• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Suomalainen ja kansainvälinen yhdistyksen toiminnassa

Aloittaja Rossonero, kesäkuu 24, 2008, 23:42:40

« edellinen - seuraava »

Zinga

#15
Lainaus käyttäjältä: "mikma"näitä palveluja voin käyttää maksamatta jäsenmaksua.
se, että haluan tukea Suomen pöytäjalkapallo ry:tä niin maksan jäsenmaksun. Sillä edesautan nykypäivänä asioiden kehitystä ja voin osallistua järjestettäviin kisoihin.
Yhdistyksen tarkoituksena on pöytäjalkapallon harrastus- ja kilpailutoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen. Toki yhdistyksen "palveluista" hyötyvät myös ei-jäsenet, mutta jotenkin kuulostaisi oudolta, että en haluaisi kuulua sen lajin yhdistykseen, jota harrastan. Jos jollekin jäsenmaksun suuruus on oikeasti ongelma, voidaan se kyllä helposti päättää 0 euroksi ja periä turnauksista osallistumismaksuja. Yhdistys pyörii nykyäänkin aktiivien ilmaistyöllä eikä jäsenien jäsenmaksuilla. Jos joku oikeasti kuvittelee, että jäsenmaksuja maksamalla turnaukset ihan vaan itsestään järjestyvät tai että jäsenmaksulla maksetaan hallitukselle siitä, että hallitus tekee kaiken työn pelaajien puolesta, kannattaa muutama tovi miettiä miten asia oikeasti menee.

Mikma on täysin oikeassa siinä, että maksaa jäsenmaksua siksi, että kokee sen edistävän suomalaista pöytäjalkapalloa ja sen kehittämistä.

Lainaus käyttäjältä: "hönkki"Nopean pelaajat haluavat panostaa kansainväliseen menestykseen ja tarvitsevat lisää kovia pelejä. Silloin on täysin oikein että nopean kilpailutoimintaa lisätään.
Monikohan kansainvälisillä säännöillä pelaava oikeasti tähtää kansainväliseen menestykseen? Eiköhän suurin osa kuitenkin halua vaan pelata mahdollisimman usein ja mahdollisimman kovia (ja nautinnollisia) pelejä. Se, että kansainvälisten sääntöjen turnauksia on enemmän johtuu siitä, että ne pelaajat, jotka turnauksia oikeasti järjestävät, pelaavat pääsääntöisesti kansainvälisillä sännöillä.

Turnauksien järjestämisessä on se ikävä asia, että niiden järjestäminen ja niihin osallistuminen vaativat aikaa. Jos meillä olisi molemmilla säännöillä kuudet kisat vuodessa olisi se todella hienoa. Epäilenpä, että useampien olisi kuitenkin ajankäytön takia tehtävä priorisointeja siitä, kumpiin ehtisi osallistua ja kumpia jaksaisi olla aktiivisesti järjestämässä. Yhdistyksen hallituksen turnauksiin liittyvät tehtävät (tiedotus, rankinglistat, turnauskaaviot, rahaliikenne yms.) kyllä sujuisivat, vaikka kisoja olisi parikymmentä per vuosi.  


Lainaus käyttäjältä: "hönkki"Lopputulos olisi sitten se, että tarvitaan suomalaisten sääntöjen kilpailuvaliokunta. Valiokunta päättää hitaan pelin valtakunnallisesta kilpailutoiminnasta ylipäätänsä.
Ennen liian hätiköityjä ratkaisuja ja valiokuntien perustamisia kannattaa ensin miettiä, mikä on järkevää ja mikä mahdollista. Valiokunta kyllä kuulostaa hienolta ja byrokraattiselta nimeltä, mutta tosiasiat ovat, että
 1) kukaan ei ole kieltänyt nykyäänkään järjestämästä suomalaisilla säännöillä yhdistyksen alaisia turnauksia
 2) valiokunta ei turnauksia järjestä vaan turnauksiin osallistuvat pelaajat.

Mikä olisi siis valiokunnan tehtävä?

