• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Muiden keskustelupalstojen "helmiä"

Aloittaja AriFerra, marraskuu 17, 2015, 18:47:52

« edellinen - seuraava »

AriFerra

Tänne voi postata muilta forkilta poimittuja keskusteluja, jotka herättävät iloa, surua, naurua tahi mitä vaan.

Itsehän en edes kovinkaan montaa forkkaa seuraa. Tämä meidän, sitten FF2, ja tottakai F14T, F14T tuning Club ja Alfa Romeo-foorumit. Vaimon auton vuoksi myös Sitikka foorumia on tullut hieman luettua.

Veikkaanpa että ainakin jotkut meistä lukevat myös Jatkoaikaa? Tosin sieltä tänne siirretyillä jutuilla tullee olemaan jonkinmoinen sensuuri...
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

#1
Otsikko: Junttimaisinta mitä tiedän

Nimimerkki Maldini:
LainaaSuomalaiset. Erityisesti keski-ikäiset miehet.

Nimimerkki xxx:
LainaaJa mikäs meissä on vikana? On maksettu oma asunto (ei välttämättä rivari). Meillä on suht tuore vähäpäästöinen auto (ei välttämättä farmarivolvo). Koira löytyy (ei välttämättä kultainen noutaja). On tehty kansalaisvelvollisuutemme, eli siitetty kaksi lasta, jotka molemmat ovat jopa yleensä ihan yhteiskuntakelpoisia. Maksetaan rutosti veroja. Pidetään naisemme tyytyväisinä, eroaminen olisi noloa, tai ainakin hölmöä. Osataan tehdä hiton hyvää safkaa. Digataan mielettömästi futiksesta. Häppäkin maistuu sopivasti, varsinkin ulkomaanmatkoilla.

Tämäkö on junttimaista? Ja hei, yllättävän nopeasti sinäkin huomaat että olet keski-ikäinen. Ainakin kun taaksepäin katsoo, eihän siitä ole kuin hetki kun Tixin steissillä 16-vuotiaana juotiin pussikaljaa ja juostiin kyttiä pakoon Naksun mestalle.

Nimimerkki JaJaJe (vastaus Maldinille):
LainaaMoi juntti!

Lähde: FF2
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

LainaaSelkeä työnjako. Rive hoitaa valmentamisen, Backe ja Ikäläinen saunovat, Lyth skouttaa ja John Wall upottaa kolmosia.

Lainaakuulisin mielelläni jotain perusteluja Ikäläisen valintaan

LainaaOli varmaan Örgryten vuosiensa ansiosta ainoa suomalainen valmentaja, jonka Hasse tiesi.

LainaaVoi herranenaika, Ikäläinen... kyllähän siellä on saunottu taas kunnolla ja tullaan saunomaan tästä edespäinkin. Haluaisin olla väärässä Ikäläisen pestaamisesta, mutta tuskin olen..

LainaaIkäläinen valmensi tänä vuonna PS Kemin b-junnuja 2-divarissa ja PS Kemi Akatemiaa Lapin nelosessa. Maajoukkueeseen!

LainaaOnhan Ikäläisellä selkeä tulkin tehtävä, toisaalta miksei vaikkapa Tintti olisi voinut hoitaa tätä hommaa?

LainaaKuka olis sitten vielä kääntäny Tintin puheen pelaajille ?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

Omistusasuntojen maksamisen mielekkyydestä:

LainaaJahka tästä lähtee korot lähtee nousuun niin nauran paskaisesti päälle.

LainaaTästä korkojen noususta on puhuttu jo vuosia. Olisko peräti pari vuosikymmentä? Mutta eivät vaan ole sitä tehneet. No, sitä odotellessa on tullut melkein kokonaan maksettua 200 000€ arvoinen asunto ja kohta mennään pelkällä NAURETTAVALLA yhtiövastikkeella jonka maksaa muutaman tunnin duunilla.

LainaaTyhmä jätkä. Olisi kannattanut lyhentää mahdollisimman vähän ja laittaa loput pörssiin ja olisit rikas.

Lainaa:D
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

Yliopiston pommi-iskun suunnittelusta mielentilatutkimuksessa(?) oleva transu kirjoittelee murha.info -palstalle NapalmLolita-nikillä.

Lainaa"Edustan kiistattomasti ihmiskunnan ehdotonta eliittiä, sillä olen keskimääräistä älykkäämpi (testattu), keskimääräistä hyväsydämisempi (mitataan asenteissa, ei teoissa) ja kauniskin (oikeudenkäyntikuvat eivät ole edustavia koska vankilassa ei saa huolehtia itsestään)."

"...koska minä kykenen perustelemaan miksi olen keskimääräistä parempi ihminen"
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

LainaaTämä on hätähuuto avantouintiharrastajien puolesta.
Espoon kaupunki ei vieläkään ole järjestänyt kesäavantoa uimareille.
Olen useasti ehdotellut, että esim. Tapiolan ulkoaltaaseen voitaisiin läheisen hotellin tomesta kaupungin kustannuksella toimittaa jäätä avantouintimahdollisuuksien säilyttämiseksi myös kesällä.
Espoo on rikas. Miksi ei näin tehdä?
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

LainaaJalkapallo on joukkueurheilulaji, jossa värikkäästi pukeutuneet pelaajat potkivat nahkapalloa pitkin nurmelle rajattua aluetta, pelikenttää.

Jalkapallon historiaa

Ensimmäiset oireet jalkapallosta ilmestyivät ihmiskunnan keskuuteen 300-luvun Englannissa, jossa tuolloin vielä puhekyvyttömät alkuasukkaat selvittelivät heimojen välisiä kiistoja potkimalla toisaan palleille. Englantilaiset pallit ovat tunnetusti pienet ja ne usein hävisivät pelin tiimellyksessä, joten roomalaismiehityksen aikana pelivälineeksi yleistyivät roomalaisten mukanaan tuomien norsujen testiikkelit.Muutamassa vuodessa roomalaiset kyllästyivät kylmään ja sateiseen saareen ja häipyivät norsuineen. Tämän johdosta englantilaiset palasivat alkuperäisiin pelivälineisiin.

Varsin pitkään peli säilyi muuttumattomana, kunnes 1700-luvulla Englannin hallitsija Margaret Thatcher I kielsi pallien potkimisen maan nuorten miesten metroseksualisoitumisen pelossa. Nuoriso purki tarmoaan potkimalla kaikkea muuta. Mummojen, koirien ja tyhjänpotkimisen jälkeen suosituksi pelivälineeksi nousivat maassa hyvin yleiset, noin nykyisen jalkapallon kokoiset rotat. Tässä vaiheessa peliin tuli mukaan juokseminen, elävä rotta kun ei mielellään pysy paikallaan potkittavana. Pienen saarivaltion rotat kuolivat nopeasti sukupuuttoon ja taas oli briteillä pallo hukassa. Tuntemattomaksi jäänyt turkistarhaaja keksi lopulta täytää ylensyöneen, kuolleen englanninspringerspanielin sahajauhoilla. Näin muodostui nykyisen kaltainen peliväline. Vuodesta 1998 pallot on valmistettu, eläinsuojelijoiden vaatimuksesta, synteettisistä spanieleista.

Varsinaiset säännöt peliin syntyivät sattumalta, kun etelä-korealaisen geenilaboratorion koe-eläintarhasta karkasi lauma lepakon ja seepran risteytyksiä, erotuomareita. Nämä lisääntyivät luonnossa holtittomasti, ja pesiytyivät lähes kaikkien joukkuepelien harrastuspaikoille. Siellä nämä isot, hidasliikkeiset sokeat nisäkkäät viheltelevät aina, kun luulevat että lähistöllä tapahtuu jotakin. Viheltely ei lakkaa ennekuin erotuomari tuntee olonsa turvalliseksi, joten pelaajien on pakko pysähtä ja hiljentyä, että tuomari rauhoittuu. Muita lajeja, kuten esimerkiksi jääkiekkoa varten erotuomareita on kesytetty ja koulutettu, mutta jalkapallokentällä pesivät tuomarit ovat edelleen luonnonvaraisia ja erittäin säikkyjä.
Kohta tulee... kohta... MAAAALI!
Kohta tulee... kohta... MAAAALI!

Arat erotuomarit ja pallittomat pelaajat luovatkin jalkapalloon sen ominaisuuden joka muista joukkuepeleistä puuttuu; Kentällä ei yleensä tapahdu mitään.

Pelin kulku

Pelin alussa koreasti pukeutuneet pelaajat kirmaavat kentälle vilkutellen ja pyllyä keinutellen. Joukkueet kokoontuvat kentän vastakkaisiin päätyihin, maalin edustalle ja läpsivät toisiaan leikkisästi pyllylle. Tämän jälkeen joukkueen paras pelaaja, eli se jolla on suurimmat timanttikorvikset ja kallein kampaus, siirtyy kentän keskustaan ja muu joukkue sijoittuu hänen taakseen. Tässä vaiheessa pallo toimitetaan erotuomarille, joka heittää pallon pois, säikätää ja vihetää. Kun pallo on irrallaan kentällä, kukin pelaaja yrittää päästä potkaisemaan sitä. Huonommat pelaajat, eli ne joilla on halvin kampaus, voivat yrittää osua palloon myös päällään. Jos kaksi vastakkaisten joukkueiden pelaajaa ajautuu liian lähelle toisiaan, molemmat asettuvat nurmikolle makaamaan ja huutaman. Erotuomari säikähtää, viheltää ja saattaa kohottaa punaisen tai keltaisen kortin. Pelin tiimellyksessä pallo saattaa ajautua maaliin. Tällöin pelaajat palaavat omiin kentän päätyihinsä läpsimään toisiaan pyllylle. Ihanaa. Peli loppuu, kun tähtipelaajien kampaus lässähtää ja dödö pettää. Tässä vaiheessa yleensä pelaajat riisuvat paidat pois, halailevat ja läpsivät toisiaan pyllylle. Tämän jälkeen joukkeet vetäytyvät pukuhuoneesiinsa yhteiseen suihkuun.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

AriFerra

Muutama postaus otsikkoon Täällä keskustellaan kerrostaloasumisen kauhuista:

LainaaItsellä huonot kokemukset nuoruusvuosien asumisesta. Asuin ensiasunnossani noin 30km. Helsingistä. Alue oli pahamaineista ghettoa. Heti muuttopäivänä kun ajoin pakulla rapun eteen, rapusta juoksee joku jannu puukon kanssa, vähän sen jälkeen perään lähti toinen jätkä ilman paitaa rautaputken kanssa. Siinä jo potutuskäyrä vähän alkoi kohta. No kaverin kanssa kannettiin kamoja asuntoon ja kun tultiin takas alas, se puukkojannu huutaa toisen talon kulmalta meille "muistakaa liikku huorat". Ei siinä, soittelin poliisit paikalle ja kun ne tulivat, jutusteltuani niiden kanssa toinen sanoi että "tervetuloa *tässä gheton nimi*"

Seuraava tapaus sattui kun alakerrassani asui sellanen 4kymppinen juoppo joka baarista tultuaan aina tykkäsi hakata jengin ovia. Tämä yksi sankari sitten yksi krapula-aamuni tuli soittelee ovikelloa. Avasin oven ja jannu löi suoraan vatsaan. Noh, tönäsin juopon rappuun ja tilasin poliisit hakemaan hänet. Tapauksessa oli se hyvä, että krapulahedari katosi, nyrkki ei sattunut ja sain kaverilta kivusta ja särystä ilmasta rahaa 250e sovittelussa. Tämä juoppo teki muuta pientä jäydää aika ajoin. Esim heitteli muovisia siideripulloja ikkunaan. Kerran naapurioven Sepi, noin 2m läski suomileinojatatuoitu tuli ilman paitaa, pelkässä pyyhkeessä kutsumaan saunomaan. En uskaltanut mennä. Onneksi en asunut kuin 2 vuotta tuolla vuokralähiössä.

Nykyään asunut Espoossa hyvällä alueella omistuskerrostalossa jo 10 vuotta ja viime vknloppuna oli eka insidenssi koko tuona aikana jos ei väärin pysäköityjä autoja lasketa. Joku oli heitellyt alaovea perunoilla ja repinyt ulkoa istutuksia. Mitään bileiden ääniä tai muuta ei ole koko 10v. aikana kuulunut. Ihana paikka <3

LainaaUusi naapuri, skarpinnäköinen kauppariopiskelijan oloinen mies, on samalla grammakauppias. Ensin huomasin tuoksun, kuten kaikki naapurit varmaan. Nyt siellä ravaa päivittäin nörteistä vakkegettolaisiin. Ei siinä jos pössyttelee, mutta ärsyttää se huumekauppa. Ja se ei ihan smooteimmasta päästä ole, kun vaihtavat rahat budiin ovella, pihalla, porttigongissa ja portin ulkopuolella. Ehdotin aluksi, josko sen spliffin voisi polttaa pienen kävelylenkin aikana, kun huhuilevat poliisille soittoa yhtiön toimesta. Ei ole ottanut neuvoksi. Ja ravaaminen yltyy. Kohta käyvät poliisit, ns. varma tieto.

LainaaTäälläkin mennään taas. Joku naapureista ei viitsi viedä roskia katokseen asti, vaan jättää ne kasuaalisti alaovelle rapun puolelle.

Lisäksi hissin ovet, ilmoitustaulut ja muut on pitänyt taas naarmuttaa avaimilla tai linkkarilla. Talo valmistunut puoli vuotta sitten, ja asuminen ei tässä ihan halvinta ole, joten ei pysty käsittämään kuka täällä vandalisoi.

Edit: unohtui, oma ovikin oli sotkettu partavaahdolla tuossa taannoin, ilman mitään kuviteltavissa olevaa syytä. MVNT
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

nabel


Hönkki

Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

AriFerra

LainaaMenin terveyskeskukseen. Ilmoittauduin. Lähdin kävelemään istuinta kohti. Otin kohteekseni lähimmän penkin, joka peittyi osaksi palkin taakse. Kyseinen penkki oli näitä teoriassa kolmenistuttavia, mutta suomalaisittain maksimissaan (hätätilanteessa) kahdenistuttavia penkkejä.
Matkalla penkkiä kohti palkin takaa paljastuu penkin toisessa päässä jo istuvan toinen henkilö, mutta palkin sijoittelun takia en pystynyt enää vaihtamaan määränpäätäni ilman tekemättä outoa u-käännöstä. Pikaisen paniikkiarvioinnin jälkeen päätin jatkaa matkaani.
Asettaudun penkin eteen siten, että voin minimoida etäisyyteni penkin toiseen päähän ja täten maksimoida henkilö-henkilöetäisyyden. Kauhukseni, istuutumisprosessin aloitettuani, huomaan käytävän olevan täynnä tyhjiä istuimia, mutta en voi enää keskeyttää istuutumista. Ja istuuduttuani, en voi enää vaihtaa istuinta ilman sosiaalista häpeää.
Asioita pahentaa, että kyseessä on nuori, nätti nainen. Seuraavat viisi minuuttia on paniikinomaista pohdintaa miten voisin vaihtaa istuinta ja pitäisikö minun jotenkin viestittää kyseiselle naiselle, ettei istuinvalintani ole merkki aikeestani lähennellä tai raiskata häntä. Suomalaisena olen vain hiljaa ja tuijotan lattiaa.
Tilanne onneksi raukeaa, kun lääkäri huutaa naisen sisään. Jälkianalyysin tuloksena totesin, että olisin voinut mennä vessaan piiloon, kunnes nimeni huudetaan.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!


Killer

Nautin vyöruususta jo 11-vuotiaana
10 vuotta sitten ei neuvottu rasvaamaan sitä mitenkään...Ja kirvelee ja kutisee ihan kauheesti.Killer

Tämä ei ole suoraan miltään foorumilta, mutta löytyi tämän päivän Liigacupin pelin kommenteista:

Surkeaa että HJK:n tasoinen seura ensinnäkin ei pysty voittamaan 100x pienemmillä resursseilla pelaavaa seuraa, ja häviää myös fanikulttuurin 100-0. Olisi hienoa jos HJK pystyisi samaan kuin IFK myös katsomon puolella. Tulisi näistä derbyistä entistä paremmat. Toki varmasti osa klubifaneista on eteläpäädyn jäseniä.

AriFerra

LainaaEilen tuli naapureihin liittyen episodi varasin pyykkituvan 9.30 - 11.00 niin että vetäisin 1h 22min pesulla diudau pyykit. Olin menossa hieman ennen 11 hakemaan niitä niin ei näkynyt ja naapuri työntänyt omat pyykkinsä koneeseen etin  ja ihmettelin hetken missähän mahtavat olla kori oli kyllä omalla paikalla en tohtinut mennä tyypin ovelle koska en tiennyt kuinka mulkku otus olisi vastassa kunnes tajusin kurkistaa kuivausrumpuun sinne oli ne laittanut itse kun en ole mitään v***n kuivausrumpuja käyttänyt niin en aluksi edes hiffanut asun niin että ei tarvitse tuvasta kun avata tulla yhdet raput ylös ei k***ä viitsinyt edes tulla ovelle sanoomaan haetko pyykkisi tai jättää koriin pyykkejä tosi v***n nasta yllätys löytää ne jostain helvetin kuivausrummusta.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!