• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Kalenterin käyttäminen

Aloittaja subu, kesäkuu 09, 2009, 22:35:08

« edellinen - seuraava »

subu

Kalenteri ja sen sisältö näkyvät vain kirjautuneena. Tässä ohjeistus kalenterin merkinnöistä ja niiden laajemmasta käytöstä.

Aloitetaan kalenterista (linkki yläpalkissa) ja kalenterinäkymän alareunan Lähetä Tapahtuma:sta. Tapahtuman otsikko näkyy kalenterinäkymässä ja näyttäisi antavan tälle maksimimitaksi 30 merkkiä. Laitetaan vaikka Seuran pelipäivä. Ajankohdan määrittämisen jälkeen voi valita halutaanko linkittää tapahtuman viestiin. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että halutaanko tapahtumalle luoda oma topikki. Pelipäivien suhteen tämä toimii kuin esim nimenhuuto ja jokainen asiaan kuuluva voi käydä ilmoittamassa osallistumismahdollisuutensa ko viestiketjuun.

Topikin luontia varten on luoto erillisiä 'Kalenteri' -nimisiä alakategorioita. Tarkoitus on että näihin osioihin voi säilyttää nuo pelikyselyt etteivät ne sotke normaalia keskustelualuetta. Jatketaan..

Halusimme linkittää tapahtuman viestiin ja päätimme laittaa sen Seuran kalenteriin. Tämän jälkeen kun painetaan Lähetä-painiketta niin esiin ilmestyy normaali topikin luonti ikkuna. Tässä määritettävät asiat eivät näy suoraan kalenterissa, joten laitan aiheeksi 6.6.2009 Seuran/Liigan pelipäivä ja tekstikenttään vaikka Ketkä kaikki ovat tulossa pelaamaan? kyssäri. Ennen lähettämistä avaan Lisätoiminnot ja valitsen Ilmoita vastauksista, jotta saan tiedon kun joku kuittaa viestiketjuun. Tämän jälkeen klikkaan Lähetä ja jään odottamaan vastauksia...

Yhdistyksen ja Ylläpidon tapahtumamerkintöjen mahdolliset topikit Yleiset ja Tapahtuma -kategorioihin.

Myös jo olemassa olevan topikin voi liittää kalenteriin merkinnäksi. Avonaisen topikin alareunassa näkyy Linkitä Kalenteriin, jonka avulla sen saa liitettyä kalenterimerkinnäksi, kun vain muuttaa ajankohdan oikeaksi. Tätä kautta voi myös lisätä tapahtumaan äänestyksen. Kalenterin kautta tehtynä voi luoda vain tavallisen topikin. Yritän selvittää saako äänestäneiden nimet näkymään, mutta toistaiseksi kannattaa sopia, että jokainen äänestänyt vielä kirjoittaa lisäinfon itsestään normaalin vastauksen tapaan.


Jos tähän liittyen tulee mieleen kysymyksiä tai muuta niin ylläpito (SUFC) kuuntelee  ;)