Eikö oikeampi ratkaisu olisi, että suomalaisilla säännöillä pelaavat pelaajat tai seurat ilmoittaisivat yhdistyksen hallitukselle, että he haluavat järjestää suomalaiten sääntöjen rankingkisat x.x.200x. Sillähän tuo selviää, eikä tarvitse valiokuntia alkaa perustamaan.

Siitä olen toki samaa mieltä, että yhdistyksen hallituksessa on kuuluttava molemmilla säännöillä pelaavien ääni. Mielestäni näin on jo nykyisin, mutta tähän voimmekin sitten palata syyskokouksessa.

Hönkki

#16
LainaaMikä olisi siis valiokunnan tehtävä?

Kuinka monet kisat, missä, milloin, millä systeemillä ja ketä järjestää ? On parasta että päätökset tekevät ne (eli hitaan pelaajat), joita ne eniten koskevat. Lisäksi valiokunta loisi kilpailukalenterin rungon aivan samalla tavalla kuin teit FISTF-turnausten kohdalla.

Käytännössä turnauksia järjestetään akselilla Espoo-Porvoo.

LainaaMonikohan kansainvälisillä säännöillä pelaava oikeasti tähtää kansainväliseen menestykseen?

Pelin tason nosto tuossa on kuitenkin yksi pointti, minkä huomasi jo siinä että pidit sekapelaamista huonona asiana. Ei siinä mitään. Minusta on ihan hyvä että tasoa pyritään nostamaan.
Tavoitteena 50 Hesu-kautta. Nyt menossa 38. kausi.

Hönkki

#17
... ja Saksa vie mestaruuden
Tavoitteena 50 Hesu-kautta. Nyt menossa 38. kausi.

Zinga

#18
Lainaa
LainaaMikä olisi siis valiokunnan tehtävä?
Kuinka monet kisat, missä, milloin, millä systeemillä ja ketä järjestää ? On parasta että päätökset tekevät ne (eli hitaan pelaajat), joita ne eniten koskevat. Lisäksi valiokunta loisi kilpailukalenterin rungon aivan samalla tavalla kuin teit FISTF-turnausten kohdalla.
Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin. Toki suomalaisilla säännöillä pääasiassa pelaavien sanan olisi painettava merkittävästi suomalaisten sääntöjen pelipäiviä suunniteltaessa.

..ja Cesc tekee 1+1, kun Espanja vie mestaruuden jatkoajan jälkeen 2-1 :wink:

miku

#19
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin. Toki suomalaisilla säännöillä pääasiassa pelaavien sanan olisi painettava merkittävästi suomalaisten sääntöjen pelipäiviä suunniteltaessa.

samaa mieltä tästä
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Puppe

#20
Lainaus käyttäjältä: "miku"
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin. Toki suomalaisilla säännöillä pääasiassa pelaavien sanan olisi painettava merkittävästi suomalaisten sääntöjen pelipäiviä suunniteltaessa.

samaa mieltä tästä

Kyllä vain...omalta osaltani sitä yritän toteuttaakin kun molemmissa lajeissa yritän pakertaa, tosin tällä hetkellä en henkilökohtaisesti näe estettä turnauksille kahden viikon välein mutta ymmärrän kyllä perheellisten pelaajien huolen ja toiveet  :)
Hajuton, mauton ja väritön, selvinpäin :D
-------------------------------------------------------
TFC Lynx - Tää joukkue on perseestä, ja syvältä, ja perseestä. Oo-lee-o-le-o-le-o-lee..

Rossonero

#21
Tärkeintä tässä asiassa on se, että kumpaakaan lajia ei yhdistyksen toiminnassa arvoteta toista huonommaksi. Tämä tarkoittaa myös osaltaan sitä, että etenkin hallituksen on oltava varovainen kannanotoissaan. Tällä tarkoitan sitä, että auktoriteetit suomalaisessa subupiireissä eivät puhu "faktana" toisen lajin olevan toista huonompi. Lajeilla pitää myös olla samat mahdollisuudet, jos turnauksia halutaan yhtä paljon. Myös yhdistyksen järjestämässä lajin esittelyssä molempien versioiden pitää olla mukana.

Kilpailujen järjestämisestä sen verran, että eihän nytkään kaikille suunnitelluille kansainvälisen kisoille ole ilmoittautunut järjestäjää. On hassua, jos ensin merkataan kalenteriin "parhaat" päivät kansainväliselle, ja sitten katsotaan mitä suomalaiselle jää. Tämä on periaatekysymys, ja mielestäni suomalaiselle pitäisi jättää pari viikonloppua kilpailukalenteriin. Se, mitä suomalaisen toimintaa silloin järjestetään, voi vielä jäädä avoimeksi.

Vaikka sekapelaajia on vähän, ovat he ehkä kaikkein aktiivisimpia pelaajia. Kilpailukalenterissa on siis otettava huomioon ne, jotka haluavat pelata molempia. Mielestäni vähintään kaksi vapaata viikonloppua yhdistyksen turnausten välissä ei ole liikaa vaadittu (poikkeuksena mahdollisesti GP:tä edeltävä turnaus lähempänä). Ja, jos n. kuukaudessa on yksi turnaus, pystytään silloin pelaamaan helposti 10 turnausta vuodessa. Näistä toki suurempi osa (6-7?) voisi olla kansainvälistä.

Hysteerinen rage quittaaja

#22
Lainaus käyttäjältä: "mikma"
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"
Lainaus käyttäjältä: "Jewell"Jos pelaaja liittyy yhdistyksen jäseneksi, ja haluaa pelata vain suomalaisilla säännöillä, ja tarjolla jäsenmaksun vastineeksi vain pääsyn yksiin SM-kisoihin, kuulostaa siltä että moni saattaa jättää liittymättä.
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Jos olet todella sitä mieltä, että jäsenmaksulla saa ainoastaan SM-kilpailut, olet auttamattoman ulkona siitä, mikä on hallituksen tehtävä ja siitä, mitä hallitus ja yhdistys on viime vuosina lajin eteen tehnyt.
:roll:

mutta tottahan se on jos oikein pilkku viilataan.... niin ranking ja sm kisat ovat sellaisia joissa vaaditaan jäsenmaksun suoritusta voidakseen osallistua niihin.
esim.
www-sivuja voin lukea, foorumia voin lukea ja kirjoittaa, säännöt saan jne...
näitä palveluja voin käyttää maksamatta jäsenmaksua.

Juuri tätä ajoin takaa. En tarkoita että itse jättäisin jäsenmaksun maksamatta, mutta aloittelevalle tämä saattaa kuulostaa suhteellisen epäreilulta, jos miettii henkilöä, joka päättää osallistua myös kansainvälisillä säännöillä pelattaviin turnauksiin, joita nyt ranking-muodossa löytynee kisakalenterista useampia.

Eli käytännössä jos haluaa rahalleen (jäsenmaksulleen) täyden vastineen, kannattaa osallistua myös kansainvälisen tyylin ranking-kisoihin ja SM-kisoihin, vaikkei tästä "nopeasta" kamalasti välittäisikään.
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Hysteerinen rage quittaaja

#23
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Eikö oikeampi ratkaisu olisi, että suomalaisilla säännöillä pelaavat pelaajat tai seurat ilmoittaisivat yhdistyksen hallitukselle, että he haluavat järjestää suomalaiten sääntöjen rankingkisat x.x.200x. Sillähän tuo selviää, eikä tarvitse valiokuntia alkaa perustamaan..

Jos oikein ymmärsin, niin edellä puhuttiin, etteivät suomalaisilla säännöillä pelattavat turnaukset ole ranking-turnauksia, eikä suomalaisilla säännöillä pelaavilla ole ranking-taulukkoa.

On siis turhaa ilmoitella näistä turnauksista kenellekkään muille kuin niille pelaajille, jotka haluaa turnaukseen mukaan.

Eli käytännössä suomalaisilla säännöillä pelaavat voivat pelata joka päivä turnauksen, ja tämä tuskin tuntuu missään muualla kuin omissa sormissa.

Se, onko suomalaisilla säännöillä pelattavaan subuun jonkinlainen "virallinen" valiokunta yhdistyksessä, on mielestäni hallituksen päätettävä.
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Hysteerinen rage quittaaja

#24
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin.


Pystyn koordinoimaan vastaavan turnauksen soittamalla läpi kaikki ne pelaajat, jotka tiedän pelaavan suomalaisilla säännöillä, ja laittamalla foorumille ilmoituksen, että järjestän turnauksen siellä ja siellä niiden ja niiden kanssa siinä ja siinä osoitteessa. Halukkaat joko tulevat tai eivät tule. Tässä ei ole juuri merkitystä sillä ketkä tulevat ja ketkä eivät tai koordinoiko hallitus tämän turnauksen vai ei, koska ranking statusta ei ole, ja vain kerran vuodessa yhdistyksen järjestämät SM-kisat ovat ne jotka näkyvät "CV:ssä".
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

miku

#25
Lainaus käyttäjältä: "Jewell"
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin.


Pystyn koordinoimaan vastaavan turnauksen soittamalla läpi kaikki ne pelaajat, jotka tiedän pelaavan suomalaisilla säännöillä, ja laittamalla foorumille ilmoituksen, että järjestän turnauksen siellä ja siellä niiden ja niiden kanssa siinä ja siinä osoitteessa. Halukkaat joko tulevat tai eivät tule. Tässä ei ole juuri merkitystä sillä ketkä tulevat ja ketkä eivät tai koordinoiko hallitus tämän turnauksen vai ei, koska ranking statusta ei ole, ja vain kerran vuodessa yhdistyksen järjestämät SM-kisat ovat ne jotka näkyvät "CV:ssä".

eli olisiko kuitenkin tarvetta/intoa järjestää noita ranking-kisoja myös suomalaisilla säännöillä?

lynxin avoimet em-kisat (kv-säännöt) pelataan vähän kirjoittamaasi tyyliin eli laitoin kasan tekstiviestejä aiheesta ja sitten tiedon forumille joten kaikki halukkaat saavat saapua paikalle. luonnollisesti kisassa ei ranking-pisteitä jaeta..
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Epis

#26
Tuo ranking voisi osittain toimia tietynlaisena porkkanana noissa hitaan turnauksissa, sillä välillä noita vähemmän aktiivisi hitaan pelaajia on osittain hankala houkutella pelaamaan. Nopeasti tuli mieleen, että onko Rankingin #1 pelaajaa palkittuu koskaan millään rankingin voitosta?

Olisiko mitenkään toimiva idea vaikka hommata Rankingin voittajalle jokin lajiin liittyvä tavarapalkinto? Nihkutukseen liittyvät välineet nimittäin useasti täytyy kaivaa jostain kiven alta verrattuna nopean massamyynti -tuotteisiin. Esimerkiksi joku jengi, pikku palloja tai vastaavaa, mikä nyt voisi olla sopivan suuruinen vastine tuosta Ranking #1 -tittelin saavuttamisesta.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

mikma

#27
Lainaus käyttäjältä: "SUFC"Tuo ranking voisi osittain toimia tietynlaisena porkkanana noissa hitaan turnauksissa, sillä välillä noita vähemmän aktiivisi hitaan pelaajia on osittain hankala houkutella pelaamaan. Nopeasti tuli mieleen, että onko Rankingin #1 pelaajaa palkittuu koskaan millään rankingin voitosta?

Kyllä omasta mielestäni tuo ranking on hyvä juttu hitaassakin. Se lisää ainakin omaa mielenkiintoa. Mutta tarvitseeko (kuten jo aikaisemmin mainittiin) kisan olla ranking kisa nimeltään? esim. nuo pääsiäisturnaus, Porvooturnaus jne. on varmasti parempia nimiä niille ja tuntuvat näin ollen itsenäisemmiltä turnauksilta. Yksi SM-turnee ja ranking pisteet mukaan joka tapauksessa. Ja miksikäs ei tuo palkinto juttu myös mukaan kuvioihin. Voisihan se olla mitalikin, eikä maksaisi paljoa. Tuo palkinto juttuhan voi olla myös nopeassakin.



Lainaus käyttäjältä: "miku"
Lainaus käyttäjältä: "Jewell"
Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Toivoisin vain, että kisakalenteri koordinoitaisiin loppupeleissä hallituksessa, sillä on kaikkien etu, jos kilpailukalenteri saataisiin sovitettua siten, että ns. sekapelaajat voisivat osallistua halutessaan kaikkiin kisoihin.


Pystyn koordinoimaan vastaavan turnauksen soittamalla läpi kaikki ne pelaajat, jotka tiedän pelaavan suomalaisilla säännöillä, ja laittamalla foorumille ilmoituksen, että järjestän turnauksen siellä ja siellä niiden ja niiden kanssa siinä ja siinä osoitteessa. Halukkaat joko tulevat tai eivät tule. Tässä ei ole juuri merkitystä sillä ketkä tulevat ja ketkä eivät tai koordinoiko hallitus tämän turnauksen vai ei, koska ranking statusta ei ole, ja vain kerran vuodessa yhdistyksen järjestämät SM-kisat ovat ne jotka näkyvät "CV:ssä".

eli olisiko kuitenkin tarvetta/intoa järjestää noita ranking-kisoja myös suomalaisilla säännöillä?

lynxin avoimet em-kisat (kv-säännöt) pelataan vähän kirjoittamaasi tyyliin eli laitoin kasan tekstiviestejä aiheesta ja sitten tiedon forumille joten kaikki halukkaat saavat saapua paikalle. luonnollisesti kisassa ei ranking-pisteitä jaeta..

Kyllä jonkun on organisoitava loppupeleissä tuo kisa homma. (hallitus määrittelee kuka, missä ja milloin). Jonkinlainen kisakalenteri pitäisi hallituksen luoda niin nopean kuin hitaan osalta ja sen jälkeen (tai miten se sitten menisikään) kukin joka haluaa organisoida/järjestää kisat niin ilmottaa hallitukselle mielenkiinnostaan. Eihän me voida olettaa, että kaikki kisat järjestäisi hallitus. Kyllä järjestämisen mielenkiinto pitää löytyy kentältä. Näin ollen kisat ovat Suomen pöytäjalkapalloliiton virallisia otteluja ja niitä pääsevät pelaamaan jäsenmaksunsa maksaneet.
Se onkin sit ihan eri juttu joka haluaa järjestää omia epävirallisia otteluita kuinka paljon tahansa niin olkoon hyvä vaan ja niihin ei tarvita jäsenmaksua eikä niistä saa rangin pisteitä. ihan niinkuin lynxin avoimet EM-kisat.



Lainaus käyttäjältä: "Rossonero"Tärkeintä tässä asiassa on se, että kumpaakaan lajia ei yhdistyksen toiminnassa arvoteta toista huonommaksi. Tämä tarkoittaa myös osaltaan sitä, että etenkin hallituksen on oltava varovainen kannanotoissaan.
Lajeilla pitää myös olla samat mahdollisuudet. Myös yhdistyksen järjestämässä lajin esittelyssä molempien versioiden pitää olla mukana.
Näin juuri. Hallituksen on tuotava molemmat lajit tasavertaisina esille. Ja kyllä hallituksen jäsenien pitää oikeasti olla hieman varovaisia mitä suustansa päästää. Ne varmasti otetaan hieman painavemmin vastaan, kun tällaisen tavallisen rivisubbarin kommentit.
Oli sitten laji hidas tai nopea niin samalla viivalla ollaan.

Lainaus käyttäjältä: "Zinga"
Lainaus käyttäjältä: "hönkki"Lopputulos olisi sitten se, että tarvitaan suomalaisten sääntöjen kilpailuvaliokunta. Valiokunta päättää hitaan pelin valtakunnallisesta kilpailutoiminnasta ylipäätänsä.
Ennen liian hätiköityjä ratkaisuja ja valiokuntien perustamisia kannattaa ensin miettiä, mikä on järkevää ja mikä mahdollista. Valiokunta kyllä kuulostaa hienolta ja byrokraattiselta nimeltä, mutta tosiasiat ovat, että
 1) kukaan ei ole kieltänyt nykyäänkään järjestämästä suomalaisilla säännöillä yhdistyksen alaisia turnauksia
 2) valiokunta ei turnauksia järjestä vaan turnauksiin osallistuvat pelaajat.

Mikä olisi siis valiokunnan tehtävä?

Eikö oikeampi ratkaisu olisi, että suomalaisilla säännöillä pelaavat pelaajat tai seurat ilmoittaisivat yhdistyksen hallitukselle, että he haluavat järjestää suomalaiten sääntöjen rankingkisat x.x.200x. Sillähän tuo selviää, eikä tarvitse valiokuntia alkaa perustamaan.

Pitäisikö kuitenkin hallituksessa miettiä hommien jakamista osittain ainakin. En tietenkään tiedä mikä on tämänhetkinen työmääränne siellä, mutta voisihan jonkinlaisia työryhmiä miettiä nopealle ja hitaalle.


Lainaus käyttäjältä: "Zinga"Jos jollekin jäsenmaksun suuruus on oikeasti ongelma, voidaan se kyllä helposti päättää 0 euroksi ja periä turnauksista osallistumismaksuja.

tuohan on hyt ihan sama asia. peritäänkö se kerralla vai maksetaanko osissa. Toki kaikkiin peleihin kun ei osallistu niin ei tarvitse maksaa koko summaa.


ja lopuksi....

jäsenmaksu/raha:
Lajin edistämiseksi kaikki mahdollinen on oltava ilmaista. Mutta liiton järjestämät tapahtumat ym. vaativat luonnollisesti jäsenmaksun maksamisen. Toki äksonia on hankala järjestää tulojen pienuuden takia ja kun sponsoreitakaan ei ole.

Miten saada liitolle rahoitusta peittääkseen kulujaan. Hyvä kysymys, vaikea vastata.
Lajin suppean harrastaja joukon/media näkyvyyden takia on vaikea jos jospa mahdotonta saada sponsoreita.
En nyt muista kuka hän mahtoi (Make?) olla Helsinki open viikonlopulla, kun mainitsi että jos vain saisi liitonalaisuuteen subutavaraa myyvän nettikaupan josta tuotto/voitto ohjautuisi liiton käyttöön. !!??

Yleisesti:
Onhan se selvä, että kun tuo nopea on nyt niin uutta niin miksikäs ei sitä hypetettäisi!!?? Ainahan uudet asiat tuodaan esille vanhoja juttuja vahvemmin niitä kuitenkaan unohtamatta.


Lajin näkyvyys ja harrastajien lukumäärän kasvattaminen on tietysti avainasemassa. Jokainen voi omalta osaltaan auttaa lajin kasvamista Suomessa. Sen ei tarvitse olla vain liiton tehtävä.
Esim. jos mahdollista niin turnauksien järjestäjät voivat mahdollisuuksien mukaan vaikka ilmoittaa muutamalla paperi ilmoituksella vaikka kaupan ilmoitustaululla järjestävänsä subuturnaus jonne ihmiset saisivat tulla tutustumaan lajiin. Tähän on kuitenkin heti todettava, että siitä Porvoon aloittelijoiden turnauksesta oli ilmoitus Porvoon puolenkuunpelien ikkunassa eikä se ilmoitus tuonut YHTÄÄN katsojaa paikalle.
Itse ajattelin laittaa työpaikkani ilmoitustaululle lapun niistä Porvoossa järjestettävistä kisoista. Katsotaan ny sit kuinka moni saapuu paikalle. työntekijöitä on n.80kpl.

