• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Menovinkkejä

Aloittaja Killer, syyskuu 02, 2016, 07:52:24

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

#90
Varmasti oli eilen hyvä tunnelma kuten yleensä HIFK:n matseissa on oli laji lätkä tai futis. Pidän kyllä aika erikoisena että joudutaan tällaiseen ratkaisuun että runkosarjassa paremmin sijoittunut aloittaa kahdella vierasottelulla olkoonkin että pelaavat kolme peliä putkeen kotona ja mahdollisen ratkaisevan Game 7:n.

Tampereen hallin varaustilanne on ollut tiedossa jo pitkään sekä playoffien päivämäärät joten suunnitelmia olisi voinut tehdä jo kuukausia ennen tältä varalta. Hakametsän halli on edelleen pystyssä joten sinne olisi voinut nämä pelit viedä. Mediassakin on kummasteltu ja kritisoitu tätä ratkaisua. Tätä sarjaa se tuskin ratkaisee vaikka toki HIFK voi edelleen sen viedä mutta silti jotain kaukokatseisuutta olisi voinut liigassa olla koska tosiaan nuo Tampereen Nokia-Areenan keikat olivat tiedossa jo pitkään.

Virtuaalilätkässäkin on menossa Suomen mestaruuspelit. Meidän joukkueemme HC eSports on yllättävän hyvin aloittanut kun miettii meidän normitasoamme. Kaksi voittoa jo kahdeksasta ekasta pelistä.

Pääsin eilen pelaamaan ekat pelit ja tein debyyttini eHockey SM:n 6vs6:a kun aiemmin olen pelannut edesmenneessä FCL:ä (nykyisin eHockey SM) 1vs1-sarjassa jonka tälläkertaa jätin väliin koska halusin keskittyä joukkuepeliin tällä kertaa kun jengiin pääsin.

Eiliset pelimme ovat vielä täällä vastustajan Twitch-kanavalla toistaiseksi katsottavissa: https://www.twitch.tv/videos/1780963788 Nuo eiliset pelit olivat ensimmäiset pelini pakkina Sportsgamerin sarjoissa (ECL:ä tai FCL:ä). Muuten olen joitakin pelejä pakkina aiemmin pelannut mutta ei niitä montaa ole. Sitä taustaa vasten olen eilisiin peleihini melko tyytyväinen varsinkin jälkimmäiseen jonka voitimme. Tästä kirjoittelen varmasti omaan blogiini ja yleensä en enää näitä tänne laita mutta tähän ketjuun sopi hyvin tämäkin. Vielä tänne ei ole meidän eilistä voittoamme merkattu joka on meidän kapteenistomme tehtävä: https://sportsgamer.gg/leagues/287/teams/3125

Epis

On muuten kaikki livenä näkemämme HIFK:n ottelut (lajista riippumatta) päättyneet HIFK:n tappioon ja mietin pitäisikö kannattajien mielenrauhan vuoksi tehdä tulevaisuudessa jotain muuta..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!