• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

Arsene Wenger haluaa jäähyt jalkapalloon

Aloittaja Zinga, huhtikuu 26, 2012, 09:15:03

« edellinen - seuraava »

Zinga

Lainaus käyttäjältä: IltasanomatEnglannin valioliigassa pelaavan Arsenalin päävalmentaja Arsène Wenger haluaisi jäähyrangaistuksen myös jalkapalloon.
Arsene Wenger perustelee mielipidettään toukokuun Arsenal Magazinessa.

- Mielestäni jäähyjä kannattaisi harkita, Wenger sanoo lehdessä.

- Joskus pelaajalla on huono päivä ja hän käy aivan liian kuumana. Tuolloin tuomari voisi poistaa pelaajan kentältä kymmeneksi minuutiksi, kuten esimerkiksi rugbyssä tehdään. Valmentaja voi yrittää rauhoittaa pelaajaa ja saada hänet keskittymään peliin, Wenger perustelee.

Wengerin mielestä jäähyistä olisi rikkeen kohteeksi joutuneelle joukkueelle enemmän hyötyä kuin nykyisestä varoituksiin perustuvasta systeemistä.

- Esimerkiksi nykyisin korttitilin täyttyminen tietää pelikieltoa seuraavaan peliin. Tästä kuitenkin hyötyy seuraavan pelin vastustaja, esimerkiksi Manchester United. Se joukkue, jota vastaan keltainen tuli, ei saa mitään etua.

- Rikottu joukkue myös kärsii rangaistuksesta, sillä heidän kilpailijansa saa edun.
Olen itsekin asiaa joskus miettinyt ja varmasti muuttaisi futista parempaan suuntaan juuri taktisten rikkeiden osalta. Nykyään on liian helppo rikkoa taktisesti keltaisen kortin arvoisesti, ja estää puolivarma maalipaikka. En tosin usko että lähimpään sataan vuoteen ko. muutos voisi onnistua sillä muutos olisi liian suuri...

Hönkki

Voisi ollakin hyvä sääntö, mutta niin että kahdesta keltaisesta edelleen ulos. Myös koriksen säännöistä voisi ottaa jotain oppia. Koriksessa pelaajat valittavat tuomarille huomattavasti vähemmän kuin fudiksessa tai lätkässäkään.
Bailey, Gidman, Albiston, Wilkins, Moran, McQueen, Coppell, Birtles, Stapleton, Robson, Macari. Sub. Moses