• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

1.3.2014 FI-ranking kisat Askolassa - PSK

Aloittaja mikma, helmikuu 16, 2014, 13:02:39

« edellinen - seuraava »

mikma

Sijoitukset


Tiikkis    6  5 1 0   17 - 2   +15   16
Puppe      6  4 1 1   14 - 2   +12   13
Tuuri      6  4 1 1    8 - 1    +7   13
Kokkonen   6  2 1 3    7 - 8    -1    7
Kasse      6  2 1 3    7 -16    -9    7
Mikma      6  1 1 4    2 - 8    -6    4
Miika      6  0 0 6    0 -18   -18    0


Puppe   -Miika       3-0
Tiikkis -Kasse       7-1
Tuuri   -Kokkonen    2-0
            
Puppe   -Kasse       5-0
Tiikkis -Miika       4-0
Tuuri   -Mikma       2-0
            
Puppe   -Mikma       3-0
Tiikkis -Kokkonen    3-0
Tuuri   -Miika       3-0
            
Tiikkis -Mikma       1-0
Tuuri   -Kasse       0-0
Kokkonen-Miika       2-0
            
Puppe   -Tuuri       0-1
Kasse   -Miika       5-0
Kokkonen-Mikma       1-1
            
Puppe   -Kokkonen    2-0
Mikma   -Kasse       0-1
Tiikkis -Tuuri       1-0
            
Tiikkis -Puppe       1-1
Kasse   -Kokkonen    0-4
Mikma   -Miika       1-0


Lisäillään vielä joukkueet ja  maalin tekijöitä jne...

Hovimestari

Perinteiset kiitokset järjestäjille. Osanottajia oli vain 7, joka oli aika vähän, mutta toisaalta mahdollisti kaikki vs. kaikki -systeemin.

Omat pelini:

Aberdeen-Everton (Kokkis) 2-0 (1-0), vedot 5-3 (kohti 2-1)
1-0 Rooney 43 (vj), 2-0 McGinn 90 (oj).

–Avauspeli oli heti yhdeksältä Kokkista vastaan, joka on ollut viime aikoina tuloksellisesti hyvä vastus (kuluvan kauden saldo 9 pelistä 8-1-0 23-2). Molemmilta varsin tasaista näpyttelyä huonolla tuntumalla mutta sain iskettyä 1-0 maalin harvinaisen siististi oikean käden syötöllä puolustajan taakse ja vasurin kaukojatkolla takaylänurkkaan. Evertonilla oli hyvä paikka tasoittaa lopussa, mutta veto epäonnistui ja veskarini torjui.

Aberdeen-Blackburn (Mikma) 2-0 (1-0), vedot 5-2 (kohti 4-1)
1-0 McGinn 40 (oj, tm), 2-0 Pawlett 52 (oj).

– Mikma valitteli pelaamattomuuden näkyvän otteissa, mutta mielestäni peli oli melko mukavasti uomissaan. Ongelmat ovat enemmän hyökkäyspelissä, jossa röyhkeämpi suoraviivaisuus voisi luoda enemmän vaaran tunnetta. Oma pelini ei ollut kovin erikoista, joskin voittomaali tuli yllättävän hallitusti tyhjiin ja toinen maali jälleen kaukojatkolla.

Aberdeen-Hull City (Miika) 3-0 (1-0), vedot 14-0 (kohti 6-0)
McGinn erp 16, 1-0 Flood 37 (op), 2-0 Vernon 62 (vj), 3-0 Smith 65 (op).

–Uusi vastustaja tuli tilastoihin. Heti alussa sain rankkarin, jonka veskari kuitenkin poimi kuten 2-3 muutakin vetoani ennen taukoa. Muutaman puolustusvirheen saattelemana sain 3-0 voiton. Miikalta peli oli rauhallista ja taktisesti yllättävän kypsää puolustamista läpi ottelun.

Aberdeen-Leeds Utd (Kasse) 0-0 (0-0), vedot 7-1 (kohti 1-0)

–Kassen romahdettua mystisesti sekä Tiikkistä (1-7) että Puppea (0-4) vastaan pelistä olisi ollut myös hyvä saada iso voitto. Sain jonkun verran paikkoja, mutta vastustajan peruspeli oli hyvin kasassa ja ajauduin aika vaikeisiin jatkopaikkoihin, joista en osunut. Lopussa Kassella oli pari maukasta paikkaa napata voitto, mutta ratkaisevilla hetkillä joko syötöt jäivät vajaiksi tai jatkot eivät osuneet.

Aberdeen-Palermo (Puppe) 1-0 (0-0), vedot 8-3 (kohti 5-0)
1-0 Hayes 78 (vj).

