• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Sana on vapaa

Aloittaja Killer, kesäkuu 14, 2014, 18:18:26

« edellinen - seuraava »

L'Majuri

Yhdeksän pienpuoluetta putoaa puoluerekisteristä tämän kevään aikana.

Puolue putoaa, jos se ei saa kaksissa perättäisissä eduskuntavaaleissa yhtään edustajaa läpi.


Rekisteristä putoavat piraattipuolue, eläinoikeuspuolue, kansalaispuolue, feministinen puolue, kansalaisliitto, korjausliike, Suomen kansa ensin sekä seitsemän tähden liike.

nabel

Olkoon kakkusi elink.. eiku menkööt kynttilät yhdellä puhalluksella.  e_>:D

L'Majuri

Näin kansallisena veteraanipäivänä hatunnosto subuveteraani Hönkille.
Hän on ainoa aktiivi joka oli mukana jo Hesu-liigan ekalla kaudella, ja "still going strong" (suom. yhä puolustaa vahvasti).

 e_respect

SouthernBoogieCat

Hyvää juhannusta kaikille!!

Vähän juhannussimaa:

SouthernBoogieCat

#844
https://tapahtumat.tuusula.fi/fi-FI/page/6476c652d85c0e17f2d45d50?fbclid=IwAR2dS8hdxc7MaWBzrS0aHBaThUhjqhJOgkn9ZJBQ8ybm4jvdexMs3kAbr-A

Bändimme Äänettömän Äänen keikka Kellokoskella Tuusulan taiteiden yössä on varmistunut nyt laitteiden osalta (aikaisemmin epäselvää saammeko sinne tarvitsemamme laitteet koska rumpalimme ei omista rumpuja ja mm. laulukamat sen lisäksi tarvitsimme). Ainoa mikä voi sen enää estää on ylivoimainen este (sairastuminen yms.). Tervetuloa!!!

L'Majuri

#845
Harmi, itsellä muuta samana päivänä.

Ehkä Hönkki ja Turkkilainen?
SEKAISIN VÄREISTÄ -MAALAUSPAJA,
Sari Nieminen & Marjut Lehtinen

 e_:-*


SouthernBoogieCat

#846
Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - heinäkuu 31, 2023, 11:21:09Harmi itsellä muuta samana päivänä.

Ehkä Hönkki ja Turkkilainen?
SEKAISIN VÄREISTÄ -MAALAUSPAJA,
Sari Nieminen & Marjut Lehtinen

Harmi että et pääse. Ehkä joku toinen keikka sopii jos niitä vielä tulee.

Kieltämättä sopii Subuun  (ja ehkä osaan sen pelaajista) tuo maalauspajan ainakin nimi.  e_;D

SouthernBoogieCat

Koetan kysellä voiko joku kuvata tämän Kellokosken keikan.

Hönkki

Tuusulan taiteiden yöhön sopisi hienosti myös subun esittelypiste. Kamojen roudaamiselta vältytään, kun toteutetaan koko hoito ilmasubu-esityksenä. Menisi hyvin muun markkinahumun seassa.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen


SouthernBoogieCat

#850

Onnistunut keikka eilen. Yleisö - jota paikalla melkein huoneen täydeltä - tuntui aidosti tykänneen (eivätkä siis taputtaneet vain kohteliaisuudesta tai saati buuanneet) ja moni otti videokuvaa. Tuota videokuvaa siis saattaa pulpahtaa hyvinkin jossakin esiin jossa tästä Tuusulan taiteiden yön Kellokosken tapahtumasta puhutaan. Kannattaa seurata.

Ennen keikkaa hieman tummia pilviä ilmaantui kun oma vahvistimeni joka oli tarkoitus ottaa mukaan hajosi. Se oli jo aiemmin kesällä leirillä temppuillut ja luulin että kyse silloin oli ollut pistokkeesta jossa se oli kiinni leirillä. Näin ei kuitenkaan ollut vaan kyse jostain muusta ja asiaa tutkitaan.

Soitin eilen paikalle hankitulla Fenderin Frontmanillä joka on tunnettu Fenderin aloittelijoiden kitarapakettien vahvistimena ja sillä siis "halpismaine". Hyvä sillä oli vetää ja tehot riittivät kuulumaan bändin seasta. Jotkut biisit tosin soitin toisella kitaravahvistimella mikä siellä oli kun toinen kitaristimme tarvitsi säröä parissa biisissä.

Hienoa oli kuitenkin eilen soittaa bändimme kanssa ensimmäinen - ja tällä hetkellä ainoa tiedossa oleva - keikkamme. Kaikinpuolin onnistunut tapahtuma ja kannatti matkustaa Kellokoskelle. Tuolla sairaala-alueella en aiemmin ollutkaan käynyt. En myöskään tiennyt että se toimii vielä nykyään. Ymmärsin että olisi lakkautettu mutta ainakin jotakin toimintaa siellä on edelleen.

Ja meillä eilinen oli bändinä hyppäys ainakin meidän mittakaavassamme. Tätä ennen käytännössä kukaan ei ollut kuullut meistä ja nyt ovat kuulleet ainakin huoneessa eilen olleet noin 30 ihmistä ja varmasti tämän jälkeen ainakin 30 heidän tuttuaan ja kaveriaan. Ja ehkä jotkut näiden tutuista. Ei ehkä paljoa mutta vähimmilläänkin eksponentaalisesti enemmän kuin ennen eilisiltaa. Ja jos videoita leviää eilisestä niin enemmänkin.

SouthernBoogieCat

Minulla on nyt eilisen keikan biiseistä videot olemassa. Bändimme keskinäisen sopimuksen mukaan julkinen linkki ei ole mahdollinen vaikka tosiaan mahdollista on että joku kolmas tai neljäs tai viides yms. osapuoli julkaisee videoita muualla joskus. Kavereille voin jakaa linkit pyydettäessä videoista (tai Onedrive-folderista) privana. Tähän vaan tieto kuka haluaa niin jaan sen tiedossani olevan yhteystiedon avulla tai jos minulla ei ole yhteystietoa niin se hoidetaan tietooni.

SouthernBoogieCat

Tämä täytyy tsekata tämä lähetys perjantaina.  80-luvulla Urheiluruutu oli rautaa. Tunnari kyllä oli jo sellainen että toi lähetykseen jännän tunnelman että mitä on tulossa.

Ainakin noin 8-10-vuotias ajatteli tuolloin siitä lähtien kun aloin jotenkin urheilua seuraamaan ollessani suunnilleen tuon ikäinen. Silloin Urheiluruutua tuli katsottua ja myöhemmin kesälomilla Suomessa kun olimme perheen kanssa käymässä asuessamme Belgiassa.

90-luvullakin jossain määrin Urheiluruutua katsoin mutta vähemmän kuin kasarilla. Minulle Urheiluruutu on jäänyt nimenomaan kasariajan ilmiöksi.


Urheiluruutu 60-vuotta

SouthernBoogieCat

Vähän pettymys oli tuo juhlalähetys mutta annettiin ymmärtää että on myöhemmin tulossa vielä jokin toinen juhlalähetys - toivottavasti kattavampi.

Viime perjantain lähetyksessä oli toki mielenkiintoista asiaa mm. urheilulähetysten tekemisestä mutta Urheiluruudun historiapätkiä olisi kaivannut enemmän kuin se ensimmäisen Urheiluruudun lyhyt klippi.