• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Huonojen päivien iloksi

Aloittaja Hysteerinen rage quittaaja, tammikuu 22, 2008, 23:54:02

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

Sieltä tuli tämän podcastin jälkeen kitaransoittoa suoraan. En ehtinyt katsoa kenen soittamaa oli mutta hyvää soitantaa - juurevaa bluesia. Ettei vaan itse radiotoimittaja ollut tuossakin asialla? Ainakin Kokkiksen tyylistä bluesia.

Porvoon turkkilainen

Oikeassa olet juurimusan suhteen, tosin alla on Japi Tasurin konerytmit, jonka päälle nuo vetäsin. Sain Japilta luvan:

https://www.youtube.com/watch?v=GSWozQLxZcI

SouthernBoogieCat

Eilen päättyi jazzin bändikurssi. Siellä oppi paljon uutta mm. teoriaa ja sain kokemusta bändisoitosta nimenomaan jazzin osalta. Jazzia olen ennen viime syksyn ja nyt kevään aikuisopiston kursseja soittanut bändin kanssa oikeastaan vaan kesäleireillä. Siksi hakeuduin tuonne ja myös jos sieltä olisi löytynyt bändiä perustamaan jazzin osalta.

Vielä ei ole löytynyt bändillistä soittajia mutta yksi oli kiinnostunut ja olen siksi varannut bänditilan Maunula-talosta jos löytyisi vielä useampia kiinnostuneita starttaamaan jazzbändin. Viimeksi jazzin osalta soitin joulukuussa basistin kanssa jonka toivoisin liittyvän uudestaan mukaan. Hän on kyllä tietoinen tästä seuraavasta varauksesta joten toivotaan että liittyy mukaan. Ohessa eiliseltä tunnilta soittoamme. Minun sooloni ovat ekassa versiossa So Whatista kohdassa suunnilleen 2:22 ja toisessa funk-tyylisessä versiossa suunnilleen kohdassa 4:35.

https://drive.google.com/file/d/1DkWnzINIdV4LW4xXGQ-xl2lsQmwvWjfL/view?usp=sharing

Funk-versio

https://drive.google.com/file/d/1DruZCmwDyP2Phy5fFMDplv7mc5pmDTQt/view?usp=sharing

Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

#1099
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - maaliskuu 17, 2023, 09:47:16https://www.iltalehti.fi/talviurheilu/a/f399590c-53d0-4a87-a695-dae03035b80d

Siinä meni sekin subu-ura. Just olin soittamassa.

Olisi tullut Subuun sen kuuluisan vuoden 1980 sadasosasekunnin eron kaltaisia tiukkoja ratkaisuja. Esimerkiksi Mieto ja Hovi tai Kesis kamppailisivat HeSun voitosta ja ero menisi äärimmäisen tiukaksi. Joku hiuksenhieno ero löytyisi lopulta.

Mieto voisi olla lahjakkaana kilpailijana kova signaus HeSuun. Menestystä voisi odottaa melko lyhyelläkin harjoittelulla. Käsien (ja siten sormien) iso koko voi tosin haitata näpäyttämistä sekä pituus johtaa huonoon pelaamisasentoon ja siitä seuraaviin vaivoihin. Ehkäpä hän parantuu tästä haaverista ja Hönkki saa signata tämän legendan. Toisi HeSulle paljon julkisuusarvoa.