• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Lappeenranta GP 2012

Aloittaja Make, tammikuu 17, 2012, 14:47:58

« edellinen - seuraava »

Make

TFC Lynx järjestää GP turnauksen

Turnaus järjestetään 4.-5. elokuuta Lappeenrannassa.

Lauantaina 4.8 ohjelmassa on henkilökohtainen GP (avoin ja vetskut). Sunnuntain joukkue GP on peruttu.

Turnauspaikkana Lauritsalatalo, jossa on järjestetty SM-ranking turnauksiakin.

Ruokatauon aikana (kolmen tai neljän pelikieroksen jälkeen) myydään:

Hodareita 3€/kpl, kahdella nakilla 4€.
Possuannoksia johon saapi sitten ottaa salaatteja kylkeen 7,5€ annos.
Kahvia tarjolla hintaan 0,50€ / kuppi.

Kisaan osallistuneille avoin illanvietto saunan kera turnauksen jälkeen.

Terkuin,

TFC Lynx,

turnausjärjestelykomitea.

miku

Ensimmäinen sponssidiili tehty.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Make

Ja kisapaikaksi varmistunut Lauritsalatalo.

Epis

Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!


Rossonero

#5
Missä vaiheessa loppuu joukkuekisaan ilmoittautuminen, eli selviää onko sitä?

Jos 4 jengiä tarvitaan, niin lasketaanko kakkosjengit mukaan?

Niin, ja saadaanko järkättyä joku epävirallinen yhdistelmäjengi myös mukaan? Nythän Artsi, Stefano ja Papa ovat ainakin ilman omia jengejään liikkeellä. En tiedä ovatko aikoneet jäädä sunnuntaiksi, mutta lisäpelit voisivat heitä kiinnostaa ja saataisiin lisää hyviä pelejä muillekin.

Make

Lainaus käyttäjältä: Rossonero - heinäkuu 23, 2012, 20:21:50
Missä vaiheessa loppuu joukkuekisaan ilmoittautuminen, eli selviää onko sitä?

Jos 4 jengiä tarvitaan, niin lasketaanko kakkosjengit mukaan?

Niin, ja saadaanko järkättyä joku epävirallinen yhdistelmäjengi myös mukaan? Nythän Artsi, Stefano ja Papa ovat ainakin ilman omia jengejään liikkeellä. En tiedä ovatko aikoneet jäädä sunnuntaiksi, mutta lisäpelit voisivat heitä kiinnostaa ja saataisiin lisää hyviä pelejä muillekin.

Ilmoittautumisaika päättyy 1.elokuuta klo 23.59. Tuolloin selviää joukkuekisan kohtalo. Jos mukana neljä virallista joukkuetta, niin kisa järjestetään. Lynx 2 lasketaan mukaan, Muu maailma ei.

Tällä hetkellä ilmoittautumistilanne on seuraava:
TFC Lynx 1 (varma)
PSK ilmoittautunut (pieni epävarmuus junnuista)
TFC Lynx 2 (Jos Lynxillä 7 pelaajaa, niin osallistuu)
SISU ilmoittautunut (epävarmaa löytyykö pelaajia)
Muu maailma: (George ei ole vielä ilmoittautunut, Stefano ei tiedä jääkö sunnuntaiksi, Artsi ilmeisesti mukana -->> epävarmaa siis)

AriFerra

Entä jos joukkuekisaa ei järjestetä? Pelataanko sunnuntaina sitten ollenkaan?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Make

Lainaus käyttäjältä: AriFerra - heinäkuu 24, 2012, 18:04:02
Entä jos joukkuekisaa ei järjestetä? Pelataanko sunnuntaina sitten ollenkaan?

Sitten sunnuntaina ei pelata ollenkaan. Kisapaikasta kertyy sen verran kustannuksia, että ei kannata treeniturnauksesta maksaa...

artsi

Mikäli sunnuntaina pelataan joukkuekisat niin edelleenkin valmis pelaamaan Muun maailman joukkueessa jos vaan saadaan joukkue kasaan. 1.Artsi 2.Stefano? 3.Papa? 4.Miro?  ;D

Make

Avausviestissä lisäinfoa turnausjärjestelyihin liittyen.

Hönkki

avoimen sarjan finaali: Stefano - Zinga 1-0
vetskufinaali: Papa - Hönk 4-0

Kiitos Lynxille sahdista ja hienoista kisoista. Kaikki toimi. Te ootte elinomaisia kisajäljestäjiä. Jäljestäkää ensvuonnakin.
Oma peli kulki välillä kohtuullisesti ja välillä ei ollenkaan. Vetskufinaalissa hajosin lopullisesti. Paras peli oli 1-0 voitto Jerestä, mutta kyllä siinäkin maalinteko oli hirvittävän tuskan takana. Kohta tulee ylärimafobia tai oikeastaan on jo.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Zinga

Suuret kiitokset Lappeenrannan pojille ja lynxiläisille turnausjärjestelyistä! Valmiiksi katettuun pöytään on aina mukava tulla kuokkimaan. Harmi ettei paikalle saatu enempää ulkomaisia pelaajia. Pitää miettiä, onko tulevina vuosina asialle tehtävissä jotain.

