• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Tampere 27.10.2018

Aloittaja Hönkki, toukokuu 25, 2018, 19:01:57

« edellinen - seuraava »

Killer

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - lokakuu 26, 2018, 13:39:32
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - lokakuu 26, 2018, 12:13:09
Tuli jo YLE:ltä soitto. Tässähän saadaan joku mediahässäkkä aikaiseksi.

Kokkis on varmaan hyvä haastateltava

:lollero
Laittakaa kortti tulemaan kun tää hässäkkä on ohi... #Ylepimento

Porvoon turkkilainen

Tällaista Ylen haastattelussa huomenna tulossa, sen vannon. PJ:t  ja järjestäjät lausumassa niin entiset kuin tulevat, mutta Juicen roolin ajaa taidolla Pelle Miljoona:

https://www.youtube.com/watch?v=vh6cIj4hIBc

nabel

Ne on nää kokoonpanor***kar** kun pilaa meidän maineen.

SouthernBoogieCat

Tuo Subun kaikkien aikojen mediatapahtuma pitää nähdä. Voiko tänne laittaa linkin mistä se mahdollisesti jälkeenpäin löytyy? Täytyy tsekata FUT Champions Weekend Leaguen pelien lomassa.

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Gavrilo P. Princip - lokakuu 26, 2018, 19:40:48
Tuo Subun kaikkien aikojen mediatapahtuma pitää nähdä. Voiko tänne laittaa linkin mistä se mahdollisesti jälkeenpäin löytyy? Täytyy tsekata FUT Champions Weekend Leaguen pelien lomassa.

Kaikkien aikojen? PSK kun järjesti 2008 SM-kisat, radiossa asiasta kerrottin. Paikallinen sanomalehti (Uusimaa) teki jutun.

Puhumattakaan aiemmasta, kun 2007 oli eka turnee Porvoossa (siellä oli mm senaikaiset nikit Snake ja Killer), Ilta-Uusimaa teki jutun jossa etusivulla oli kuva Mikmasta.
Itse jutussa monta kuvaa, mm. "10-vuotias Jere pelaa subbuteota paikallisella Akilleksen joukkueella."

Nimimerkistä Snake vai Jake vai Barca olis tehty myös iso juttu kuvineen, mutta ko. mies kielsi ja tappeli asiasta kuukausia forkalla miksi kuvaakaan ei saa julkaista.

Kaikki huipentui Killerin heittoon. Uskomatonta että kirjoitan tämän.... heittoon:" Olen...."
Noh, enpä pysty. Liittyi tytsyyn joka otti kuvia, ja Killerin lausuntoon johon liittyi Porvoo ja lintujen koti...  ;D ;)
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - lokakuu 26, 2018, 13:39:32
Lainaus käyttäjältä: Hönkki - lokakuu 26, 2018, 12:13:09
Tuli jo YLE:ltä soitto. Tässähän saadaan joku mediahässäkkä aikaiseksi.

Kokkis on varmaan hyvä haastateltava

Possi vois olla vielä parempi....
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

SouthernBoogieCat

#36
Tosiaan Porvoossahan järjestetyistä Subutapahtumista on ollut mediassa ja ehkä muistakin. Ne vaan ovat olleet harvassa. Mutta onko ennen YLEllä ollut Subusta muuta kuin Sepon osuus Hakupalat-ohjelmassa jossa hän etsi vanhojen Subukamojen lahjoittajia? Tuo ko. ohjelma muuten liittyy tämänkin foorumin syntyyn siten että välttämättä ilman sen näkemistä Epis ei olisi ehkä löytänyt Subua ja tämäkin foorum olisi ehkä jäänyt perustamatta.

Hönkki

#37
Turnaus

Portsmouth - Nottingham 3-0
Anderlecht - Corinthias 2-1

ManUtd - Nottingham 2-1
Portsmouth - Corinthias 0-0

Porttsmouth - Anderlecht 3-0
ManUtd - Corinthias 1-0

ManUtd - Portsmouth 0-0
Anderlecht - Nottingham 2-1

ManUtd - Anderlecht 2-0
Nottingham - Corinthias 0-1

ManUtd (Hönkki)  4310 5-1 10
Portsmouth (Puppe) 4220 6-0 8
Anderlecht (Kokkis) 4202 4-7 6
Corinthias (Nabel) 4112 2-3 4
Nottingham (Pete) 4004 2-8 0

Turnauksen peleistä sen verran, että Manulla alkoi viimeistely jo jotenkin sujumaan. Nottinghamia vastaan jouduin 0-1 häviölle, mutta tasoitus onnistui noin 15 sekunnissa.
Sen jälkeen olikin vedoissa itseluottamusta sen verran, että sain paikoista sisään. Vikassa pelissä sitten taas pientä tuhlailua pelin jo ratkettua. Turnausvoitto tuli hiukan yllättäen Portsmouthin pelatessa 0-0 Corinthiasia vastaan.

Itse tapahtuma oli hyvä tilaisuus pelin esittelyyn. Turnauspöytiä oli 2 ja yleisön kokeilupöytiä 2. Kiinnostuneita näytti olevan ihan hyvin ja monet heistä myös kokeilivat peliä. Tampereenliigalaiset saivat useiden henkilöiden yhteystiedot ylös. Hyvä homma ja kaikki toimi hyvässä hengessä. Turnaukseen osallistujat saivat ilmaiset safkat ja palkintojakin tuli. Kiitokset järjestäjille.

Paikalla kävi myös Tommi Niiranen, Tiikkiksen vanha pelikaveri. Hänet olin nähnyt viimeksi vuonna -96 jossain rankingkisassa. Olin kuulemma voittanut hänet Interilla 1-0. Maalintekoaika 89 min ja maalintekijä Pedroni, joka ei oikeasti ollut Interissä  :) Minulla on synkkä menneisyys kokoonpanojen kanssa. Ei varmasti yllätys kenellekkään.
Pöytien ohi kulki niinikään Pelle Miljoona ja sadan hengen eläkeläisäijän ryhmä, joista vanhin kommentoi "löysää touhua". Siitähän vain pelifiilis nousi.

YLE:n Kulttuuri-cocktail (?) kävi kuvaamassa. Esittelin peliä ja annoin pienen haastattelun. Ilmeisesti tulee nähtäväksi nettiin. Ainakin pelin tunnettuvuus lisääntyy.  
Kuulemma joku taidemuseo aikoo ottaa minuun yhteyttä subuun liittyen. Jännityksellä odotan. Kaikki toki tietysti tiedämme, että subu on taidetta.


Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

nabel

Kokkis&Jake soittaa ja Hönkki laukoo jatkoja ja jalat käy. Kahvinkeittimen pulputus hiljaisessa kohdissa tuo noise vaikutteet performanssin.

Gnucastle (Ommo)

#39
Lainaasadan hengen eläkeläisäijän ryhmä, joista vanhin kommentoi "löysää touhua".
Pelimuseon edustaja tiesi sanoa että ryhmä oli "Suomen Markkujen kokoontuminen". Ne olivat siis kaikki Markkuja. En kestä.

Kiitos minunkin puolestani. Enemmän kuin tärkeää, että te kaikki osallistujat olitte paikalla.

Ylen setistä voi tulla parhaita subbuteo-dokumentaatiota Suomessa, vaikka olen itsekin aiheesta kirjoittanut ja juttuja tuottanut.
- Life is a witch and then you fly -

miku

YleX taisi tehdä joskus Helsinki Openista ainakin juttua jos Ylestä sananen. Silloinhan homma oli aika idoliaan mediassa muutenkin. Samoin Kaitsun välipala????
Lukenut HeSun höpötysosaston (325 sivua) läpi kahdessa viikossa.

Pejoka

Kiitos kaikille turnaukseen osallistuneille ja etenkin järjestäjille!

Omat pelit eivät (taaskaan) menneet putkeen. Eka ottelu Puppea vastaan vakio 3-0 tappio. Katsomatta tilastoja mutulla heitän, että varmaan yleisin tulos meidän matseissa on varmaan tuo 3-0.

Toka ottelu Hönkkiä vastaan oli jo minulta parempaa peliä. Eka jaksolla etenkin puolustusnäpäytykset ja karvaukset hyvin hallinnassa. Lisäksi Hönkin ajatukset olivat varmaan vielä haastatteluissa. Puoliaika 0-0. Toka puoliaika alkoi räväkästi. 48 minuuttia pelattu, kun Grabban jatkoi Bridcuttin syötön verkon perukoille. Tuo maali sytytti Hönkissä oikean saalistajan. YLE sai jäädä hetkeksi ajatuksista ja keskittyminen peliin alkoi toden teolla. Heti aloituksesta harppunahyökkäys ja meikäläisen epäonnistunut puolustusnäpäytys ja samalla 48. minuutilla peli 1-1. Tuon jälkeen peli hiukan tasaantui, kunnes 76. minuutilla Mata teki loppunumeroiksi 2-1.

Kolmas matsi oli kaimaa vastaan. Kaima meni johtoon, kunnes 59. minuutilla Grabbanin onnistui tasoittamaan Figueiredon antamasta kulmapotkusta. Lopuksi kaima punnersi 2-1 voiton itselleen.

Viimeinen ottelu oli Nabelia vastaan. Lopputulos 0-0 oli varmaan enemmän kuin lähellä, kunnes Nabel sai vaparin hiukan 16 metrin ulkopuolelta. Hieno nosto muurin yli ja lopputulokseksi 1-0 Nabelille.

Turnauspelieni huippukohta: johtomaali Hönkkiä vastaan. Se oli näköjään ainoa maali koko turnauksessa Hönkin verkkoon.

Turnauspelieni pohjanoteeraus: se näpäytys, mikä aiheutti vaparin Nabelia vastaan, josta Nabel teki voittomaalin.


SouthernBoogieCat

#43
Lainaus käyttäjältä: Gnucastle (Ommo) - joulukuu 23, 2018, 10:26:25
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/23/subbuteosta-tuli-aikuisten-miesten-taitopeli-siina-yhdistyy-ihanasti-oikea
Ei muuta voi sanoa kuin edustava juttu. Erityisesti Hönkki loisti. Hieman eri mieltä kohdasta koskien videopelejä esim. FIFAa mutta muilta osin täyttä asiaa. Kommentit tuohon löytyvät Konsolipelit-topicista.

AriFerra

Löytyisköhän jostakin topikki konsolipeleille, kiitos.

Täällä keskustellaan subbuteosta ja Tampereen turnauksesta.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!