• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

FI-sääntöjen SM-kisat 9.12.2023

Aloittaja Hönkki, marraskuu 27, 2023, 10:53:44

« edellinen - seuraava »

Hovimestari

Onnittelut Pupelle – ja muillekin mitalisteille – tälläkin kanavalla.

kesämesu

Kiitokset kaikille osallistuneille. Laitan alkuviikosta vähän analyysiä omista peleistä ja kisoista yleensä.
10 000 maalia here we come! ( 10 161 )

miku


Tossa pitäis olla toi VAR-hylätty maali jos osasin sen laittaa.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

miku


Tässä Pupen voittomaali myös kaiken kansan nähtäville.
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Puppe

Kiitokset kisoista ja nöyrä kiitos onnitteluista. Hyvässä hengessä mentiin ja häkellyttävän vähällä alkoholin juomisella  e_:o
Mestaruuksia alkaa olemaan jonkun verran mutta kaikki on jotenkin tullut ihmeellisen eri tavalla tai fiiliksellä. Yhteistä noissa perstuntumalla on ehkä se, että takalinjat on pitäneet ja paketti on pysynyt hyvin kasassa niin kentällä kuin päässäkin  e_;D
Tänä vuonna erityisen mukavaa oli Heinolan kaksikon mukana olo. Ja tuo vikan hyökkäyksen uudistus on parasta mitä kymmeniin vuosiin on sääntöihin muutettu.

Pelit:

Alkulohko:

vs Espanja(Purtsi)  2-0(1-0)
1-0 Rusyn(Seelt) oj. 40, 2-0 Bellingham op 90+4,
Varoitukset: Seelt(S) 80, Lucas V(E) 80, Bellerin(E) 80,

-Lähtökohta oli selkeä, muutaman maalin voitto. Purtsi pelasi hyvin mielestäni ja ei tää ollut mikään helppo peli vaikka hallussa se aika lailla olikin. Pelaamattomuus näkyy eniten viimeistelyssä ja vaikka tässä pelissä oli eniten paikkoja maaleihin koko turneen aikana niin kahteen jäätiin.

vs Qarabag(Kokkis) 1-0(1-0)
1-0 Ba(Patterson) oj. 25,

-Vähintään tasuria haettiin ja kun melko aikaisessa vaiheessa Ba teki veskarin erinomaisesta syötöstä johtomaalin, niin ehkä vähän passivoiduttiin ja varsinkin toisella puoliajalla Kokkis pääsi enemmän yrittämään tasoitusta. Miehet oli liimattu onneksi tarpeeksi hyvin kiinni, joten voitolla suoraan välieriin.

Välierä:

vs Chelsea(Janne L) 1-0ja.(0-0)
1-0 Rusyn op.tm. 105+4,

-Vähän oli löysät housussa välieräarvonnan jälkeen mutta ei täysin toivottomia kun Miku oli yllättänyt Jannen alkulohkopelissä. Tasaistahan se taas oli kuten niin monesti aiemmin. Joskus Porvoossa oisko ollu oli muistaakseni samanlainen peli missä voitin jatkoaikamaalilla. Tällä kertaa maali tuli tyhjiin kun Jannen pakki mokasi lyhyen haltuunoton omalla rankkarialueellaan ja tappajakondomi ex-Kiovan D poika Rusyn nosti pallon maaliin. Jannen paras paikka tuli oikeastaan mun ainoasta aivopierusta kisoissa kun jätin hyökkääjälle vetopaikan siirtämällä pakkia enemmän vielä pois pallon edestä mutta onneksi veto painui ohi. Loppupeli olikin perinteistä myllytyksen odotusta mutta aika juoksi nopsaan ja pallonhallinta suhthyvin omalla joukkuella eikä Janne saanut pitkiä syöttöjä perille niin finaaliin mentiin.

Finaali:

vs Harjumäen Sisu(Miku) 1-0(0-0)
1-0 Rusyn op. 85,

-Hyvillä mielin lähdettiin finaaliin ja tiesin, ettei se helppoa ole. Miku tietää miten pelaan kun tahkottiin hitaankin liigaa joskus kahdestaan useammalla joukkueella. Eka puoliaika oli todella tunnustelevaa ja varovaista näpsyttelyä mutta toisella puoliajalla lähdin nostamaan enemmän äijiä ylös, jotta saisin sahattua siellä pallon kanssa enemmän tilaa tiiviiseen puolustusryhmittymään. 54 minuutilla pääsinkin syöttämään alhaalta pakilla vapaana olevalle Rusynille, joka paiskasi pallon maaliin. Hämmentävää kyllä, yleensä huomaan aika helposti osuuko pallo vastustajaan mutta nyt sitä ei huomannut. Pitäisi malttaa tilanteen jälkeen hetki odottaa ja tarkistaa onko kaikki asiasta yhtä mieltä  e_;D  Onneksi oli VAR  e_:)
Tilannetta kelattiin minuutteja videolta ja kyllä se vaan niin oli, että se hipsun verran pakin kautta maaliin meni. Olis jäänyt todella paska maku pelistä jos se olisi tuohon ratkennut. Ja voi kun tämä tarkistusmahdollisuus olisi ollut käytössä jo kauan kauan kauan sitten.... e_:8)
Peliä jatkettiin tilanteen jälkeen taas ja pienoista pyöritystä Mikun päähän sain vähän koko ajan. 85 minuutilla Rusyn jäi vapaaksi pienoiseen kaukopaukkuun ja tarkoitus oli saada pallo vain maalia kohti. Tiesin että hyvällä osumalla pallo nousee kattoon mutta nyt tuo pieni leikkaus riitti kääntämään sen etukulmaan. Loppu olikin sitten yritystä pysyä pallossa. Mutta kiimainen kun on maaleihinkin ja kun Miku tietty mulle niitä vetopaikkoja vielä tarkoituksella jätti, eikä onnistuttu naulaamaan peliä, niin Miku sai vielä yhden yrityksen maalipotkustaan hyvällä Löytö-Jussin avauksella. Onneksi veto meni maalin ohi ja Sunderland pääsi juhlimaan mestaruutta!!

Kiitos!!
Hajuton, mauton ja väritön, selvinpäin :D
-------------------------------------------------------
TFC Lynx - Tää joukkue on perseestä, ja syvältä, ja perseestä. Oo-lee-o-le-o-le-o-lee..

nabel

Onnea mestarille ja sydänten mestareille!