• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

SM Ranking Lappeenranta 11.2.2012 - TFC Lynx järjestää

Aloittaja Make, joulukuu 28, 2011, 10:03:14

« edellinen - seuraava »

Epis

Lainaus käyttäjältä: miku - helmikuu 09, 2012, 11:15:39
Huhuja kuultu myös W.Höltän mahdollisesta osallistumisesta.
Meikän kyytiin mahtuis viel yks..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

miku

Onko tänään lohkoalvonnat ja toimiiko Toveli Jalkko onnettalena?
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Händikäp

Lainaus käyttäjältä: miku - helmikuu 10, 2012, 13:14:23
Onko tänään lohkoalvonnat ja toimiiko Toveli Jalkko onnettalena?

mä olisin valmiina pukeutuneena jos malko haluu et tänään alvotaan. ku se päättää, ja hoitaa, ja selvittää, ja ratkoo, ja suunnittelee, ja toteuttaa, ja hoivaa, ja lohduttaa mut ei mogaa. ku se ei juo ees mogausmehuu. pitäs tietää vielä lopulliset tulijat..
SAATANAN TUNARIT

Epis

Epäilen vahvasti vilpillistä arvontaa, mikäli en totutusti pääse Hönkin, Maken ja Juhon kanssa samaan lohkoon..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Make

13 osallistujalla lohkot 4,4 ja 5.
14 osallistujalla lohkot 4,5 ja 5.

Minä, Jarkko ja Juho sijoitetut pelaajat.

Kaitsun huoli on siis aiheeton.

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Paskamane - helmikuu 10, 2012, 15:25:48
13 osallistujalla lohkot 4,4 ja 5.

Tämä.
Pitäkää hyvä turnee. Elokuussa sitten sinne, ellei pää ole kainalossa. Ja vaikka olisikin, niin eiköhän silloin tulla.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Epis

Lainaus käyttäjältä: Paskamane - helmikuu 10, 2012, 15:25:48
13 osallistujalla lohkot 4,4 ja 5.
14 osallistujalla lohkot 4,5 ja 5.

Minä, Jarkko ja Juho sijoitetut pelaajat.

Kaitsun huoli on siis aiheeton.
Toivon lohkoa Juho, Hönkki, Miku, Purtsi ja minä..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

miku

Tänksit Lappengradin Tovereille hienosta turneesta taasen kerran!
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Epis

Isot kiitokset järjestäjille turnauksesta ja Mikulle ruokapuolesta. Onnittelut Makelle! Muistakaas poijjaat laittaa sitten niitä tilinumeroita, jotta saa syntinsä maksettua.. Erityinen kiitos vielä Juholle, jonka paikallistuntemus esti meitä ajamasta pitemmälle väärää tietä paluumatkan pimeydessä.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Hönkki

#54
Onnitelut onnistujille ja kiitokset järjestelyistä, kaikki toimi.

loppusijoitukset kärjen osalta:
1. Make
2. Jarkko
3. Miku
4. Juho
5. Purtsi
6. Hönkki
7. Kaitsu
8. Jere

Sijoja 9-12 en muista. Toivottavasti joku laittaa tulokset näkyville.

Miko jäi viime hetkellä pois, joten pelasimme kahdellatoista pelaajalla kahdessa lohkossa. Kaksi molemmista lohkoista jatkoon ja huonommille yksi sijoituspeli.

Omat pelit:

Alkulohko

Miku 2-1
Positiivinen aloitus, tosin tuurilla oli osuutensa. Olin 1-0 johdossa kun Miku pääsi kohtuulliseen vetopaikkaan. Pari näpsyä aikaisemmin olin pakkinäpyllä rikkonut Mikun liikkuvaa figuuria ja tilanne otettiin takaisin. Tuomarin mukaan Miku menetti tässä yhden hyökkäysnäpäytyksen, vaikka näin ei tietenkään ole. Vetopaikassa ei sitten ollutkaan näpäytyksiä jäljellä vaikka olisi pitänyt olla. Ei oikein itsellänikään leikannut tuossa tilanteessa ja uskoin vain mitä tuomari sanoi. Miku sentäs pystyi vielä tasoittamaan 1-1 ja jahtasi tosissaan johtomaalia. Taisi tulla tolppaveto ja pari torjuntaa minun veskalle. Sitten käytin lottovoittoon varatut onnettaren voittoarvat. Kohtalaisen vaarattomassa paikassa vastustajan päädyssä yritin kalastaa sivurajan ja miten kävikään ? Mikun veskari kauhoi maalin ohi menossa olevan pallon omaan maaliin. Loppuminuutit varmistelua.

