• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

R.I.P.

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 03, 2016, 17:49:22

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

RIP

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-171900


Hieno biisi. Tätä tuli kuunneltua aikoinaan paljon. Yksi harvoista Euroviisubiiseistä jotka ovat kolahtaneet minulle.


Hovimestari

Rippiä ilman muuta.

Kari Tapiolta näyttäisi olevan tuostakin versio:

https://www.youtube.com/watch?v=4oScWizcrJA

Kolahtaako?

Upeat sanat.

SouthernBoogieCat

Tapion version olen myös kuullut ja se on hyvä niinikään. Sanoitukset toimivat kuten myös biisi muutenkin.SouthernBoogieCat

Mainittu jo toisaalla mutta täälläkin. RIP legendaarinen valmentaja Terry Venables joka luotsasi Englannin maajoukkueen kotikisoissa 1996 välieriin. Saksaa vastaan tuli tappio pilkkukisassa kuten vuoden 1990 MM-kisoissa. Nykyinen maajoukkueluotsi Southgate oli vuonna 1996 epäonnen soturi.

Venables manageroi myöskin Barcaa. Tuo taisi olla juuri ennen Cruijffin aikaa Barcan myrskyisällä aikakaudella jolloin suunnitelmallisuudesta ei ollut tietoakaan toisin kuin heti kun Cruijff otti ohjat. En äkkiseltään muista oliko Venablesin ja Cruijffin välissä vielä joku lyhyen aikaa mutta melkein Venablesin jälkeen Cruijff tuli Barcaan. Cruiffin aikana muuttui seuran toiminta kokonaisvaltaisesti ja tulokset olivat sittemmin nähtävissä. Lisäksi Cruijffin perintö näkyy myöhemmässä Barcassa.

Venablesin aikana kuitenkin seura voitti mestaruuden vuonna 1985 ensimmäisen kerran sitten vuoden 1974. Lisäksi Barca selviytyi Euroopan Cupin finaaliin 1986 mutta hävisi sen Steaua Bukarestille. Venablesin aikana Barcassa pelasivat Gary Lineker ja Mark Hughes.

L'Majuri

Henry Kissinger.

'Ping pong'-diplomatia ei koskaan unohdu.

Veikkaan, että näitä 1920-luvulla syntyneitä alkaa kuolla enemmän ja enemmän.  e_:'(


L'Majuri

Satu Tiivola.  e_:'(

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - joulukuu 01, 2023, 00:13:21Veikkaan, että näitä 1920-luvulla syntyneitä alkaa kuolla enemmän ja enemmän.  e_:'(