Ja se kevään yhteinen tapahtuma. Siihen on oikeasti yritettävä panostaa täysillä ja mielellään hieman enemmänkin. Kutka ja miten ;) alkaa oleen aivot jo nukkumassa.

Hönkki

#28
No niin, pääsin viimeinkin toimivan internetin ääreen. Koti-mokkulan yhteys katkeilee koko ajan.



LainaaKyllä omasta mielestäni tuo ranking on hyvä juttu hitaassakin. Se lisää ainakin omaa mielenkiintoa.

LainaaTuo ranking voisi osittain toimia tietynlaisena porkkanana noissa hitaan turnauksissa, sillä välillä noita vähemmän aktiivisi hitaan pelaajia on osittain hankala houkutella pelaamaan

Näköjään ranking-lista saa edelleen kannatusta. Jatketaan sitten ranking-pisteiden jakamista. Suomalaisten sääntöjen kilpailuvaliokunnan haluaisin kuitenkin muodostaa. Onko kukaan muu kiinnostunut kuin Pekkala ? Ketään Porvoosta tai Hesusta ?


LainaaJa miksikäs ei tuo palkinto juttu myös mukaan kuvioihin. Voisihan se olla mitalikin, eikä maksaisi paljoa. Tuo palkinto juttuhan voi olla myös nopeassakin

Turnauksen järjestäjä hankkii palkinnot jos haluaa. Lisää varmaan aavistuksen turnauksen mielenkiintoa. Ihan henk koht mielipiteenä sanoisin, että turnauksen suurin mielenkiinto tulee aina siitä, ketä turnaukseen osallistuu, mutta ehkä sitten palkinto voisi houkutella pikkuisen lisää pelaajia.

LainaaPitäisikö kuitenkin hallituksessa miettiä hommien jakamista osittain ainakin. En tietenkään tiedä mikä on tämänhetkinen työmääränne siellä, mutta voisihan jonkinlaisia työryhmiä miettiä nopealle ja hitaalle.

Suomalaisten sääntöjen kilpailuvaliokunta voisi ottaa vastuuta kisojen ja ranking-järjestelmän suunnittelusta. Turnausten ja ranking-järjestelmänhän ei tarvitse välttämättä olla juuri sellaisia, kuin ne nyt ovat.


LainaaKyllä jonkun on organisoitava loppupeleissä tuo kisa homma. (hallitus määrittelee kuka, missä ja milloin). Jonkinlainen kisakalenteri pitäisi hallituksen luoda niin nopean kuin hitaan osalta ja sen jälkeen (tai miten se sitten menisikään) kukin joka haluaa organisoida/järjestää kisat niin ilmottaa hallitukselle mielenkiinnostaan.

Niin se on varmaan parasta, että ne jotka haluavat järjestää turnauksen, ilmoittavat halukkuudestaan hallitukselle. Jos järjestäjillä on jokin erityisen mieluinen päivämäärä, niin pyritään siihen että kisat ovat tuolloin. Hallitus kuitenkin tekee lopullisen kisakalenterin. Onkohan toivomuksia kuinka monet hitaan kisat olis kaudessa ? Jos kisoja on kovin monet, niin aivan väkisin jotkut kisat jäävät tynkäkisoiksi (voivat toki silloinkin olla osallistujille miellyttävä kokemus)
Tavoitteena 50 Hesu-kautta. Nyt menossa 38. kausi.

Hönkki

#29
Huomasin MM-kisavideosta, että sponsorina oli ASKO. Sopii tietysti hyvin huonekalufirmalle, kun pöytäpelistä kyse. Avaa myös meille aika mielenkiintoisia mahdollisuuksia ...

Katsokaa kohta 1.38. Eikö siinä näy selvästi Askon nimi ja logo ?
http://uk.youtube.com/watch?v=rNtXf3MwLRs


Asko on suomalainen firma. Mitä ihmettä ne tekevät subun MM-kisoissa ?
Tavoitteena 50 Hesu-kautta. Nyt menossa 38. kausi.