Henri 6-0
Peli lähti hyvin käyntiin. 1-0 heti alkuminuuteilla ja vedot kulkivat ok. Henri puolusti ihan mukavasti, jos sai vain riittävästi aikaa. Tuskin olisin pystynyt tekemään ratkaisevasti enempiä maaleja, vaikka olisin tiennyt miten ratkaisevaksi maaliero myöhemmin muodostui.

Joni 4-0
odotin vähän samanlaista peliä, kuin Henriä vastaan, mutta nyt laukaukset menivät yllättäen täysin jäihin. Joninkin puolustus vaikutti välillä suorastaan kovalta. 0-0 puoliajalla. Tokaa jaksoa pelattiin lähes puoleen väliin ennen kuin kalastusyritykseni painui jälleen vastustajan verkkoon. Kulmaa hain mutta 1-0 sain. 2-0 hirveällä räkävedolla. 3-0 tyhjiin. 4-0 oli viimein kunnollinen veto yläkulmaan. Lopussa siis vähän repesi, mutta olisi pitänyt tehdä paljon enemmän.

Kaitsu 1-0
Edelleen näytti oikein hyvältä. Maali nopealla hyökkäyksellä alkuminuuteilla ja sen jälkeen puolustusvoittoista Kaitsun hyökätessä välillä kaikilla äijillä. Mieleen jäi tilanne, jossa pääsin laukomaan pienestä kulmasta Kaitsun ollessa toisella puolella pöytää veskarin siis maatessa kenttää vasten. Piti sitten laukoa ylärimaan. Sekin maali olisi tarvittu, sillä viereisellä kentällä Miku voitti Jarkon 2-0 ja maalierovertailu tuli ekan kerran mieleen.

Jarkko 0-3
Jos minä häviäisin Jarkolle ja Miku voittaisi Jonin, niin minä, Jarkko ja Miku olisimme kaikki 12 pisteessä. Miku myllytti Jonin odotetusti isoin lukemin, eikä minullekkaan paljon paremmin käynyt. Tasuri olisi riittänyt, mutta tässä pelissä ei ollut yhtään mitään jakoa. Yritin hyökätä 4-5 äijällä ja pitää aloitteen itselläni, mutta Jarkon vastahyökkäykset olivat sitä luokkaa, etten niitä pystynyt pysäyttämään. Jarkko on vastahyökkäyksissä aivan loistava. Varmaan joku merkitys sillä, että hän on pelannut niin paljon altavastaajana Makea vastaan. Täytyy enskerralla vaan tyytyä sumppuun.  

Lohkon lopputilanne oli siis se, että minä, Jarkko ja Miku olimme 12 pisteessä, minun maalieroni ollessa huonoin. Ennen vikaa kiekkaa se oli vielä 5 maalia parempi kuin Mikun.


Sijat 5-6

Purtsi 1-2
Alussa vähän samanlaista kuin Jarkkoa vastaan. Purtsi teki parilla nopealla hyökkäyksellä 0-2. Jäädyin niissä tilanteissa aivan täysin. Purtsi ei kuitenkaan vielä ole Jarkon tasolla ja niin sain peliä vähän haltuunkin. Kavennusmaali oli minulta kisojen paras yksittäinen suoritus: siisti chippi takatolpan kautta. Ei vaan sitten onnistunut enää uudestaan, vaikka pääsin 3-4 kertaa yrittämään. Purtsin veskari otti takanurkkavedot erittäin hyvin. Olisi pitänyt laukoa rohkeammin etunurkkaan.

Että semmonen turnaus. Edelleenkään ei mitään jakoa finaaliin asti. Kovalla treenillä "keskisarjan mestaruus" mahdollinen.    
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Pejoka

Todella iso kiitos kaikille pelaajille ja eritoten Lynxiläisille hyvästä "infrasta". Erikoismaininnan saa Make, kun "leipoi" taidokkaasti Purtsin ja minun välisen cup-ottelun "pelikaavion sisään".

Erityiskiitos myös Purtsille Cupin ottelun pelaamisesta.

Loppupään sijoituksista muistan Henkan ja minun välisen taiston sijoista 9-10. Varsinainen peliaika päättyi 1-1. Henkka voitti shoot outin 1-0 eli Henkka 9. ja minä 10.

Tervetuloa kaikki sankoin joukoin 10.3.2012 PSK:n järjestämään kv-turnaukseen, mikä pelataan Askolassa.

miku

Miepä tarinoin pitkästä aikaa myös hippasen tarkemmin noista turnauspeleistä kun ainakin mie tykkään lukea toisten jutusteluja niistä. Isot alkulohkot on mulle olleet aikaisemminkin toimiva ratkaisu sillä siinä ei yksi huonompi tulos välttämättä kaada koko pakettia niin kuin saattaa helpommin käydä kolmen tai jopa neljänkin pelaajan lohkossa.

vs. Hönkki 1-2
Turnauksen avauspeli on aina paha, nyt vastaan Hönkki joten 0-0 leijui ilmassa. Aloituksesta muistaakseni neljännellä näpäytyksellä pallo liikkui ympyrän ulkopuolelle eli kyllä nihkeys leijui suorastaan ilmassa. Kaikkien yllätykseksi pelistä tuli kuitenkin yllättävän vauhdikas ja maalitilanteita nähtiin useita jopa molemmissa päissä. Hönkin ensimmäinen maali oli hiton hieno tsippaus takakulmaan puolustajan ja molarin yli. Löytö-Jussilla ilmeisesti jetlag painoi vielä siihen malliin ettei homma ollut ihan kuosissaan. Jakson lopulla sain hyvän pyörityksen poikasen vasemmalla laidalla ja paras vetopaikka kariutui tosiaan tuohon Hönäyksenkin mainitsemaan sääntökohtaan. Eka jakso siis 0-1. Tokalla puolikkaalla hyökkäsin vahvasti ja sain tasoituksen aikaiseksi suhtkoht nopeasti. Uskoin ottelun voittoon ja putkien kolistelujen ja Hönkin torjuntojen jälkeen vastahyökkäyksestä iski mr. Höng. Löytö-Jussin suosiollisella avustuksella ottelun voittomaali harmitti jonkin verran.

vs. Kaitsu 2-0
Henkiseksi tueksi subulaatikon pohjalta kaivettu valokuvaaja jota kutsuttakoon "leikkisästi" nimellä Elimäen Diktaattori (nimi muutettu, käytetään myöhemmin - jos käytetään - lyhennystä ED) auttoi heti ensimmäisen vitosen aikana. En antanut Kaitsun koskea palloon lainkaan vaan nihkuttelin vetopaikan vasempaan laitaan pienillä siirroilla ja tottakai tällaisessa tilanteessa vetokin painui hienosti takanurkkaan. Kaitsun kanssa pelit on aina olleet pienien marginaalien pelejä ja niin nytkin. Löytö-Jussi otti muutaman hyvän seivin ja toinen tekemäni maali taisi taittaa tuon Suomen Subbuteon sähkötupakoinnin suurlähettilään (SSss) selkärangan. Loppuminuutit pelailua ja mielessä jotenkin päin painoi jo se, että näinköhän maaliero voisi ratkaista jossain vaiheessa sijoituksia.

vs. Henkka 5-0 (?)
Uudet vastustaja tuovat aina kysymysmerkkejä mieleen, niin nytkin. Arvelin oikein vastustajan pelitaktiikkaa eli nopeilla vastahyökkäyksillä tultiin suoraviivaisesti laukomisaluetta kohti. Ennen kuin aamusiivuja nauttiva ED ehti tarkempia neuvoja antaa, oli vastustaja jo päässyt kahdesti vaarallisiin hyökkäyksiin. Löytö-Jussilla oli onneksi takin ylänepparit kiinni ja mies napsi pari tärkeää palloa kiinni. Sitten alkoi hyökkäys itsellänikin toimimaan ja numerot repsahtivat aika pikaisestikin isommiksi. Henkan saadessa pelejä myös ulkopuolella omien liigojen enemmän alle ja lisää puolustusvarmuutta, tullaan hänestäkin kuulemaan vielä mitalitilastoissa.

vs. Jarkko 2-0
Pakkovoiton paikka. Jarkko (tuttavallisemmin Jalkko, händäri, lihapiirakkakostaja, KataloniaJake tms.) on kovan luokan pelimies ja häntä vastaan otteeni ailahtelee paljonkin. Välillä pystyn pistämään kunnolla kampoihin, välillä taasen peli repeää liian ajoissa vastustajalle ja sitten ei olekaan mitään tehtävissä. Nyt Jalkko lähti alussa jo hyökkämään huolella ja pääsi useaan tekopaikkaan jo alkupäässä. Tolpat, ohivedot ja likipitäen legendaariseksi muodostunut "Löytäri" pitivät toiveeni yllä. Ensimmäinen vastahyökkäykseni puolestaan tuotti maalin. Tätä Jalkko ei ollut laskenut varmaan pelikirjaansa sillä miehen peli sekosi hetkeksi. Näin ollen pyyhkäisin toisen häkin ja tiesin mitä tuleman pitää. Hillitöntä myllyä ehkä 8 minuutin ajan. Sen pystyin kestämään ja viimeisen vitosen pyöritin yllättäen Jalkon päässä. Ehkä siinä oli vähän sika-linjaakin sillä puolittaisistakin vetopaikoista otin ennemmin uuden kulmapotkun ja pidin palloa varmemmin hallussa sillä voitto oli tästä pakko saada. Pelin jälkeen pettyneeltä Jalkolta oli hieno kuulla että pelasin hyvin ja että mua vastaan on vaikea pelata jos ottelun alussa ei saa peliä toimimaan. Tänksit myös Jalkolle, peli oli taasen vauhdikasta ja aika hyvätasoistakin suureksi osin.

vs. Joni (Läskipää) 8-0
Peliä ennen laskettiin maalieroja ja tiesin pääseväni jatkoon kuuden maalin voitolla, kävisi naapuripöydällä sitten miten tahansa (Hönkki-Jarkko). Hyökkäsin alusta asti viidellä tai kuudella miehellä ja jauhoin maalintekopaikkoja jatkuvalla syötöllä. Eka maali tuli varmaan seitsemän minuutin kohdalla, siihen asti Jonin puolustus pystyi parhaat paikat estämään. Ekalla jaksolla taisi tulla kolme maalia. Tokalle jaksolle laitoin vielä yhden lisähyökkääjän tuleen (vaikka selvästi jo humaltunut ED huuteli "jalloppia kivon tilalla ja omaa päätä puhtaaksi"). Kolme ensimmäistä vetoa upposi ja lopussa vielä naulasin pari lisää. Välieräpaikka oli tällä selvä.

Tässä vaiheessa vähän harmitteli ekan pelin Hönkin voittomaali sillä ilman Löytö-Jussin ryssintää olisi välierissä tullut vastaan Juho, nyt vastustajaksi Markko Karttunen. Ei sillä että Juho olisi helppo vastustaja mutta kuitenkin itselläni löytyy miehestä muutama voittokin. Markkoa vastaan voittoja ei ole tullut kuin joskus Lynxin omissa peleissä tai ehkä/mahdollisesti/(tuskin silloinkaan) kämäisellä/kultaisella 90-luvulla.

välierä vs. Mane 0-4
Alkupäässä peliä sain pari vetopaikkaa nopeissa tilanteissa joista olisi pitänyt saada pallo edes maalia päin. Eipä huvittanut ja kun ED oli sammunut hiipui myös taistelu. Mane iski maalin toisensa perään ja homma oli siinä. Kyllä mie Make joskus vielä yllätän!

pronssi vs. Juho 2-1 (shoot-out)
Väsyneet ManU-miehet olivat yhtä mieltä siitä että isketään pronssipeli shoot-outeilla. Näin päästäisiin seuraamaan finaalia. Turnauksen johtoporras antoi tälle luvan ja kun ED oli viety putkaan niin ei asiatonta vastalausetta kuulunut sieltäkään suunnalta. Tässä yllätin itseni ja voitin shoot-outin. Oiskohan ees vähän jeesiä siitä että joulukuussa pelatut Lpr-kakkosdivaripelit sekä viimeviikkoiset Tuulihattuliigan pelit päätetään aina shoot-outeihin. Tänksit Juholle tästä, toivottavasti päästään vääntämään lähitulevaisuudessa ihan oikeakin turnauspeli.

Semmoiset kisat nyt. Askola jääkin väliin kun samaan aikaan "joutuu" vääntäytymään Old Traffordille. Toivottavasti nämä pitkät näpäyttelytauot joskus loppuisi ja saisi pelejä edes kuukausittain alle. Tänksit kaikille osallistujille ja vielä kerran järjestäjillekin.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Make

#57
Ja tuloksia viimeinkin:

A-lohko:
Marko Karhunen   5   5   0   0   28   -   1   15
Juho Sihvola   5   3   1   1   14   -   4   10
J-P Hölttä           5   3   1   1   11   -   2   10
Jere Tuominen   5   2   0   3   7   -   13   6
Petri Katila           5   0   1   4   1   -   14   1
Miro Nieminen   5   0   1   4   0   -   27   1

B-lohko:

Jarkko Lindholm   5      4   0   1   21   -   2   12
Miku Leppälä   5   4   0   1   17   -   2   12
Kari Hakkarainen   5   4   0   1   13   -   4   12
Kai Grönfors   0   5   2   0   3   10   -   8   6
Henri Katila   0   5   0   1   4   1   -   23   1
Joni Karppanen   5   0   1   4   0   -   23   1


Jatkopelit:


SF   Marko Karhunen   Miku Leppälä   4   0   
SF   Jarkko Lindholm   Juho Sihvola   2   0   
7-8   Jere Tuominen   Kai Grönfors   1   2   
9-10   Petri Katila   Henri Katila   1   1   0-1 so
                     
                     
5-6   J-P Hölttä   Kari Hakkarainen   2   1   
11-12    Miro Nieminen   Joni Karppanen   1   0   
3-4   Miku Leppälä   Juho Sihvola         3-1 so
Finaali  Marko Karhunen   Jarkko Lindholm   1   0   

Hönkki

LainaaHenri Katila   0   5   0   1   4   1   -   26   1
Joni Karppanen   5   0   1   4   0   -   20   1

Mites tää ? Onko maalierot laskettu väärin vai menikö sijoitukset väärin ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Make