• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

SM-tapahtuma Hermannissa 13.12.-14 kommentointia

Aloittaja Killer, joulukuu 12, 2014, 23:29:40

« edellinen - seuraava »

Killer

Onhan mielenkiintoisia lohkoja!
Kuten koko C-Lohko

Hakkarainen
Heikonen
JP.Hölttä
Leppälä

Bssä (ei kai...) W.Hölttä v Mustonen. Wirnaus.

D lohkossA HELMENÄ  itä-länsi -ottelu Tuuri v Liesivaara.

Mun lohkossa kaksi varmaan  goals galore peliä, v Laine ja Jani.
++++++ ruskeana sokerina pohjalla kaasupäästö-Tiikkis.


Nyt kyllä on jänskää!!! En voi (eikä kannata) nukkua! Ihan Puppena, samoil öögil paikalle.

Tervetuloa!
Hovimestari

Mulla on paha ensimmäinen peli Boom boom -Kokkosta vastaan heti kärkeen ja vieläpä täysin hämärän peitossa olevalla kutoskentällä. Tokana on vasta Mr. Posh. Pitäisi varmaan kaivaa tilastoista, mutta luulen, että olemme pelanneet 90-luvulla jonkun pelin. Nimi on ainakin tuttu.

Kahvinkeitin siirrettäneen varakerholle.

Killer

Heikosen ja Hönkin kohtaamisessa kaikuja 80-luvun alusta. Kenties kohdanneet ekaa kertaa Villa Harbossa? Hänen-jonka-nimeä-ei-mainittaman luona.

Kohteeseen X. En silti odota 3-3 tasuria.Killer

Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - joulukuu 12, 2014, 23:49:48
Kahvinkeitin siirrettäneen varakerholle.

Millä perusteella!?!
Toki olet moccavastaava, mutta jotain rajaa sentään!

Mihin toisen kerhon bilispöytä siirretään.

Killer

Lainaus käyttäjältä: Irritaattori - joulukuu 12, 2014, 23:54:12
Lainaus käyttäjältä: Hovimestari - joulukuu 12, 2014, 23:49:48
Kahvinkeitin siirrettäneen varakerholle.

Millä perusteella!?!
Toki olet moccavastaava, mutta jotain rajaa sentään!

Mihin toisen kerhon bilispöytä siirretään.

Entä Tiikkis?

Killer


Hovimestari

Ihan OK mutteripannu jää A & B-lohkon käyttöön. Stefanon kofeiinitonta espressoa on muistaakseni edelleen n. 17 pakkausta kaapissa.

Lynxiläiset saattavat taktikoida nopean tuomalla joukkuekokemuksella C-lohkossa. En yllättyisi, jos molemmat jatkaisivat.


Puppe

Hajuton, mauton ja väritön, selvinpäin :D
-------------------------------------------------------
TFC Lynx - Tää joukkue on perseestä, ja syvältä, ja perseestä. Oo-lee-o-le-o-le-o-lee..

Killer

Nyt mokkapalat uuniit, ja pohjia vahaa... siis lattioita...

Killer

Lainaus käyttäjältä: Puppe - joulukuu 13, 2014, 00:03:54
Lainaus käyttäjältä: Irritaattori - joulukuu 12, 2014, 23:59:31
Kuka tuo viinat?

Puppe? Miku?


Mä lähen suoraan himaan nukkumaan  ;)

Sen uskon. Toki aina voi pienen salaatin ottaa vaikka olis autolla. "Hajuton, mauton ja väritön" siitä sit.. ;)

Hönkki

Kiitos runsaasta osanotosta. Siitä on monta vuotta, kun viimeksi on FI-kisoissa ollut näin paljon pelaajia ja vielä niin monelta
eri taholta kuin nyt oli. Moninaisten vaiheiden jälkeen mestaruus meni taas Tampereella, ehkä jopa ansaitusti. Jo klassikoksi
muodostuneessa Tiikkis-Liikkis semissä Tiikkiksen tippuminen oli tosin lähellä Liikkiksen johtaessa pilkkuja jo 3-1. Liikkis kuitenkin
mokasi kolme seuraavaa pilkkua ja Tiikkis laittoi ne kaikki sisään. Myös Heikosen paluu mitallipeleihin pitkän kisaboikotin jälkeen
oli vaikuttava. Muutkin Pisu-miehet hoitivat osuutensa ok ruukietausta huomioiden. Tuuri venyi epätasaisilla suorituksilla finaaliin.
McLaine hyvillä kisahermoilla viides. Lynxiläisiltä tasaisen varmaa suorittamista, Purtsi suurimpana yllättäjänä.
Tällaisilla osanottajamäärillä pitää jo varautua pelaamaan jossain muuallakin kuin Hermannissa, vaikka varakertsi toimi sinänsä ok.
voisi myös harkita FI-sääntöjen joukkuekisaa.

Sitten vähän kisojen toista puolta. Joku sääntö alkoholinkäytön suhteen on pakko kehittää. Kukaan meistä ei kuulu taloyhtiöön, jonka tiloissa
pelataan ja yksi pelaajista on aivan seipäänä (vinona sellaisena) ja eräälle toisellekin taisi maistua ihan hyvin. Minua ei haittaa ollenkaan
huomaamaton pikkutissuttelu, mutta kun joillakin se ei jää siihen. Nyt olisi voinut käydä niin, että joku vähän tiukkapipoisempi talonasukas
olisi tullut tarkistamaan tilannetta kesken kiihkeimpien pelien. Onkohan talon järjestyssäännöissä, että alkoholinkäyttö on kielletty kerhotiloissa ?
Veikkaan että on ja silloin olisi ollut selittelemistä ettei avaimia oteta pois.

Aika paljonhan tämä henkilöityy erääseen tamperelaiseen koiranomistajaan ja kyse onkin lopulta siitä annetaanko hänelle porttikielto kisoihin vai
säädetäänkö yleisiä alkoholinkäyttöön liittyviä kisasääntöjä ?

Mitä tulee koiraan, niin omistajansa kävi sitä lopulta kusettamassa, kun riittävän moni sitä vaati. Sitä en tiedä miten koira pärjäsi autossa
melkein 8 tuntia putkeen. Kuulostaa kieltämättä pahalta.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Rossonero

Periaatteessa yksityistilaisuuksissa saa yleensä itse tehdä linjaukset, jos ei tule häiriötä. Näin on koulullakin. Toisaalta koululla ei saisi juoda yhtäkään olutta, jos koulussa on muutakin toimintaa. Voi olla, että taloyhtiössä on joku sääntö tähän.

Minusta on ihan selvää, että liika on liikaa. Etenkin jos kyse on SM-kisoista, pitää vetää rajaa. Pienen tissuttelun sallimisen ongelmana on linjanveto, koska jos mukana on esim. alkoholisti, on turha luulla yhden kaljan jäävän siihen.

Jos lapsia olisi ollut mukana, olisi pitänyt puuttua asiaan varmasti. En ollut paikalla, joten vaikea sanoa, mutta kyllähän tuo itselle toisi nihkeän fiiliksen, jos vastustaja on ihan jurrissa.

Loppujen lopuksi kyse on siitä millaiset kisat haluamme. Minusta on erikoista, jos ei voi kisoja pelata ilman juomaa. Onko silloin tultava kisoihin, vai pitäisikö pelata kotipelejä? Toisaalta vaikkapa putoamisen jälkeen voisi hyvin olla ok juoda vaikka yksi pelikalja, jos nyt sellainen jollekin kuuluu asiaan.

Mene ja tiedä.

Rossonero

Hienoa kuitenkin, että oli hyvät ja isot kisat pelillisesti. Harmi vain, että mestaruus meni taas Tampereelle (tylsää), kun Goethekin olisi ollut tarjolla. Onnittelut kuitenkin mestarille!

Tuurin roikkuminen huonona päivänä finaalin jatkoajalle on todella tyypillistä. Samoin Liikkiksen sulaminen välierissä on peruskauraa tänä päivänä, vaikka se jaksaakin hämmentää. Heikonen on aina ollut kova luu. Hieman liikaa Hönkkiä tehoissa. Yksi parhaista näpäyttäjistä (en muista näpäytystekniikan puhtautta, mutta tarkkuuden muistan) suomalaisessa subussa. Kokkonen ei myöskään pettänyt. Mikään sauma ei tunnu riittävän.

Kisojen hinoimmaksi asiaksi nostaisin tulosten perusteella kuitenkin sen, että pelit olivat tasaisia ja vähemmän pelanneet olivat hyvin mukana. Kaikki saivat pisteitä ja numerot olivat kohtuullisia. Heinolan poikien mukanaolo suomalaisilla myös ehdoton plussa, vaikka Miku on menettänytkin hieman takavuosien nihkutuksestaan.

Järjestelyt ansaitsevat tietenkin myös aina hatunnoston.

SouthernBoogieCat

#13
Hienoa että oli onnistunut tapahtuma!

Tuo alkoholinkäyttö kisoissa on pulmallinen asia. Näkisin että se on joko: kokonaan kielletty tai kokonaan sallittu. On vaikeaa vetää raja siihen mikä on liikaa. Oma näkemykseni on, että se voidaan sallia jos alkoholi ei häiritse muita tai elleivät järjestyssäännöt sitä kiellä. Lapsista en olisi niin huolissani koska kyllä ne alkoholia näkevät jossain vaiheessa elämää - se on varma. Subun urheilustatus ehkä kärsii jos kisoissa juopotellaan, mutta muuten en näkisi asiaa niin pahana ellei tule häiriötä tai elleivät järjestyssäännöt asiaa kiellä. En voi oikein paasata kieltämisen puolesta koska olisi tekopyhää minulta olla puhumassa sitä vastaan mitä itsekin olen takavuosina kisoissa tehnyt. Muutenkaan en halua alkoholipoliittisesti olla kuin jotkut - esim. eräskin nimeltä mainitsematon henkilö Subupiireissä - jotka yrittävät kieltää juomisen kaikilta muilta koska eivät itse juo. Se ei ole mielestäni oikein. Juoda mielestäni voi - niin Subussa kuin muussa elämässä - kunhan sillä ei aiheuta muille vahinkoa. En halua kieltää juomista keneltäkään vaikka en enää - sairauden hoidon vuoksi - itse juo. Kukin tehköön mitä lystää.

Benali

Lainaus käyttäjältä: BassoJake - joulukuu 15, 2014, 20:02:37
Lapsista en olisi niin huolissani koska kyllä ne alkoholia näkevät jossain vaiheessa elämää - se on varma.

Mitähän helvettiä? Tuonne ei olisi lauantaina voinut tuoda yhtään lasta paikalle, meno oli sen mukaista. Kyllä nollatoleranssa pitää olla, käsittääkseni on mahdollista että tuolla on alaikäisiä pelaajia?

Ikämieskisoissa nämä juopottelut.