• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Serie A ja Italian futis muutenkin

Aloittaja Rossonero, elokuu 22, 2009, 17:25:09

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Nyt kun City on saavuttanut kaiken oleellisen, niin ensikausi on muille seuroille juuri sopiva hetki iskeä.
edit. meni väärään otsikkoon, mutta olkoon.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Jotta asia pysyy italialaisessa jalkapallossa, niin mainitaan, että kuluvana kesänä voittivat nuorten alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden ja siihen päälle alle kaksikymppiset ottivat mm-hopeaa. No, nuorten kisat ovat aina nuorten kisoja.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - elokuu 14, 2023, 08:17:20Jotta asia pysyy italialaisessa jalkapallossa, niin mainitaan, että kuluvana kesänä voittivat nuorten alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden ja siihen päälle alle kaksikymppiset ottivat mm-hopeaa. No, nuorten kisat ovat aina nuorten kisoja.

En tiedä kannattaako nuorten arvokisoja väheksyä. Kyseessä kuitenkin ikäluokan näyteikkuna ja kunkin ikäluokan parhaat paikalla. Tosin en tiedä oliko väärä tulkinta tuosta viimeisestä lauseestasi. Ehkä oli, ehkä ei.

Porvoon turkkilainen

Koskaan ei nuorten kisoja pidä väheksyä esim. Maradona ja Messi.

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - elokuu 14, 2023, 12:55:15Koskaan ei nuorten kisoja pidä väheksyä esim. Maradona ja Messi.

Niinpä ja Portugalin 1970-luvun alussa syntyneiden ikäluokka joka voitti ainakin yhdessä ikäluokassa (taisi olla U19-ikäluokka) maailmanmestaruuden. Tuossa joukkueessa pelasivat mm. Figo, Rui Costa ja muita jotka myöhemmin aikuisten tasolla pelasivat arvokisoissa ihan hyvin mutta kirkkain kruunu jäi saavuttamatta. Cristiano Ronaldon sukupolven Portugalin joukkue voitti sittemmin EM-kultaa.

Eksyi taas tämä muualle kuin Italiaan. Voisi tässä taas palata Italiaan että Verona säilytti viime kaudella nipinnapin paikkansa Serie A:ssa. Kesällä ei ole nähty odotetusti mitään huippuvahvistuksia seuraan johtuen tämänhetkisestä statuksesta eli Serie A:n häntäpään jengi. Kuitenkin tämänkauden jengin runko on säilynyt melkoisen kauan jo yhdessä - Veronan mittakaavassa koska vaikea on pitää pelaajista kiinni - joten ehkä tämä kausi on viime kautta parempi ja paikka edes keskikastissa tulisi.