–Edellisen tasurin jälkeen tästä pelistä vaadittiin voittoa ja avasin puolustusta ehkä jopa hiukan liikaa. Tilastojen valossa vedot tulivat yllättävän selvästi kotiin, vaarallisimmat paikat olivat silti melkeinpä Pupella, joka ei vain osunut puiden väliin tai ajautui hieromalla tappamaan tilanteensa. Ainoa maali tuli lopulta lyhyellä vasurijatkolla keskeltä.

Aberdeen-Oldham (Tiikkis) 0-1 (0-0), vedot 3-3 (kohti 2-1)
0-1 Schmeltz 62 (oj).

–Huilivuoroni osui viimeiselle kierrokselle, joka oli tämän pelin jälkeen, mutta voitolla Tiikkiksestä olisi irronnut turnauvoitto. Ottelu oli tutun tasaista puurtamista, Tiikkis oli kuitenkin maalin verran parempi. Lopussa tasoitus oli lähellä (tolppa), mutta tampereen mies otti ansaitun voiton.

Porvoon turkkilainen

#2
Omista peleistä sen verran, että tuli pelattua erittäin hyökkäävää pelityyliä niin sanottua pikkujannea, mut kierrepeliä pitäis saada kehitettyä erittäin paljon, jotta se toimis. Puolustusnäpäytykset olivat koko päivän parilla pakilla yllättävän varmaa, mutta jatkot erittäin huonoa, kun mistään ei saanut sisään, paitsi viimeisessä pelissä Kassea vastaan, jossa joka veto meni sisään vaikeista paikoista, kun taas vastustajalla ei. Muissa peleissä tilanne taas oli toisin päin.

Tiikkis nappas ansaitun voiton jälleen kerran, joten onnittelut Tampereelle.

Tässä omat tulokset:

Tuuri 0-2
Tiikkis 0-3
Miika 2-0
Mikma 1-1 (hieno ottelu)
Puppe 0-2 (tämä myös väsyneiltä miehiltä)
Kasse 4-0


Edit: Otin oikeuden poistaa sijoitukset, kun olivat vielä muistettu väärin. Tilastot löytyvät viestiketjun alusta. T: Mikma

Hönkki

Onko Miika PSK:n pelaajia vai mitä kautta hän tuli tähän turnaukseen ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

mikma


Tampereelta nääs

Kiitos jälleen järjestäjille ja kanssapelaajille hienosta turnauksesta!
Omalta osalta turnee meni tässä mielentilassa yli odotusten. Sain aika hyvin pidettyä ajatukset kasassa ja keskityttyä pelaamiseen.

Eka peli Kassea vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Pelin edetessä Leedsin puolustus alkoi rakoilla ja lopputulos pääsi repeämään. Toki omalta osalta vedot onnistuivat hyvällä prosentilla. Leeds muuten teki 1-1 -tasoituksen upealla jatkolaukauksella!

Toisessa pelissä vastaan tuli Miika, uusi tuttavuus subuveralla. Puolustusnäpäytykset ovat mielestäni todella hyvällä mallilla, paljon hyviä väliintuloja ja pallon eteen menemisiä. Hyökkäyspelaamiseen harjoittelua Blackburnin kustannuksella ja tästä pojasta kuullaan vielä!

Sitten edessä oli aina rattoisa kohtaaminen Kokkosen kanssa. Opetuslasten välinen paini on aina tiukkaa...
Evertonilla oli hyviä paikkoja, mutta ei ollut laukauksissa osoitelaput kohdillaan ja jatkot lipuivat ohi pallosta. Omat taas osuivat välillä kunnon pullamunkillakin.

Mikma valitteli pelaamattomuutta, mutta mielestäni se ei ole hidastanut kehitystä, vaan Blackburnin peli on parantunut kuin viini vuosien saatossa.
Tiukkaa vääntöä, paljon ei paikoilla juhlittu. Onnistuin kuitenkin yhdestä paikasta maalinteossa ja se riitti voittoon asti.

Ruokatauko tuli hyvään väliin, meinasin ratkaisuottelujen alla hyvin syöneenä nukahtaa pystyyn...
Tuuria vastaan oli perinteisesti paikat vähissä ja tarkkaa asemasotaa. Pystysyöttö, johon jatko aika kaukaa livahti kuitenkin maaliin ja puolustuksen onnistuttua skottien paimentamisessa, saatiin tärkeät pisteet.

Viimeisessä pelissä Puppe tarvitsi kolmen maalin voiton turnausvoittoon.
Palermo aloitti vyörytyksen ja voimieni jo lähes ehdyttyä, jouduin altavastaajaksi. Maalivahti piti joukkoja pystyssä, mutta lopulta Palermo onnistui nakuttamaan johtomaalin. Tämän jälkeen luigien hyökkääminen vain yltyi. Parilla vastahyökkäyksellä pääsin pelottelemaan, mutta lähinnä vedot painuivat sivurajoista yli. Muutama minuutti ennen loppua sain vetoalueella rajaheiton, josta jatkolla ruskea namu sisään ja tasoitus loppulukemiksi.