• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Huonojen päivien iloksi

Aloittaja Hysteerinen rage quittaaja, tammikuu 22, 2008, 23:54:02

« edellinen - seuraava »

nabel


SouthernBoogieCat

#1126
Tänään bändimme Äänetön ääni Roll FM:llä Kirstunvartijoissa: https://www.rollfm.fi/

Lauantaina laitoimme lisää biisejä suoratoistoihin. Esimerkiksi YouTube Musicistä löytyy: https://music.youtube.com/search?q=%C3%A4%C3%A4net%C3%B6n+%C3%A4%C3%A4ni ja useammasta muustakin ainakin kohta jos ei jo löydy mm. Spotify, Apple Music ja joitakin muitakin taisi olla mihin Distrokidin kautta laitoimme.

Nämä lauantaina lisätyt biisit ovat samoista viime kesän sessioista Oodin kirjaston studiossa. Miksasin ne sitten Pro Toolsin ilmaisversiolla Pro Tools Firstillä.

SouthernBoogieCat

Äänetön ääni-bändimme soittaa Lapinlahden lähteellä huomenna triona akustisesti: https://lapinlahdenlahde.fi/tapahtumat/ainutlaatuiset-aaneni-taidenayttelyn-avajaiset/ Tervetuloa kuuntelemaan jos pääsette!!

SouthernBoogieCat

Kuulin bändimme rumpalilta (joka perkussioita soittaa tänään) että vaikka tuolla linkissä olevassa ilmoituksessa mainitaan ennakkoilmoittautuminen ei se ole välttämätön eli paikalle voi tulla. Näin siis kuulin. Tämä rumpalimme yhdessä laulajan kanssa on ollut tekemisissä näiden järjestäjien kanssa joten luotan siihen mitä hän sanoi.

SouthernBoogieCat

#1129
Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - huhtikuu 03, 2024, 07:13:24Äänetön ääni-bändimme soittaa Lapinlahden lähteellä huomenna triona akustisesti: https://lapinlahdenlahde.fi/tapahtumat/ainutlaatuiset-aaneni-taidenayttelyn-avajaiset/ Tervetuloa kuuntelemaan jos pääsette!!

Keikka soitettiin torstaina onnistuneesti - yleisö tuntui tykänneen. Tosin harmi että akustista kitaraa ei saatu siellä vahvistettua joten kuului hieman huonosti bongorumpujen ja laulun kanssa.

Sitä en tiedä varmasti kuvattiinko keikka. Jos kuvattiin ja saan kuvamateriaalia niin pistän jakoon koska mukana oli nyt ainoastaan kolme meidän bändistä joista kaikille sopii mahdollisen kuvamateriaalin julkinen jakaminen.

Täydellä kokoonpanolla soitetuista aiemmista keikoista sen sijaan kaikki eivät haluneet videoita julkiseen jakoon (mutta olen laittanut yv:nä parille täällä niitä videoita joten heidän kauttaan niitä voitte katsella, tuo kavereille jakaminen oli kaikille ok) joten kunnioitamme sitä. Mahdollisesti osa bändistämme pystyy niitä videoita editoimaan niin että kasvoja voidaan videoilta saada tunnistamattomiksi jolloin voimme julkaista nuo livevideot. Tuosta olemme puhuneet ja pitääkin kysellä miten se etenee. Mutta jos viime torstain keikasta tulee jotakin materiaalia niin ne voi julkaista.

Mahdollisesti 11.6 on täydellä kokoonpanolla tulossa keikka. Siitä vielä vahvistus lähempänä mutta käsittääkseni hyvältä näyttää.

L'Majuri

99 ilmapalloa,
matkalla horisonttiin.
Ihmiset luulevat niitä ufoiksi avaruudesta,
joten kenraali lähetti niiden perään
ilmatorjuntayksikön hävittäjineen.
Soittakaa summeria, jos niin se on,
mutta horisontissa oli
vain 99 ilmapalloa.

Hönkki

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - huhtikuu 17, 2024, 11:36:2899 ilmapalloa,
matkalla horisonttiin.
Ihmiset luulevat niitä ufoiksi avaruudesta,
joten kenraali lähetti niiden perään
ilmatorjuntayksikön hävittäjineen.
Soittakaa summeria, jos niin se on,
mutta horisontissa oli
vain 99 ilmapalloa.neunundneunzig luftballons ?
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

L'Majuri

Romario registers as player
in Brazil at age of 58


Former Brazil and Barcelona forward
Romario has officially registered himself as a
player for Rio de Janeiro second-division side
America-RJ, where he also serves as the club
president
The 58-year-old confirmed on social media
that he will be playing and participating in
future matches.
Romario's plans regarding his return to
America-RJ's line-up remain uncertain.
While he clarified that he won't participate
in league matches, he expressed a strong
desire to share the pitch with his son,
Romarinho, who also plays for the club.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - huhtikuu 08, 2024, 07:07:00Mahdollisesti 11.6 on täydellä kokoonpanolla tulossa keikka. Siitä vielä vahvistus lähempänä mutta käsittääkseni hyvältä näyttää.

11.6 keikka ei ole toteutumassa. Laulajamme ei pääsisi joten ilman häntä emme voi soittaa. Laulujemme sanat ovat hänen käsialaansa ja elämästään osittain joten kukaan muu ei niitä voi laulaa kuin hän. Tarkoitus kuitenkin on esiintyä Helmessä mutta keikkapäivä tulee olemaan joku muu kuin 11.6. Asiaa järjestetään yhteistyössä Helmen toiminnanjohtajan kanssa.