• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Eurooppa-liiga

Aloittaja Killer, elokuu 29, 2014, 17:16:34

« edellinen - seuraava »


Porvoon turkkilainen

Peli tulee ilmaiseksi Jimiltä  :up Inkilänmäki-liigalaisista toinen pelasti ankean suomirokin ja toinen kuopiolaisen ja jopa suomalaisen jalkapallon. Oraakkelit.

SouthernBoogieCat

Tänään Klubin Eurooppaliigan lohkovaiheen avaus Betistä vastaan. Kova peli tulossa vaikka Betis ei aivan pahin mahdollinen avausvastus olekaan niin silti kova jengi. Jatkopaikka tästä lohkosta on kyllä kiventakana kun jompikumpi Roma tai Betis pitäisi käytännössä jättää taakse. Voihan Ludogretskin yllättää kyllä. Voitot tuohon jatkopaikkaan edellyttävät ehdottomasti voittoja kaikista kotipeleistä ja myöskin ristiinpelaamista muiden keskinäisissä. Mutta pelit alkavat 0-0:a joten ennenkuin yhtään ottelua on pelattu niin kaikki on mahdollista.

SouthernBoogieCat

Klubilla pian alkava ottelu on se mistä pitäisi niitä pisteitä ottaa. Betis ja Roma ovat olleet liian kovia mutta Ludogretsk ainakin kotona pitäisi olla voitettavissa. Saa nähdä millaiset sakot Klubin kannattajat tuovat taas seuralle. Aiemminkin Europeleistä on tullut sakkoja sekä liigasta.

SouthernBoogieCat

Saa nähdä miten tiukoille Klubi laittaa Roman. Eivät ole tottuneet tekonurmeen joten siinä voi olla etu kotijoukkueelle. Toivotaan että Klubi venyy. Roma tosin pelaa tuloksesta ja italialaiset ovat perinteisesti olleet hyviä siinä eli kun tarvitaan voitto niin se otetaan niukasti. Tosin ovat italialaiset jäätyneetkin tiukoissa paikoissa kuten viimeksi MM-karsintojen jatkokarsinnassa.

Porvoon turkkilainen

VAR:n suhteen käynyt mitä pelkäsin, että kaikki hipaisut katsotaan. Tunnekuohuissa eilen kirjoittelin vaikka mitä, mutta toisaalta parempi, että tuomiot menevät oikein kuin väärin, kuten ennen kameravalvontaa ja videoita.

UEFA taas näyttänyt millainen herkkä mafiajärjestö on, kuten niin monet muutkin urheilujärjestöt ja kokoomus-puolueet. Arvostelevia lakanoita ei katsomoon sallita :)