• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Vuoden...

Aloittaja Killer, heinäkuu 16, 2017, 13:40:28

« edellinen - seuraava »

Killer

Foorumi lauseeksi ehdolla:

"Eli jos laajempi keskustelu Apinoiden planeetoista kiinnosta... "
:nappikselle :lollero :wank :shit :wc

SouthernBoogieCat

#1
Lainaus käyttäjältä: LääkintäMajuri - heinäkuu 16, 2017, 13:40:28
Foorumi lauseeksi ehdolla:

"Eli jos laajempi keskustelu Apinoiden planeetoista kiinnosta... "
:nappikselle :lollero :wank :shit :wc

Melko lapsellista kiukuttelua. Mitä vikaa ko. topicissa on (olkoonkin että alun perin tuosta lainauksesta kiinnostaa-sanasta jäi jälkimmäinen a-kirjain pois mutta se on korjattu) ja miksi 90 % postauksistasi on enemmän tai vähemmän piikittelyä ja useimmat niistä minun suuntaan - vähemmän muiden suuntaan? Nähtävästi mielestäsi kaikki kirjoitukset täällä tulisi koskea Subua. Muillakin foorumeilla kirjoitellaan muustakin ja et yksin päätä mistä täällä saa kirjoittaa. Otin esille toisaalla että foorumi voidaan minun puolestani muuttaa aivan hyvin pelkäksi Subufoorumiksi jossa on tiukka moderointi ja kaikki ohi aiheen koskevat kirjoitukset poistetaan ja on ainoastaan Subua tai futista koskevia alueita.

En halua tällä provosoida mihinkään mutta ihmettelen sitä kun täällä on vaikea saada aikaiseksi asiallista keskustelua ja monet postaukset ovat enemmän tai vähemmän piikittelyä varsinkin jos kirjoittajana on Majuri.

Esim. tuollaiset lapselliset kakka- ja WC-hymiöt ovat täysin turhia.

Vastauksena ei kelpaa esim. "tällaista on some. Jos ei kestä pysy poissa.". Foorumilla on ollut kiva pyöriä mutta jatkuva yhdestä suunnasta tuleva piikittely ärsyttää. Tietty sarkasmi mitä täällä harrastetaan on ihan ok mutta sarkasmillakin on rajansa ja jos sitä käyttää liikaa muuttuu se lähinnä ärsyttäväksi.


Killer

Tuosta oli kiukku kaukana.
Minun tunteeni ei ole sinun tunteesi.

Jatka ihmeessä valitsemallasi tiellä - mikä ikinä se onkaan.

(Varoitukset: Majuri) + :piiskaa


Porvoon turkkilainen

Apinoiden planeetan poika vuodelta 2026 on huikea. Boris karloff vakuuttaa tuimana appiukkogorillana eikä veskulaa paviaanipoikana jää yhtään huonommaksi. Loppu pornahtavuudessaan traaginen kun koko mäntäfilmiteollisuus on kuopattu