• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

IFK - eilen, tänään, aina

Aloittaja Killer, kesäkuu 23, 2011, 13:22:36

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - joulukuu 20, 2022, 00:23:55
Kun nyt vielä muistelen, niin pilkkukisan vikassa parissa Pekkola ensin teki ja sitten Gråsten torjui Ruotsin laukojan. Pekkolan maali oli joku hervoton triplaharhautus, mitä Gråstenkin hehkutti.

Taisin itseasiassa silloin kun tuo mitali oli juuri varmistunut niin jossain urheilu-uutisissa nähdä sen ratkaisevan maalin sekä Gråstenin torjunnan ja silloin tiesin kyllä että kyseessä oli sama joka pelasi Subua. Jo muutama vuosi aiemmin kun tuo mitali tuli tiesin että Gråsten pelasi salibandyä. Sen sijaan ratkaisevan maalin nähdessäni en tuntenut vielä silloin Pekkolaa. Tutustuin vasta Barcan faniklubissa noin 10 vuotta myöhemmin. Sittemmin olen nähnyt hänet pari kertaa mutta en samalla tavalla tiedä kuulumisista mitä monen muun faniklubilaisen joista osa on edelleen Facessa kavereitani. Itse putosin faniklubista vuonna 2011 sairastuttuani ja kun en silloin maksanut jäsenmaksuani niin jäin pois ja olin sen jälkeen huonossa kunnossa vielä melko pitkään joten takaisin liittyminen jäi. Ehkä taas joku päivä. Barcaa kyllä edelleen kannatan vaikka tietyllä tapaa nykyinen meininki ei ole miellyttänyt eikä seuran toteuttamat paitatilan mainosmyynnit yms.

Mutta tämä on HIFK Fotboll-ketju. Mutta ehkä tämä keskustelu silti sopii tänne koska asia koskee seuran uutta markkinointijohtajaa.

L'Majuri


Epis

Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!


Hönkki

Lainaahttps://hifkfotboll.fi/2023/02/paulus-arajuuri-hifkn-paitaan/

HIFK:lle jonkinlainen henkinen profiilinnosto. Toivottavasti jalat vielä liikkuvat.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Hönkki

Tuleeko nousu takaisin Veikkausliigaan ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - huhtikuu 14, 2023, 09:16:53Tuleeko nousu takaisin Veikkausliigaan ?

Hämmästyisin jos ei tule nousua. HIFK on satsannut paljon kauteen. Toki aina satsaukset eivät heti näy. Markkinointijohtaja Marko Lahikainen tehnyt hienoa duunia ja hankkinut lukuisia yhteistyödiilejä jopa ykkösen seuralle. Tuollainen on hieno saavutus eikä onnistuisi ilman jo olemassaolevien kontaktien hyödyntämistä. Pelaajisto ja valmennus vaikuttaa kilpailukykyiseltä. Hyvältä minusta näyttää!

SouthernBoogieCat

Menossa paikanpäälle HIFK-Gnistan-otteluun. Hienoa nähdä millainen tunnelma Ykkösen Stadin Derbyssä on.

SouthernBoogieCat

Hieno tunnelma oli eilisessä pelissä. Harmi että oli hieman kylmä mutta silti kannatti mennä paikanpäälle. Yleisöä melkein 2000 joka on ihan hyvin Ykkösen peliksi. Yllättävän hyvätasoista futista Ykkösessä pelataan tämän pelin perusteella vaikka laajaa vertailupohjaa ei minulla ole. Kotijoukkue ei tosin ollut vielä odotetulla tasolla mutta eiköhän kauden edetessä homma ala parantumaan. Ohessa pari videota ottelun tunnelmasta.

https://youtu.be/_8TJW3v8G_s

https://youtu.be/-TMq1HLI_p0

Hovimestari

#309
Videoita katsellessa pisti silmään, että onko ns. "Saharan" laidassa nykyään katsomo? En ole mennyt ohi sitten viime kesän.

Muistan nähneeni siellä jotain aladivaripelejä vanhan hiekkakentän aikaan 90-luvulla, joissa Timo Hurri oli linjamiehenä.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - huhtikuu 15, 2023, 15:14:00Videoita katsellessa pisti silmään, että onko ns. "Saharan" laidassa nykyään katsomo? En ole mennyt ohi sitten viime kesän.

Muistan nähneeni siellä jotain aladivaripelejä vanhan hiekkakentän aikaan 90-luvulla, joissa Timo Hurri oli linjamiehenä.

Muistelisin että siellä "Saharan" laidassa on ollut jo pidempään katsomo. Ehkä se on ollut silloin juuri purettuna kun kävit siellä viimeksi. Olen mennyt siitä ohi aika usein ja kiinnittänyt huomiota että siellä on ollut erilaisia rakennelmia nykyään kuten monilla muillakin pienillä kentillä nykyään mm. Töölössä Väiskin kentällä ja esim. Velodromin takana olevilla kentillä.

En tarkoita tällä pelkästään katsomorakennelmia (joita varmasti puretaan pois aina kun niitä ei tarvita) mutta esim. erilaisia aidalla erotettuja kenttiä. Ennen mm. 80- ja 90-luvuilla ei ollut juuri millään pääkaupunkiseudun kentällä ainakaan keskustassa mitään aitoja ja siellä me junnuina käytiin potkimassa palloa.

L'Majuri

Aiemmin ilmoitettu yleisömäärä viime perjantain
matsissa oli liian vaatimaton. Oikea luku on
2156. Huikeaa!

Hovimestari

Pyöräilin tänään Saharan ohi Urheilukatua. Kentän laidalla ei edelleenkään ole katettua katsomoa, mutta etenkin alemmassa videossa näyttää ihan siltä. Kesti vähän aikaa tajuta, että kyseessä on jäähallin kaartuvan katon toinen pää Nordenskiöldinkadun puolella. Hämmentävää.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - huhtikuu 21, 2023, 13:37:55Pyöräilin tänään Saharan ohi Urheilukatua. Kentän laidalla ei edelleenkään ole katettua katsomoa, mutta etenkin alemmassa videossa näyttää ihan siltä. Kesti vähän aikaa tajuta, että kyseessä on jäähallin kaartuvan katon toinen pää Nordenskiöldinkadun puolella. Hämmentävää.

Noin se varmasti on.

SouthernBoogieCat

#314
HIFK:lla nyt tappioton putki menossa ja kahden ottelun voittoputki. Nyt HIFK:n tulokset alkaa vastaamaan sitä satsausta mitä joukkueeseen on laitettu Ykkösen mittapuun mukaan isosti. Marko Lahikainen markkinointijohtajana on myöskin tehnyt hienoa duunia yhteistyökumppanuuksien osalta jotka varmasti ovat Ykkösen tasolle todella merkittäviä. Voi olla vaikeampi saada yhteistyökumppanuuksia Ykköseen. Onhan siellä muillakin toki niitä mutta HIFK on saanut paljon aika merkittäviä ja isoja kumppanuuksia sen jälkeen kun Markosta tuli markkinointijohtaja.