• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

FI-sääntöjen SM-kisat Hermannissa 6.12.2017

Aloittaja Hönkki, lokakuu 08, 2017, 01:20:34

« edellinen - seuraava »

Hovimestari

Onnittelut Tikkikselle Treelle voitosta. SM-päivää varjosti suru-uutinen Tapsun poismenon johdosta.

Omat pelini HPS:n satavuotisen taipaleen kunniaksi:

Alkulohko:

0-0 vs. Posh

–Avauspelissä voitto oli ehkä lähempänä kuin häviö. Vedot n. 5-2, ja pettereiden veskari poimi ainakin yhden hyvän kudin.

--

1-0 vs. kesämesu

–Chelsealla oli alkuun muutama mainio paikka, mutta tehoja ei löytynyt. Hopsin voittomaali tuli pitkän pitkästä diagonaalipallosta jatkolaukauksella takanurkkaan. Myöhemmin olisi pitänyt pystyä sulkemaan peli toisella maalilla, mutta tuntuma oli jotenkin heikko.

--

Semi:

Tiikkis 0-2

–Heti alussa Hopsilla oli tolppa, mutta peli aika oli kaiken kaikkiaan aika hukassa. Numerot olisivat voineet olla hiukan rumemmatkin. Arse hiukan tuhlaili.

--

Pronssi:

Puppe 0-3

–Veto oli pahasti poissa, vaikka turnaus oli historiallisen lyhyt. Myös tässä pelissä lopputulos imarteli jääkäreitä Kiovaa vastaan.

Epis

Onnittelut Tampereelle!
Hävisin turnauksessa vain finaalikaksikolle ja tie vei puulusikkaan, jossa kuitenkin saatiin jopa muutama maali viimeisteltyä..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Hönkki

Onnittelut Tiikkikselle ! Totuttuun tyyliin erittäin varmaa suorittamista, jos ei oteta huomioon Kokkiksen tasoitusta finaalissa heti aloituksen jälkeen.
Tiikkis ratkaisi molemmat alkulohkopelit viimehetken maaleilla ja välierä pysyi aikalailla kontrollissa. Tuurin olisi pitänyt olla murhaavan tehokas pärjätäkseen.
Kokkis taas pelasi elämänsä kisat päästen ensikerran finaaliin. Toki olisi voinut mennä toisinkin, jos parhaiden kakkosten vertailussa arpa ei olisi suosinut.
Kokkis pystyi kuitenkin tekemään monta elintärkeää maalia ja sulamisia ei nähty.

Turnauksen mielenkiintoa lisäsi myös paikalle saapunut Tampereen italialainen Aldo ja joka myös kuvasi pelitapahtumia (pari viestiä taaksepäin on Aldon kuvaama video Kokkiksen finaalitasoituksesta). Aldo sai myös opetusta peliin Hovin ja Poshin toimesta.

Oma peli toisaalta iso pettymys, toisaalta ei. Alkulohkossa syväjäätymisiä tekopaikoissa ja toisaalta vastustajat puolustivat ihan ok. Sijoituspeleissä sitten ehkä kirkkaimmat hetket kymmeneen vuoteen, kun Chelsea nurin ennätysluvuin. Subuajassa lukemat 4-0 jo 33. minuutin kohdalla, eikä edes jäänyt siihen. Samalla hurmiolla meni nurin vielä alkulohkossa kiusannut Nabel. Vedot paranivat käsittämättömän paljon kun pahimmat paineet olivat poissa.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

nabel

Tavoite toteutettu ja kiusattu alkulohko. Eka jatkopelikin meni samoissa merkeissä mutta sitten iski väsymys ja ei enää niin jaksanut keskittyä linjan pitoon kasassa. Alkulohkon peleissä oli paikkoja ihan tarpeeksi ottaa vaikka yksi voittokin mutta kelpaa tämä näinkin.

Chelsea matsi oli Hazardien, ensin maalit mieheen ja sitten Gladbachin versio teki hasardihommat ja katkesi nilkoista.  :nooo

SouthernBoogieCat

#95
Onnitelut Tiikkikselle täältäkin :cup16 sekä myös Kokkikselle finaalipaikan johdosta. Vaikka turnauksesta puuttuikin esim. Rosso, Jussi tai vaikkapa Majuri oli se yhdeksällä pelaajalla kovatasoinen turnaus jossa heittopusseja ei ollut ensimmäistäkään. Tämä nostaa minusta finaalipaikan ja mestaruuden arvoa normaaliin verrattuna. Tiikkiksen kova taso vuodesta toiseen hämmästyttää ainakin minua koska tietääkseni Tampereella ei ole ainakaan merkittävästi kovia pelaajia mutta ainakin ennen Tiikkis kävi suhteellisen säännöllisesti Vesalassa pelaamassa kovia pelejä lajin legendaa vastaan. Nuo Vesalan pelisessiot lienevät pitäneet tasoa yllä.

Porvoon turkkilainen

Kiitokset vielä kaikille jälleen kerran mukavasta päivästä, vaikka sitä suru-uutinen Tapsun poismenosta varjosti. Peli sujui jo ekasta näpäyksestä lähtien mukavasti ja onni oli myötä, kun alkulohkosta tosiaan arvalla semeihin, mikä arvottiin minun ja Kesiksen välillä, kun pisteet ja maalisuhteet alkulohkon jälkeen olivat tasan. Pelattiin hyökkäävästi, mutta välierässä Puppea vastaan jouduin puolustusasemiin, mutta yksi boom boom toimi ja siitä tasoitus. En muista koskaan olleeni rankkarikisassa niin terävä kuin tuossa ottelussa, joten sitä skapaa tuli vietyä ja fiinaaliin, mutta vastustajan flunssaväsymys alkoi kyllä totuuden nimissä näkymään. Finaalissa sitten vastassa tämän vuosikymmenen menestynein Tiikkis, jossa molemmat haluttiin pelata vauhdikkaasti ja 1-1 tilanteessa jatkoajalle. Varsinaisen peliajan viime sekunneilla oli molemmilla mahdollisuus ratkaista mestaruus, kun ensin Tiikkis veti jatkon ohi ja sain viimeisen hyökkäyksen, jossa kärjessä oli pari pelaajaa vapaana. Irman syöttö hieman epäonnistui, mutta sain kuitenkin vedon aikaiseksi mikä meni ohi ja siitä alkoikin sitten jatkoaika, joten näin lähelle Suomen mestaruutta tuskin koskaan pääsen. Tiikkis oli finaalissa kuitenkin parempi ja ansaitsi jälleen mestaruuden ties monennenko kerran, mistä onnittelut. Nyt voikin odotella jo 5.5 pelattavaa ranking-turnausta, mikä pelataan mestarin kotikaupungissa Tampereella.

Seuramme Koston hehkutukset kuuluisivat kenties toiseen topiciin mutta laitan kuitenkin tänne. Kaiken kaikkiaan hieno vuosi, kun miettii että Jykä voitti Hesun skottiliigan, Kaitsu African cupin, jossa oli mukana Hesun kovia nimiä, minkä päälle vielä Janin finaalipaikka Hesun Coppa Italiassa sekä hienot tulukset tämän vuoden SM-kisoissa, eli tasurit Puppea, Hönkkiä sekä Jannea vastaan. Sitten tietenkin tämä minun SM-finaalipaikka, eli kova Kuopion hopiatripla vuosimallia 2017: Kups, Kalpa, Kokkonen  ;D tulee pahamainen kolmikirjainyhdistelmä, mitä en mainitse. Jaakon Vesalan pelisessioihin liittyen, niin Alpatti opettaa.

Hönkki

Finaalit 2007-2017


2007: Mustonen - Pekkala 0-1
2008: Tuuri - Tiikkaja 0-0, rp 5-4
2009: sarjamuotoinen turnaus, Pekkala mestari ja Hakkarainen toisena
2010: Kouvonkorpi - Liesivaara 0-0, rp 5-4
2011: Tiikkaja - Mustonen 0-0, rp 0-2
2012: Mustonen-Liesivaara 1-0
2013: Tiikkaja - Hakkarainen 1-0
2014: Tiikkaja - Tuuri 0-0 ja. 2-0
2015: Mustonen - Hakkarainen 0-0, rp 3-2
2016: Tuuri - Hakkarainen 1-0
2017: Tiikkaja - Kokkonen 1-1, ja. 2-1


Tiikkaja: 3 mestaruutta, 2 kakkostilaa
Mustonen: 3 mestaruutta, 1 kakkostila
Tuuri: 2 mestaruutta, 1 kakkostila
Pekkala: 2 mestaruutta
Kouvonkorpi: 1 mestaruus
Hakkarainen: 4 kakkostilaa
Liesivaara: 2 kakkostilaa
Kokkonen: 1 kakkostila
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses