• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

80-lukulainen Kesäturnaus

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 10, 2009, 22:23:12

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Olisiko kiinnostusta kesällä - liigojen ollessa tauolla - kiinnostusta pelata ns. "80-lukulainen Kesäturnaus" eli 80-luvun kokoonpanoilla vapaasti valittavilla maa/seurajoukkueilla. Minusta tämäntyyppinen retromeiningillä pelattava turnaus olisi mielenkiintoinen. Mitä mieltä ollaan? Minusta olisi kiva pelata turnauksessa esim. 80-luvun Barsalla, Unkarilla, DDR:llä jne. Olisi hienoa näpsytellä em. joukkueita joissa pelaa mm. Maradona, Archibald, Schuster, Detari, Nyilasi jne.

Hovimestari

#1
Olisiko turnaus tarkoitus pelata Camp Noulla?

Juuri tarkistettu ja museolaatikosta kaivettu QPR harkitsee osallistumista kokoonpanolla:
 
1 Hucker, 2 Neill, 3 Dennis, 4 Waddock, 5 McDonald, 6 Roeder, 7 Flanagan, 8 McCreery, 9 Bannister, 10 Falco, 11 M Allen. Subs: Johns, Chivers, Hazell, Barker, Clarke.

Porvoon turkkilainen

#2
Tätä turnausta voisi harkita, että kaivetaan taas esiin Italian 80-luvun kokoonpano, kuten tapahtui viime kesänä Summer cupissa. Kokoonpano voisi olla seuraavanlainen avausmiehistön osalta, eli kyseessä olisi vuoden 82 MM-finaalissa esiintynyt miehistö:

1 Zoff, 2 Bergomi, 3 Cabrini, 4 Collovati, 5 Gentile, 6 Scirea, 7 Oriali, 8 Tardelli, 9 Conti, 10 Altobelli, 11 Rossi.

80-luvun Kups houkuttelee myös, jossa kokoonpano voisi olla seuraava:

1 Kari Laukkanen, 2 Hannu "hodo-baresi" Turunen, 3 Nikke "käsi venähti pelikelvottomaksi liian rajusta tuuletuksesta" Koponen, 4 Pukki Vepsäläinen, 5 Kupiainen, 6 Nasse-setä Niskanen, 7 Janne Savolainen, 8 Leo Houtsonen, 9 Karvinen 10 Harri "Pele" Nyyssönen, 11 Jukka Turunen

SouthernBoogieCat

#3
Lainaus käyttäjältä: "Hovimestari"Olisiko turnaus tarkoitus pelata Camp Noulla

Se on tavoitteena pelata turnaus Camp Noulla. Kentän alustan logistiikkajärjestelyt ovat nyt siinä vaiheessa että on täysin mahdollista Camp Noun olevan edustuskunnossa kesään mennessä. Neuvottelut logistiikasta huolehtivien tahojen kanssa ovat hyvässä vauhdissa joten hyvältä näyttää taas vaihteeksi.

Ehdotan peliajankohdaksi heinäkuuta. Itse olen tuolloin kesälomalla joten ko. ajankohta olisi minulle mitä mainioin. Mitä mieltä muut heinäkuusta?

SouthernBoogieCat

#4
Minusta olisi kaikkien kannalta reilua ja läpinäkyvää laittaa julkisesti tänne esille turnaukseen ilmoittautumisen viimeinen takaraja kuten esim. SM-Ranking-kisoissa tehdään. Esimerkiksi jos päätämme pelata turnauksen heinäkuussa voisi viimeinen ilmoittautumispäivä olla 30.6.2009. Kun ilmoittautumispäivä on esillä julkisesti - ja riittävän aikaisin - ei kenelläkään sitten pitäisi olla mitään valittamista siitä ettei ollut aikaa ilmoittautua tai ettei tiennyt asiasta. Mitä mieltä ovat muut?

SouthernBoogieCat

#5
Mitä mieltä joukkuemääristä/osallistuja? Itse kannatan seuraavaa: 3 joukkuetta / osallistuja olisi maksimi. Mikäli usealla osallistujalla on useita joukkueita ja kokonaismäärä kasvaa suureksi voitaisiin turnaus viedä läpi alusta loppuun cup-systeemillä. Kun osallistujien omat joukkueet mahdollisesti kohtaavat jossakin vaiheessa saisi itse valita kummalla pelaa ja joku toinen pelaa sitten toisella joukkueella.

Tähän kerään alustavan joukkuelistan:

1. Barsa (BarsaJake)
2. DDR (BarsaJake)
3. Unkari (BarsaJake)
4. QPR (Hovimestari)
5. Italia (Porvoon turkkilainen)
6. Kups (Porvoon turkkilainen)

Hovimestari

#6
Tämä on fantastista!

Rossonero

#7
Alustavaa kiinnostusta löytyy täältäkin. Mahdollisia joukkueita olisivat ainakin Verona, Argentiina, Napoli, Brasilia, Steaua ("Stoija") Bukarest. En toki noin monella joukkueella mukaan tulisi.

Hönkki

#8
:thumb:


Tuskin kuitenkaan osallistun, mutta seuraan aktiivisesti Hovimestarin kommentointia.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

#9
Aiemmin tässä ketjussa ilmoitettu ilmoittautumisaika (viimeinen päivä 30.6) on päättynyt. Vedin viime hetkellä DDR:n ja Unkarin pois ja osallistun pelkästään Barsalla. Joukkueita turnaukseen olisi tulossa 4 mikäli alunperin kiinnostuneet ovat tulossa mukaan plus Rossonero mikäli alustava kiinnostus on säilynyt:

1. Barsa (BarsaJake)
2. QPR (Hovimestari)
3. Italia (Porvoon turkkilainen)
4. Kups (Porvoon turkkilainen)
(5.) ? (Rossonero)

Ehdotan että turnaus pelattaisiin viikonloppuna 11.-12.7 tai sitä seuraavalla viikolla (viikolla 13.7-17.7) keskellä viikkoa. Pelipaikkana on "Susirajan Camp Nou". Turnaukseen osallistumisen vahvistaneet (ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneet) saavat minulta osoitetiedot privana.

Rossonero

Ikävä kyllä on jätettävä väliin. Kiinnostus ei lakannut, mutta aikaa ei nyt ole.

SouthernBoogieCat

Ainakin tulevalta viikonlopulta turnaus jää väliin koska vahvistuksia ei ole tullut. Odotellaan ja katellaan seuraavia viikkoja.

Hovimestari

Olen heinäkuun lopulla ja elokuun alussa aika huonosti paikalla, joten turnaus jäänee minulta kokonaan väliin.

SouthernBoogieCat

Ehkä on järkevintä jättää turnaus kokonaan pelaamatta kun alunperin kiinnostuneista jo kaksi on ilmoittanut jäävänsä pois ja kiinnostuneita ei alunperin ollut kovinkaan montaa.

SouthernBoogieCat

Eli 80-lukulainen Kesäturnaus peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi!