• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Turnaus Heinolassa suomalaisilla säännöillä su 10.3.2024

Aloittaja miku, helmikuu 01, 2024, 17:31:41

« edellinen - seuraava »

Epis

Onnittelut Mikulle turnauksen voitosta!

Edellisestä Heinola-turnauksesta on jo vierähtänyt hetki, joten matkaan lähdettiin innostuneena. Itselleni tämä oli yksi niistä tapahtumista, joissa pari muuta asiaa nousee pelaamisen ohi. Turnauspaikka toki vaikutti täyttävän kaikki kriteerit isommankin turneen toteuttamiseen ja ilmapiiri oli mukavan rento ja iloinen, enkä muuta osannut odottaakaan.

Lohkoarvonnoissa ei ihan päästy täyteen "pelaataan vaan tuttujen kanssa" -jakoon, vaan saimme Hönkin ja Jannen lohkossa ilon näpsytellä Purtsinkin kanssa :) Myös otteluihin tuotiin hauska lisämauste arpomalla verka ennen jokaista pelikierrosta ja itse olin yksi niistä, joka pääsi pelaamaan jokaisen ottelun eri kentällä.

vs Purtsi (4-1)
Avausottelussa - tai koko turnauksessa - ei ollut pelillisiä tavoitteita johtuen viimeaikaisesta aktiivisuudesta (tai sen puuttumisesta) lajin parissa ja lähinnä lähdettiin naatiskelemaan (mielestäni) ekasta Purtsi-ottelusta. Tästä huolimatta pelistä tuli omalta osaltani maali-iloittelu, eikä vieraanvaraisuudesta näyttänyt olevan tietoakaan. Tämä oli turnauksen ainoa Astro-pelini ja varmaan osaltaan vaikutti pelituntumaan. Ainoa mieleenjäänyt tilanne tästä pelistä oli Purtsin irman paluuyritys maaliin meikän saamassa heitossa. Irmaa yritettiin ensin näpäyttää alueelle ja se jäi rajan tuntumaan. Purtsi sai uusia näpäytyksen muistettuaan, että heitossa nappulan saa survoa maalin sisäänkin, mutta näpäytys linkosi irman maalitolpan kautta täysin samaan spottiin, kuin ensimmäinen näpäytys :D

vs Hönkki 0-1
Kangaskentällä pelaaminen, täysi vatsa ja Hönkki, siinä ainekset päivän toiseen peliin.. Noh, mitä olisi turnaus ilman Hönkkiä lohkossa :D Ottelun alussa sulava ruoka vei suurimman osan huomiosta ja keskittyminen peliin kasvoi ottelun edetessä. Tasaista neppailua ja ottelun ainoassa maalissa korostui pelaamattomuuden heikentämä taktinen näkemys, kun 'juupas-eipäs' pallon välttely Shefun puolusalueen sivurajalla päättyi puoliturhaan purkupalloon. Tämän seurauksena Inter pääsi pelaamaan pallon takaisin hyökkäysalueelle, joka lopulta johti ottelun ainoaan maaliin. Tasainen ottelu, jonka vastustaja voitti pelaamalla omilla vahvuuksillaan.

vs Janne 0-3
Ennen ottelua käytiin lohkojärjestystä läpi ja Shefun jatkopaikkaan olisi riittänyt tasuri, kun Chelsea oli pelannut kaksi tasuria. Edellisestä ottelusta ei oltu opittu ja muistelen 0-1 maalin syntyneen jonkinlaisen turhan purkupallon jälkimainingista. Yksi maali myös lahjoitettiin täysin käsittämättömästi hyytyneen puolustuspään hyökkäysnäpäytyksen ansiosta. Vastustaja ansaitusti jatkoon hyvällä pelillä.

Aikaisemmin turnauksissa kolmannen pelin jälkeen on vasta lämmennyt, mutta tällä kertaa tuntui energia olevan loppu. Tämä kostautui lähinnä Tiikkikselle, joka olisi halunnut pelata sijoitusottelun, mutta oma olotila ei tätä mahdollistanut. Siirryinkin (vapaaehtoisesti) katsomaan ja kunnioittamaan ManU vs ManU -finaalia, jonka yleisilmeen myös koin myötäilevän paremmin omaa olotilaani. Finaali itsessään oli kyllä tasokasta näpsyttelyä molemmin puolin ja molemmat pelaajat kyllä vaikuttivat pelaavansa turnauksen voitosta, tosin hyvällä ja oikealla asenteella. Hönkki tosin yritti huligaaniluonteellaan kertaalleen kipata kentän lattialle, mutta tästäkin selvittiin orastavalla säikähdyksellä.

Turnaus näyttäytyi itselleni hyvin onnistuneelta tapahtumalta, jossa ainakin itse viihdyin ja sain sekä ruumiillista, että hengellistä ravintoa yllin kyllin :D Kiitos siis järjestäjille sekä kaikille osallistujille mukavasta kokemuksesta!
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!