• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

VEIKKAUSLIIGA

Aloittaja Killer, maaliskuu 02, 2015, 10:31:20

« edellinen - seuraava »

Mr. Posh

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - huhtikuu 24, 2015, 14:03:39
Lainaus käyttäjältä: Epäkorrekti semipelaaja - huhtikuu 24, 2015, 13:15:15
Lainaus käyttäjältä: nabel - huhtikuu 24, 2015, 09:03:54IFK sentään painoi eteenpäin ja se tuotti aika mukavan määrän kulmia jotka kyllä sitten tuhlattiinkin. Siinä tokalla puoliajalla oli pitkä jakso jonka aikana IFK pääsi monta kertaa juoksemaan suoraan Klubin linjaa vastaan kun oli ohitettu kk:n pohja mutta ei niistäkään sen kummempaa tullut. Saumaa oli hyvinkin.
Tästä tuli mieleen Majurin toiminta subuveran äärellä, liekö sattumaa?

Harvoin teen edes yhtä maalia.
IFK kerää myös paljon enemmän pinnoja kuin mä kaikis sarjois yhteensä.
Mut ei haittaa!

Meillä on IFK, meillä on IFK. Mitä vi..uu teil on (x2)!
Muranen tappoi kymmenen vuotta sitten kolme.. oisko palleja?täytyy tarkistaa. Lakut KTP:ssä on pituusjärjestyksessä ja pohjat IRL pallollisen ja pallottoman toiminnan mukaan arvaamattomasta-pjuking greattiin. Ihonvärituubista hyvä ykssävy tumma-mies-tehtaan-varjossa. IFK on punavalkonen joten lakuiluun ota Jykä vähän kansainväliset lasit mukaan vai juotko vain tölkistä jotain rödaskittiä?
Turistiluokassa on tunnelmaa:
"Like Dancing with Jazz and Kevin Costner"

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - huhtikuu 24, 2015, 14:03:39
Meillä on IFK, meillä on IFK. Mitä vi..uu teil on (x2)!

Meillä on jalkapallo ja 12 upeaa joukkuetta -> Veikkausliiga.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

Lippu derbyyn hankittu. Punaiselle Majurille ehkä pettymys, ei kumpaankaan päätyyn.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Killer

Oi mikä ihana ilta!
Stadissa allez, allez
Savonmualla banzai.

AriFerra

Ihana ilta, aurinko paistoi koko matsin ajan Itäkatsomoon, eikä tuullutkaan yhtään.

Kokoonpanossa paljon rotaatiota: Sahlgren, Lehtinen, Klinga, Malolo ja Mendy.
- Klinga oli suoraan sanottuna huono
- Lehtinen pelasi hyvin. Paljon nousuja, mutta ehti myös puolustukseen tai sitten Malolo paikkasi. Yksi karmea virhe toisella jaksolla, josta VPS vastahyökkäykseen ja loistopaikkaan.
- Malolosta näkee, että kun nuori poika saa lisää peliaikaa ja kehittyy, kaiken osuessa kohdalleen hänestä voi tulla yksi Veikkausliigan parhaimpia pelinrakentajia.
- Mendy yritti mahdottomasti, mutta melko huonolla menestyksellä. Potentiaalia löytyy.

Sorsaa paljon haukutaan, mutta joka kerta kun minä näen miehen livenä pelaamassa, on aina ollut kentän parhaita. Tekee paljon duunia, jatkuvasti nousee ylös, eikä ainakaan eilen tullut juurikaan virheitä. Kesojen laatu saisi vaan olla parempi.

Moren oli palannut kokoonpanoon, senkö ansiosta Heikkiläkin pelasi ilman virheitä? Toisaalta, vastustajan harvat hyökkäykset olivat aika tuhnuja. Kyllä näki, miksi Kirurgi ei palannut Klubiin Aussimatkan jälkeen.

Demba, Muussi ja Tanakka poika tulivat vaihdosta sisään. Jonkin verran toivat virtaa lisää hetkeksi. Tämän hetkittäisen virran lisääntymisen päätteeksi HJK punnersi kulmasta matsin ainoan maalin.

Rade oli melko näkymätön. Röba pelasi hyvin, mutta eipä paljoa saanut aikaan. Jos vastustajan puolustus olisi ollut luokkaa parempi, tuskin olisi puskenut maalia.

Vaatimatonta oli pelin taso kaikenkaikkiaan, mutta futis on upeaa viihdettä aina. Seuraavaksi sunnuntaina kakkosdivaria.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Hönkki

#20
Ihana ilta, sade alkoi vasta matsin jälkeen. Kolmemetrisenä pelaajana Havenaar voittaa Suomessa jokaikisen pääpallon, mutta jalkaan hänelle ei kannata pelata. Fellaini ja Mertesacker ovat Havenaariin verrattuna kuin rytmisiä voimistelijoita. Tanaka tulee olemaan kauden aikana jopa liian hyvä Suomen liigaan. Hakee erittäin hyvin vapaata paikkaa. Vielä kun HJK:n muut pelaajat tajuaisivat antaa niitä syöttöjä ja ottaa Tanakan enemmän peliin mukaan. Varmaan sitten kauden edetessä. Heikkinen, Kolehmainen, Savage ja Tanaka ovat ne jotka hinaavat HJK:n mestariksi tänäkin vuonna ja tulevat ottamaan suurimman vastuun europeleissä. Oli HJK:n hyökkäyspelissä vielä todella paljon hiomista, mutta näin alkukaudesta voi vielä ollakin.

Peli oli siis HJK - IFK Mariehamn 1-0.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

AriFerra

Söitkö Henri Alenin kurmeehodarin? Jorasitko Harri Hylkeen kanssa?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Killer

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - toukokuu 15, 2015, 11:01:26
Fellaini ja Mertesacker ovat Havenaariin verrattuna kuin rytmisiä voimistelijoita.
Loistava vertaus.


AriFerra

#23
Kohta kohti Sonskia. Taksi tulee  pihaan 15.00, Steissiltä kävely (ei marssi) Sonskille. HJK shopista vois pari tuotetta poistaa, ja sitten väijyä Majurin luvattua läsnäoloa...

Tulostoive: 2-1.  ???
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!AriFerra

#26
Vihdoinkin selvitty Derbystä himaan...  ;D

Vanha frendi, iki hifkiläinen, kysyi yllättäen Whatsapp:illa edellisenä päivänä, olenko menossa paikan päälle. Nähtiin Steissillä hieman ennen viittä ja käveltiin Sonskille. Ei menty marsseille...

Vaikka hemmo HIFK kamaa hamusikin, tuli mukaani HJK-Shoppiin, josta poistin pari tuotetta. Ägä sattui olemaan shopin viereisessä "neuvotteluhuoneessa", ja tokihan hänelle piti kiitosta antaa Klubin toiminnasta. Kiitti jopa kiitoksista.

Matsiin mentiin eri katsomonosiin, frendi pohjoispäätyyn (nostaisin hattua jos sellainen minulla olisi), minä nuremoimattomille paikoille Itään. Ylhäällä idässä on yllättäen mukava tasanne, jossa pöytä nakkimukille, eli siinä matsia oli mukava seurata.

Matsin alkaessa Klubipääty laittoi savut ilmoille, ihan hienot olivat. Samaan aikaan Kingit sytyttivät soihdut. Upealta näyttivät! Kymmenen pistettä! Paitsi pari miinusta: Yksi soihtu teki reiän kenttään. Toinen soihtu rikkoi yhden mikrofonin piuhan.

Ekan jakson taso ei päätä hivellyt. Klubi pelasi nössöfutista, ziljoona alibisyöttöä. Laitapakit eivät nousseet, laiturit eivät siis saaneet tukea. Laukaukset kohti maalia taisivat olla 0-0.

Tokan jakson alussa Klubin asenne selvästi parantui. Monta hyvää yritystä Jallowille, joka tosin tuhnuili. Atom Tanaka ratkaisi, 1-0.

70 minuuttia kun oli kulunut, alkoi ihmettely että miksi Bana ei tee vaihtoja. Moni pelaaja oli selvästi väsynyt, ja nyt olisi tarvittu uutta miestä kentälle jotta voitto olisi varmistunut. Mutta ei...jannut väsyy entistä enemmän, ja kun viimeinen kymmenminuuttinen alkoi, niin Kingit tekivät upean maalin. Antoiko Kolehmainen, umpiväsynyt turhake hankinta, siihen ns "syötön"? Onko Bana oppinut maajoukkueen kakkosena huonoa taktiikkaa?

Niin tahi näin, 1-1 oli tosiasia. Täysi katsomo, Kingien Pohjoispääty huusi ja hyppi kovempaa, tunnelma oli U-P-E-A! Klubipääty ehkä lauloi chanttejä keskeytymättä, mutta Kingien meno oli piirun verran näkyvämpää.

Matsin jälkeen oli sovittu frendin kanssa, että nähdään tietyssä paikassa. Menin Sonskin Länsi-Eteläpäädyn kulmalle odottamaan, ja eiköhän Atik kävellyt vastaan. Tapoihini kuuluen, oli pakko littipeukuttaa, ja lausua pari ylistävää kommenttia Atikin hyvästä työstä Suomen futiksen hyväksi. Mies tulee, halaa ja kiittää kiitoksesta. Minun luonteellani eka reaktio oli, kun mies levitti kätensä, että paukkaanko nekkuun, mutta otin sitten vastaan syleityt, vaikka ei ne kovin hyviltä tuntuneet... No joo, oikeasti hieno mies Atik on futiksen saralla.

Frendin kun bongasin, ylipuhui mut vielä Janoiseen Loheen hetkeksi. Siellä oli yhteensä 11 puolituttua vanhoilta ifk-lätkäajoilta. Onneksi pari heistä oli ymmärtänyt, että ei kendohifkin kannattaminen tarkoita sitä että pitäisi Socceria myös, vaan parilla oli Klubin paita päällä.

Ohessa kuvat savuista ja soihduista. Klubin savujen kuvaamisesta hieman myöhästyin (olivat hetkeä ennen kuvaamista isommat), mutta kyllä Kingien soihdut olivat upeat, oikeasti!

Tällaista tunnelmaa suomifutis kaipaa. Yleisökeskiarvot nousevat, ja vähitellen junttikansa tajuaa, että maa ei olekaan lättä vaan se on pallo!
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Porvoon turkkilainen

Kuluvalla kaudella Stadin derbyt olleet ylivoimaisesti parasta kotimaisessa futiksessa. Pelastaisipa Klubi meidät eurokentillä ja jatkaisi viime kauden urotekojaan. Ventspils on paha porukka ja sen näkee kohtalaisista tuloksista muutamalta viime vuodelta. Kotitasapelit Herta Berliniä, Heerenveeniä, Maccabi Haifaa ja Mälmöä vastaan. Jotenkan pelokas olo, että kylmät käy.

Atik on hieno mies ja ihminen.

Porvoon turkkilainen

Lauantaina Turussa Suomen cupin välierä Inter-Kups klo 15. Pidetään Lallin kanssa huomenna Bar Mendocinossa palaveri klo 17 asian tiimoilta. Mennäkö vai eikö.

Killer

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - elokuu 13, 2015, 13:44:03
Lauantaina Turussa Suomen cupin välierä Inter-Kups klo 15. Pidetään Lallin kanssa huomenna Bar Mendocinossa palaveri klo 17 asian tiimoilta. Mennäkö vai eikö.

Too much information...