• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Heinolan FA Cup 2024

Aloittaja miku, helmikuu 28, 2024, 09:07:34

« edellinen - seuraava »

miku

Eka kierros arvottiin ja jokaisella selkeät ykkösjoukkueet (Miku/ManUtd, Purtsi/Chelsea, Wille/Wimbledon) - muut pelit pelataan miten sattuu, ja sattuuhan se. Uusintaotteluita ei ole vaan ratkaisuun asti mennään. Otteluista merkitään ainoastaan maalintekijät tilastoihin.

1. kierros
Crystal Palace (HW) - United of Manchester (hoovee-zeugo) 0-1
Burton (muikku) - Birmingham (3d) 2-1 ja
Guiseley (zeugo) - Norwich (muikku) 1-0 ja
Chelsea (HW) - Tottenham (3d) 0-3
Nottingham (HW) - Derby (zeugo) 2-0
Manchester United (HW) - Luton (extremeworks) 2-1
Wimbledon (HW) - West Ham (zeugo) 0-1
Leeds (muikku) - Arsenal (HW) 2-1 ja

2.kierros
Leeds - Guiseley
Manchester United - United of Manchester
Tottenham - Nottingham
West Ham - Burton
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

Ekat matsit näppäiltiin Purtsin kanssa ja ennakkoon veikattiin kaikkien ykkösjoukkueiden tippuvan ekalla kierroksella. Näin ollen 1/3 suoritettu.

24.2. Chelsea - Tottenham 0-3 (0-3) - kangaskenttä
29min Sarr 0-1
37min Bissouma 0-2
45min Kulusevski 0-3
- Mikun jatkovedot napsuivat sisään ja maalit oli aika hienojakin. Tokalla jaksolla Chelsea hallitsi ja ekalla hyökkäyksellä pallo saatiin hienolla tsippauksella tolppaan. Maalinteko oli kuitenkin myrkkyä ja näin ollen siniset laulukuoroon.

24.2. Burton - Birmingham 2-1ja 1-1 (0-1) - astropitch
58min Miyoshi 0-1
75min Nsiala 1-1
117min Ola-Adebomi 2-1
- En edes muista milloin olisi muikkujengillä tullut pelattua, joten odotukset omalla tavallaan olivat nostalgisen korkealla. Birmingham hallitsi, mutta pahimmat paikat Burton onnistui peittämään ja pari puolittaista vastahyökkäystäkin päästiin tekemään. Birminghamin johtomaali oli taattua Purtsia eli 128% täydellinen syöttö ja jatkoveto hienosti tolpan kautta sisään. Tästä alkoi Burtonin myllytys ja loppukiri tuotti tulosta kun kahden torjunnan ja yhden ylärimavedon jälkeen Nsiala naulasi sivurajaheiton jatkosta komean maalin. Kerrottakoon, että ManUtd-laina Hugill pääsi vielä viimeisellä hyökkäyksellä tykittämään jatkovedon, mutta ei päässyt tolppaa lähemmäs. Jatkoaika oli yllättävän vauhdikasta peliä, sillä hyökkäysmoodi jäi molemmilla oikeastaan päälle. Maaleilta kuitenkin vältyttiin kunnes Burton sai puolittaisen paikan vetää paikallaan olevaan palloon. Voittomaali oli hieno, eikä Birmigham enää päässyt vetopaikoille aloituksen jälkeen.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Hönkki

#2
Mielenkiintoinen vastustaja Manulla ainakin pohjien puolesta: Luton (extremeworks)  e_:)

edit. toki jos ei vahoja ja kankaalla pelaatte, niin Luton ei ehkä hirveän vahva
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

miku

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - helmikuu 28, 2024, 13:56:01Mielenkiintoinen vastustaja Manulla ainakin pohjien puolesta: Luton (extremeworks)  e_:)

edit. toki jos ei vahoja ja kankaalla pelaatte, niin Luton ei ehkä hirveän vahva

Kotijoukkue saa valita kentän. En oo viel valinnu.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

19.3. Nottingham - Derby 2-0 (1-0)
16min. Gibbs-White 1-0
82min. Boly 2-0
- Purtsin maalaama HW-Forest sai tulikasteensa cupin pelissä Mikun näpyttelemää Zeugo-Derbyä vastaan. Kotijoukkue sai valita kentän ja matsi oteltiin Astropitchillä. Alussa Forest sai suljettua Derbyn hyökkäysyritykset helposti, sillä Derbyn kierrepeli oli olematonta. Pystysyöttö ja jatkoveto oli reseptinä aikaiseen johtomaaliin. Ei Derby taistelematta luovuttanut ja hyökkäykset vyöryi koko pelin. Tuloksena kuitenkin "vain" kaksi tolppaa, yksi ylärima ja taisipa Nottinghamin veskarikin venyä neljään torjuntaan. Toinen maali ratkaisi pelin ja vaikka sen jälkeen Derby kolautti vielä kertaalleen ylärimaan niin Forest jatkoon tästä East Midlandsin derbystä.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

26.3. Guiseley - Norwich 1-0 ja (0-0)
119min. Brown 1-0
- Purtsi hallitsi Norwichilla peliä, vaikkei ollut pelannut viiteensataan vuoteen muikuilla. Kerrottakoon vielä, että nää Norwichin muikkujengi on ehkä yks maailman huonoiten liikkuvista mutta kierrepeli toimi. Sinänsä Miku ei hallinnut zeugo-Guiseleytä juuri yhtään paremmin. Ekan jakson ainoa selkeä maalipaikka tuli Mikulle heti aloituksesta ja tokalla näpäytyksellä jatkoveto vihui kovaa tolpan ohi. Tokalla jaksolla Norwichilla oli paikat voittaa, mutta lopuksi jatkoajalla Mikulle ilmestyi pari paikkaa, joista toisella kerralla jatkoveto napsahti nätisti takakulmaan.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

15.4. Wimbledon - West Ham 0-1 (0-0)
76min. Ings 0-1
- Numeroista huolimatta ottelussa hyökättiin aika paljon. Mikun zeugo-Hammers pääsi ekalla jaksolla kajauttamaan kertaallen kovan pystysyötön seurauksena ylärimaan. Wimbledonin hyökkäykset tuppasivat hyytymään siihen, kun ratkaisusyötöt eivät tulleet perille saakka. Ingsin maali tuli melko keskeltä yksilösuorituksen seurauksena ja oli ihan nätti veto etuyläkulmaan. Wimpelin kiri ei kantanut vaan Ings meinasi maalata toistamiseen. Lontoon paikallisesta siis jatkopaikka West Hamille.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

15.4. Manchester United - Luton 2-1 (1-0)
45+3min. Casemiro 1-0
68min. Rashford 2-0
90+4min. Osho 2-1
- Purtsi hallitsi extremeworks-Lutonilla ekaa jaksoa ja Onana joutui ottamaan pari hienoa torjuntaa, lisäksi tolppa pelasti kertaalleen. Yliajalla Onana laittoi millintarkan pystysyötön (meillä ei FA cupissa tilastoida kuin maalintekijät) ja Casemiro sai tähtäillä jatkovedon rauhassa - laittaen sen takatolpan kautta sisään. Toisella jaksolla United otti vähän otetta ja Rashfordin maali tuli vastaavasti pystysyötöstä, mutta veto suuntautui toiseen alakulmaan. Oshon kavennus viimeisellä hyökkäyksellä oli nätti leikkaus tyhjään maaliin samalla, kun Onana ajatteli ilmeisesti hakea kolmatta syöttöpistettään.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

Toinen kierros arvottiin 15.4. ja sen ottelut löytyy avausviestistä.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku

FA Cup jatkui kahdella pelillä eli paketoitiin viimein eka kierros.

7.7. Crystal Palace - FC United of Manchester 0-1 (0-1)
34min. Woodcock 0-1
- Purtsi vei Palacella ekaa jaksoa ja Mikun onneksi vedot eivät suuntautuneet maalia päin. Lisäksi Unitedin puolustus kyllä peitti kiitettävästi syöttölinjoja. Woodcock rankaisi Palacen virheestä kun maalivahdin tökkäys jäi suoraan jalkaan ja pallo tykitettiin riman alle. Tokalla jaksolla molemmilla oli paikkansa, mutta varsinaisesti subu-klassikosta ei puhuttu.

7.7. Leeds - Arsenal 2-1ja 1-1 (0-1)
20min. Saka 0-1
37min. Bamford 1-1
105min. Summerville 2-1
- Tässä pelissä piisasi vauhtia alusta lähtien. Astro oli vähän nihkeänä ja se sopi Mikun muikku-Leedsille varsin hyvin. Kierrepeli lähenteli ajoittain Puppe Mustosen dominanssia ja lisäksi sivurajaheitot oli Mikulla käsittämättömän pitkiä. Ekan maalin naulasi kuitenkin Saka pitkästä poikittaissyötöstä jatkovedolla takakulmaan. Bamfordin tasoitus tuli puolestaan kulmapotkusta jatkovedolla. Kummatkin torjui jokusen kerran ja peli olisi voinut ratketa kummalle vain varsinaisella peliajalla. Jatkoajalla Leeds pääsi vapaaseen vetopaikkaan melko keskeltä ja rankaisi siitä. Arsenal koitti yhä tasoittaa, mutta Leedsin puolustus kesti.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Puppe

Sunderland anoo sitten paikkaa ensi kauden FA cuppiin. Tai jos ihan hullutellaan niin Portsmouth myös  e_:8)
Hajuton, mauton ja väritön, selvinpäin :D
-------------------------------------------------------
TFC Lynx - Tää joukkue on perseestä, ja syvältä, ja perseestä. Oo-lee-o-le-o-le-o-lee..

NyckelMan

Matkailu avartaa!
Coventry City anoo myös paikkaa FA Cupiin.