Heittäisin nimeämisen suhteen "pallon" Wilskman-Liesivaara asteikolle, kun yleensä noilta suunnilta kuulee kekseliäitä nimiä/letkautuksia
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Rossonero

Miettimisen arvoinen asia. Toki silläkin on merkitystä miten jatkossa FISTF:n seuraturnaukset järjestetään. Jos jatkossa on esim. CL ja Uefa-cupin kaltainen kisa, niin pitäisikö meillä sitten olla kaksi seuraa.

Se on selvää, että Lynx on ainoa, jolla on edes teoreettisia mahdollisuuksia saada hyvä joukkue ulkomaille turnaukseen. Vaikeaa varmasti heillekin.

Nimi syntyy vähitellen makustelemalla. Paakkinen United olisi varmaan ihan hyvä...

Rossonero

Niin pitäähän meillä joka tapauksessa olla 2-3 seuraa, jotta homma on edes jotenkin uskottavaa FISTF:n suuntaan. En usko, että menee läpi, jos yht'äkkiä on vain yksi seura.

Hönkki

#4
1) Olisi.
2) Sinivalkoiset sormet United

LainaaNiin pitäähän meillä joka tapauksessa olla 2-3 seuraa, jotta homma on edes jotenkin uskottavaa FISTF:n suuntaan. En usko, että menee läpi, jos yht'äkkiä on vain yksi seura.

Vaikea sanoa mitä FISTF tuumisi. Tanskassa ja Walesissa on vain yksi seura.

edit: luulisi että tämä olisi FISTF:kin kannalta hyvä järjestely, koska silloin he saisivat yhden maan lisää euro-cuppeihin.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses