• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

MM-kisat 2014

Aloittaja Rossonero, toukokuu 31, 2014, 19:30:49

« edellinen - seuraava »

Rossonero

#105
Lainaus käyttäjältä: meathead - kesäkuu 24, 2014, 22:29:58

LainaaLohko D

Costa Ricalla oli etukäteenkin mahdollisuudet ottaa pisteitä kaikilta joukkueilta
Eikö tuolla oo vähän niinku kaikilla jengeillä mahdollisuus ottaa pisteitä kaikilta joukkueilta, tuon nyt ymmärtää ihan maallikkokin joka ei välttämättä futista seuraa!

Saa ymmärtää miten haluaa. Jos haluaa ymmärtää, että tässä puhutaan samanlaisista saumoista kuin vitosdivarin jengillä Barcelonaa vastaan, niin ei minulla ole mitään sitä vastaan. Kyse on nyansseista, enkä hirveän tarkasti tuota ruvennut avaamaan. Mahdollisuuksia on minun silmissäni eritasoisia ja yllätyksiä on eritasoisia. Jos lohko olisi ollut vaikkapa Brasilia, Saksa, Espanja ja Costa Rica en olisi antanut Costa Ricalle etukäteen mahdollisuuksia pisteisiin yhdessäkään pelissä.

Tarkoitin siis tässä sitä, että yhdessäkään yksittäisessä pelissä pistemenetykset Costa Ricalle eivät olleet yllätys juuri tämän lohkon ollessa kyseessä (kaikki vastustajat liian tehottomia ja tyypillisesti haavoittuvia Costa Rican kaltaisen aliarvioidun teknisen ja hyökkäävän vastahyökkäysjoukkueen ollessa vastassa). Oletus oli, että Costa Rica saattaa ratkaista noista kolmesta putoajan viemällä pisteitä. Yllätys oli kuitenkin, että se otti kaikissa pisteitä ja kahdessa pelissä jopa täydet. Uuden-Seelannin mainitsin siksi, että minusta on hölmöä aliarvioida Costa Rican tapaisia, kun Uuden-Seelannin kaltainen joukkuekin onnistui pisteitä ottamaan. Sen kohdalla viime kisojen tappiottomuus on yksi futishistorian suurimmista ihmeistä.


Hönkki

Tämä on jo vanha, mutta edelleen ajankohtainen. Suarez on joukossa mukana.
http://balls.ie/football/football-players-vs-zombies-cartoon/
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

AriFerra

Fun fact: Suarezin joukkue ei ole koskaan hävinnyt ottelua silloin, kun tämä on purrut vastustajaa.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Porvoon turkkilainen

Eivät menneet omat eiliset ennustukset Italian ja Norsunluurannikon osalta ihan putkeen, joka putosi harmittavaksi Kreikalle.  Hehän ovat kuin Saksa ja 80- ja 90-luvulla. Fyysisesti vahvoja ja näyttää ettei esitetä mitään, mutta tarvittaessa sitten isketään. Samalla tyylillä menivät jatkoon alkulohkosta viime EM-kisoissa, ja joka kerta heille on riittänyt 4 pistettä, kun ovat päässeet jatkoon. Tämän maagisen nelosen saalistivat myös vuoden 2004 EM-kisojen alkulohkossa ja lopun kaikki sitten tiedämmekin. Otto Rehaggelin perintö siis yhä elää, joka toi ikiaikoja alisuorittaneeseen maajoukkueeseen sitä uskoa ja saksalaista henkistä vahvuutta, joten vanhojen Saksa-fanien pitäisi kannattaa Kreikkaa, kun oma joukkue ei ole enää vuoden 2002 jälkeen pelannut niin. No, turhapa tässä on pillittää, kun mitään oikeaa ja väärää tyyliä ei ole pelata, vaan tulokset ratkaisevat. Mitään sikaa eivät myöskään pelaa, vaikka varoituksia välillä tulee, ja onhan se kova saavutus, että ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana olleet vakiojoukkue arvokisoissa. Samaras on hieno pelaajaa kaikin puolin. Toki norsujen puolesta harmittaa, mutta olivat kyllä eilisessä pelissä huonompia, vaikka läheltä jatkopaikka liippas.

Tänään ennustan Argentiinan ja Nigerian jatkavan, kun Bosnia haluaa voittaa ja kukistaa Iranin, jonka ajettava tänään bussilla muuallakin kuin maalin edessä. Sveitsi kompuroi yllättäen Hondurasin kanssa, kuten viime MM-kisoissa ja Ecuador pelaa komeasti, joten menevät Ranskan seurana jatkoon.

Toivottavasti Suarez ei enää pelaa näissä kisoissa. Toivottavasti hänellä ei samanlaisia ongelmia kuin tämän laulun sankarilla. Hammasteemalla:

https://www.youtube.com/watch?v=ePSR7gFt7s4

AriFerra

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - kesäkuu 25, 2014, 11:40:37
Norsunluurannikon osalta ihan putkeen, joka putosi harmittavaksi Kreikalle. 

Gervinhon valtavaa energiaa olisi kyllä katsonut mielellään useammankin matsin. Voi kun laukausten onnistumisprosentti olisi hieman suurempi, niin Norsut olisivat jatkossa.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Hysteerinen rage quittaaja

Lainaus käyttäjältä: Killer - kesäkuu 24, 2014, 22:18:24
Lainaus käyttäjältä: Killer - kesäkuu 24, 2014, 21:46:29
Uruguay jatkoon "by skin of teeth"...
http://ftw.usatoday.com/2014/06/luis-suarez-bite-italy-uruguay-world-cup"These things happen inside the penalty area," Suarez told Uruguay's Channel 10 radio station.

