• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

R.I.P.

Aloittaja SouthernBoogieCat, huhtikuu 03, 2016, 17:49:22

« edellinen - seuraava »

SouthernBoogieCat

RIP

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-171900


Hieno biisi. Tätä tuli kuunneltua aikoinaan paljon. Yksi harvoista Euroviisubiiseistä jotka ovat kolahtaneet minulle.


Hovimestari

Rippiä ilman muuta.

Kari Tapiolta näyttäisi olevan tuostakin versio:

https://www.youtube.com/watch?v=4oScWizcrJA

Kolahtaako?

Upeat sanat.

SouthernBoogieCat

Tapion version olen myös kuullut ja se on hyvä niinikään. Sanoitukset toimivat kuten myös biisi muutenkin.SouthernBoogieCat

Mainittu jo toisaalla mutta täälläkin. RIP legendaarinen valmentaja Terry Venables joka luotsasi Englannin maajoukkueen kotikisoissa 1996 välieriin. Saksaa vastaan tuli tappio pilkkukisassa kuten vuoden 1990 MM-kisoissa. Nykyinen maajoukkueluotsi Southgate oli vuonna 1996 epäonnen soturi.

Venables manageroi myöskin Barcaa. Tuo taisi olla juuri ennen Cruijffin aikaa Barcan myrskyisällä aikakaudella jolloin suunnitelmallisuudesta ei ollut tietoakaan toisin kuin heti kun Cruijff otti ohjat. En äkkiseltään muista oliko Venablesin ja Cruijffin välissä vielä joku lyhyen aikaa mutta melkein Venablesin jälkeen Cruijff tuli Barcaan. Cruiffin aikana muuttui seuran toiminta kokonaisvaltaisesti ja tulokset olivat sittemmin nähtävissä. Lisäksi Cruijffin perintö näkyy myöhemmässä Barcassa.

Venablesin aikana kuitenkin seura voitti mestaruuden vuonna 1985 ensimmäisen kerran sitten vuoden 1974. Lisäksi Barca selviytyi Euroopan Cupin finaaliin 1986 mutta hävisi sen Steaua Bukarestille. Venablesin aikana Barcassa pelasivat Gary Lineker ja Mark Hughes.

NyckelMan

Henry Kissinger.

'Ping pong'-diplomatia ei koskaan unohdu.

Veikkaan, että näitä 1920-luvulla syntyneitä alkaa kuolla enemmän ja enemmän.  e_:'(


NyckelMan

Satu Tiivola.  e_:'(

Lainaus käyttäjältä: L'Majuri - joulukuu 01, 2023, 00:13:21Veikkaan, että näitä 1920-luvulla syntyneitä alkaa kuolla enemmän ja enemmän.  e_:'(


SouthernBoogieCat

"Keisari" Franz Beckenbauer

Franz Beckenbauer 1945-2024

Yksi kaikkien aikojen pelaajista ja määritteli aikoinaan liberopelaamisen vaikka kyseisen pelipaikan pelaajia oli muitakin jotka vaikuttivat sen pelaamisen kehittymiseen. Edelläkävijä siis nykyisen puolustavan keskikentän pelipaikan kehittymiseen. Kaikkien aikojen futisvaikuttajista on jo moni edesmennyt. Zagalokin kuoli juuri ja nyt Beckenbauer.

RIP

AriFerra

Rock-Ola.
Kaverinsa Aikka meni muutamia vuosia sitten, nyt Olli.

Muutaman kerran miehen jammailua pääsin todistamaan RnR bileiden takahuoneissa 80-luvulla.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Porvoon turkkilainen

Rock-Ola tuttu mies meidän Roll FM -kanavalle, mikä aikoinaan aloitti keskittymällä pelkästään rockabillyyn ja juurimusiikkiin. Kepeät mullat hänelle.

NyckelMan

Lainaus käyttäjältä: Porvoon turkkilainen - tammikuu 09, 2024, 21:56:32Rock-Ola tuttu mies meidän Roll FM -kanavalle, mikä aikoinaan aloitti keskittymällä pelkästään rockabillyyn ja juurimusiikkiin. Kepeät mullat hänelle.

Kevyet mullat.

Hän oli minulle tuttu mies ns Kallion vuosiltani.


SouthernBoogieCat

#284
Andreas Brehme RIP

Tuli kyllä puuntakaa eilen tuo tieto. Toisinaan kuusikymppisen poismeno ei ole yllätys (kuten esim. Maradonan tapauksessa tai vaikkapa Matti Nykäsen kohdalla) mutta tässä tilanteessa oli ainakin minulle. Ja mitä olen lukenut niin äkillisestä kohtauksesta oli kyse.

https://yle.fi/a/74-20075486

Ikoninen legenda kyllä oli. Se Italian kisojen finaalin  rankkari on syöpynyt kyllä verkkokalvolle sekä myös maali Hollantia vastaan neljännesvälierissä. Matthaus oli noiden kisojen Länsi-Saksan suurin hahmo mutta myöskin Brehme oli tuon joukkueen tärkeimpiä lenkkejä.