Oma peli oli todella kaksijakoista. Ensimmäiset kaksi peliä tuloksellisesti hyviä, mutta pelillisesti todellista kuraa. Kentät olivat aamupäivän kosteudessa todella nihkeitä ja K-kaupan vahoilla virheitä tuli aivan liikaa. Päivän edetessä kenttien nihkeys väheni ja samalla oma pelikin luisti koko ajan paremmin.

Mikua vastaan on aina mukava pelata, ja onnekseni tällä kertaa peli kääntyi Arsenalille. Mikun johtomaali tokan jakson puolivälissä olisi helposti voinut saada peli lukkoon, mutta onneksi sain tasoituksen riittävän nopeasti ennen paineiden iskemistä. Jatkoajalla annoin palaa täydellä paineella, sillä ajattelin sen tuovan todennäköisemmin voiton minulle kuin Mikulle. En halunnut mennä shoot-outiin sillä vetoni ovat mitä ovat...

Papaa vastaan peli oli ehkä parasta, mitä olen pelannut moneen vuoteen. Olen ennenkin kuvannut näpäytysmarginaalia siten, että aloittelija saa puolustajan 10 cm päähän pallon taakse, suomalaiset hyvät pelaajat 1 cm päähän ja maailman huiput 1 mm päähän. Kaikissa noissa on merkittävä ero. Papaa vastaan tatsi oli sellainen, että pystyin laittamaan puolustusnäpäytykset tuolla militasolla, jolloin Papalle ei montaa paikkaa avautunut. 2-0-maali ennen puoliaikaa oli siinä mielessä ratkaiseva, että puolustuksen toimiessa pystyi ilman tutinoita pitämään johtoa.

Finaalissa takki saattoi olla jo osittain tyhjä, sillä vaikka puolustus oli vielä ihan kunnossa, hyökkäyksestä tuntui puuttuvan ajatus. Toisaalta Stefano pelasi omaa varmaa peliään, jota vastaan varmalla ja hitaalla hyökkäyksellä ei saa tulosta. Toisaalta harmittaa lähellä olleen turnausvoiton karkaaminen, mutta tyytyväinen täytyy olla hyvin sujuneeseen peliin.

Saunaan olisi ollut mukava jäädä, mutta koska Sisu-shotit eivtä tulleet mukaan, oli parempi ajaa mökille nukkumaan.

Fabio

#13
Lainaus käyttäjältä: Zinga - elokuu 06, 2012, 14:28:40
Harmi ettei paikalle saatu enempää ulkomaisia pelaajia. Pitää miettiä, onko tulevina vuosina asialle tehtävissä jotain.

Ei samperi! Toivottavasti et Zinga tarkoita sitä että yritetään siirtää Lappeenranta lähemmäksi Helsinki-Vantaan lentokenttää, sillä
se on aivan helvetin kallista ja taitaa olla usean vuoden ja kovan työn takana! ;)

Pointtina tietysti se, että vaikka kuinka hienot kisat järjestää, (ja varmasti Lynx järjesti nytkin!) pelipaikka tulee aina vaikuttamaan
matkustushalukkuuteen! :(

t.Pasi

Hönkki

LainaaHarmi ettei paikalle saatu enempää ulkomaisia pelaajia. Pitää miettiä, onko tulevina vuosina asialle tehtävissä jotain.

Kisojen jälkeen menimme lynxiläisten saunalle vähän juttelemaan. Alustavasti oli puhetta, että Suomessa olisi vuoden aikana kahdet kansainväliset kisat: yhdet pk-seudulla keväällä tai alkukesästä ja yhdet Lynxin järjestämänä Lappeenrannassa loppukesästä tai syksyllä. Toinen näistä olisi GP ja toinen IO. Vanhojen kokemusten perusteella ainakin pk-seudun kisassa tulisi olla pelejä molempina viikonlopun päivinä, jotta ulkomaalaisia saisi mukaan helpommin. Vaihtoehtoina yksilökisa ja joukkuekisa tai sitten tokana päivänä joku pienempi kisa, esim. challenger (onko niitä enää edes olemassa ?).

Tätä pitää vielä miettiä ja katsoa mitä viikonloppuja FISTF:n kilpailukalenterissa on yleensäkin jäljellä ja mitkä ovat vaihtoehdot, jotta saisi pelejä viikonlopun molemmille päiville. Lisäksi pitäisi tietää mikä on pelaajien halukkuus sitoutua kisajärjestelyihin. Näin siis ainakin pk-seudun kisan kanssa. Niin ja sitten vielä pitää saada koko muu kilpailukalenteri kuosiin. Koska SM-kisat ja mahdollisen kansallisen liigan kisat ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses