• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Uuden kertsin metsästys

Aloittaja Killer, huhtikuu 13, 2016, 14:32:46

« edellinen - seuraava »

Hönkki

Varmaan tässä vaiheessa parempi kertoa, että etsitään siis tilaa, jossa saamme olla pitkälti ihan omassa rauhassa ilman että ympärillä pyörii kaikenmaailman heikkii ja penaa  e_:)

Erikseen sovitut esittelutilaisuudet sitten erikseen.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: Hönkki - elokuu 31, 2023, 15:03:31Varmaan tässä vaiheessa parempi kertoa, että etsitään siis tilaa, jossa saamme olla pitkälti ihan omassa rauhassa ilman että ympärillä pyörii kaikenmaailman heikkii ja penaa  e_:)

Erikseen sovitut esittelutilaisuudet sitten erikseen.

Ymmärrän toisaalta tuon näkökulman. Tuossa tilanteessa nuo yhdistykset eivät sovellu. Niissä jotta tiloja voi käyttää niin ryhmän pitää olla avoin kaikille siellä käyville. Se että siellä olisi pelkästään Subuporukka ei tule onnistumaan. Nuo tilat ovat kaikille avoimia ja ne ryhmät myös.  Mikäli se että ympärillä pyörii kävijöitä ei onnistu niin siinätapauksessa kannattanee nämä vaihtoehdot unohtaa.

SouthernBoogieCat

#32
Minun lienee kannattaa Helmeen ilmoittaa että jo pelkästään aukioloaikojen takia ei onnistu ja Majakasta sekä Laturista ei edes kysyä.  Jos tilanne muuttuu niin toki voin edelleen kysyä mutta sen voi heti kättelyssä todeta että eivät tule suostumaan siihen että tilat olisivat vain yhden porukan käytössä. Siitä oli eilenkin puhetta ja alusta asti oli selvää että jos tiloja käytetään Subuun niin se on avoin ryhmä kaikille.

Ilman muuta Helmeen silti jätän keskusteluyhteyden auki jo pelkästään bänditoiminnankin takia. Subun osalta esim. jotkut lomaviikoilla pelattavia turnauksia varten on ehkä hyvä että periaatteessa voisi olla ennen niitä kisoja mahdollisuus kysyä Helmestä tilaa koska siellä sitä riittää. Sekin turnaus olisi luonnollisesti kaikille avoin sekä myös sen katsominenkin.

Mutta hyvä kun nämä reunaehdot tulivat selväksi tässä vaiheessa kuten tulkitsin. Mutta mahdollisten muutosten ilmaantuessa aina voi edelleen kysyä joskus.

Epis

Rehellinen kerhotunnelma ei ole ehkä salinkikelpoisin ympäristö ja varsinkaan jo muutenkin mielenterveytensä kanssa kamppaileville.. Tämä tietysti huumorina, ainakin puolittain e_;)
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

SouthernBoogieCat

Salonkikelpoisuuteen en osaa ottaa kantaa. Pelinä Subu sopisi siihen ympäristöön koska näissä yhdistyksissä on monenlaista toimintaa joista osa pelejä. Sikäli mielestäni ei huono idea vaikka ilmeisesti nyt näyttää ettei sen kanssa lähdetä etenemään.

Epis

En ole saanut mitään vastausta talonyhtiöstämme, mutta ilmoittelen kun pääsen yhteyksiin..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Epis

Kävin juuri katsastamassa talonyhtiön kerhohuoneen ja pari-kolme kenttää luulisi mahtuvan parista hassusta betonitolpasta huolimatta.. Muutaman kentän ja pukit voisi säilyttää (mielestäni) nykykertsiä suuremmassa vessassa, jossa vähän muutakin tavaraa säilössä. Muovilaatikollinen pikkusälää (maallit+aidat jne) mahtuu mahd kaappiin tai vaatekaapin/hattuhyllykön päälle (jonne myös pukit voi vaihtoehtoisesti säilöä).

Erillinen ulko-ovi ja avattavia tuuletusikkunoita. Kuulemma myös ilma vaihtuu ja yksinään saattaa jopa tulla kylmä. Selitin rehellisesti toimintaamme ja tarpeitamme ja kaikki vaikutti sopivan, kunhan siisteydestä ym. peruskäytöksestä pidetään huoli, niin ja klo 22 mennessä poistutaan.

Arkipäivät - varsinkin alkuviikko - ovat vapaita, mutta To ei kait onnistu. Viikonloppuisin toimintaa myös, mutta kunhan on tarpeeksi ajoissa varaamassa turnauspäivää, niin pitäisi onnistua ihan hyvin.

Kahvinkeitin, induktioliesi, jääkaappi ja mikro löytyy.. ja tietysti se tärkein, eli sohva!

Jos en jotain osannut kertoa, niin voipi kysellä lisää!
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

L'Majuri

#37
Vaikkei asia varsinaisesti minua koske, niin sanoisin että kuulostaa hyvältä.  e_up

SouthernBoogieCat

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - syyskuu 24, 2023, 22:38:51Vaikkei asia varsinaisesti minua koske, niin sanoisin että kuulostaa hyvältä.  e_up


Sama juttu. Hienoa kuulla tällaisesta läpimurrosta kertsiasiassa jollaisesta voinee tässä tapauksessa puhua. Tämä selkeästi lienee samantyylinen ratkaisu kuin mitä Hermanni on tähän asti ollut eli taloyhtiön kerhotiloissa. Ja hyvä että toiminnan laatu on heillä selvillä ja se että mukana ulkopuolisia ja asia on ok. Eli avoimin kortein niin sanotusti liikkeellä kuten pitääkin. Toivottavasti toteutuu jos ei ole jo 100-varma.

Tuon lisäksi teillä muistaakseni oli Oulunkylässä joku viritys ainakin jonkinlaiseen pelitoimintaan (näin muistelen että joskus oli) joten pelitoiminnan jatkuvuus näyttää hyvältä kertsiasian suhteen sekä viimeaikoina ilmaantuneiden uusien harrastajienkin suhteen valoisalta näyttää Suomi-Subun jatko.

Epis

Lainaus käyttäjältä: SouthernBoogieCat - syyskuu 25, 2023, 07:53:45Toivottavasti toteutuu jos ei ole jo 100-varma.
Talonyhtiön puolesta sopii, mutta odottaa kokonaistilanteen varmistumista yhdistyksen puolelta (ymmärtääkseni).
Mutta onhan tässä ihan hyvin aikaa, monta kuukautta..
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

nabel

Hyvältä kuulostaa. Jos ei vakipäivät niin etukäteen varatuille la/su sessioille peukku.

Täällä meillä (Leppävaara) on aika iso kertsi mutta se pitää varata ja hakea ja palauttaa avaimet huoltoyhtiölle. Eli lähinnä viikonloppu jne ja pelikamojen tuonti ja vienti autolla.

Hönkki

Nyt vasta huomasin, että tänne oli tullut uutta infoa. Kaitsun kertsi varmaan tilana ok+. Sijainti vähän syrjässä, mutta jos Hermannissa ei voi jatkaa ja muutakaan ei ole, niin onhan tuo hyvä backup. Katsotaan kuitenkin tilanne loppuun, eli ilmaantuuko vielä muita vaihtoehtoja. Nabelin Leppävaara junayhteyden päässä. Minulle käy kyllä noista kumpi vaan.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

nabel

Ps. avaimet pitää hakea samana päivänä (aamu) ja palauttaa illalla. Eli lähinnä joku lauantai jne..

SouthernBoogieCat

Nyt näyttää vahvasti ettei tarvitse kysellä enää mielenterveysyhdistyksiltä. En ole muilta kysellytkään Helmen jälkeen ja sinnekin ilmoitin että aukioloajat eivät sovellu tässä tapauksessa joten asia toistaiseksi on poissuljettu.

Toki jos Subussa alkaa liikaa ottamaan mielenterveyden päälle niin yhdistystoiminta on varteenotettava vaihtoehto. (tuplahymiö). Toki niissä ei diagnooseja kysellä joten yhdistykset ovat käytännössä kaikille avoimia. Mutta eniten niistä hyötyy jos kuuluu kohderyhmään.

Hönkki

LainaaPs. avaimet pitää hakea samana päivänä (aamu) ja palauttaa illalla. Eli lähinnä joku lauantai jne..

eli arkipäivät ei käy ? Ja siis eikö tuonne voi edes jättää kamoja ?


LainaaNyt näyttää vahvasti ettei tarvitse kysellä enää mielenterveysyhdistyksiltä.

juu, ei tarvitse kysellä
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses