• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Vaalit Ohi!

Aloittaja Fabio, huhtikuu 20, 2015, 09:42:41

« edellinen - seuraava »

Fabio

Lainaus käyttäjältä: Epäkorrekti semipelaaja - toukokuu 05, 2015, 14:10:55
Ja taas.. En edelleenkään ymmärrä enkä allekirjoita asennettasi, joten päätän kirjoitteluni tähän..

Se käy minulle. Halusin vain korjata käsityksiäsi näistä asuntoloista. Ei muuta. Et sinä, enkä minä
ole vastuussa tästä tilanteesta. Ja toivotaan että tuo porukka on vaaraksi vain toisilleen.

T:Pasi

Fabio

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - toukokuu 05, 2015, 14:17:39
LainaaMiksei tätä porukkaa raahata johonkin syrjemmälle, missä eivät
tekisi rikoksia ja aiheuttaisi lähiseudulle ongelmia?!? Ei nämä tyypit kuulu KENENKÄÄN naapuriin! 

Tämä on hyvä kysymys. Tekeekö töölöläinen ympäristö denoista vähemmän denoja paremmin kuin joku toinen ympäristö ?

Tämäpä se onkin jännä juttu! Nämä ovat sekakäyttäjiä eikä kuntoutettavia!! Heiltä ei odoteta päihteettömyyttä, eikä
sellaiseen siis edes pyritä talon puolesta!! Huumeita ja Viinaa saa vetää asuntoloissa kaksin käsin eikä kukaan puutu siihen!

Kuntoutettaville tai "kuiville" pyrkiville olisikin Töölöläisasuntola paljon helpommin perusteltu!!

t.Pasi

Mr. Posh

 :) höp-höp
Vaalit ohi eli kaikki taas kunnossa. Muutama mamu sinne tänne Fabius. Tappaahan ne jos ei oo töitä. Niin suomalaisetkin. Levottomuudet lisääntyy työttömyyden myötä,subussakin ja poliittiset kannanotot. Mellakat ja sodat ravistaa rakenteita, ei vaalit. Juopottelu, politiikka ja Subu. Sotketaan.

Mun yks figu veti kunnon pohjat alle(mun ensimmäisiä), tippui kuitenkin kilpailutilanteen kiristyessä joukkueen ulkopuolelle. Se on kuiteskin ollut koko ajan aktiivinen ja etsinnyt ruutua kaikenmaailman reservijengeistäkin. Vihdoin kun se oli ollut yli 300 päivää ilman sopparia se avautui, johtuen varmaan pohjistaan. Ei ollut vetänyt mitään tiukkaa ja fyysiikkaakin pitäny yllä, sen lisäksi et löytyy kokemusta kun on 70-luvulla syntynyt. Siis, pitäisi helposti täyttää kriteerit palkkatuen saamiseen. Mut ei, ilmoitetaan että pitäisi olla moniongelmainen, eli alkoholisoitunut ja jo kiiltonsa menettänyt tms.liimalla tahriutunut jotta voitaisiin maksaa työllistämistukea, tosin harkinnanvaraista ja vois palaa asiaan vuoden parin päästä. Joku häikkä olis hyvä olla perusteluihin kun syrjäytyneet ja maahanmuuttajat kiilaa tavallisen pitkäaikaisihmettelijän edelle.

Eriasia tietysti on, mikä tiimi ottais elotonta holistia/nistiä/ristiä sekavetäjää.

Voi olla et kauden mittaiseen tukitoimisoppariin riittäis kovemmat näytöt syrjäytymisestä eli etu- ja takakenon lisäksi riittäis jos seisoo viivalla tarpeeksi vinossa ja pysyy sen vuoden kaukana pelaavista figuista, peliluolista ym. ruokaa tarjoavista juottoloista. Voi punkkaa esim. keräilylaatikossa, pyörii pöydän alle tai vaikka kaappiin tekemään jänniä asioita youth:eilta jääneen irtopään kanssa. Asuntolat ei huoli kun papereissa lukee et vakituinen osoite olis vieläkin Vihreällä kannen kujalla ja muutenkin ulkomaalaisvahvistukset tarvitsee kaikki punkat. Suuresta vitutuksesta huolimatta tää boksiton figu ei halunnut antaa asioiden vain olla ja päättikin yrittää vaikuttaa asioihin. Koska asiat vaikuttivat olevan jokaisessa mittakaavassa päin vittua, se alkoi loputtomien yksittäisten epäkohtien sijaan tarkastelemaan kokonaisuutta ja järjestelmän suuria rakenteellisia virheitä sekä niiden aiheuttaman "syy ja seuraus"-kierteen alkupäätä.

Tää figu huomasi et ura alkaa jo Tunbridgen neuvolan tätien ref.nro.merkinnöistä ja potkupuvun värin lisäksi lähtökohtaan vaikuttaa suuresti myös syntyjään saatu paino, liikkuvuus, koordinaatiokyvyn ja motoriikan vaikutus esim. tasapainoon, jalkaisuuteen sekä suoranaisesti pelipaikkaan: figunalkuna voi isolla ruskealla pallolla vielä lattialla leikitellä, mutta pian juniorina havaitaan uran suunnan määrävät ominaisuudet.

Vain murto-osa päätyy huipulle. Pieni osa pyörittää koko touhua ja rahaa siirrellänkin joka vuosi edestakaisin eri nimikkeillä, jotta järjestelmä toimisi edes jotenkin. Suurimpana pelkona tulla lokeroiduksi muun maailmaan silmissä yhdessä ahdingossa olevaan/oleviin Etelä-Euroopan maahan/maihin ja tunnustettavan myös "zeugojen" ongelmien löytyvän itseltämmekin.

Pelikentille tullaan yhä vanhempina ja silti kokemattomina. Yhä useamman ura alkaa vasta usean alasarjapuuhastelun tai pelkkien salaattipalkalla tapahtuvien treenipelihuoraamisien jälkeen. Useimpia ei enää treenaaminen kiinnosta ja edes pelipäivä ei ole enää juhlapäivä vaan hankitaan pää sekaisin ja tanssitaan ruusuilla kotona koska aiheeksi iloon riittää et selvittiin eilisestä päivästä ja valtiohan tarjoaa kaiken.

Sitten kaiken tän omista veroista koko lystin maksavat miettii suurta muutosta vaalituloksista, aivan kuin yksittäistä kaatunutta puuta sähkölinjalla. Miksi se kaatui just tähän ja miten tulee varautua seuraavaan myrskyyn. Lähellä asuva metsurikin vaan kännissä katsoo eläinpornoa kun olis töitäkin vaikkakin sais vähemmän rahaa kuin "vain" päivästä toiseen pidentämällä huippuja vessaharjan varrella perseessä.

Hetkeksi takas päivänvaloon. Täytyy tohon joku ratkaisu olla, figu mietti ja avas uuden tölkin.

Myrskyhän ei kaada puita moottoritielle vaan pienemmille. Vedetään ne piuhat maan alle. Jos ei ole varaa siihen, kaadetaan ne puut ja siirretään metsänreunaa. Myydään puut. Rahat maa- ja metsätalous- sekä liikenneministeriön asettamalla työryhmälle sekä esitykset 67 eri kertaa vuorotellen nurin äänestävälle valiokunnan jäsenille, kahdelle sihteerille ja vuosittain uudelleen valittavan puheenjohtajan 3,5 vuoden kokoontumiskustannuksiin. Asia jätetään seuraavalle hallituskaudelle. Työllistettiin 27:ää virkamiestä, 8 kansanedustajaa avustajineen, 103 ministeriöiden ja asiaa alueellisesti valvovien tahojen kuten maa- ja metsähallituksen, tiehallinnon eri piirien sekä kuntien ja maakuntien viranhaltijoita sekä pyydettiin 28 eri lausuntoa vaikutuksista ympäristö- ja puolustusministeriöistä. 28 lausuntoon tilattiin 54 asiantuntijaraporttia ja 9 maakuntakohtaista laskelmaa. Biokaasulaitoksen laitevalmistajaa ei katsottu tarpeelliseksi kuulla koska asia oli jo nostettu työ- ja esityslistoille ja näin ollen kiireellinen ja päätös haluttiin tehdä ilman yksityisen ja valtionohjauksessa olevan yksittäisen sektorin esittämiä näkökantoja tai vaatimuksia. Ko. toimija sai luvan toimittaa max. 3 liuskan verran kirjallista materiaalia järjestämällä tiedotus-ja virkistystilaisuuden, kuitenkin ilman puheenvuoro-oikeutta valiokunnan hyväksymässä paikassa.

Yksi lausunto tuli puolustusvoimista. Neljällä lauseella kerrottiin ettei piuhoja ole järkevä kaivaa niin syvälle että sillä olisi jotain maanpuolustuksellista merkitystä ja pyydettiin ilmoittamaan jos valokuitua saadaan vedettyä ennen MM-kisoja. Loput 27 lausuntoa ympäristöministeriöistä, joista 16 annettiin vastausta tai tarkennusta ko. ministeriön jälleen muuttuneeseen kantaan ja sen vaikutusta hankkeen eteenpäin viemiselle sekä tuleville jo aiemmin päätetyille ympäristölinjauksille etenkin Tulevaisuus 2041-työryhmän valmisteilla olevalle esitykselle, jossa on pohdittu kansantaloudellista vaikutusta energiapuun käytöstä. Valiokunta muistutti väliraportissaan ympäristökysymysten  painopisteen olevan aiempaa globaalista. Mm. Uuden yhteispohjoismaisen päästökauppatyöryhmän perustaminen odottaa Baltian maiden päätöstä siirtyä fossiilisten polttoaineiden, kuten kivihiilen ja palavan kiven käytöstä, fossiilisten mutta uusiutuvien luonnonvarojen maltilliseen käyttöön. Päätös edellyttää Saksan vaatimaa ja hyväksymää tutkimustulosta kaikista Baltian maista, jotta metsien käyttöä sekä täsmennettyä käyttöä energiapuuksi voidaan pitää kestävänä kehityksensä. Kotimaisen biokaasu-laitetoimittajan julkisesti esittämästä vaatimuksesta, valiokunta kirjasi pöytäkirjaan tiedon Baltian odottavan tutkimustuloksia vain maakasuputken vetämisestä Itä-merelle ja nesteytetyn maakaasuterminaalin sijoituspaikasta sekä niiden mahdollisista käyttömahdollisuuksista ja niiden vaikutuksesta lämmityksen ja liikenteen hiilijalanjälkeen sekä päästökaupan merkitystä BKT:een eikä missään tapauksessa alkavansa tukevansa puuta polttoaineena.

Tää figu siis löysi yhteiskunnan valon herättyään eräänä aamuna eteisestä liimat housuissa. Se oli pohtinut syvällisiäkin ennen katkeamistaan. Se muisti et pelaajan polku on jo keksitty ja et siihen on tehty parannuksiakin, kuten taaksepäin veskalle pelatessa alle polven tapahtuvalla kosketuksella ei keppiperseinen saa koskea palloon käsin, vaan saa muuten nauttia tilanteesta, no ei..se ei liittynyt siihen vaan serkkuun joka heräsi joskus kädet pystyssä, lippis päässä ja keppi perseessä. Niitä parannuksia tai muuten hyviä asioita on Bosman-figun jälkeiset(lurps), pelaajayhdistysten hyväksymä hiljainen joukkoitsemurha jolla saadaan rahaa jäämään enemmän toiminnan kehittämiseen, reilua ja suoritukseen perustuvaa kannustinpalkkausta jossa huomioidaan paitsi tehdyt maalit, pisteet, kokoonpano- ja muu vahvuudessa olo, niin myös ns. henkinen pääoma joka näkyy usein kokeneemman esimerkkinä ja avunantamisessa nuoremmille sekä perseellepotkimisena/vaikeiden tilanteiden purkajana tai muuten pukukopin hengen ja järjestyksen ylläpitävänä energiana.

Sehän ei ole vain palkatun johtajan tehtävä saada nauttia tulospalkkioista. Miksi tyytyä kuukausittaiseen ja kvarttaali- tai vuosittaiseen maksettavaan bonukseen kun sen voi ottaa pikkujoululahjan muodossa. Pyyhe, taskulamppu, piparit, on jotenkin inhimillisempi kiitos. Tulos kuuluu osakkeenomistajille. Pitäköön ja jos tulos vähän tippuu niin haalariosaston palkkaahan voi tosiaan pudottaa vaikka niin, ettei oikeasti enää kannata tehdä työtäkään.

Tämän jälkeen voi varmuuden vuoksi kiristää verotusta, ettei veropotti pienene jolla varmistetaan virkamiesten ja kuntien paperin- ja päätöstenpyörittäjien suuri määrä ja kaikkien mielestä, todella ansaitusti saadut palkat ja muut etuudet sekä palkkiot.

Pikku-figukaan ei koskaan haaveillut olevansa mikään Athletico- tai muukaan raitapaitarunkkari. Se halusi vain harjoittaa ammattiaan mitä se oli syntynyt tekemään. Tekemään juuri sitä, mitä osasi ja mistä vielä nauttikin.

Se uskoi (ainakin viime viikolla) vielä parempaan huomiseen ja kääriytyi miljoonalaatikon nurkkaan.

Se katselee yhtä Michel Platinin peliaikojen kuvaa, jossa tuo suuri pelaaja ja ihminen on maassa polvillaan peliasu märän kentän pinnasta sotkeutuneena, hikisenä ja varmasti kaikkensa antaneena. Tuo pelikenttien ikoni katsoo väsyneenäkin hymyillen eteenpäin, aivan kuin uskoen johonkin suureen tässä lajissa, tässä maailmassa.

Ehkä lämmin ranskalainen sipulikeitto pierun mukana hymyilytti kuitenkin enemmän.

Miksi joku sammakonpurija toisi ratkaisun? - Kysyin.

Pelaajanpolku se katkeaa tai päättyy, elämä jatkuu ja välissä ollaan ilman sopimusta tai loukkaantuneena. Pahimmillaan molempia.

Pelaajanpolku on nyt kapea ja tekonurmipintainen sekä peruspelaajaa riistävä. Pelaamiseen panostaminen on vaikeaa koska sitä ei arvosteta ja organisaation koosta riippumattakin       täytyisi tehdä useimmiten toista työtäkin välttääkseen taloudellisen hirttosilmukan tai pummilla elämisen.

Ton paska-figun ratkaisu olisi jakaa kasvattaja-rahan ohella veteraanitoimijan- ja kuntoutujan-rahaa ilman sopimusta oleville edelleen lajin pariin tähtääville toimijoille. Rikkaassa Suomessahan on tietysti maksuton koulutus joten ulkomailta tulevaa rahaa ei edes tarvita. Kukaan ei tarvitse enää puuseppääkään vaan työstökeskuksen palikan vaihtajaa ja sehän olisi muutenkin "niin" kallista. Pian automatisoitu syöttölaite hoitaakin homman ja optinen silmä valvoo laadun. Työtapaturmista kerrotaan laatukäsikirjan sivulla nyt standardien ja totuudenmukaisesti. Poispotkitun duunarin kulumat olkapäässä eivät olleet työperäisiä.

Aivan sama se on työelämässä kuin muillakin aloilla, ryhtyykö futaaja työttömyyden uhatessa/ pelaaja-uran päättyessä hankkimaan lisäkoulutusta samalle alalle vaikkapa tuomariksi, valmentajaksi, fysioksi, seurajohtajaksi, huoltaja/teippaaja/bussikuski/vitunhyvätyypiksi vai lasten ohjaajaksi tai junnukoutsiksi. Työn rahallinen arvostus ratkaisee aika paljon. Saako saman rahan sylkemällä kotona tv-ruutuun tai oikeammin tabiin/kännykkään. Työtön maksaa toki enemmän veroja "päivärahoistaan" koska työtä tekävän maksuista osa on jo työnantajan maksamana palkan sivukustannuksissa.

Suurseurat siis maksavat työntekijöistä enemmän "koulutuskorvausta" kuin pienet seurat jotka toimivat alemmilla sarjatasoilla. Sama pätee kaikkiin muihinkin kuten vakuutusmaksuihin, markkinointikuluihin, työntekijöiden määrään, toimitilojen(stadion ja harjoitusalueiden kustannukset) jne. Asiassa on kuitenkin toiminnan mahdollistama toinen puoli, suuremmat menot vaatii tietysti suuremmat tulot. Jokainen meistä tietää mistä kaikesta pienet seurat voivat vain haaveilla. TV-oikeudet, suuret täyteen ahdetut stadionit, fani-tuotteiden myynnin seuraaminen urheilullista menestystä.


Kun työntekijä palkataan pikkuseura maksaa seuratyöntekijälle palkasta samat sivukustannukset kuin 10000-kertaisen liikevaihdon omaava pörssiyhtiö. Siksi pikkuseurat Suomessa eivät palkkaa ketään ilman todellista tilannetta vääristelevää tukityöllistämistä.

Sama pätee työvoimavaltaisilla aloilla. Missä suomalainen tekee työkseen jotain, se maksaa aivan liian paljon.

Tehostetaan ja revitään kaikki työntekijän selkänahasta ja loput tilipussista.

Mitäs jos kaikki yritykset hoitaisvat "kasvattajarahansa"  valtiolle esim. suhteuttamalla palkkojen sivukustannukset liikevaihtoonsa(esim. 1%) jolloin suuret maksaisivat isomman osan yhteiskunnan vaatimasta kakusta ja pienemmän liikevaihdon keräävät samassa suhteessa oman osansa (1%) niin yllättäen pienillä yrityksillä olisikin taloudellisesti järkevää palkata lisää työntekijöitä ja/tai maksaa kohtuullisempaa palkkaa. 

Arvolisänverotusta säätämällä voi ohjata kulutusta, palvelualoja(kokeiltu), helposti myös ymmpäristöjuttuja kuten esim. Maa-vesi-ilmalämpöpumput, sähköautot alv. esim. 7% ja autovero hv:uun. Suuret vientialat nauttivat muutenkin erilaisia huojennuksia sekä saavat ja osaavat käyttää erilaisia investointi- tutkimus- ja kehitystukia sekä tarvittaessa alueellisia tukia johonkin hv:n kuuseen siksi että sen alueellinen työttömyys tekee siitä erityisalueen vaikka se jo lähtökohdaltaan on strategisesti lähellä alkutuotantoa, näin esim. paperiteollisuuden investoinnit lähelle metsää. Paperin jalostuksessa, metalliteollisuudessa pyörii miljardit ja työvoiman sivukustannuksista kilahtaa vain promillet valtiolle pienempien firmojen kustannuksella. 

Vienti edellä maailmalle, perse edellä omassa puussa.

Vaikka pikku-ukko-demoni olis vapun jälkeen joltain osin oikeassa niin Kebab arvaa et tekee mitä vaan niin eihän hillot päädy kuin keinottelijoiden kaappiin unionin miehet eivät pidä omia puoliaan

Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

Fabio

Upeaa Posh! Kiitos!!  :)

T.Pasi

nabel


Mr. Posh

Lainaus käyttäjältä: Fabio - toukokuu 05, 2015, 15:21:35
Upeaa Posh! Kiitos!!  :)

T.Pasi

Niin monta kertaa kun olen toivonut et sä päätyisit karvaranteiden kutosdivarijoukkueen maskotiksi ja vuoronperään suihkuun sukitettavaksi niin lopulta oon miettinyt et siinä on hieno mutta hauska mies.
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

Fabio

Lainaus käyttäjältä: Mr. Posh - toukokuu 05, 2015, 15:39:20
Lainaus käyttäjältä: Fabio - toukokuu 05, 2015, 15:21:35
Upeaa Posh! Kiitos!!  :)

T.Pasi

Niin monta kertaa kun olen toivonut et sä päätyisit karvaranteiden kutosdivarijoukkueen maskotiksi ja vuoronperään suihkuun sukitettavaksi niin lopulta oon miettinyt et siinä on hieno mutta hauska mies.

Hahahhah!! Kiitos! ..etkä muuten varmasti oo ainoa joka on mulle jotain vastaavaa toivonu!!  Mutta en mä sille mitään voi ja jos miettisin mitä muut ajattelee, istuisin pimeessä mökissä "hurjine" ajatuksineen. Mä oon aina ollu vittumainen siinä mielessä että tykkään haastaa ihmiset kertomaan mielipiteensä. Mä arvostan sitä kun porukka oikeasti kertoo mitä mieltä ovat!! Se on meillä Suomessa niin harvinaista! Tällä forumilla kunnioitan eniten juuri Kaitsua, joka on tosi hauska jätkä myös "livenä". samoin Vesa, Zinga, Kebab, Jykä.. Itseasiassa te kaikki! En tiedä mistä se juontaa juurensa, mutta jos joku heittää musta (hyvän) vitsin/vittuilun, se tosiaan saa hymyn huulille! On ilo heittää läppää tällä forumilla!! Hauskaa on myös vertailla keskustelun tasoa ja tyyliä täällä ja livenä..  Kiitos kaikille teille siitä! Ja älkää vaan kukaan koskaan suuttuko täällä mistään, en mäkään ikinä suuttuisi! Hauskaahan tää vaan on!! T. Pasi

AriFerra

Tossa sekä Poshin että Fabion viestit...mä en pysty päättelemään kumpi teistä syö enemmän sieniä?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Fabio

Lainaus käyttäjältä: AriFerra - toukokuu 05, 2015, 21:07:17
Tossa sekä Poshin että Fabion viestit...mä en pysty päättelemään kumpi teistä syö enemmän sieniä?

HAHAH!! Ei paha..

Mutta sitten taas politiikkaa:

Arhinmäki sanoi tänään aamulla uutisissa että "Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka on kuvottavaa".
Valitsikohan Paavo nyt sanat ihan fiksusti?!? Ei noilla kommenteilla ainakaan kovin suurta osaa kansasta saada
Vasemmiston taakse. Paavon pitäisi ymmärtää että tuon kaltaiset ala-arvoiset kommentit valuu Persujen laariin..
ja aika suuri osa kansasta on Persujen kanssa samaa mieltä..

..Mutta onko tämän kaltainen kommentointi häneltä sitten kenellekään yllätys?!

t.Pasi


Porvoon turkkilainen

Hampurissa oli kiva, kun eräässä inkkaribaarissa, jossa oli myös John Waynen kuva seinällä, niin eräs transu sai juoda virvokkeitaan kaikessa rauhassa. Hänen ei tarvinnut pelätä, että joku mukava kaveri kansan syvistä riveistä tulee vetämään turpaan, kuten kotisuomessa tai äitivenäjällä. Toki voin olla väärässä, että monet persut kohdistavat hyvin argumentein inhonsa vain sosiaalipummina eläviin maahanmuuttajiin, ja muut massasta poikkeavat ovat heille ok, kuten homot.

Epis

Eikös täälläkin kuitenkin suht vapaasti saa edustaa omaa itseään valikoivasta rasismista tai vastaavasti kukkahattutäteilystäkin huolimatta? Sen verran mitä itse olen ymmärtänyt, niin persujen maahanmuuttopolitiikka on muutakin kuin kaiken erilaisen vihaamista.. Lähipäivinä on netissä liikkunut viestiä EU:n päätöksestä, joka kasvattaisi myös Suomen osuutta EU:n pakolaisista ja nykyisessä taloustilanteessa mietityttää, että miten tämä kaikki kustannetaan.. Tosin kaukana ollaan Ruotsin politiikasta
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Porvoon turkkilainen

Oikeastaan enemmänkin kuin suht vapaasti, mikä on tietysti ihan hyvän asia. Saa ja uskaltaa jopa keskustellakin, vaikka joku nettilukko vois tosinaan olla ihan hyväkin juttu  ;D

Fabio

#42
Jep. Samaa mieltä! Jos pitäisi vetää "mekko päälle", tekisin sen
todellakin mieluiten SUOMESSA!! Aika paljon hurjemmalta homma
kuulostaisi Venäjällä, Turkissa, Israelissa, Somaliassa... jne.. Suomessa
"pataansaanti"-todennäköisyys taitaisi olla vielä aika matala!

Tästä tulikin mieleen.. Aamu-Tv:ssä puhuttiin Hömöjen oikeuksista.
Peräänkuuluttivat (..Perään! hihh..) Trans-lakia.. Olin ihan ulapalla,
joten piti ottaa selvää. Käsittämätöntä!!! Tää koskee siis transsukupuolisia
ihmisiä.. Ei varmaan kovin montaa sataa löydy koko suomesta! Heillä
on mm. sellainen vaatimus että jos Nainen haluaakin olla "Mies". Niin
hän haluaa säilyttää lisääntymiskykynsä "Jos hän haluaakin tehdä
lapsia"!! WHAT?!? "Mies" siis olisi raskaana!! :O Pitäisikö ehkä päättää
"säästääkö kakun vai syökö sen"?!?

Nää on ihan kuin nää Bi-seksuaalit.. Joku jamppa mulle joskus selvitti: "Vaikka
olen nyt miehen kanssa voisin kuvitella olevani myös naisen kanssa"!
Ei menis kyllä mun kavereille läpi!! "Nyt tässä paneskelen miestä, mutta kyllä
mä naistakin voisin.." Kyllä heti sais homonleiman otsaan! :D

t.Pasi

Ps. Kaitsulta aika rankka linkki!! Miten swedut voi olla noin kahvilla?!? Onko
tuo "suunnitelma" vai oikea suunnitelma?? Jos on totta, niin ei voi kuin jär-
kyttyneenä ihmetellä! Eikö mikään riitä Vihervasemmistolle siellä?? Eivätkö
he myönnä että nyt on jo vähän "kakkaa puntissa"???


Porvoon turkkilainen

Vaalit ohi ja tämäkin mies ollut joskus ehdolla. On se vain nero, ei siitä mihinkään pääsee. Haistatteli twitterissä vappusimoissa yön pimeinä tunteina Stubbille ja Tuomas Enbuskelle. Ymmärrän vaalien tuomat pettymykset:

http://www.rumba.fi/arviot/kari-peitsamo-kertoo-miksi-han-on-merkinnyt-lainabiiseja-omikseen-ei-saatu-lupia-levytettiin-vaan-ja-laitettiin-omiin-nimiin/

Killer

Keskusta, Kokoomus ja Persut.
No huh huh ja hoh hoijaa.