• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Tulevia olympialaisia odotellen

Aloittaja Hysteerinen rage quittaaja, heinäkuu 12, 2016, 12:07:17

« edellinen - seuraava »

Hysteerinen rage quittaaja

Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

SouthernBoogieCat

Tässä voisi laittaa pystyyn Subufoorumin oman olympiaveikkauksen. Kysymykset kuuluvat:

1. Kuinka monta mitalia Suomi tuo kisoista? Ja minkä värisiä?

2. Kuinka monta dopingkäryä kisoissa nähdään (kaikki maat mukaan lukien) ?

Omat veikkaukseni:

1. 3 mitalia, 1 hopea ja 2 pronssia

2. 5 kpl

Porvoon turkkilainen

Tapio Korjus ja Pertti karppinen

Sepp Blatter ja Mika Kojonkoski

nabel

Yksi pronssi ja sekin ryöstetään mitalikahvien jälkeen favelaan eli ei yhtään.

Ekat käryt parin vuoden päästä, nyt juodaan cokista, vingutetaan visaa ja juhlitaan kaikkien aikojen kisoja.

Porvoon turkkilainen

Tapio Korjus löytyy kisapassinsa kanssa hotellihuoneelta sammuneena, mutta nukutus tapahtuikin Pertin nyrkistä. Ei yhtään mitalia.

Venäjä ei mukana, mutta Mika Kojonkoski kärähtää fillarijuoppoudesta, mutta sössöttää syyttömyyttään selviytymisasemalla kuin Sepp Blatter, jossa radio soi taustalla ja ilmoittaa järisyttävästä doping-tapauksesta, mikä on kisojen ainoa. Suomalainen kärähti, mutta Kojo ei ymmärrä portugalia ja vain hekottelee.

Killer

5 tibistä, 1 saddarit.
Käry käy satiaisista.


Porvoon turkkilainen

Olympia-aiheinen jatkokysymys. Kysymykset kuuluvat:

1. Kuka suomalainen olympiakomitean jäsen ja kavaltaja on nähnyt James Bondin?

2. Kuinka monta kertaa vhs-nauhalta?


nabel

Yritä edes siellä vitamiinin asiakaspäätteellä! Helpot vastaukset:

- Roger Talermo.

- Ei kertaakaan koska laserdisc-miehiä.

Porvoon turkkilainen

Nabelin vastaukset täysin oikein, vaikka mistä helvetistä minä oikeita vastauksia tiedän. Halusin vain kysellä, jos joku täällä tietäisi

Mr. Posh

Terkkuja itelle tulevaan. Kaiki menee sinne. Ajan virtaan ois good day to die toten hosen.
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

SouthernBoogieCat

Olympiaketjuun sopinee tämä että YLEltä tulee kohta klo 19-20 olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaiden mm. Susanna Rahkamo-Kokko ja Jan Vapaavuori vaalitentti. Sinne saivat katsojat lähettää kysymyksiä ja nimimerkillä. Niinpä laitoin pelaajani Doctor Kolo Mukabon puolesta kysymyksen koskien E-urheilua. Saa nähdä pääseekö lähetykseen tuo kysymys. Pistin linkin YouTube-kanavalleni joten ei tiedä vaikka vaalitentissä se menisi YLEn lähetykseen. Tuskin mutta mahdollista. Lähetys tulee ykköseltä.

SouthernBoogieCat

Hyvä keskustelu oli jossa monia tärkeitä teemoja mm. arvot, rahoitus ja niin poispäin. E-urheilu ei mahtunut noiden joukkoon esim. tulevaisuuden mahdollisena olympialajina mitä kysymykseni koski. E-urheilu sopii yleisölajiksi erinomaisesti sekä siten olympialaisiin mutta kilpaurheiluna sillä on tiettyjä ongelmia mistä sain mm. käsityksen toimiessani viime kesänä FIFA-turnauksen järjestäjäpuolella. Taisin kirjoittaa niistä tuolla E-urheilu topicissa tarkemmin silloin ja ne pitää ratkaista jotta lajista voitaisiin saada olympiastatuksen omaava laji. Potentiaalia mielestäni E-urheilulla on olla olympialaisissa kuten myös Subulla. E-urheilulla on mahdollisuudet laajempaan näkyvyyteen mitä Subulla (tosin niitäkin pelejä voidaan striimata kuten ansiokkaasti näimme tässä taannoin) mutta Subulla kilpatoiminnassa on tiettyjä ongelmia ratkaistu mitä E-urheilulla on ratkaisematta eikä kaikkia samoja edes Subulla ole mitä tulee kilpailutoimintaan.

nabel

Eiks tuolla Starcraft (vai mitä ne e-Koreassa vääntää?) ym Counterstrikeissä pyöri niin isot rahat että eiköhän siellä ole ongelmat ratkaistu?

SouthernBoogieCat

#13
Lainaus käyttäjältä: nabel - marraskuu 13, 2020, 13:29:51
Eiks tuolla Starcraft (vai mitä ne e-Koreassa vääntää?) ym Counterstrikeissä pyöri niin isot rahat että eiköhän siellä ole ongelmat ratkaistu?
Noissa mainitsemissasi peleissä sitä tosiaan  liikkuu. Nuo ongelmat mistä mainitsin liittyvät osan pelaajista ammattimaiseen asenteeseen eli kilpailuihin saavutaan jos on ilmoittauduttu (tai perutaan etukäteen) sekä käyttäydytään muutenkin asiallisesti. Ei ragequitata tai lyödä peliä lekkeriksi. Huijaamisyritykset/onnistumiset ovat myös ongelma. Nuo asiat ovat Subussa paremmin. Palkintosijoista voisi esim. FIFAssa maksaa kilpailukykyisemmin mutta ne isoimmat ongelmat eivät liity rahaan vaan ihan toimintatapoihin. E-sportin potentiaali ja puitteet esim. Lähetyksien ja turnausjärjestelyjen infran puolesta ovat huikeat. Pelaajista se lähtee miten uskottavaa kilpailutoimintaa voidaan järjestää. NHLGamerin yhteisö on onnistunut tässä pelaajien sitoutumisessa ja ammattimaisessa asenteessa hyvin. Rahaa taas siellä ei liiku tarpeeksi vaikka puitteet ovat muuten erinomaisesti hoidettu.