"Then the goal [from Godin] arrived and we are very happy. Now we will celebrate and think of our next opponent."
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Hysteerinen rage quittaaja

Lainaus käyttäjältä: Benali - kesäkuu 25, 2014, 09:53:57


"These things happen inside the penalty area," Suarez told Uruguay's Channel 10 radio station.
Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Hysteerinen rage quittaaja

Pyydän anteeksi, jos julkaisemani sisältö loukkasi sinua.

Porvoon turkkilainen

Hodarikin sai sitten sen yhden nolla nollansa. Totta puhuen, niin Englanti pelasi nämä kaksi viimeistä otteluaan huomattavasti Italiaa pirteämmin. Tappiosta ja tasapelistä huolimatta loivat molemmissa otteluissa ihan mukavasti paikkoja, mutta ruuti märkää (ei kuivaa), eikä onnikaan hymyillyt. Pystyikö tältä joukkueelta edes odottamaan materiaaliin nähden enemmän? No, korkeintaan puolivälieriin, mutta ei sitä pidemmälle.

Mihin lie katosi Italialta hyvä vire ekan ottelun jälkeen, kun eivät pystyneet luomaan näitä Latinalaisen Amerikan joukkueita vastaan edes kunnon maalipaikkoja. Jotain kaunoja kuulemma vanhemmilla pelaajilla oli ollut Balotellia kohtaan ja veikö helle mehut, kun nämä kaksi viimeistä kamppailua olivat päiväotteluita. Tiedä häntä. Kaikesta huolimatta erittäin hienoa, että eurooppalaiset ovat tähän mennessä kisoja saaneet kunnon näpäytyksen Latinalaiselta Amerikalta. Ylen kommentaattoritkin olivat niin murheissaan, kun ei näe enää loppukisoissa kaikkia Valioliigan ja muita eurosarjojen näennäisiä huippupelaajia. Minusta taas on hienoa, että näkee sellaisten hyvien pelaajien loistavan, jotka turhan usein istuvat eurooppalaisissa joukkueissa vaihtopenkillä. Aivan älytöntä, että Euroopan suurseurat ostavat parhaassa iässä olevat pelaajat joukkueeseensa istumaan vain penkille. Onneksi nämä pelaajat pääsevät esiin omissa maajoukkueissaan ja näyttöhaluja varmasti on.

Rossonero

#115
Suarezhan vain kompastui Chielliniin päin ja Chiellini torppasi olkapäällä Suarezia vastahampaaseen ja sitten vielä huitaisi pahannäköisesti kyynärpäällä, muttei juuri osunut.

Suarezin pelikielto toki olisi ihan hyvä, koska Kolumbia menisi sitten jatkoon Chileä vastaan. Jos brassit kuitenkin menevät kahdeksan joukkoon, olisi Uruguay sen vielä Kolumbiaa varmemmin pudottanut.

Hollannilla ja Meksikolla muuten tulossa melkoinen peli, kun panoksena on välieräpaikka. Costa Rica-Kreikka -neljännesvälierän kerroin oli varmaan ihan muikea. Siispä Meksiko välieriin tuolta.

Turkkilaisen tunnelmointiin eurooppalaisten konttaamisesta on helppo yhtyä. Toki tuokin on ollut odotettavissa. Muistaakseni jo viime kisojen aikaan sitten spekuloitiin sillä, että Amerikan pienemmätkin maat menevät näissä kisoissa jatkoon.

Seurojen maalipörssin tilannetta en tiedä, mutta Bayern on näemmä tehnyt jo 11 häkkiä.

Rossonero

Lainaus käyttäjältä: Rossonero - kesäkuu 25, 2014, 23:51:24
Seurojen maalipörssin tilannetta en tiedä, mutta Bayern on näemmä tehnyt jo 11 häkkiä.

12. Lisäksi luonnollisesti ainoa seura, jolla on kaksi hattutemppua.

Hönkki

Jos Brasilia menisi finaaliin ja vastustajaksi sattuisi tulemaan H-lohkon maa, niin silloin Brasilia olisi saanut pelata pelinsä selvästi väljemmässä tahdissa kuin vastustajansa. Brasilian kisat alkoivat 12.6, kun taas H-lohkossa aloitettiin 17.6. Näin rankassa turnauksessa pelien välissä olevilla lepopäivillä on iso merkitys.

Suarezin puremistapauksesta nousseen kohun suuruutta oikeastaan vähän ihmettelen, vaikka toki siitä hyviä vitsejä saa. Aiheutettu vamma ei loppujen lopuksi ollut kovin suuri (vai levittikö Suarez tarttuvia tauteja ?). Tottakai puremisesta pitää rangaistuksia antaa, mutta minusta on vakavampaa mennä nappulat edellä päin vastustajan polvea tai iskeä kyynärpäällä kovaa kasvoihin. Ehkä puremisen shokkivaikutus on sitten niin suuri, että vastustajan peli menee helpommin sekaisin kuin ns. normaalin rikkeen vuoksi.

Kerran salibandypelissä vastustaja otti minusta etupuolelta kaulasta selkeän kuristusotteen. Tuomio oli 2 minuutin jäähy. Kaikki on suhteellista.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses

Porvoon turkkilainen

Pelkästään kaulastako? Puristusote?

Hönkki

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - kesäkuu 26, 2014, 10:04:51
Pelkästään kaulastako? Puristusote?


Vastustaja seisoi edessäni ja otti toisella kädellä kiinni kaulastani. Hän painoi peukalolla henkitorven kohdalta. Pelissä oli katko ja tuomari näki tilanteen hyvin.
Olin salibandyssä puolustava puolustaja ja vastustajan hyökkääjä ei ihan tykännyt tiukasta miesvartioinnista. Että ovat sitä muutkin hermostuneet kuin subuvastustajat.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses