• Welcome to Suomen Pöytäjalkapalloyhdistys - Forum.
 

Uutiset:

Rekisteröidy - Lähetä sähköpostia info@subu.fi

Main Menu

10.3.2012 KV-ranking kisat Askolassa - PSK

Aloittaja mikma, helmikuu 15, 2012, 10:50:43

« edellinen - seuraava »

Fabio

Go kaikki!  ;D

Kisojen suurimman "polemiikin" ja ihmettelyn aiheutti meikäläisen lahjakas oma maali (Kaitsua vastaan) toisesta päästä kenttää.. Siinä meni monilla pelimiehilläkin sormi suuhun.. No, soitto Zingalle ja muutaman minuutin pään rapsuttelun jälkeen Zinga lainasi englannin kielisiä sääntöjä.. pähkinän kuoressa: "Oman maalin voi tehdä mistä vain kohtaa kenttää". Kaiken kaikkiaan siis tyhmä yritys pelata pallo omalle puolustuslinjalle. Vaarana joko oma maali tai Kaitsulle kulma!! En taida tuota toistaa enää ikinä (en vissiin..)

Muuten olen tyytyväinen päivän peleihin! :)

t.Pasi

AriFerra

Perinteiset kiitokset osallistujille ja järjestäjille on tässä iässä jo aika väsynyttä.
Mikmalle ja Petelle hattua (siis AC Milan pipoa) kuitenkin kovasti nostetaan:
Mikma järjesti paikan ja oli isäntänä. Pete (ekaa kertaa mutta kun meni noin sumeen hyvin niin toivottavasti ei vikaa kertaa) hoiti tulospalvelun. Viimosen päälle hienosti skriiniltä otteluohjelmat pöytänumeroineen ja safkistaukoineen jne hoidettu.

Timerin taisi Juho hoitaa, hienoa ja kitos.
S.P.Q.R. -> Sono pazzi questi romani
http://subbuteo-ile-ja-jere.vuodatus.net/
EN TYKKÄÄ ENKÄ JAA!

Epis

#33
Kaikkinensa hyvä setti ja aikataulutus ym puitteet toimivat erinomaisesti. Pakko yhtyä Ilen kiitoksiin Mikmalle ja Petellä turnauksen hoitamisesta. Sarjamuotoinen turnaus oli hauskaa vaihtelua ja vielä, kun otteluohjelma tarjosi jännitystä viimeiselläkin kierroksella. Omalla kohdalla tavoite toteutui alun ongelmista huolimatta.

vs JERE (1-2)
Eka puoliaika yhtä maalia, mutta Jeren puolustus ja varsinkin maalivahti pitivät pelin nollissa, kunnes ihan lopussa Jeren pääsee tekemään 0-1 osuman neljällä näpäytyksellä saatuaan pallon hallinnan torjunnasta. Toinen puoliaika päätöntä hyökkäämistä, mutta edelleen vedot eivät päädy maalin perukoille ja Jere kuittaa toisen vastahyökkäyksestä. Sain sentään yhden lohdutusmaalin. Semisti maan myymistä varsinkin, kun seuraavat kaksi vastustajaa Jarkko ja Juho..

vs JARKKO (2-2)
Tuskin kuuluu Jalkon tapoihin kuunnella vastustajan "oo hellä" pyyntöjä, mutta vastus ei ollut niin hankala kuin mihin aiemmin olen tottunut. Vaikken missään vaiheessa johtanut, niin Jalkon puolustus päästi astetta helpommin tasoittamaan. Lopputulos kuitenkin antoi toivoa tuleviin peleihin.

vs JUHO (0-1)
Tasainen tutuhko peli Juhoa vastaan, jossa hyvät vetopaikat olivat kortilla ja täysin avoimia paikkoja ei tainnut montaa olla. Oma puolustukseni oli hieman kohentunut ja muistaakseni Juholla ei ollut yhtään esteetöntä vetopaikkaa. Tämä ei tosin kaveria haitannut, sillä ottelun ainoa maali tuli puolustajani läpi figuurin seistessä muutaman millin päässä pallosta.

vs PETE (6-0)
Tässä pelissä suoritukset paranivat koko ottelun ajan ja rento pelaaminen pääsi valloilleen. Petellä peruspelaaminen kehittynyt ja varsinkin puolustuksessa ajoittain todella hyviäkin suorituksia. Eka puolisko taisi päättyä 2-0, mutta toisella puoliskolla sitten peli aukesi ja pari astetta vaikeampaakin vetopaikkaa onnistuivat näyttävästi.

vs ILE (4-0)
Tässä hieman takaraivossa kylmäsi Jere ottelu, mutta onneksi oma peli oli jo asettunut paremmin uomiinsa ja vaikka Ile pelasi hyvää peruspeliä sain hankittua tarpeelliset pisteet. Tässä vaiheessa varmitui sekin, että voitto viimeisestä pelistä toisi turnauksen 3. sijan.

vs PASI (4-1)
Lievä pakkovoiton tuoma jännitys meinasi vaivata alussa ja Pasi pelasi perusvarmaa peliä ja pääsi jopa pariin vetopaikkaankin, mutta onneksi takaiskuilta vältyttiin. Oma peli alkoi kuitenkin kulkea normaalimpaan suuntaan ottelun edetessä, mutta silti vasta 7. minuutilla onnistuttiin helpottamaan oloa 1-0 osumalla. vapauttavampi 2-0 tuli myös 7min edellisestä hieman ennen taukoa. Toinen jakso astetta rennompi pelaaminen ja Pasin avustus sinetöivät turnauksen.
Runkkuringissä taotaan toistemme selkää
Roses are #FF0000, Violets are #0000FF, All my base are belong to you!

Rossonero

Hienoa, että turnauksessa oli hyvä meininki! Pahoittelen viime hetken poisjääntiä. Harmittaa todella paljon, kun ei ole pitkään aikaan päässyt turnauksiin. Ja PSK:n kemut, jotka aina ovat mukavat, ovat jääneet nyt useamman kerran väliin.